CV-ketel installatie in en rondom Bussum

Bartels Installatietechniek is een betrouwbare CV-ketel specialist in en rondom Bussum. Het installatievak kent geen geheimen voor onze ervaren en gecertificeerde CV-monteurs.

Is het tijd voor een nieuwe CV-ketel? Wij adviseren u over de beste optie voor uw specifieke situatie. Ook over verduurzamingsopties. We komen altijd snel langs voor de plaatsing en werken netjes.

Zoekt u een bedrijf voor periodiek onderhoud? Wij laten u niet in de kou zitten. Bartels Installatietechniek zorgt voor snel en maximaal warmtecomfort van uw centrale verwarming.

77 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10

Waarom kiezen voor Bartels Installatietechniek?

 • Expert in advisering, installatie én onderhoud
 • Ervaren en gecertificeerde installateurs
 • Snelle, veilige en deskundige service
 • Ook voor verduurzaming van uw woning
 • Uitstekende garanties

Vraag nu gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wij geven u graag advies en staan voor u klaar voor installatie van een nieuwe CV-ketel en CV-ketel onderhoud.

Deskundige CV-installatie

Bij Bartels Installatietechniek zijn alle monteurs CO-gecertificeerd, erkend CV-installateur door InstallQ. Een garantie voor u dat een ervaren vakman uw CV-ketel energiezuinig en veilig monteert. Reken op het beste warmtecomfort dat u zich kunt wensen.

Een nieuwe CV-ketel?

Energiezuinig

Door de juiste afstelling en gedegen onderhoud, werkt uw CV-ketel een stuk zuiniger.

Veilig

Met periodiek onderhoud zorgen we voor brandveiligheid en voorkomen we kans op lekkage van gas of koolmonoxide.

Duurzame opties

Wij zijn deskundig in de verduurzaming van uw woning

Vliegensvlug bij urgentie

Heeft u een urgent probleem met uw CV-ketel? Dan komen wij binnen 24 uur bij u langs.

Hoe beoordelen klanten ons?

- Richard
Diemen
Lees verder
Op 20-09-21 is onze ketel in ons vakantie huisje vervangen,dit tot volle tevredenheid.Monteur Menno is iemand die meedenkt en problemen niet uit de weg gaat,fantastisch om iemand zo hard te zien werken.Absoluut een aanrader om je spullen bij dit bedrijf te kopen en te laten installeren.Volgend jaar staan er weer een paar projecten op touw en wederom laat ik deze weer door Bartels uitvoeren.
- Ruud
Lelystad
Lees verder
Onze CV ketel was aan vervanging toe. Ook airconditioning stond op ons wensenlijstje. Na online research viel de keuze op een Panasonic airco met NanoeX luchtzuiverende techniek. Aangezien Bartels Installatietechniek Panasonic dealer is, en mede op basis van positieve reviews, gekozen voor Bartels. Voorafgaande contact verliep vlot en prettig. Na schouwing, en overleg v.w.b. onze wensen, een nette en concurrende offerte ontvangen. Vervolgens is Airco en CV ketel geleverd en professioneel geïnstalleerd. Men werkt keurig netjes en accuraat! Bartels Installatietechniek is dan ook een aanrader.
- Dick en Twan
Zeewolde
Lees verder
Bedankt voor de aanleg van de airco, van ons challet. We zijn er zeer tevreden over.We zitten er van de winter weer lekker warm bij, dankzij Pascal, Wat heb jij dit goed, maar vooral vakkundig gedaan jongen. Jij weet echt hoe je dit moet doen. Dank je wel. We zijn blij met jou, Je bent n echte Topper. Hartelijk groetjes van Dick en Twan, uit Zeewolde.
- Jeroen
Putten
Lees verder
Ik heb advies gevraagd voor het leveren van een warmtepomp. Daar waar andere leveranciers gewoon een offerte maakte, kwam Bartels (heel snel!) langs en adviseerde om op dit moment géén warmtepomp neer te zetten omdat het mijn verbruik niet zou helpen. Geen advies waar zij aan verdienen, maar wel eerlijk advies. Heel fijn!
- Arno
Stoutenburg
Lees verder
Goed, vriendelijk en duidelijk advies gekregen over kleur en werking. Mooie prijs die beter was dan de concurrenten (niet geheel onbelangrijk). Levertijd was kort door slim inkopen. Installatie door 2 vriendelijke monteurs, alles ging in overleg, en na installatie werd alles keurig opgeruimd en kregen we nog een minicursus. En als kers op de taart nog een presentje als dank dat we voor Bartels gekozen hebben. We hebben gezocht naar een bedrijf in onze buurt met goede review en dat hebben ze geheel waargemaakt
Previous
Next

Zuinig

Een gecertificeerde vakman weet wat hij doet. Door de juiste afstelling en gedegen onderhoud, werkt uw CV-ketel een stuk zuiniger. Zo bespaart u op uw energiekosten.

Veilig

Door zorgvuldige installatie en periodiek onderhoud, zorgen onze gecertificeerde monteurs voor brandveiligheid. Ook voorkomen ze de kans op lekkage van gas of koolmonoxide. Een vakman weet bijvoorbeeld dat een rookgasafvoer gemiddeld even lang meegaat als een CV-ketel. Het is belangrijk voor de veiligheid om ook deze te controleren en zo nodig te vervangen.

Verduurzaming

Ons team is ook deskundig in de verduurzaming van uw woning. Denk bijvoorbeeld aan zonnepanelen, laadpalen, airconditioning en warmtepompen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Vliegensvlug als het moet

Soms heeft een reparatie spoed. In en rondom Bussum komen wij dan binnen 24 uur bij u langs.

Wij werken met de merken Remeha, Vaillant, Intergas, Nefit. Wij vervangen de ketel in één dag. Alle kosten zitten in de aanschafprijs verwerkt, dus ook de installatiekosten. Zo weet u direct waar u aan toe bent en wordt u niet verrast door onverwachte kosten.

CV-ketel aanbieding

Vaillant Ecotec Plus

CW4 v.a. € 2.300 * | CW5 v.a. € 2.300 *
v.a. € 2.300
 • Energiezuinig door slimme techniek
 • Onderhouds- en servicevriendelijk
 • Warmtecapaciteit van 5,2 - 25 kW
 • 14,3 liter warm water (40 °C) p/minuut
 • Tot € 750 besparen op de levensduur door de modulerende A-label high-efficiency pomp
 • Groot modulatiebereik (1:6) dankzij elektronische gas- en luchtregeling
 • Hydroblok is compleet uit metalen onderdelen opgebouwd
 • Altijd een goede verbranding, ook bij de komende veranderingen in de gassamenstelling, door de elektronische gas- en luchtregeling
Populair

Remeha Avanta

CW4 v.a. € 1.935 * | CW5 v.a. € 1.935 *
v.a. € 1.935
 • Met A-label pomp
 • Zeer compact, overal te plaatsen
 • Lichtgewicht ketel met zwaargewicht prestaties
 • 10 jaar garantie op warmtewisselaar

Advies over de aanschaf van een nieuwe CV-ketel

Woont u in of rondom Bussum en bent u op zoek naar een nieuwe CV-ketel? Bartels Installatietechniek geeft vrijblijvend advies over welke CV-ketel het meest geschikt is voor uw persoonlijke situatie.

CV-ketel merken

Er zijn meerdere CV-ketel merken op de Nederlandse markt. Wij werken met de gerenommeerde CV-ketels van Remeha, Vaillant, Intergas en Nefit. Het vervangen van uw ketel kan al in één dag. En alle kosten zijn inclusief, dus ook de installatie is inbegrepen bij uw nieuwe ketel. Zo is direct duidelijk wat uw kosten gaan zijn en wordt u niet verrast.

Mechanische ventilatiebox of een (slimme) thermostaat

Een standaard thermostaat is inbegrepen bij uw nieuwe CV-ketel. Maar u kunt ook kiezen voor iets extra’s. Een klok of een slimme thermostaat bijvoorbeeld. Die maken uw CV-ketel nóg zuiniger. Wij adviseren u graag over de opties.

Of kies voor een (nieuwe) mechanische ventilatiebox. Die ververst de lucht in huis constant. Zo zorgt het apparaat voor een gezond leefklimaat. En door uw oude variant te vervangen, bespaart u per jaar €50,- of meer op uw energiekosten. Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Onze projecten

Veilig en energiezuinig door onderhoud

Regelmatig onderhoud door een ervaren vakman, zorgt voor een veilige en zuinige CV-ketel. Wij adviseren om uw CV-ketel jaarlijkse te laten controleren. Zo voorkomt u onnodig hoog gasverbruik én gevaarlijke situaties als koolmonoxidevergiftiging. Ook ontstaan er op die manier geen problemen met de garantie op uw CV-ketel en de onderdelen daarvan.

Al deze zorgen kunnen wij met onze deskundige en gecertifieerde CV-monteurs bij u wegnemen. U kunt bij Bartels Installatietechniek verschillende abonnementen afsluiten. Extra voordeel hierbij is dat u voorrang krijgt. In drukke periodes bijvoorbeeld, met veel vorst.

Wanneer wij uw nieuwe CV-ketel hebben geplaatst, dan heeft u de eerste 2 jaar installatiegarantie. Hierna kan het onderhoudsabonnement ingaan.

De kosten van een nieuwe CV-ketel

U denkt aan een nieuwe CV-ketel, maar wat gaat dat eigenlijk kosten? Dat hangt af van het merk en type CV-ketel dat u kiest en uw persoonlijke situatie. Wij kunnen al een nieuwe CV-ketel plaatsen vanaf €1.500,-. Inclusief installatiekosten.

Goed en regelmatig onderhoud is essentieel voor een goedwerkende, veilige en energiezuinige CV-ketel. Bij goed onderhoud kunt dan uitgaan van een gemiddelde levensduur van 12.000 uur. Dat is 12 tot 15 jaar.

Uitstekende garantie

Service zonder zorgen. Naast fabrieksgarantie, krijgt u bij Bartels Installatietechniek altijd 2 jaar volledige installatiegarantie. Een onderhoudsabonnement is in deze periode niet nodig. Die kunt u later wel bij ons afsluiten. Zo blijft u altijd het beste uit uw CV-ketel halen.

Offerte ontvangen?

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Of vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Bekijk onze installatievoorwaarden voor een CV-ketel.

Vacature
Service Monteur

Als groeiende organisatie zijn wij op zoek naar een ervaren service monteur om ons team te versterken