Warmtepomp installateur Almere

Een warmtepomp is een slimme keuze met ontzettend veel voordelen. Met een warmtepomp bespaart u op uw energiekosten en reduceert u uw CO2-uitstoot. Goed voor het milieu én voor uw portemonnee dus. Meer verwarmingscomfort met energie uit de natuur. Interessant voor iedereen.

Woont u in of rondom Almere en heeft u interesse in een warmtepomp? Bartels Installatietechniek is uw betrouwbare partner voor warmtepomp installatie en warmtepomp onderhoud.

77 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10

Waarom kiezen voor Bartels Installatietechniek?

  • Een ervaren team van gecertificeerde vakmensen
  • Ervaring met alle merken warmtepompen
  • Ook deskundig in zonnepanelen, laadpalen, centrale verwarming én airconditioning
  • Een gemiddelde terugverdientijd van 7 jaar
  • Installatiegarantie en productgarantie

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan. Op basis van uw adresgegevens doen wij vooronderzoek. Daarna komen we altijd bij u langs voor advies op maat.

Voordelen warmtepomp

Bespaar op de energiekosten

Met een warmtepomp bespaar je jaarlijks op de energie.

Reduceer de CO2 uitstoot

Een warmtepomp is duurzaam en minder belastend voor het milieu.

Waardevermeerdering van uw huis

Een warmtepomp verbeterd het energielabel van uw huis wat waardeverhogend werkt.

Verwarmen zonder gas

Met een warmtepomp kunt u de gasaansluiting achterwege laten.

Hoe beoordelen klanten ons?

- Richard
Diemen
Lees verder
Op 20-09-21 is onze ketel in ons vakantie huisje vervangen,dit tot volle tevredenheid.Monteur Menno is iemand die meedenkt en problemen niet uit de weg gaat,fantastisch om iemand zo hard te zien werken.Absoluut een aanrader om je spullen bij dit bedrijf te kopen en te laten installeren.Volgend jaar staan er weer een paar projecten op touw en wederom laat ik deze weer door Bartels uitvoeren.
- Ruud
Lelystad
Lees verder
Onze CV ketel was aan vervanging toe. Ook airconditioning stond op ons wensenlijstje. Na online research viel de keuze op een Panasonic airco met NanoeX luchtzuiverende techniek. Aangezien Bartels Installatietechniek Panasonic dealer is, en mede op basis van positieve reviews, gekozen voor Bartels. Voorafgaande contact verliep vlot en prettig. Na schouwing, en overleg v.w.b. onze wensen, een nette en concurrende offerte ontvangen. Vervolgens is Airco en CV ketel geleverd en professioneel geïnstalleerd. Men werkt keurig netjes en accuraat! Bartels Installatietechniek is dan ook een aanrader.
- Dick en Twan
Zeewolde
Lees verder
Bedankt voor de aanleg van de airco, van ons challet. We zijn er zeer tevreden over.We zitten er van de winter weer lekker warm bij, dankzij Pascal, Wat heb jij dit goed, maar vooral vakkundig gedaan jongen. Jij weet echt hoe je dit moet doen. Dank je wel. We zijn blij met jou, Je bent n echte Topper. Hartelijk groetjes van Dick en Twan, uit Zeewolde.
- Jeroen
Putten
Lees verder
Ik heb advies gevraagd voor het leveren van een warmtepomp. Daar waar andere leveranciers gewoon een offerte maakte, kwam Bartels (heel snel!) langs en adviseerde om op dit moment géén warmtepomp neer te zetten omdat het mijn verbruik niet zou helpen. Geen advies waar zij aan verdienen, maar wel eerlijk advies. Heel fijn!
- Arno
Stoutenburg
Lees verder
Goed, vriendelijk en duidelijk advies gekregen over kleur en werking. Mooie prijs die beter was dan de concurrenten (niet geheel onbelangrijk). Levertijd was kort door slim inkopen. Installatie door 2 vriendelijke monteurs, alles ging in overleg, en na installatie werd alles keurig opgeruimd en kregen we nog een minicursus. En als kers op de taart nog een presentje als dank dat we voor Bartels gekozen hebben. We hebben gezocht naar een bedrijf in onze buurt met goede review en dat hebben ze geheel waargemaakt
Previous
Next

De werking van een warmtepomp

Een warmtepomp maakt binnen gebruik van de energie van buiten. En zorgt zo voor een hoog comfortniveau. Veilig, betrouwbaar en energie- en kostenbesparend. Hij haalt warmte uit de lucht, de aarde of het grondwater. Een milieuvriendelijke manier om warm water te genereren, uw woning te verwarmen, en soms ook te koelen.

Het geluidsniveau van een warmtepomp

In Europa is vastgesteld wat het maximale geluidsvermogen van een warmtepomp mag zijn.

Tegenwoordig beschikken de meeste warmtepompen over een zeer laag geluidsniveau. Sommigen zijn zelfs zo goed als geluidloos. Alle warmtepompen zijn voorzien van een CE-label. Hierop staat het geluidsvermogen vermeld.

warmtepomp op dak
warmtepomp plaatsen

Welk type warmtepomp is geschikt voor u?

Van rijtjeshuis tot villa, bij elk type woning past een warmtepomp. Want er bestaan verschillende soorten. Welke bij uw situatie past, hangt vooral af van het isolatieniveau en het ventilatiesysteem van uw woning. Er zijn drie soorten warmtepompen:

  • Hybride warmtepomp: deze warmtepomp werkt op gas en samen met een hr-ketel. Hij is geschikt voor woningen met matige isolatie.
  • Volledig elektrische warmtepomp: deze warmtepomp vervangt uw hr-ketel. Hij is geschikt voor woningen met goede tot zeer goede isolatie.
  • Ventilatiewarmtepomp: deze warmtepomp wordt geplaatst in woningen met mechanische ventilatie. 

 Wij werken veel met warmtepompen van Panasonic, Vaillant en Remeha. Hiernaast plaatsen wij ook andere merken warmtepompen.

Onze projecten

Hybride warmtepomp

De Elga Ace is dé hybride warmtepomp met de beste prijs/prestatieverhouding in de markt. Als enige in de markt stuurt de Elga Ace met OpenTherm aan, waardoor de cv-ketel nooit meer warmte produceert dan nodig is. Met als resultaat een optimale inzet van de warmtepomp.

De Remeha Elga Ace werkt samen met elk merk cv-ketel en biedt dan ook de uitkomst bij het verduurzamen van bestaande woningen. Een hybride warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht en gebruikt deze voor de verwarming van de woning.

De cv-ketel wordt alleen nog ingeschakeld bij extreem koude dagen en voor het verwarmen van warm tapwater. Zo kan je tot wel 70% besparen op je gasverbruik.

Je hebt de Elga Ace al vanaf (Elga ACE 4kw met standaard installatie) € 5566,-.

warmtepomp op dak

Dit kost een warmtepomp in of rondom Almere

Wilt u weten wat warmtepomp installatie u gaat kosten? Dan kunt u altijd gratis en geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Aan de hand van uw adresgegevens en een bezoek aan uw woning, geven wij u advies en een prijsindicatie op maat.

De uiteindelijke kosten hangen af van de grootte van uw woning. Maar ook van het isolatieniveau van uw woning en uw persoonlijke wensen. De kosten lopen uiteen van €6.500,- tot €15.000,- Dat is altijd inclusief montage. U heeft de investering in uw warmtepomp gemiddeld binnen 7 jaar terugverdiend.

Subsidie

Laat u een warmtepomp installeren in een koopwoning waarvan u de eigenaar bent. En is die koopwoning uw hoofdverblijf? Dan kunt u in aanmerking komen voor de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE). Dat kan bij bestaande gebouwen, niet bij nieuwbouw. Bartels Installatietechniek informeert u hier graag verder over.

Levensduur, terugverdientijd, garantie

Met een warmtepomp bespaart u direct op uw maandelijkse energieverbruik, levert u een bijdrage aan een beter klimaat en profiteert u van een hoog niveau van comfort.

En, gemiddeld heeft u uw investering al binnen 7 jaar terugverdiend. Met de stijgende gasprijzen van tegenwoordig, wordt deze periode korter en korter. Bovendien is de levensduur van een warmtepomp bij goed onderhoud gemiddeld 15 jaar.

Bartels Installatietechniek biedt zekerheid. Bij ons krijgt u 2 jaar installatiegarantie, naast de fabrieksgarantie van de verschillende merken.

warmtepomp plaatsen

Vrijblijvend advies op maat

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Of vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Vacature
Service Monteur

Als groeiende organisatie zijn wij op zoek naar een ervaren service monteur om ons team te versterken