CV-ketel specialist in en rondom Soest

Bartels Installatietechniek is expert in advisering over CV-ketels en installatie en onderhoud van CV-ketels. Het installatievak kent geen geheimen voor onze gecertificeerde CV-monteurs.

In en rondom Soest is onze service deskundig en klantvriendelijk. Wij komen snel langs voor de nette plaatsing van uw nieuwe CV-ketel. We geven advies, ook over alle opties voor verduurzaming. En we staan voor u klaar voor periodiek onderhoud. Bij ons zit u niet in de kou. Bartels Installatietechniek zorgt voor snel en maximaal warmtecomfort van uw centrale verwarming.

77 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10

Waarom kiezen voor Bartels Installatietechniek?

 • CV-ketel specialist: snel, veilig en deskundig
 • Voor advisering, installatie én onderhoud
 • Gecertificeerde, vriendelijke installateurs
 • Ervaren in opties voor verduurzaming
 • Uitstekende garantieregeling

Wij helpen u graag verder met uw CV-ketel. Neem gerust contact met ons op bij vragen. Of vraag gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Vakwerk: Snel, veilig en kostenbesparend

Reken bij Bartels Installatietechniek op het beste warmtecomfort dat u zich kunt wensen. Alle monteurs zijn CO-gecertificeerd, erkend CV-installateur door InstallQ. Het is altijd een ervaren vakman die uw CV-ketel monteert, zodat deze energiezuinig en veilig werkt.  

Een nieuwe CV-ketel?

Energiezuinig

Door de juiste afstelling en gedegen onderhoud, werkt uw CV-ketel een stuk zuiniger.

Veilig

Met periodiek onderhoud zorgen we voor brandveiligheid en voorkomen we kans op lekkage van gas of koolmonoxide.

Duurzame opties

Wij zijn deskundig in de verduurzaming van uw woning

Vliegensvlug bij urgentie

Heeft u een urgent probleem met uw CV-ketel? Dan komen wij binnen 24 uur bij u langs.

Hoe beoordelen klanten ons?

- Richard
Diemen
Lees verder
Op 20-09-21 is onze ketel in ons vakantie huisje vervangen,dit tot volle tevredenheid.Monteur Menno is iemand die meedenkt en problemen niet uit de weg gaat,fantastisch om iemand zo hard te zien werken.Absoluut een aanrader om je spullen bij dit bedrijf te kopen en te laten installeren.Volgend jaar staan er weer een paar projecten op touw en wederom laat ik deze weer door Bartels uitvoeren.
- Ruud
Lelystad
Lees verder
Onze CV ketel was aan vervanging toe. Ook airconditioning stond op ons wensenlijstje. Na online research viel de keuze op een Panasonic airco met NanoeX luchtzuiverende techniek. Aangezien Bartels Installatietechniek Panasonic dealer is, en mede op basis van positieve reviews, gekozen voor Bartels. Voorafgaande contact verliep vlot en prettig. Na schouwing, en overleg v.w.b. onze wensen, een nette en concurrende offerte ontvangen. Vervolgens is Airco en CV ketel geleverd en professioneel geïnstalleerd. Men werkt keurig netjes en accuraat! Bartels Installatietechniek is dan ook een aanrader.
- Dick en Twan
Zeewolde
Lees verder
Bedankt voor de aanleg van de airco, van ons challet. We zijn er zeer tevreden over.We zitten er van de winter weer lekker warm bij, dankzij Pascal, Wat heb jij dit goed, maar vooral vakkundig gedaan jongen. Jij weet echt hoe je dit moet doen. Dank je wel. We zijn blij met jou, Je bent n echte Topper. Hartelijk groetjes van Dick en Twan, uit Zeewolde.
- Jeroen
Putten
Lees verder
Ik heb advies gevraagd voor het leveren van een warmtepomp. Daar waar andere leveranciers gewoon een offerte maakte, kwam Bartels (heel snel!) langs en adviseerde om op dit moment géén warmtepomp neer te zetten omdat het mijn verbruik niet zou helpen. Geen advies waar zij aan verdienen, maar wel eerlijk advies. Heel fijn!
- Arno
Stoutenburg
Lees verder
Goed, vriendelijk en duidelijk advies gekregen over kleur en werking. Mooie prijs die beter was dan de concurrenten (niet geheel onbelangrijk). Levertijd was kort door slim inkopen. Installatie door 2 vriendelijke monteurs, alles ging in overleg, en na installatie werd alles keurig opgeruimd en kregen we nog een minicursus. En als kers op de taart nog een presentje als dank dat we voor Bartels gekozen hebben. We hebben gezocht naar een bedrijf in onze buurt met goede review en dat hebben ze geheel waargemaakt
Previous
Next

Veilige CV-ketel installatie

Deskundigheid houdt uw CV-ketel veilig. Door de juiste installatie en door regelmatig onderhoud, zorgen onze gecertificeerde monteurs voor brandveiligheid. En voorkomen ze ook de kans op lekkage van gas of koolmonoxide. Zo zal een ervaren vakman altijd uw rookgasafvoer controleren bij de plaatsing van een nieuwe CV-ketel. Want hij weet dat deze gemiddeld even lang meegaat.

Zuinig

Een gecertificeerde vakman is ook goed voor uw portemonnee. Door zorgvuldige afstelling en goed onderhoud, werkt uw CV-ketel een stuk zuiniger. En dat zorgt voor verlaging van uw energiekosten.

Verduurzaming

Zonnepanelen, laadpalen, airconditioning en warmtepompen. Wij zijn ook ervaren in de verduurzaming van uw woning. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Vliegensvlug als het moet

Is er spoed? Geen probleem, in en rondom Soest komen wij al binnen 24 uur bij u langs. U zit bij ons niet in de kou.

Wij werken met de merken Remeha, Vaillant, Intergas, Nefit. Wij vervangen de ketel in één dag. Alle kosten zitten in de aanschafprijs verwerkt, dus ook de installatiekosten. Zo weet u direct waar u aan toe bent en wordt u niet verrast door onverwachte kosten.

CV-ketel aanbieding

Vaillant Ecotec Plus

CW4 v.a. € 2.300 * | CW5 v.a. € 2.300 *
v.a. € 2.300
 • Energiezuinig door slimme techniek
 • Onderhouds- en servicevriendelijk
 • Warmtecapaciteit van 5,2 - 25 kW
 • 14,3 liter warm water (40 °C) p/minuut
 • Tot € 750 besparen op de levensduur door de modulerende A-label high-efficiency pomp
 • Groot modulatiebereik (1:6) dankzij elektronische gas- en luchtregeling
 • Hydroblok is compleet uit metalen onderdelen opgebouwd
 • Altijd een goede verbranding, ook bij de komende veranderingen in de gassamenstelling, door de elektronische gas- en luchtregeling
Populair

Remeha Avanta

CW4 v.a. € 1.935 * | CW5 v.a. € 1.935 *
v.a. € 1.935
 • Met A-label pomp
 • Zeer compact, overal te plaatsen
 • Lichtgewicht ketel met zwaargewicht prestaties
 • 10 jaar garantie op warmtewisselaar

Een nieuwe CV-ketel: Wij adviseren u vrijblijvend

Denkt u aan de aanschaf van een nieuwe CV-ketel? In en rondom Soest adviseren wij vakkundig en vrijblijvend over welke CV-ketel het beste past in uw woning.

CV-ketel merken

Wij werken met meerdere kwalitatieve CV-ketel merken. Remeha, Vaillant, Intergas en Nefit. Alle kosten zitten bij ons in de aankoopprijs verwerkt. Ook de installatiekosten dus. Zo wordt u nooit verrast door onverwachte kosten. U weet waar u aan toe bent. En wij kunnen uw nieuwe CV-ketel al in één dag plaatsen.

(Slimme) thermostaat of mechanische ventilatiebox

Een thermostaat is altijd inbegrepen wanneer u een nieuwe CV-ketel bij ons koopt. Maar u kunt ook kiezen voor extra opties. Zoals een klok of een slimme thermostaat. Die maken uw ketel namelijk nóg zuiniger. Wij kunnen u hierover adviseren.

Ook kunt u kiezen voor een (nieuwe) mechanische ventilatiebox. Daarmee bespaart u minimaal €50,- per jaar op uw energiekosten. Dit apparaat ververst de lucht in uw woning, wat voor een gezond leefklimaat zorgt. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Onze projecten

Onderhoud voor een veilige en zuinige CV-ketel

Wij adviseren iedereen om zijn of haar CV-ketel jaarlijks te laten controleren. Dat zorgt voor een veilige, maar ook zuinige CV-ketel. Hiermee voorkomt u onnodig hoog gasverbruik. En ook gevaarlijke situaties zoals koolmonoxidevergiftiging. En, vergeet uw garantie niet. Alleen bij aantoonbaar onderhoud blijft de garantie op uw CV-ketel en de onderdelen daarvan gelden.

Laat Bartels Installatietechniek al deze zorgen bij u wegnemen door een onderhoudsabonnement bij ons af te sluiten. Hiermee krijgt u ook voorrang in periodes dat het erg druk is. Bij strenge vorst bijvoorbeeld.

Wanneer Bartels Installatietechniek uw nieuwe CV-ketel voor u installeert, heeft u de eerste 2 jaar installatiegarantie. Pas daarna hoeft u een onderhoudsabonnement af te sluiten.

De prijs van een nieuwe CV-ketel

Het prijskaartje van een nieuwe CV-ketel hangt af van een aantal factoren. Het merk en het type CV-ketel, en uw persoonlijke situatie. Wij installeren al een nieuwe CV-ketel vanaf €1.500,-. Dat is standaard inclusief installatiekosten.

Zorgt u voor goed en regelmatig onderhoud? Dan houdt u een goedwerkende, veilige en energiezuinige CV-ketel. Een CV-ketel die gemiddeld 12.000 uur meegaat. Zo’n 12 tot 15 jaar.

Garantie! Dus geen zorgen achteraf

Bij Bartels Installatietechniek profiteert u van optimale service zonder zorgen. Want naast fabrieksgarantie, krijgt u altijd 2 jaar volledige installatiegarantie. Na deze periode kunt u een onderhoudsabonnement bij ons afsluiten. Zo houdt u constant een veilige en zuinige CV-ketel.

Offerte ontvangen?

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Of vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Bekijk onze installatievoorwaarden voor een CV-ketel.

Vacature
Service Monteur

Als groeiende organisatie zijn wij op zoek naar een ervaren service monteur om ons team te versterken