Warmtepompboiler

Een warmtepompboiler is een boiler die werkt volgens hetzelfde principe als een warmtepomp. De boiler gebruikt warmte uit de lucht om water naar een hogere temperatuur te brengen. Waar een ‘lucht/water warmtepomp’ water verwarmt voor de verwarming van uw woning en voor warm tapwater, verwarmt een warmtepompboiler alleen tapwater voor bijvoorbeeld de keuken en badkamer.
69 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10

Waarom kiezen voor Bartels Installatietechniek?

Vraag vrijblijvend een offerte aan op basis van uw wensen.

Voordelen warmtepompboiler

Energielabel A+

Zeer efficiënt met energielabel A+

Snel terugverdiend

Binnen 5 jaar terugverdiend

Kostenbesparing

Opwarmen gedurende laag stroomtarief mogelijk

Milieuvriendelijk in gebruik

Milieuvriendelijk en betrouwbaar koudemiddel R290

Laag geluidsniveau

Hoe beoordelen klanten ons?

- Richard
Diemen
Lees verder
Op 20-09-21 is onze ketel in ons vakantie huisje vervangen,dit tot volle tevredenheid.Monteur Menno is iemand die meedenkt en problemen niet uit de weg gaat,fantastisch om iemand zo hard te zien werken.Absoluut een aanrader om je spullen bij dit bedrijf te kopen en te laten installeren.Volgend jaar staan er weer een paar projecten op touw en wederom laat ik deze weer door Bartels uitvoeren.
- Ruud
Lelystad
Lees verder
Onze CV ketel was aan vervanging toe. Ook airconditioning stond op ons wensenlijstje. Na online research viel de keuze op een Panasonic airco met NanoeX luchtzuiverende techniek. Aangezien Bartels Installatietechniek Panasonic dealer is, en mede op basis van positieve reviews, gekozen voor Bartels. Voorafgaande contact verliep vlot en prettig. Na schouwing, en overleg v.w.b. onze wensen, een nette en concurrende offerte ontvangen. Vervolgens is Airco en CV ketel geleverd en professioneel geïnstalleerd. Men werkt keurig netjes en accuraat! Bartels Installatietechniek is dan ook een aanrader.
- Dick en Twan
Zeewolde
Lees verder
Bedankt voor de aanleg van de airco, van ons challet. We zijn er zeer tevreden over.We zitten er van de winter weer lekker warm bij, dankzij Pascal, Wat heb jij dit goed, maar vooral vakkundig gedaan jongen. Jij weet echt hoe je dit moet doen. Dank je wel. We zijn blij met jou, Je bent n echte Topper. Hartelijk groetjes van Dick en Twan, uit Zeewolde.
- Jeroen
Putten
Lees verder
Ik heb advies gevraagd voor het leveren van een warmtepomp. Daar waar andere leveranciers gewoon een offerte maakte, kwam Bartels (heel snel!) langs en adviseerde om op dit moment géén warmtepomp neer te zetten omdat het mijn verbruik niet zou helpen. Geen advies waar zij aan verdienen, maar wel eerlijk advies. Heel fijn!
- Arno
Stoutenburg
Lees verder
Goed, vriendelijk en duidelijk advies gekregen over kleur en werking. Mooie prijs die beter was dan de concurrenten (niet geheel onbelangrijk). Levertijd was kort door slim inkopen. Installatie door 2 vriendelijke monteurs, alles ging in overleg, en na installatie werd alles keurig opgeruimd en kregen we nog een minicursus. En als kers op de taart nog een presentje als dank dat we voor Bartels gekozen hebben. We hebben gezocht naar een bedrijf in onze buurt met goede review en dat hebben ze geheel waargemaakt
Previous
Next

Waarom een warmtepompboiler?

Doordat een warmtepompboiler geen gas maar ventilatielucht gebruikt om water te verwarmen, zal uw energierekening een stuk lager uitvallen. Warme ventilatielucht die u anders zo naar buiten blaast wordt nu gebruikt voor opwarmen van tapwater. Een warmtepompboiler verbruikt wel elektriciteit, maar dit is gemiddeld drie keer minder stroom dan een geheel elektrische boiler. 

Ook is stroom in deze tijd een stuk voordeliger als gas. Een warmtepompboiler heeft verder een positief effect op het energielabel van uw woning, waardoor deze meer waard wordt. Verder zijn er ook subsidies die de aanschaf van een warmtepompboiler aantrekkelijk maken.

Onze projecten

Onze keuze voor een warmtepompboiler

Met de aroSTOR warmtepomp boiler haalt u een zeer efficiënte én betaalbare oplossing voor warm water in huis. Verkrijgbaar in wandmodellen van 80, 100 en 150 liter en staande uitvoeringen van 200 en 270 liter.

Dankzij de warmtepomptechnologie haalt de aroSTOR 75% van de nodige energie voor sanitair warm water uit de buitenlucht. Bovendien komt dit product in aanmerking voor subsidie waarmee de kostprijs als snel hebt terugverdiend. Deze warmtepompboiler is dus op duurzaam vlak én financieel gezien een prima keuze.

Vrijblijvend advies op maat

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Of vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.