Ons werkgebied

Bartels Installatietechniek is hét installatiebedrijf voor een nieuwe warmtepomp, zonnepanelen, airconditioning en CV-ketel.

In 2017 is Bartels Installatietechniek opgericht door Joris Bartels. Dit na ruim 15 jaar ervaring in de duurzame energie. We zijn een klein bedrijf met een team van 5 medewerkers.

Bartels Installatietechniek is aangesloten bij Techniek Nederland en is erkend installateur voor diverse gerenommeerde merken.

Airco specialist

In een wijde omgeving rondom Nijkerk staan wij voor u klaar voor het kopen van een airco, airco installatie én airco onderhoud. Samen met u kijken wij naar de beste airco-oplossing voor uw situatie.

Hieronder een overzicht met ons werkgebied.

CV-ketel specialist

Onze deskundige CV-monteurs installeren de beste CV-ketel voor uw persoonlijke situatie. Zit u in de kou? Wij komen eraan. Bij een storing of voor regulier onderhoud zorgt Bartels Installatietechniek voor snel en optimaal warmtecomfort van uw centrale verwarming.

Hieronder een overzicht met ons werkgebied.

Warmtepomp installateur

Bent u geïnteresseerd in een warmtepomp? Bartels Installatietechniek is uw betrouwbare partner voor warmtepomp installatie en warmtepomp onderhoud.

Hieronder een overzicht met ons werkgebied.

Zonnepanelen installateur

Interesse in zonnepanelen? De gecertificeerde installateurs van Bartels Installatietechniek staan voor u klaar in en rondom Nijkerk. Wij bieden kwaliteit en service voor een scherpe prijs.

Hieronder een overzicht met ons werkgebied.

24 uursservice voor bestaande klanten bij storing

Voor klanten met een onderhoudsabonnement