Zonnepanelen installateur

Van zonnepanelen heeft u op vele vlakken profijt. U wekt zelf uw energie op en bespaart zo aanzienlijk op uw energiekosten. Ook draagt u bij aan een beter klimaat doordat u uw CO2-uitstoot vermindert. Bovendien zorgen zonnepanelen er vaak voor dat u een gunstiger energielabel krijgt. Dit verhoogt de waarde van uw woning.
77 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10

Waarom kiezen voor Bartels Installatietechniek?

  • Gecertificeerde vakmensen die een totaalpakket leveren
  • Kwaliteitsproducten voor een scherpe prijs
  • Hoog rendement en gemiddelde terugverdientijd 5 jaar
  • Installatiegarantie, opbrengstgarantie, laadpaalgarantie
Interesse in zonnepanelen? De gecertificeerde installateurs van Bartels Installatietechniek staan voor u klaar in en rondom Nijkerk. Wij bieden kwaliteit en service voor een scherpe prijs.

Voordelen zonnepanelen

Direct lagere energiekosten

Verlaag uw maandelijkse energierekening met zonnepanelen

Verduurzaming van uw woning

Reduceer uw CO2-uitstoot met zonnepanelen

Waardevermeerdering van uw huis

Zorg voor een gunstiger energielabel met zonnepanelen, wat de waarde van uw woning kan verhogen

Voordelig elektrisch rijden

Laad u uw elektrische auto bijna gratis op in combinatie met een laadpaal

Hoe beoordelen klanten ons?

- Richard
Diemen
Lees verder
Op 20-09-21 is onze ketel in ons vakantie huisje vervangen,dit tot volle tevredenheid.Monteur Menno is iemand die meedenkt en problemen niet uit de weg gaat,fantastisch om iemand zo hard te zien werken.Absoluut een aanrader om je spullen bij dit bedrijf te kopen en te laten installeren.Volgend jaar staan er weer een paar projecten op touw en wederom laat ik deze weer door Bartels uitvoeren.
- Ruud
Lelystad
Lees verder
Onze CV ketel was aan vervanging toe. Ook airconditioning stond op ons wensenlijstje. Na online research viel de keuze op een Panasonic airco met NanoeX luchtzuiverende techniek. Aangezien Bartels Installatietechniek Panasonic dealer is, en mede op basis van positieve reviews, gekozen voor Bartels. Voorafgaande contact verliep vlot en prettig. Na schouwing, en overleg v.w.b. onze wensen, een nette en concurrende offerte ontvangen. Vervolgens is Airco en CV ketel geleverd en professioneel geïnstalleerd. Men werkt keurig netjes en accuraat! Bartels Installatietechniek is dan ook een aanrader.
- Dick en Twan
Zeewolde
Lees verder
Bedankt voor de aanleg van de airco, van ons challet. We zijn er zeer tevreden over.We zitten er van de winter weer lekker warm bij, dankzij Pascal, Wat heb jij dit goed, maar vooral vakkundig gedaan jongen. Jij weet echt hoe je dit moet doen. Dank je wel. We zijn blij met jou, Je bent n echte Topper. Hartelijk groetjes van Dick en Twan, uit Zeewolde.
- Jeroen
Putten
Lees verder
Ik heb advies gevraagd voor het leveren van een warmtepomp. Daar waar andere leveranciers gewoon een offerte maakte, kwam Bartels (heel snel!) langs en adviseerde om op dit moment géén warmtepomp neer te zetten omdat het mijn verbruik niet zou helpen. Geen advies waar zij aan verdienen, maar wel eerlijk advies. Heel fijn!
- Arno
Stoutenburg
Lees verder
Goed, vriendelijk en duidelijk advies gekregen over kleur en werking. Mooie prijs die beter was dan de concurrenten (niet geheel onbelangrijk). Levertijd was kort door slim inkopen. Installatie door 2 vriendelijke monteurs, alles ging in overleg, en na installatie werd alles keurig opgeruimd en kregen we nog een minicursus. En als kers op de taart nog een presentje als dank dat we voor Bartels gekozen hebben. We hebben gezocht naar een bedrijf in onze buurt met goede review en dat hebben ze geheel waargemaakt
Previous
Next

Kosten installeren van zonnepanelen

Wilt u weten wat het laten plaatsen van zonnepanelen u gaat kosten? Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. De kosten hangen sterk af van meerdere factoren. Aan de hand van uw adresgegevens, een foto van uw meterkast en uw energiebehoefte geven wij advies en een prijsindicatie. Soms komen we ook bij u thuis langs. Het laten plaatsen van zonnepanelen is vergunningsvrij.

Btw-vrijstelling

De kleineondernemersregeling, ook wel KOR genoemd, biedt zonnepanelen-eigenaren een extra voordeel. Zij kunnen btw-vrijstelling krijgen. Wij geven hier gratis advies over.

Wat leveren zonnepanelen op?

Zonnepanelen heeft u gemiddeld al terugverdiend binnen 5 jaar. De exacte verwachting, hangt af van uw persoonlijke situatie. Daarbij komt dat zonnepanelen tot wel 25 jaar meegaan. Zeker is dus: de aanschaf van zonnepanelen is een investering die meer oplevert dan uw spaarrekening.

En ook elektrisch rijden is aantrekkelijk. Want wanneer wij ook een laadpaal voor u plaatsen, is het opladen van uw auto bijna gratis.

Onze projecten

Betrouwbare producten voor een scherpe prijs

Met zonnepanelen verlaagt u direct uw energierekening. Niet alleen als de zon schijnt, maar ook bij bewolkt weer en in de winter. In en rondom Nijkerk leveren wij zonnepanelen van hoge kwaliteit, voor een scherpe prijs.

Zonnepanelen van het merk DMEGC

Wij werken naar volle tevredenheid met de zonnepanelen van DMEGC Solar Energy. Door hun focus op constante innovatie, kwaliteit en duurzaamheid, zijn ze een grote speler in de zonne-energiebranche. DMEGC-zonnepanelen hebben tot 25 jaar een rendement van minimaal 85%.

Solar Edge

Dankzij de kwalitatieve producten van Solar Edge, zijn zonnepanelen voor bijna ieder dak geschikt. De power optimizers en omvormers voor zonne-energie zorgen voor een hogere energie-output. De monitoring vindt plaats op paneelniveau, wat zorgt voor 5% meer opbrengst.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan en wij laten u úw voordelen weten van zonnepanelen installatie.

Laadpalen

Zonnepanelen zijn extra interessant als u elektrisch rijdt of dit wilt gaan doen. Want met zonnepanelen en een laadpaal laadt u uw elektrische auto bijna gratis op. U kunt bij Bartels Installatietechniek terecht voor advies over en de installatie van zowel zonnepanelen als laadpalen.

Uitstekende garantie, dus geen zorgen

Bij Bartels Installatietechniek krijgt u altijd garantie. Wij bieden 2 jaar installatiegarantie, DMEGC biedt een opbrengstgarantie van 12 jaar en Solar Edge een opbrengstgarantie van zelfs 12 tot 25 jaar. Ook bieden we garantie op de laadpalen die wij plaatsen.

U hoeft geen extra kosten te maken aan de schoonmaak van de zonnepanelen. Wanneer ze mat worden, wordt de opbrengst juist hoger.

Een totaalpakket geleverd door echte vakmensen

Bij ons kunt u terecht voor veel meer dan alleen zonnepanelen. Wij kunnen een compleet pakket leveren met zonneboilers, laadpalen, een nieuwe cv-ketel, installatie van een warmtepomp en airconditioning. We hebben jarenlange ervaring in verduurzaming. En ons team bestaat uit deskundige en gecertificeerde installateurs.

Hoeveel leveren zonnepanelen u op?

U kunt altijd gratis en geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Bekijk onze installatievoorwaarden voor zonnepanelen.

Vacature
Service Monteur

Als groeiende organisatie zijn wij op zoek naar een ervaren service monteur om ons team te versterken