Warmtepomp installateur Lunteren

Bent u geïnteresseerd in een warmtepomp? In en rondom Lunteren kunt u bij Bartels Installatietechniek terecht voor warmtepomp installatie en warmtepomp onderhoud.

Een warmtepomp is een slimme investering. Goed voor het milieu én voor uw portemonnee. U gebruikt energie uit de natuur, reduceert daarmee uw CO2-uitstoot en bespaart op uw jaarlijkse energiekosten.

69 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10

Waarom kiezen voor Bartels Installatietechniek?

  • Installatiebedrijf met jarenlange ervaring
  • Specialist in de installatie van alle soorten warmtepompen
  • Ook voor CV, laadpalen, zonnepanelen en airconditioning
  • Extra zekerheid door goede garantie

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wij kijken naar uw adresgegevens en maken een eerste inschatting. Daarna komen we bij u langs voor advies op maat.

Voordelen warmtepomp

Bespaar op de energiekosten

Met een warmtepomp bespaar je jaarlijks op de energie.

Reduceer de CO2 uitstoot

Een warmtepomp is duurzaam en minder belastend voor het milieu.

Waardevermeerdering van uw huis

Een warmtepomp verbeterd het energielabel van uw huis wat waardeverhogend werkt.

Verwarmen zonder gas

Met een warmtepomp kunt u de gasaansluiting achterwege laten.

Hoe beoordelen klanten ons?

- Richard
Diemen
Lees verder
Op 20-09-21 is onze ketel in ons vakantie huisje vervangen,dit tot volle tevredenheid.Monteur Menno is iemand die meedenkt en problemen niet uit de weg gaat,fantastisch om iemand zo hard te zien werken.Absoluut een aanrader om je spullen bij dit bedrijf te kopen en te laten installeren.Volgend jaar staan er weer een paar projecten op touw en wederom laat ik deze weer door Bartels uitvoeren.
- Ruud
Lelystad
Lees verder
Onze CV ketel was aan vervanging toe. Ook airconditioning stond op ons wensenlijstje. Na online research viel de keuze op een Panasonic airco met NanoeX luchtzuiverende techniek. Aangezien Bartels Installatietechniek Panasonic dealer is, en mede op basis van positieve reviews, gekozen voor Bartels. Voorafgaande contact verliep vlot en prettig. Na schouwing, en overleg v.w.b. onze wensen, een nette en concurrende offerte ontvangen. Vervolgens is Airco en CV ketel geleverd en professioneel geïnstalleerd. Men werkt keurig netjes en accuraat! Bartels Installatietechniek is dan ook een aanrader.
- Dick en Twan
Zeewolde
Lees verder
Bedankt voor de aanleg van de airco, van ons challet. We zijn er zeer tevreden over.We zitten er van de winter weer lekker warm bij, dankzij Pascal, Wat heb jij dit goed, maar vooral vakkundig gedaan jongen. Jij weet echt hoe je dit moet doen. Dank je wel. We zijn blij met jou, Je bent n echte Topper. Hartelijk groetjes van Dick en Twan, uit Zeewolde.
- Jeroen
Putten
Lees verder
Ik heb advies gevraagd voor het leveren van een warmtepomp. Daar waar andere leveranciers gewoon een offerte maakte, kwam Bartels (heel snel!) langs en adviseerde om op dit moment géén warmtepomp neer te zetten omdat het mijn verbruik niet zou helpen. Geen advies waar zij aan verdienen, maar wel eerlijk advies. Heel fijn!
- Arno
Stoutenburg
Lees verder
Goed, vriendelijk en duidelijk advies gekregen over kleur en werking. Mooie prijs die beter was dan de concurrenten (niet geheel onbelangrijk). Levertijd was kort door slim inkopen. Installatie door 2 vriendelijke monteurs, alles ging in overleg, en na installatie werd alles keurig opgeruimd en kregen we nog een minicursus. En als kers op de taart nog een presentje als dank dat we voor Bartels gekozen hebben. We hebben gezocht naar een bedrijf in onze buurt met goede review en dat hebben ze geheel waargemaakt
Previous
Next

Een warmtepomp werkt op deze wijze

Een warmtepomp is een efficiënte en milieuvriendelijke manier om warm water te krijgen, uw huis te verwarmen en soms ook te koelen. Een warmtepomp maakt gebruik van energie die buiten is opgeslagen, in de lucht, aarde of het grondwater. U krijgt comfort op een veilige en betrouwbare wijze. En bovendien bespaart u op uw energiekosten.

Zeer laag geluidsniveau

Gelukkig heeft het merendeel van de warmtepompen tegenwoordig een laag geluidsniveau. Er zijn zelfs types die zo goed als geruisloos zijn! U kunt het geluidsvermogensniveau van elke warmtepomp vinden op het CE-label. Het maximale geluidsvermogensniveau van een warmtepomp is vastgesteld op Europees niveau.

warmtepomp op dak
warmtepomp plaatsen

Welke warmtepomp kiezen voor uw woning?

Of u nu in een villa of een rijtjeshuis woont, er is altijd een geschikte warmtepomp. Welk type dat is, hangt af van het isolatieniveau en het ventilatiesysteem van uw woning.

  • Een volledig elektrische warmtepomp is geschikt voor woningen met goede tot zeer goede isolatie. Uw hr-ketel wordt volledig vervangen.
  • Een hybride warmtepomp is geschikt voor matig geïsoleerde woningen. Deze werkt op gas, samen met uw hr-ketel.
  • Een ventilatiewarmtepomp wordt geïnstalleerd in woningen met mechanische ventilatie.

Wij kunnen alle types en merken warmtepompen voor u installeren. Wij werken het meest met Panasonic, Vaillant en Remeha.

Onze projecten

Hybride warmtepomp

De Elga Ace is dé hybride warmtepomp met de beste prijs/prestatieverhouding in de markt. Als enige in de markt stuurt de Elga Ace met OpenTherm aan, waardoor de cv-ketel nooit meer warmte produceert dan nodig is. Met als resultaat een optimale inzet van de warmtepomp.

De Remeha Elga Ace werkt samen met elk merk cv-ketel en biedt dan ook de uitkomst bij het verduurzamen van bestaande woningen. Een hybride warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht en gebruikt deze voor de verwarming van de woning.

De cv-ketel wordt alleen nog ingeschakeld bij extreem koude dagen en voor het verwarmen van warm tapwater. Zo kan je tot wel 70% besparen op je gasverbruik.

Je hebt de Elga Ace al vanaf (Elga ACE 4kw met standaard installatie) € 5566,-.

warmtepomp op dak

Zoveel gaat warmtepomp installatie u kosten

Hoeveel zal de installatie van een warmtepomp u gaan kosten? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende offerte. Op basis van uw adresgegevens en een bezoek aan uw woning, adviseren wij u en geven we een richtprijs.

De uiteindelijke kosten hangen af van de grootte van uw huis, hoe goed deze geïsoleerd is en uw persoonlijke wensen. De prijs varieert van €6.500 tot €15.000 inclusief installatie. U heeft de investering in uw warmtepomp gemiddeld binnen 7 jaar terugverdiend.

Subsidie

De Investeringssubsidie Duurzame Energie en Energiebesparing (ISDE) is een subsidie die wordt aangeboden aan eigenaren van woningen die daar zelf in wonen of gaan wonen. De subsidie is niet van toepassing op nieuwbouw. Bartels Installatietechniek kan u vrijblijvend adviseren.

Alle voordelen op een rij: Levensduur, garantie en terugverdientijd

Met een warmtepomp bespaart u onmiddellijk op uw energieverbruik. U levert een bijdrage aan een beter klimaat én profiteert van een hoog comfortniveau.

Gemiddeld heeft u uw investering al binnen 7 jaar terugverdiend. Met de huidige, alsmaar stijgende gasprijzen wordt deze periode steeds korter. Daarbij komt nog dat een warmtepomp bij goed onderhoud een levensduur heeft van gemiddeld 15 jaar.

Bartels Installatietechniek biedt zekerheid. Bij ons krijgt u altijd 2 jaar installatiegarantie, naast de fabrieksgarantie die de verschillende merken bieden.

warmtepomp plaatsen

Vrijblijvend advies op maat

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Of vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.