Airco installatie in Amersfoort

Een airco biedt enorm veel voordelen. Hij kan koelen bij warme dagen, maar ook juist verwarmen. Bovendien filtert een airco en dat zorgt voor schone lucht in huis.

Bartels Installatietechniek staat voor u klaar bij het kopen van een airco, airco installatie én airco onderhoud in en rondom Amersfoort. Samen met u brengen wij de beste airco-oplossing in kaart voor uw persoonlijke situatie. Zorgeloos genieten van een optimaal klimaat in huis.

77 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10

Waarom kiezen voor Bartels Installatietechniek?

  • Deskundig advies van gecertificeerde installateurs
  • Airco kopen, airco installatie én airco onderhoud
  • Ook ervaren in warmtepompen, zonnepanelen, laadpalen en CV
  • Ruim aanbod airco’s, single split en multi split
  • Zekerheid door airco-onderhoudsabonnement
  • Installatiegarantie en onderdeelgarantie

Wij kunnen u een prijsindicatie geven op basis van de ruimte(s) waar u airconditioning wilt laten plaatsen. En de grootte hiervan. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan.

We kunnen ook bij u in of rondom Amersfoort langskomen als u dat wilt. Wilt u in 3 of meer ruimtes airconditioning? Dan komen we altijd langs voor advies.

Waarom een airco?

Aangename koeling voor optimaal wooncomfort

Een airco zorgt voor heerlijke verkoeling op warme dagen

Ook energiezuinige verwarming

Een airco is zuinig want kan een ruimte snel verwarmen

Gezonde lucht

Een airco zorgt voor schone, gezonde lucht door filtering

Hoe beoordelen klanten ons?

- Richard
Diemen
Lees verder
Op 20-09-21 is onze ketel in ons vakantie huisje vervangen,dit tot volle tevredenheid.Monteur Menno is iemand die meedenkt en problemen niet uit de weg gaat,fantastisch om iemand zo hard te zien werken.Absoluut een aanrader om je spullen bij dit bedrijf te kopen en te laten installeren.Volgend jaar staan er weer een paar projecten op touw en wederom laat ik deze weer door Bartels uitvoeren.
- Ruud
Lelystad
Lees verder
Onze CV ketel was aan vervanging toe. Ook airconditioning stond op ons wensenlijstje. Na online research viel de keuze op een Panasonic airco met NanoeX luchtzuiverende techniek. Aangezien Bartels Installatietechniek Panasonic dealer is, en mede op basis van positieve reviews, gekozen voor Bartels. Voorafgaande contact verliep vlot en prettig. Na schouwing, en overleg v.w.b. onze wensen, een nette en concurrende offerte ontvangen. Vervolgens is Airco en CV ketel geleverd en professioneel geïnstalleerd. Men werkt keurig netjes en accuraat! Bartels Installatietechniek is dan ook een aanrader.
- Dick en Twan
Zeewolde
Lees verder
Bedankt voor de aanleg van de airco, van ons challet. We zijn er zeer tevreden over.We zitten er van de winter weer lekker warm bij, dankzij Pascal, Wat heb jij dit goed, maar vooral vakkundig gedaan jongen. Jij weet echt hoe je dit moet doen. Dank je wel. We zijn blij met jou, Je bent n echte Topper. Hartelijk groetjes van Dick en Twan, uit Zeewolde.
- Jeroen
Putten
Lees verder
Ik heb advies gevraagd voor het leveren van een warmtepomp. Daar waar andere leveranciers gewoon een offerte maakte, kwam Bartels (heel snel!) langs en adviseerde om op dit moment géén warmtepomp neer te zetten omdat het mijn verbruik niet zou helpen. Geen advies waar zij aan verdienen, maar wel eerlijk advies. Heel fijn!
- Arno
Stoutenburg
Lees verder
Goed, vriendelijk en duidelijk advies gekregen over kleur en werking. Mooie prijs die beter was dan de concurrenten (niet geheel onbelangrijk). Levertijd was kort door slim inkopen. Installatie door 2 vriendelijke monteurs, alles ging in overleg, en na installatie werd alles keurig opgeruimd en kregen we nog een minicursus. En als kers op de taart nog een presentje als dank dat we voor Bartels gekozen hebben. We hebben gezocht naar een bedrijf in onze buurt met goede review en dat hebben ze geheel waargemaakt
Previous
Next

Zo werkt een airco

Een airco heeft meer voordelen dan u misschien denkt. Vaak wel bekend: hij koelt door warmte aan de lucht te onttrekken en deze buiten weer af te geven. Minder bekend is wellicht dat hij ook zorgt voor schone lucht. Door de luchtvochtigheid op peil te houden en de lucht te filteren. Maar hij kan nog meer…

Verwarmen met een airco

Een airco kan ook zorgen voor (bij)verwarming. Door zijn snelheid is een ruimte vlug op de gewenste temperatuur. En zo is verwarmen vaak duurzamer en voordeliger dan verwarmen op ‘reguliere’ wijze, via een CV-ketel.

Er zijn vele merken airco’s. Wij werken het meest met Daikin, Panasonic en Mitsubishi. Zoekt u een budgetoplossing? Dan is een airco van Haier geschikt.

Zo kiest u de beste airco

Er bestaan meerdere airco-systemen. Zo kan in zowat elke ruimte een airco geplaatst worden. De meest gangbare zijn single split en multi split airco’s.

Single split airco

Denkt u aan airconditioning in één specifieke ruimte? Dan is daar een single split airco voor nodig. In die ruimte wordt een binnen unit geplaatst. Dat kan een plafond-, wand- of vloermodel zijn. Die koppelen we aan een buiten unit. Ideaal voor gebruik op een zolder, in een slaapkamer, caravan, winkel of kantoorruimte. En u kunt een single split airco ook inzetten voor (bij)verwarming. Ze werken energiezuinig en fluisterstil.

Multi split airco

Wanneer u airconditioning wilt in meerdere ruimtes, is een multi split airco geschikt. Wij installeren een binnen unit in elke ruimte. Die koppelen we allemaal aan de buiten unit. Iedere binnen unit kan apart ingesteld worden. Deze airco kunt u ook gebruiken voor (bij)verwarming. Een airco werkt zeer snel en heeft een ruimte daardoor sneller op temperatuur dan een CV-ketel. Dat is zuiniger.

Wat gaat een nieuwe airco u kosten?

U heeft al een airco in uw woning geplaatst vanaf € 1400,-. De exacte kosten hangen af van welke type airco u kiest. En welk merk. Onze prijzen zijn standaard inclusief installatiekosten.

De draaiuren van een airco en het onderhoud (iedere twee jaar!), bepalen hoe lang een airco mee gaat. De gemiddelde levensduur is 15 jaar.

Wij geloven in de kwaliteit van ons werk en van onze producten. Daarom biedt Bartels Installatietechniek 2 jaar installatiegarantie. En, bij goed onderhoud, 5 jaar garantie op de airco onderdelen.

De merken waar wij mee werken

Wij werken met 4 verschillende airco merken. Panasonic, Daikin, Mitsubishi en – als budgetoplossing – Haier.

Onze projecten

Airco installatie standaard inbegrepen

Geen zorgen en gedoe, en gaan voor veiligheid. Het installeren van een airco is een complexe klus. Daarom is airco installatie bij ons altijd inbegrepen bij de aankoop van uw airco. Onze gecertificeerde monteurs zetten hun kennis en ervaring in om uw airco optimaal te laten functioneren.

Gecertificeerde en ervaren monteurs

Ons hele team beschikt over de juiste opleidingen, ervaring en certificaten. Al onze monteurs zijn F-Gassen en BRL200 gecertificeerd. Ook ons installatiebedrijf heeft de BRL200 certificering.

U staat bij ons voorop. Wij werken netjes, klantgericht en vriendelijk. 

Topservice: Onderhoudsabonnement

Met ons onderhoudsabonnement kunt u er zeker van zijn dat uw airco jarenlang stil, zuinig en probleemloos werkt. U voorkomt namelijk technische problemen als uw airco iedere 2 jaar wordt onderhouden. En, u zorgt voor een hoger rendement en een langere levensduur.

In en rondom Amersfoort kunt u bij Bartels Installatietechniek terecht voor het kopen van een airco, airco installatie én airco onderhoud. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Offerte ontvangen?

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Of vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Vacature
Service Monteur

Als groeiende organisatie zijn wij op zoek naar een ervaren service monteur om ons team te versterken