Warmtepomp installateur Hilversum

Met een warmtepomp heeft u meer verwarmingscomfort met energie uit de natuur. U bespaart op uw energiekosten en vermindert uw CO2-uitstoot. Een slimme keuze dus: goed voor het milieu én voor uw portemonnee.

Woont u in of rondom Hilversum en heeft u interesse in een warmtepomp? Bartels Installatietechniek is uw deskundige partner voor warmtepomp installatie en warmtepomp onderhoud.

77 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10

Waarom kiezen voor Bartels Installatietechniek?

  • Team van gecertificeerde vakmensen
  • Ervaren met alle merken warmtepompen
  • Een totaalpakket: ook voor zonnepanelen, laadpalen, centrale verwarming én airconditioning
  • Uitstekende garantie

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan. Op basis van uw adresgegevens doen wij vooronderzoek. Daarna komen wij bij u langs voor advies op maat.

Voordelen warmtepomp

Bespaar op de energiekosten

Met een warmtepomp bespaar je jaarlijks op de energie.

Reduceer de CO2 uitstoot

Een warmtepomp is duurzaam en minder belastend voor het milieu.

Waardevermeerdering van uw huis

Een warmtepomp verbeterd het energielabel van uw huis wat waardeverhogend werkt.

Verwarmen zonder gas

Met een warmtepomp kunt u de gasaansluiting achterwege laten.

Hoe beoordelen klanten ons?

- Richard
Diemen
Lees verder
Op 20-09-21 is onze ketel in ons vakantie huisje vervangen,dit tot volle tevredenheid.Monteur Menno is iemand die meedenkt en problemen niet uit de weg gaat,fantastisch om iemand zo hard te zien werken.Absoluut een aanrader om je spullen bij dit bedrijf te kopen en te laten installeren.Volgend jaar staan er weer een paar projecten op touw en wederom laat ik deze weer door Bartels uitvoeren.
- Ruud
Lelystad
Lees verder
Onze CV ketel was aan vervanging toe. Ook airconditioning stond op ons wensenlijstje. Na online research viel de keuze op een Panasonic airco met NanoeX luchtzuiverende techniek. Aangezien Bartels Installatietechniek Panasonic dealer is, en mede op basis van positieve reviews, gekozen voor Bartels. Voorafgaande contact verliep vlot en prettig. Na schouwing, en overleg v.w.b. onze wensen, een nette en concurrende offerte ontvangen. Vervolgens is Airco en CV ketel geleverd en professioneel geïnstalleerd. Men werkt keurig netjes en accuraat! Bartels Installatietechniek is dan ook een aanrader.
- Dick en Twan
Zeewolde
Lees verder
Bedankt voor de aanleg van de airco, van ons challet. We zijn er zeer tevreden over.We zitten er van de winter weer lekker warm bij, dankzij Pascal, Wat heb jij dit goed, maar vooral vakkundig gedaan jongen. Jij weet echt hoe je dit moet doen. Dank je wel. We zijn blij met jou, Je bent n echte Topper. Hartelijk groetjes van Dick en Twan, uit Zeewolde.
- Jeroen
Putten
Lees verder
Ik heb advies gevraagd voor het leveren van een warmtepomp. Daar waar andere leveranciers gewoon een offerte maakte, kwam Bartels (heel snel!) langs en adviseerde om op dit moment géén warmtepomp neer te zetten omdat het mijn verbruik niet zou helpen. Geen advies waar zij aan verdienen, maar wel eerlijk advies. Heel fijn!
- Arno
Stoutenburg
Lees verder
Goed, vriendelijk en duidelijk advies gekregen over kleur en werking. Mooie prijs die beter was dan de concurrenten (niet geheel onbelangrijk). Levertijd was kort door slim inkopen. Installatie door 2 vriendelijke monteurs, alles ging in overleg, en na installatie werd alles keurig opgeruimd en kregen we nog een minicursus. En als kers op de taart nog een presentje als dank dat we voor Bartels gekozen hebben. We hebben gezocht naar een bedrijf in onze buurt met goede review en dat hebben ze geheel waargemaakt
Previous
Next

Op deze wijze werkt een warmtepomp

In de lucht, aarde en het grondwater is warmte opgeslagen. Hier maakt een warmtepomp gebruik van. Een warmtepomp maakt dus binnen gebruik van de energie van buiten. En zorgt zo op milieuvriendelijke manier voor verwarming en warm water – en soms ook voor koeling. Comfortabel, veilig en betrouwbaar. En energie- en kostenbesparend.

Het geluid van een warmtepomp

Alle warmtepompen hebben een CE-label waarop het geluidsvermogen staat. Hoeveel dit maximaal mag zijn, is vastgesteld op Europees niveau. Inmiddels beschikken de meeste warmtepompen over een zeer laag geluidsniveau. Sommige zijn zelfs geluidloos.

warmtepomp op dak
warmtepomp plaatsen

Welke warmtepomp is geschikt?

Een warmtepomp past bij alle woningtypes, van rijtjeshuis tot villa. Want er zijn meerdere soorten. Welke geschikt is voor u, hangt af van het isolatieniveau en het ventilatiesysteem van uw woning.

  • Hybride warmtepomp: geschikt voor woningen met matige isolatie. Werkt op gas, samen met een hr-ketel.
  • Volledig elektrische warmtepomp: geschikt voor goed tot zeer goed geïsoleerde woningen. Vervangt uw hr-ketel.
  • Ventilatiewarmtepomp: geschikt voor woningen met mechanische ventilatie.

Er zijn meerdere merken warmtepompen. Wij werken het meest met Panasonic, Vaillant en Remeha, maar installeren ook andere merken.

Onze projecten

Hybride warmtepomp

De Elga Ace is dé hybride warmtepomp met de beste prijs/prestatieverhouding in de markt. Als enige in de markt stuurt de Elga Ace met OpenTherm aan, waardoor de cv-ketel nooit meer warmte produceert dan nodig is. Met als resultaat een optimale inzet van de warmtepomp.

De Remeha Elga Ace werkt samen met elk merk cv-ketel en biedt dan ook de uitkomst bij het verduurzamen van bestaande woningen. Een hybride warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht en gebruikt deze voor de verwarming van de woning.

De cv-ketel wordt alleen nog ingeschakeld bij extreem koude dagen en voor het verwarmen van warm tapwater. Zo kan je tot wel 70% besparen op je gasverbruik.

Je hebt de Elga Ace al vanaf (Elga ACE 4kw met standaard installatie) € 5566,-.

warmtepomp op dak

Wat kost het plaatsen van een warmtepomp?

Wat de aanschaf en installatie van een warmtepomp precies kost, kan flink verschillen. Dit heeft te maken met de grootte van een woning, het isolatieniveau en de wensen van de klant. De kosten lopen uiteen van €6.500,- tot €15.000,-. Dat is inclusief montage. Gemiddeld heeft u uw investering binnen 7 jaar terugverdiend.

Vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Op basis van uw adresgegevens en een bezoek aan uw woning, kunnen wij u adviseren en een prijsopgave geven voor uw specifieke situatie.

Optie voor subsidie

Bent u eigenaar van een koopwoning en is die woning ook uw hoofdverblijf? Dan kunt u aanspraak maken op de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE).

Nieuwbouw is hiervoor uitgesloten. Bartels Installatietechniek geeft vrijblijvend advies.

 

Wat u moet weten: Levensduur, terugverdientijd en garantie

Een hoog niveau van comfort, direct besparen op uw energieverbruik en een bijdrage leveren aan het klimaat. Allemaal positief, en dat wordt nog beter. Want een warmtepomp heeft bij goed onderhoud een gemiddelde levensduur van 15 jaar. Terwijl de terugverdientijd gemiddeld 7 jaar is. Met de stijgende gasprijzen, wordt dit steeds korter.

En als kers op de taart krijgt u bij Bartels Installatietechniek 2 jaar installatiegarantie. Naast de fabrieksgarantie van de verschillende merken.

warmtepomp plaatsen

Vrijblijvend advies op maat

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Of vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Vacature
Service Monteur

Als groeiende organisatie zijn wij op zoek naar een ervaren service monteur om ons team te versterken