CV-ketel installatie Ermelo

Is het tijd is voor een nieuwe CV-ketel? Dan kunt u in en rondom Ermelo terecht bij Bartels Installatietechniek. Voor CV-ketel advies, -installatie én -onderhoud. Ook adviseren wij over alle verduurzamingsopties voor uw woning.

Het installatievak kent geen geheimen voor onze gecertificeerde CV-monteurs. Wij zorgen voor snelle en nette CV-installatie. Bartels Installatietechniek laat u niet in de kou staan en zorgt voor maximaal warmtecomfort van uw centrale verwarming.

69 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10

Waarom kiezen voor Bartels Installatietechniek?

 • Advies, installatie en onderhoud CV-ketels
 • Vakmensen, gecertificeerde installateurs
 • Snel, veilig en deskundig
 • Totaalpakket: ook voor zonnepanelen, laadpalen, warmtepompen en airconditioning
 • Installatiegarantie en fabrieksgarantie

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Snel, veilig en deskundig vakwerk door gecertificeerd team

Bij Bartels Installatietechniek krijgt u vakmanschap. En dat is veilig én voordelig. Onze monteurs zijn allemaal CO-gecertificeerd, erkend CV-installateur door InstallQ. Zo kunt u rekenen op het beste warmtecomfort.

Een nieuwe CV-ketel?

Energiezuinig

Door de juiste afstelling en gedegen onderhoud, werkt uw CV-ketel een stuk zuiniger.

Veilig

Met periodiek onderhoud zorgen we voor brandveiligheid en voorkomen we kans op lekkage van gas of koolmonoxide.

Duurzame opties

Wij zijn deskundig in de verduurzaming van uw woning

Vliegensvlug bij urgentie

Heeft u een urgent probleem met uw CV-ketel? Dan komen wij binnen 24 uur bij u langs.

Hoe beoordelen klanten ons?

- Richard
Diemen
Lees verder
Op 20-09-21 is onze ketel in ons vakantie huisje vervangen,dit tot volle tevredenheid.Monteur Menno is iemand die meedenkt en problemen niet uit de weg gaat,fantastisch om iemand zo hard te zien werken.Absoluut een aanrader om je spullen bij dit bedrijf te kopen en te laten installeren.Volgend jaar staan er weer een paar projecten op touw en wederom laat ik deze weer door Bartels uitvoeren.
- Ruud
Lelystad
Lees verder
Onze CV ketel was aan vervanging toe. Ook airconditioning stond op ons wensenlijstje. Na online research viel de keuze op een Panasonic airco met NanoeX luchtzuiverende techniek. Aangezien Bartels Installatietechniek Panasonic dealer is, en mede op basis van positieve reviews, gekozen voor Bartels. Voorafgaande contact verliep vlot en prettig. Na schouwing, en overleg v.w.b. onze wensen, een nette en concurrende offerte ontvangen. Vervolgens is Airco en CV ketel geleverd en professioneel geïnstalleerd. Men werkt keurig netjes en accuraat! Bartels Installatietechniek is dan ook een aanrader.
- Dick en Twan
Zeewolde
Lees verder
Bedankt voor de aanleg van de airco, van ons challet. We zijn er zeer tevreden over.We zitten er van de winter weer lekker warm bij, dankzij Pascal, Wat heb jij dit goed, maar vooral vakkundig gedaan jongen. Jij weet echt hoe je dit moet doen. Dank je wel. We zijn blij met jou, Je bent n echte Topper. Hartelijk groetjes van Dick en Twan, uit Zeewolde.
- Jeroen
Putten
Lees verder
Ik heb advies gevraagd voor het leveren van een warmtepomp. Daar waar andere leveranciers gewoon een offerte maakte, kwam Bartels (heel snel!) langs en adviseerde om op dit moment géén warmtepomp neer te zetten omdat het mijn verbruik niet zou helpen. Geen advies waar zij aan verdienen, maar wel eerlijk advies. Heel fijn!
- Arno
Stoutenburg
Lees verder
Goed, vriendelijk en duidelijk advies gekregen over kleur en werking. Mooie prijs die beter was dan de concurrenten (niet geheel onbelangrijk). Levertijd was kort door slim inkopen. Installatie door 2 vriendelijke monteurs, alles ging in overleg, en na installatie werd alles keurig opgeruimd en kregen we nog een minicursus. En als kers op de taart nog een presentje als dank dat we voor Bartels gekozen hebben. We hebben gezocht naar een bedrijf in onze buurt met goede review en dat hebben ze geheel waargemaakt
Previous
Next

Veilig

Zorg altijd dat uw CV-ketel veilig blijft functioneren. Hiervoor is deskundige installatie en regelmatig onderhoud essentieel. Onze gecertificeerde monteurs zorgen voor brandveiligheid en voorkomen lekkage van gas of koolmonoxide. Door hun kennis en ervaring zullen ze bijvoorbeeld altijd uw rookgasafvoer controleren wanneer een nieuwe ketel wordt geplaatst. Een rookgasafvoer gaat gemiddeld namelijk even lang mee als een CV-ketel. Zo houdt Bartels Installatietechniek uw woning veilig.

Zuinig

Onze deskundigheid is ook voordelig. Want wanneer uw CV-ketel optimaal is afgesteld en goed wordt onderhouden, werkt deze een stuk zuiniger. Dat verlaagt uw energiekosten.

Verduurzaming

Interesse in de verduurzaming van uw woning? Dat behoort ook tot onze expertise. Denk aan zonnepanelen, laadpalen, airconditioning en warmtepompen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Vliegensvlug als het moet

Wij laten u niet in de kou staan wanneer u een urgent probleem heeft. In en rondom Ermelo komen wij al binnen 24 uur bij u langs.

Wij werken met de merken Remeha, Vaillant, Intergas, Nefit. Wij vervangen de ketel in één dag. Alle kosten zitten in de aanschafprijs verwerkt, dus ook de installatiekosten. Zo weet u direct waar u aan toe bent en wordt u niet verrast door onverwachte kosten.

CV-ketel aanbieding

Vaillant Ecotec Plus

CW4 v.a. € 2.050 * | CW5 v.a. € 2.175 *
v.a. € 2.050
 • Energiezuinig door slimme techniek
 • Onderhouds- en servicevriendelijk
 • Warmtecapaciteit van 5,2 - 25 kW
 • 14,3 liter warm water (40 °C) p/minuut
 • Tot € 750 besparen op de levensduur door de modulerende A-label high-efficiency pomp
 • Groot modulatiebereik (1:6) dankzij elektronische gas- en luchtregeling
 • Hydroblok is compleet uit metalen onderdelen opgebouwd
 • Altijd een goede verbranding, ook bij de komende veranderingen in de gassamenstelling, door de elektronische gas- en luchtregeling
Populair

Remeha Avanta

CW4 v.a. € 1.815 * | CW5 v.a. € 1.935 *
v.a. € 1.815
 • Met A-label pomp
 • Zeer compact, overal te plaatsen
 • Lichtgewicht ketel met zwaargewicht prestaties
 • 10 jaar garantie op warmtewisselaar

Een nieuwe CV-ketel aanschaffen

Het is tijd voor een nieuwe CV-ketel. Maar welke is het beste voor uw persoonlijke situatie? In en rondom Ermelo kunt u bij Bartels Installatietechniek terecht voor vrijblijvend en vakkundig advies.

Merken CV-ketels

Koopt u een nieuwe CV-ketel bij Bartels Installatietechniek? Dan zijn alle kosten inbegrepen. Ook de installatiekosten. Dus geen verrassingen achteraf. De kwalitatieve merken waarmee wij werken zijn Remeha, Vaillant, Intergas en Nefit. Wij vervangen uw ketel in één dag. 

(Slimme) thermostaat of mechanische ventilatiebox

Een standaard thermostaat is altijd inbegrepen bij uw nieuwe CV-ketel. Maar wist u dat u uw ketel nóg zuiniger kunt maken met een klok of een slimme thermostaat? Wij kunnen u hierover adviseren.

Ook een (nieuwe) mechanische ventilatiebox is een optie. U bespaart minimaal €50,- per jaar op uw energiekosten door uw oude ventilatie unit te vervangen. En de lucht in uw woning wordt constant ververst, wat zorgt voor een gezond leefklimaat. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Onze projecten

Een veilige én zuinige CV-ketel door regelmatig onderhoud

U zorgt voor een veilige én zuinige CV-ketel door regelmatig onderhoud. Wij adviseren om dit jaarlijks te laten doen. Dit voorkomt onnodig hoog gasverbruik. En ook voorkomt het gevaarlijke situaties zoals koolmonoxidevergiftiging. Bovendien zorgt u met aantoonbaar onderhoud dat uw garantie blijft gelden. Op uw CV-ketel en de onderdelen daarvan.

Bij Bartels Installatietechniek kunt u verschillende onderhoudsabonnementen afsluiten. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Ook krijgt u met een abonnement voorrang in drukke periodes. Bij strenge vorst bijvoorbeeld.

Bij Bartels Installatietechniek profiteert u altijd van 2 jaar installatiegarantie. Daarna kan een onderhoudsabonnement ingaan.

Een nieuwe CV-ketel: De kosten en de levensduur

Welk type CV-ketel kiest u? En van welk merk? Deze keuzes hebben invloed op de uiteindelijke kosten. Wij komen een nieuwe CV-ketel al installeren vanaf €1.500,-. Alle kosten zijn hierbij inbegrepen, ook die voor de installatie.

Een goedwerkende, veilige en energiezuinige CV-ketel krijgt u door regelmatig onderhoud door een vakman. Zorgt u hiervoor? Dan kunt u uitgaan van een levensduur van gemiddeld 12.000 uur; 12 tot 15 jaar.

Garantie geeft u zekerheid

Bij Bartels Installatietechniek profiteert u altijd van 2 jaar volledige installatiegarantie. Naast de verschillende fabrieksgaranties. Service zonder zorgen dus. Na afloop van deze periode kunt u een onderhoudsabonnement afsluiten. De beste manier om uw CV-ketel veilig én zuinig te laten functioneren.

Offerte ontvangen?

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Of vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Bekijk onze installatievoorwaarden voor een CV-ketel.