Warmtepomp installateur Soest

Bartels Installatietechniek is dé warmtepomp specialist in en rondom Soest. U kunt bij ons terecht voor warmtepomp installatie en warmtepomp onderhoud.

Een warmtepomp geeft u veel voordelen. Met energie uit de natuur reduceert u uw CO2-uitstoot én u verlaagt uw energiekosten. Het is dus goed voor het milieu en voor uw portemonnee.

69 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10

Waarom kiezen voor Bartels Installatietechniek?

  • Deskundig installatiebedrijf met gecertificeerd team
  • Specialist in warmtepomp installatie en -onderhoud
  • Ook voor uw CV, laadpaal, airconditioning en/of zonnepanelen
  • Zorgenvrij dankzij onze garanties

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan. Naar aanleiding van uw adresgegevens doen wij een eerste onderzoek. Daarna komen we altijd op bezoek voor advies op maat.

Voordelen warmtepomp

Bespaar op de energiekosten

Met een warmtepomp bespaar je jaarlijks op de energie.

Reduceer de CO2 uitstoot

Een warmtepomp is duurzaam en minder belastend voor het milieu.

Waardevermeerdering van uw huis

Een warmtepomp verbeterd het energielabel van uw huis wat waardeverhogend werkt.

Verwarmen zonder gas

Met een warmtepomp kunt u de gasaansluiting achterwege laten.

Hoe beoordelen klanten ons?

- Richard
Diemen
Lees verder
Op 20-09-21 is onze ketel in ons vakantie huisje vervangen,dit tot volle tevredenheid.Monteur Menno is iemand die meedenkt en problemen niet uit de weg gaat,fantastisch om iemand zo hard te zien werken.Absoluut een aanrader om je spullen bij dit bedrijf te kopen en te laten installeren.Volgend jaar staan er weer een paar projecten op touw en wederom laat ik deze weer door Bartels uitvoeren.
- Ruud
Lelystad
Lees verder
Onze CV ketel was aan vervanging toe. Ook airconditioning stond op ons wensenlijstje. Na online research viel de keuze op een Panasonic airco met NanoeX luchtzuiverende techniek. Aangezien Bartels Installatietechniek Panasonic dealer is, en mede op basis van positieve reviews, gekozen voor Bartels. Voorafgaande contact verliep vlot en prettig. Na schouwing, en overleg v.w.b. onze wensen, een nette en concurrende offerte ontvangen. Vervolgens is Airco en CV ketel geleverd en professioneel geïnstalleerd. Men werkt keurig netjes en accuraat! Bartels Installatietechniek is dan ook een aanrader.
- Dick en Twan
Zeewolde
Lees verder
Bedankt voor de aanleg van de airco, van ons challet. We zijn er zeer tevreden over.We zitten er van de winter weer lekker warm bij, dankzij Pascal, Wat heb jij dit goed, maar vooral vakkundig gedaan jongen. Jij weet echt hoe je dit moet doen. Dank je wel. We zijn blij met jou, Je bent n echte Topper. Hartelijk groetjes van Dick en Twan, uit Zeewolde.
- Jeroen
Putten
Lees verder
Ik heb advies gevraagd voor het leveren van een warmtepomp. Daar waar andere leveranciers gewoon een offerte maakte, kwam Bartels (heel snel!) langs en adviseerde om op dit moment géén warmtepomp neer te zetten omdat het mijn verbruik niet zou helpen. Geen advies waar zij aan verdienen, maar wel eerlijk advies. Heel fijn!
- Arno
Stoutenburg
Lees verder
Goed, vriendelijk en duidelijk advies gekregen over kleur en werking. Mooie prijs die beter was dan de concurrenten (niet geheel onbelangrijk). Levertijd was kort door slim inkopen. Installatie door 2 vriendelijke monteurs, alles ging in overleg, en na installatie werd alles keurig opgeruimd en kregen we nog een minicursus. En als kers op de taart nog een presentje als dank dat we voor Bartels gekozen hebben. We hebben gezocht naar een bedrijf in onze buurt met goede review en dat hebben ze geheel waargemaakt
Previous
Next

Wat doet een warmtepomp precies?

Een warmtepomp zorgt op een veilige en betrouwbare manier voor warm water, verwarming en soms ook koeling. Hij gebruikt opgeslagen energie uit de lucht, aarde of het grondwater. Milieuvriendelijk en ook nog eens energie- en kostenbesparend.

Maakt een warmtepomp geluid?

Warmtepompen zijn tegenwoordig vrij stil. Er zijn er zelfs die bijna geen geluid produceren. U kunt het geluidsvermogensniveau van elke warmtepomp vinden op het CE-label. Het maximaal toelaatbare geluidsvermogen is bepaald volgens Europese norm.

warmtepomp op dak
warmtepomp plaatsen

Welk type warmtepomp past bij uw situatie?

Van villa’s tot rijtjeshuizen, er is een geschikte warmtepomp voor u. Welke dat is, hangt af van het isolatieniveau en het ventilatiesysteem van uw woning.

In mechanisch geventileerde woningen kunnen wij een ventilatiewarmtepomp voor u installeren. Hybride warmtepompen werken goed in matig geïsoleerde woningen. Die types werken op gas, samen met uw hr-ketel. Een volledig elektrische warmtepomp is geschikt voor woningen met goede tot zeer goede isolatie. Deze vervangen uw hr-ketel volledig.

Ons bedrijf installeert elk type warmtepomp. Wij werken het meest met Vaillant, Panasonic en Remeha.

Onze projecten

Hybride warmtepomp

De Elga Ace is dé hybride warmtepomp met de beste prijs/prestatieverhouding in de markt. Als enige in de markt stuurt de Elga Ace met OpenTherm aan, waardoor de cv-ketel nooit meer warmte produceert dan nodig is. Met als resultaat een optimale inzet van de warmtepomp.

De Remeha Elga Ace werkt samen met elk merk cv-ketel en biedt dan ook de uitkomst bij het verduurzamen van bestaande woningen. Een hybride warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht en gebruikt deze voor de verwarming van de woning.

De cv-ketel wordt alleen nog ingeschakeld bij extreem koude dagen en voor het verwarmen van warm tapwater. Zo kan je tot wel 70% besparen op je gasverbruik.

Je hebt de Elga Ace al vanaf (Elga ACE 4kw met standaard installatie) € 5566,-.

warmtepomp op dak

Hoeveel gaat warmtepomp installatie u kosten?

De prijs van een warmtepomp varieert naargelang de grootte van uw woning, het isolatieniveau en uw persoonlijke voorkeur. Dit loopt uiteen van €6.500,- tot €15.000,- inclusief de installatie. Deze investering heeft u gemiddeld al binnen 7 jaar terugverdiend!

Wilt u weten wat een warmtepomp u precies gaat kosten? Dan kunt u bij ons een gratis en geheel vrijblijvende offerte aanvragen. Wij kijken naar uw adresgegevens en komen langs voor advies op maat.

Subsidie bij warmtepomp in koopwoning

Als u eigenaar bent van een koopwoning, kunt u in aanmerking komen voor de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE). Deze subsidie geldt niet bij nieuwbouw en alleen als de koopwoning ook uw hoofdverblijf is of wordt. Wij informeren u graag verder hierover.

Alle voordelen op een rij: Levensduur, terugverdientijd en garantie

Direct besparen op uw energierekening. Genieten van een hoog comfortniveau. En een bijdrage leveren aan een beter klimaat. En dat is nog niet alles. Want de levensduur van een warmtepomp is bij goed onderhoud gemiddeld 15 jaar. Terwijl u uw investering gemiddeld al binnen 7 jaar heeft terugverdiend. Op alle fronten voordeel.

Ook achteraf hoeft u zich bij ons geen zorgen te maken. Onze merken bieden fabrieksgarantie en daarnaast krijgt u 2 jaar installatiegarantie.

warmtepomp plaatsen

Vrijblijvend advies op maat

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Of vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.