CV-ketel installatie Huizen

Bent u op zoek naar een nieuwe CV-ketel? Bartels Installatietechniek staat voor u klaar. Wij adviseren u over de beste CV-ketel voor uw persoonlijke situatie. En we geven ook advies over alle opties voor verduurzaming. De installatie van uw nieuwe CV-ketel is altijd inclusief. In Huizen of de omgeving van Huizen zorgen wij voor nette en snelle levering en installatie.

Ook zijn wij er voor u bij een eventuele storing of voor onderhoud. Wij zorgen voor snel en optimaal warmtecomfort van uw centrale verwarming.

77 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10

Waarom kiezen voor Bartels Installatietechniek?

 • Volledige service: advisering, installatie én onderhoud
 • Een totaalpakket geleverd door vakmensen, gecertificeerde installateurs
 • Bespaar stookkosten: wij werken snel, veilig en deskundig
 • Ook voor alle duurzame energie-opties
 • Installatiegarantie en fabrieksgarantie

Wilt u meer weten? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Ervaren en gecertificeerde vakmannen werken aan uw CV-ketel

Bij Bartels Installatietechniek krijgt u zekerheid. Ons team is CO-gecertificeerd, erkend CV-installateur door InstallQ. Zo weet u dat een ervaren vakman uw CV-ketel energiezuinig en veilig monteert. Reken op het beste warmtecomfort dat u zich maar kunt wensen.

Een nieuwe CV-ketel?

Energiezuinig

Door de juiste afstelling en gedegen onderhoud, werkt uw CV-ketel een stuk zuiniger.

Veilig

Met periodiek onderhoud zorgen we voor brandveiligheid en voorkomen we kans op lekkage van gas of koolmonoxide.

Duurzame opties

Wij zijn deskundig in de verduurzaming van uw woning

Vliegensvlug bij urgentie

Heeft u een urgent probleem met uw CV-ketel? Dan komen wij binnen 24 uur bij u langs.

Hoe beoordelen klanten ons?

- Richard
Diemen
Lees verder
Op 20-09-21 is onze ketel in ons vakantie huisje vervangen,dit tot volle tevredenheid.Monteur Menno is iemand die meedenkt en problemen niet uit de weg gaat,fantastisch om iemand zo hard te zien werken.Absoluut een aanrader om je spullen bij dit bedrijf te kopen en te laten installeren.Volgend jaar staan er weer een paar projecten op touw en wederom laat ik deze weer door Bartels uitvoeren.
- Ruud
Lelystad
Lees verder
Onze CV ketel was aan vervanging toe. Ook airconditioning stond op ons wensenlijstje. Na online research viel de keuze op een Panasonic airco met NanoeX luchtzuiverende techniek. Aangezien Bartels Installatietechniek Panasonic dealer is, en mede op basis van positieve reviews, gekozen voor Bartels. Voorafgaande contact verliep vlot en prettig. Na schouwing, en overleg v.w.b. onze wensen, een nette en concurrende offerte ontvangen. Vervolgens is Airco en CV ketel geleverd en professioneel geïnstalleerd. Men werkt keurig netjes en accuraat! Bartels Installatietechniek is dan ook een aanrader.
- Dick en Twan
Zeewolde
Lees verder
Bedankt voor de aanleg van de airco, van ons challet. We zijn er zeer tevreden over.We zitten er van de winter weer lekker warm bij, dankzij Pascal, Wat heb jij dit goed, maar vooral vakkundig gedaan jongen. Jij weet echt hoe je dit moet doen. Dank je wel. We zijn blij met jou, Je bent n echte Topper. Hartelijk groetjes van Dick en Twan, uit Zeewolde.
- Jeroen
Putten
Lees verder
Ik heb advies gevraagd voor het leveren van een warmtepomp. Daar waar andere leveranciers gewoon een offerte maakte, kwam Bartels (heel snel!) langs en adviseerde om op dit moment géén warmtepomp neer te zetten omdat het mijn verbruik niet zou helpen. Geen advies waar zij aan verdienen, maar wel eerlijk advies. Heel fijn!
- Arno
Stoutenburg
Lees verder
Goed, vriendelijk en duidelijk advies gekregen over kleur en werking. Mooie prijs die beter was dan de concurrenten (niet geheel onbelangrijk). Levertijd was kort door slim inkopen. Installatie door 2 vriendelijke monteurs, alles ging in overleg, en na installatie werd alles keurig opgeruimd en kregen we nog een minicursus. En als kers op de taart nog een presentje als dank dat we voor Bartels gekozen hebben. We hebben gezocht naar een bedrijf in onze buurt met goede review en dat hebben ze geheel waargemaakt
Previous
Next

Energiezuinig

Met de juiste afstelling en deskundig onderhoud, werkt uw CV-ketel een stuk zuiniger. Dat merkt u in uw portemonnee.

Veilig

Een gecertificeerde vakman weet wat hij doet. Met periodiek onderhoud zorgt hij voor brandveiligheid en voorkomt hij lekkage van gas of koolmonoxide. Uw rookgasafvoer gaat gemiddeld bijvoorbeeld even lang mee als uw CV-ketel. Daarom is het belangrijk om deze ook te controleren en zo nodig te vervangen.

Duurzaam

Neem contact met ons op voor meer informatie over verduurzaming van uw woning. Onze installateurs zijn ook ervaren in zonnepanelen, laadpalen, airconditioning en warmtepompen.

Vliegensvlug bij urgentie

Een urgent probleem met uw CV-ketel in Huizen of de omgeving van Huizen? Wij komen binnen 24 uur bij u langs!

Wij werken met de merken Remeha, Vaillant, Intergas, Nefit. Wij vervangen de ketel in één dag. Alle kosten zitten in de aanschafprijs verwerkt, dus ook de installatiekosten. Zo weet u direct waar u aan toe bent en wordt u niet verrast door onverwachte kosten.

CV-ketel aanbieding

Vaillant Ecotec Plus

CW4 v.a. € 2.300 * | CW5 v.a. € 2.300 *
v.a. € 2.300
 • Energiezuinig door slimme techniek
 • Onderhouds- en servicevriendelijk
 • Warmtecapaciteit van 5,2 - 25 kW
 • 14,3 liter warm water (40 °C) p/minuut
 • Tot € 750 besparen op de levensduur door de modulerende A-label high-efficiency pomp
 • Groot modulatiebereik (1:6) dankzij elektronische gas- en luchtregeling
 • Hydroblok is compleet uit metalen onderdelen opgebouwd
 • Altijd een goede verbranding, ook bij de komende veranderingen in de gassamenstelling, door de elektronische gas- en luchtregeling
Populair

Remeha Avanta

CW4 v.a. € 1.935 * | CW5 v.a. € 1.935 *
v.a. € 1.935
 • Met A-label pomp
 • Zeer compact, overal te plaatsen
 • Lichtgewicht ketel met zwaargewicht prestaties
 • 10 jaar garantie op warmtewisselaar

Wij helpen u een nieuwe CV-ketel te kopen

In Huizen en de omgeving van Huizen staat Bartels Installatietechniek voor u klaar voor alles op het gebied van centrale verwarming. U wilt een CV-ketel kopen, maar welke CV-ketel past het beste bij uw woning? Wij adviseren u vrijblijvend en vakkundig.

4 CV-ketel merken

Remeha, Vaillant, Intergas en Nefit zijn de 4 merken waar wij mee werken. U zult niet verrast worden met onverwachte kosten want de aanschafprijs is altijd inclusief installatie. Ook fijn om te weten: wij vervangen uw ketel in één dag.

Thermostaat of mechanische ventilatiebox?

Wanneer u een nieuwe CV-ketel koopt, is een nieuwe, standaard thermostaat inbegrepen. Maar een klokthermostaat of een slimme thermostaat is ook een optie. Een slimme thermostaat maakt uw ketel nóg zuiniger. Bartels Installatietechniek kan u altijd adviseren hierover.

Of misschien denkt u aan een (nieuwe) mechanische ventilatiebox. Die ververst de lucht in uw woning, wat zorgt voor een gezond leefklimaat. Ook bespaart u door de vervanging van uw oude ventilatie unit elk jaar minimaal €50,- op uw energierekening. Als u meer wilt weten staan wij altijd voor u klaar. Of vraag gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Onze projecten

Regelmatig onderhoud is essentieel

Wilt u een veilige en zuinige CV-ketel? Zorg er dan voor dat een ervaren vakman uw ketel regelmatig onderhoudt. Een slecht onderhouden ketel verbruikt meer gas. Ook kunnen er dan gevaarlijke situaties ontstaan, zoals koolmonoxidevergiftiging. Door regelmatig onderhoud vermijdt u dit soort problemen. En u voorkomt garantieproblemen voor uw CV-ketel en de onderdelen hiervan. Onze gecertificeerde CV-monteurs nemen al deze zorgen bij u weg.

Wij adviseren jaarlijks onderhoud aan uw CV-ketel en bieden de mogelijkheid voor verschillende abonnementen. Extra voordeel bij zo’n abonnement is dat u voorrang heeft in drukke periodes, zoals bij vorst. U wordt dan snel geholpen.

Heeft Bartels Installatietechniek uw nieuwe CV-ketel geplaatst? Dan heeft u de eerste 2 jaar installatiegarantie. Hierna kan het onderhoudsabonnement ingaan.

Kosten en levensduur van een nieuwe CV-ketel

Het merk, type en uw persoonlijke situatie bepalen wat een nieuwe CV-ketel u gaat kosten. Een nieuwe CV-ketel wordt al in uw huis geplaatst vanaf €1.500,-, inclusief installatiekosten. Bij goed en regelmatig onderhoud gaat een CV-ketel lang mee. De gemiddelde levensduur is 12 tot 15 jaar (12.000 uur).

2 jaar garantie

Wij nemen uw zorgen over uw CV-ketel weg. Bij Bartels Installatietechniek krijgt u namelijk altijd 2 jaar volledige installatiegarantie. Naast de fabrieksgarantie. Na deze periode kunt u het onderhoudsabonnement laten ingaan; zodat u het beste uit uw ketel haalt.

Offerte ontvangen?

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Of vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Bekijk onze installatievoorwaarden voor een CV-ketel.

Vacature
Service Monteur

Als groeiende organisatie zijn wij op zoek naar een ervaren service monteur om ons team te versterken