CV-ketel installatie Barneveld

Bartels Installatietechniek zorgt voor snelle CV-installatie in en rondom Barneveld. Wij adviseren u over de beste optie voor uw specifieke situatie. Inclusief alle mogelijkheden voor verduurzaming. Het installatievak kent geen geheimen voor ons team van gecertificeerde CV-monteurs.

Voor onderhoud en reparatie bent u bij ons ook aan het goede adres. Wij zorgen voor snel en maximaal warmtecomfort van uw centrale verwarming. 

69 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10

Waarom kiezen voor Bartels Installatietechniek?

 • CV-ketel specialist: advisering, installatie én onderhoud
 • Snel, veilig, netjes en deskundig
 • Een totaalpakket geleverd door gecertificeerde installateurs
 • Ook ervaren in verduurzamingsopties
 • Installatiegarantie en fabrieksgarantie

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan bij Bartels Installatietechniek.

De voordelen van gecertificeerde vakmensen

Bij Bartels Installatietechniek krijgt u het beste warmtecomfort dat u zich maar kunt wensen. Want vakmanschap staat bij ons voorop. Een ervaren vakman zal uw CV-ketel energiezuinig en veilig monteren. Ons team is CO-gecertificeerd, erkend CV-installateur door InstallQ.

Een nieuwe CV-ketel?

Energiezuinig

Door de juiste afstelling en gedegen onderhoud, werkt uw CV-ketel een stuk zuiniger.

Veilig

Met periodiek onderhoud zorgen we voor brandveiligheid en voorkomen we kans op lekkage van gas of koolmonoxide.

Duurzame opties

Wij zijn deskundig in de verduurzaming van uw woning

Vliegensvlug bij urgentie

Heeft u een urgent probleem met uw CV-ketel? Dan komen wij binnen 24 uur bij u langs.

Hoe beoordelen klanten ons?

- Richard
Diemen
Lees verder
Op 20-09-21 is onze ketel in ons vakantie huisje vervangen,dit tot volle tevredenheid.Monteur Menno is iemand die meedenkt en problemen niet uit de weg gaat,fantastisch om iemand zo hard te zien werken.Absoluut een aanrader om je spullen bij dit bedrijf te kopen en te laten installeren.Volgend jaar staan er weer een paar projecten op touw en wederom laat ik deze weer door Bartels uitvoeren.
- Ruud
Lelystad
Lees verder
Onze CV ketel was aan vervanging toe. Ook airconditioning stond op ons wensenlijstje. Na online research viel de keuze op een Panasonic airco met NanoeX luchtzuiverende techniek. Aangezien Bartels Installatietechniek Panasonic dealer is, en mede op basis van positieve reviews, gekozen voor Bartels. Voorafgaande contact verliep vlot en prettig. Na schouwing, en overleg v.w.b. onze wensen, een nette en concurrende offerte ontvangen. Vervolgens is Airco en CV ketel geleverd en professioneel geïnstalleerd. Men werkt keurig netjes en accuraat! Bartels Installatietechniek is dan ook een aanrader.
- Dick en Twan
Zeewolde
Lees verder
Bedankt voor de aanleg van de airco, van ons challet. We zijn er zeer tevreden over.We zitten er van de winter weer lekker warm bij, dankzij Pascal, Wat heb jij dit goed, maar vooral vakkundig gedaan jongen. Jij weet echt hoe je dit moet doen. Dank je wel. We zijn blij met jou, Je bent n echte Topper. Hartelijk groetjes van Dick en Twan, uit Zeewolde.
- Jeroen
Putten
Lees verder
Ik heb advies gevraagd voor het leveren van een warmtepomp. Daar waar andere leveranciers gewoon een offerte maakte, kwam Bartels (heel snel!) langs en adviseerde om op dit moment géén warmtepomp neer te zetten omdat het mijn verbruik niet zou helpen. Geen advies waar zij aan verdienen, maar wel eerlijk advies. Heel fijn!
- Arno
Stoutenburg
Lees verder
Goed, vriendelijk en duidelijk advies gekregen over kleur en werking. Mooie prijs die beter was dan de concurrenten (niet geheel onbelangrijk). Levertijd was kort door slim inkopen. Installatie door 2 vriendelijke monteurs, alles ging in overleg, en na installatie werd alles keurig opgeruimd en kregen we nog een minicursus. En als kers op de taart nog een presentje als dank dat we voor Bartels gekozen hebben. We hebben gezocht naar een bedrijf in onze buurt met goede review en dat hebben ze geheel waargemaakt
Previous
Next

Veiligheid

Onze gecertificeerde monteurs houden uw CV-ketel veilig. Ze zorgen door deskundige installatie en regelmatig onderhoud voor brandveiligheid. En ze voorkomen de kans op lekkage van gas of koolmonoxide. Een ervaren vakman zal altijd uw rookgasafvoer controleren. Want hij of zij weet dat een rookgasafvoer gemiddeld even lang meegaat als een CV-ketel.

Zuiniger

De kennis en kunde van een gecertificeerde vakman, is ook gunstig voor uw portemonnee. Want een goed onderhouden, optimaal afgestelde CV-ketel werkt een stuk zuiniger. Dat verlaagt uw energierekening.

Verduurzamen

U kunt ook bij ons terecht voor verduurzaming van uw woning. Wij zijn gespecialiseerd in bijvoorbeeld zonnepanelen, laadpalen, airconditioning en warmtepompen. Wilt u meer weten hierover? Neem gerust contact met ons op.

Vliegensvlug

Is er spoed? Bij ons staat u niet in de kou. In en rondom Barneveld komen wij binnen 24 uur bij u langs.

Wij werken met de merken Remeha, Vaillant, Intergas, Nefit. Wij vervangen de ketel in één dag. Alle kosten zitten in de aanschafprijs verwerkt, dus ook de installatiekosten. Zo weet u direct waar u aan toe bent en wordt u niet verrast door onverwachte kosten.

CV-ketel aanbieding

Vaillant Ecotec Plus

CW4 v.a. € 2.050 * | CW5 v.a. € 2.175 *
v.a. € 2.050
 • Energiezuinig door slimme techniek
 • Onderhouds- en servicevriendelijk
 • Warmtecapaciteit van 5,2 - 25 kW
 • 14,3 liter warm water (40 °C) p/minuut
 • Tot € 750 besparen op de levensduur door de modulerende A-label high-efficiency pomp
 • Groot modulatiebereik (1:6) dankzij elektronische gas- en luchtregeling
 • Hydroblok is compleet uit metalen onderdelen opgebouwd
 • Altijd een goede verbranding, ook bij de komende veranderingen in de gassamenstelling, door de elektronische gas- en luchtregeling
Populair

Remeha Avanta

CW4 v.a. € 1.815 * | CW5 v.a. € 1.935 *
v.a. € 1.815
 • Met A-label pomp
 • Zeer compact, overal te plaatsen
 • Lichtgewicht ketel met zwaargewicht prestaties
 • 10 jaar garantie op warmtewisselaar

Welke CV-ketel is het beste voor u?

Welke CV-ketel past het beste bij uw situatie? In en rondom Barneveld kunnen wij u vrijblijvend en vakkundig advies geven.

Verschillende merken CV-ketels

Wij werken met de CV-ketels van Remeha, Vaillant, Intergas en Nefit. Bij ons krijgt u geen verrassingen achteraf. Alle kosten zijn inbegrepen, ook de installatiekosten. En wij vervangen uw ketel in één dag. 

Extra mogelijkheden

Bij een nieuwe CV-ketel is een standaard thermostaat inbegrepen. Maar u kunt ook kiezen voor een klok of slimme thermostaat. Daarmee maakt u uw ketel nóg zuiniger. Vraag ons gerust om meer informatie.

Een andere mogelijkheid is een (nieuwe) mechanische ventilatiebox. Door een oude ventilatie unit te vervangen, bespaart u minimaal €50,- per jaar op uw energiekosten. U krijgt een gezond leefklimaat doordat de lucht in uw woning constant wordt ververst. Wij kunnen u hier gratis verder over informeren.

Onze projecten

Het belang van goed en regelmatig onderhoud

Bartels Installatietechniek biedt verschillende onderhoudsabonnementen. Jaarlijks onderhoud is namelijk erg voordelig. Het zorgt voor een veilige, maar ook zuinige CV-ketel. Want onderhoud voorkomt gevaarlijke situaties zoals koolmonoxidevergiftiging en onnodig hoog gasverbruik. En, alleen bij aantoonbaar onderhoud blijft de garantie op uw CV-ketel en de onderdelen daarvan gelden.

Wij kunnen al deze zorgen bij u wegnemen. U krijgt dan ook voorrang in drukke periodes, met strenge vorst bijvoorbeeld. De eerste 2 jaar na plaatsing van uw nieuwe ketel, heeft u installatiegarantie. Daarna kunt u een onderhoudsabonnement laten ingaan.

Dit kost een nieuwe CV-ketel en zo lang gaat hij mee

Bij ons zijn installatiekosten altijd inbegrepen. Wij komen uw nieuwe CV-ketel al plaatsen vanaf €1.500,-. De exacte prijs hangt af van bijvoorbeeld het type CV-ketel, het merk en de plek waar deze geplaatst wordt.

Bij regelmatig onderhoud, zal uw CV-ketel goed, veilig en energiezuinig werken. U kunt dan uitgaan van een gemiddelde levensduur van 12.000 uur. Zo’n 12 tot 15 jaar.

Zekerheid dankzij garantie

Ook na installatie van uw nieuwe CV-ketel zit u bij Bartels Installatietechniek goed. Want naast fabrieksgarantie bieden wij 2 jaar installatiegarantie. Na deze periode kunt u een onderhoudsabonnement afsluiten. Zo blijft u jarenlang het beste uit uw CV-ketel halen. Service zonder zorgen.

Offerte ontvangen?

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Of vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Bekijk onze installatievoorwaarden voor een CV-ketel.