Warmtepomp installateur Apeldoorn

Een warmtepomp is goed voor het milieu én voor uw portemonnee. U krijgt meer verwarmingscomfort met energie uit de natuur. U bespaart op uw energiekosten en reduceert uw CO2-uitstoot. Een slimme keuze met veel voordelen dus.

Bent u geïnteresseerd in een warmtepomp? Bartels Installatietechniek is uw betrouwbare partner in en rondom Apeldoorn. Voor warmtepomp installatie en voor warmtepomp onderhoud.

77 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10

Waarom kiezen voor Bartels Installatietechniek?

  • Een team van gecertificeerde installateurs, echte vakmensen
  • Ervaren in de installatie van alle merken warmtepompen
  • Ook uw partner voor zonnepanelen, laadpalen, centrale verwarming én airconditioning
  • Een terugverdientijd van 7 jaar gemiddeld
  • Installatiegarantie en productgarantie

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wij bekijken wat mogelijk is op basis van uw adresgegevens. En daarna komen we altijd bij u langs voor advies op maat.

Voordelen warmtepomp

Bespaar op de energiekosten

Met een warmtepomp bespaar je jaarlijks op de energie.

Reduceer de CO2 uitstoot

Een warmtepomp is duurzaam en minder belastend voor het milieu.

Waardevermeerdering van uw huis

Een warmtepomp verbeterd het energielabel van uw huis wat waardeverhogend werkt.

Verwarmen zonder gas

Met een warmtepomp kunt u de gasaansluiting achterwege laten.

Hoe beoordelen klanten ons?

- Richard
Diemen
Lees verder
Op 20-09-21 is onze ketel in ons vakantie huisje vervangen,dit tot volle tevredenheid.Monteur Menno is iemand die meedenkt en problemen niet uit de weg gaat,fantastisch om iemand zo hard te zien werken.Absoluut een aanrader om je spullen bij dit bedrijf te kopen en te laten installeren.Volgend jaar staan er weer een paar projecten op touw en wederom laat ik deze weer door Bartels uitvoeren.
- Ruud
Lelystad
Lees verder
Onze CV ketel was aan vervanging toe. Ook airconditioning stond op ons wensenlijstje. Na online research viel de keuze op een Panasonic airco met NanoeX luchtzuiverende techniek. Aangezien Bartels Installatietechniek Panasonic dealer is, en mede op basis van positieve reviews, gekozen voor Bartels. Voorafgaande contact verliep vlot en prettig. Na schouwing, en overleg v.w.b. onze wensen, een nette en concurrende offerte ontvangen. Vervolgens is Airco en CV ketel geleverd en professioneel geïnstalleerd. Men werkt keurig netjes en accuraat! Bartels Installatietechniek is dan ook een aanrader.
- Dick en Twan
Zeewolde
Lees verder
Bedankt voor de aanleg van de airco, van ons challet. We zijn er zeer tevreden over.We zitten er van de winter weer lekker warm bij, dankzij Pascal, Wat heb jij dit goed, maar vooral vakkundig gedaan jongen. Jij weet echt hoe je dit moet doen. Dank je wel. We zijn blij met jou, Je bent n echte Topper. Hartelijk groetjes van Dick en Twan, uit Zeewolde.
- Jeroen
Putten
Lees verder
Ik heb advies gevraagd voor het leveren van een warmtepomp. Daar waar andere leveranciers gewoon een offerte maakte, kwam Bartels (heel snel!) langs en adviseerde om op dit moment géén warmtepomp neer te zetten omdat het mijn verbruik niet zou helpen. Geen advies waar zij aan verdienen, maar wel eerlijk advies. Heel fijn!
- Arno
Stoutenburg
Lees verder
Goed, vriendelijk en duidelijk advies gekregen over kleur en werking. Mooie prijs die beter was dan de concurrenten (niet geheel onbelangrijk). Levertijd was kort door slim inkopen. Installatie door 2 vriendelijke monteurs, alles ging in overleg, en na installatie werd alles keurig opgeruimd en kregen we nog een minicursus. En als kers op de taart nog een presentje als dank dat we voor Bartels gekozen hebben. We hebben gezocht naar een bedrijf in onze buurt met goede review en dat hebben ze geheel waargemaakt
Previous
Next

Zo werkt een warmtepomp

Een warmtepomp zorgt op een milieuvriendelijke manier voor verwarming en warm water – en soms ook voor koeling. Met een hoog comfortniveau. Dat doet hij door binnen gebruik te maken van de energie van buiten. Van warmte die wordt opgeslagen in de lucht, aarde en het grondwater. Dat is veilig, betrouwbaar en energie- en kostenbesparend.

Maakt een warmtepomp veel geluid?

Er zijn veel soorten en merken warmtepompen. De meesten beschikken over een zeer laag geluidsniveau of zijn zelfs geluidloos. Ze zijn allemaal voorzien van een CE-label. Hier staat het geluidsvermogen op vermeld. In Europa is vastgelegd wat het maximale geluidsvermogen van een warmtepomp mag zijn.

warmtepomp op dak
warmtepomp plaatsen

Welke warmtepomp moet u kiezen?

Van grote villa’s tot kleine huizen; voor elke woning is er een geschikte warmtepomp. Van belang zijn het isolatieniveau en het ventilatiesysteem. Aan de hand daarvan wordt een type warmtepomp gekozen. Deze drie type warmtepompen zijn er:

  • Ventilatiewarmtepomp 
  • Volledig elektrische warmtepomp
  • Hybride warmtepomp

 Een ventilatiewarmtepomp is geschikt voor woningen met mechanische ventilatie. Een volledig elektrische warmtepomp past bij woningen met een goed tot zeer goed isolatieniveau. Zoals de naam al aangeeft vervangt deze uw hr-ketel volledig. Bij minder goed geïsoleerde woningen is een hybride warmtepomp het meest passend. Deze werkt op gas, in combinatie met een hr-ketel.

We werken het meeste met de warmtepompen van Panasonic, Vaillant en Remeha. Warmtepompen van andere merken kunnen we ook voor u installeren.

Onze projecten

Hybride warmtepomp

De Elga Ace is dé hybride warmtepomp met de beste prijs/prestatieverhouding in de markt. Als enige in de markt stuurt de Elga Ace met OpenTherm aan, waardoor de cv-ketel nooit meer warmte produceert dan nodig is. Met als resultaat een optimale inzet van de warmtepomp.

De Remeha Elga Ace werkt samen met elk merk cv-ketel en biedt dan ook de uitkomst bij het verduurzamen van bestaande woningen. Een hybride warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht en gebruikt deze voor de verwarming van de woning.

De cv-ketel wordt alleen nog ingeschakeld bij extreem koude dagen en voor het verwarmen van warm tapwater. Zo kan je tot wel 70% besparen op je gasverbruik.

Je hebt de Elga Ace al vanaf (Elga ACE 4kw met standaard installatie) € 5566,-.

warmtepomp op dak

De kosten van een warmtepomp in of rondom Apeldoorn

Geïnteresseerd in een warmtepomp in uw woning in of rondom Apeldoorn? Dan bent u vast benieuwd naar de kosten. Vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wij adviseren u over de beste optie en geven een prijsindicatie. Op basis van uw adresgegevens en een bezoek aan huis.

Uw persoonlijke wensen, de grootte van uw woning en het isolatieniveau hebben invloed op de uiteindelijke prijs. Inclusief montage kan dit uiteenlopen van €6.500,- tot €15.000,- Belangrijk om te weten: gemiddeld heeft u uw investering al binnen 7 jaar terugverdiend.

Mogelijkheid tot subsidie

Laat u een warmtepomp installeren in een koopwoning. Bent u de eigenaar van deze koopwoning én is dat uw hoofdverblijf? Dan kunt u in aanmerking komen voor de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE). Dit geldt enkel voor bestaande bouw, niet voor nieuwbouw. Wij informeren u graag verder hierover.

Terugverdientijd, levensduur en garantie

Een warmtepomp is een duurzame investering die u al binnen 7 jaar heeft terugverdiend. En dat terwijl hij bij goed onderhoud gemiddeld wel 15 jaar meegaat. Met een warmtepomp kunt u direct besparen op uw energiekosten, draagt u bij aan een beter klimaat en profiteert u van een hoog comfortniveau.

Bij Bartels Installatietechniek bieden we zekerheid met onze garantie. Want onze installatiegarantie geldt 2 jaar lang. Ook bieden de verschillende merken fabrieksgarantie.

warmtepomp plaatsen

Vrijblijvend advies op maat

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Of vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Vacature
Service Monteur

Als groeiende organisatie zijn wij op zoek naar een ervaren service monteur om ons team te versterken