Warmtepomp installateur Veenendaal

Denkt u eraan een warmtepomp aan te schaffen? In en rondom Veenendaal is Bartels Installatietechniek uw warmtepomp expert. Voor warmtepomp installatie en warmtepomp onderhoud.

Met een warmtepomp draagt u bij aan een beter milieu. U gebruikt energie uit de natuur en reduceert zo uw CO2-uitstoot. Bovendien bespaart u met een warmtepomp op uw energiekosten. Niet alleen goed voor het milieu; ook voor uw portemonnee.

69 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10

Waarom kiezen voor Bartels Installatietechniek?

  • Ervaren installatiebedrijf met gecertificeerd team
  • Specialist in warmtepomp onderhoud en -installatie
  • Ook voor uw CV, zonnepanelen, laadpaal en/of airconditioning
  • Altijd garantie

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan. Op basis van uw adresgegevens doen wij vooronderzoek. Daarna komen we op bezoek voor advies op maat.

Voordelen warmtepomp

Bespaar op de energiekosten

Met een warmtepomp bespaar je jaarlijks op de energie.

Reduceer de CO2 uitstoot

Een warmtepomp is duurzaam en minder belastend voor het milieu.

Waardevermeerdering van uw huis

Een warmtepomp verbeterd het energielabel van uw huis wat waardeverhogend werkt.

Verwarmen zonder gas

Met een warmtepomp kunt u de gasaansluiting achterwege laten.

Hoe beoordelen klanten ons?

- Richard
Diemen
Lees verder
Op 20-09-21 is onze ketel in ons vakantie huisje vervangen,dit tot volle tevredenheid.Monteur Menno is iemand die meedenkt en problemen niet uit de weg gaat,fantastisch om iemand zo hard te zien werken.Absoluut een aanrader om je spullen bij dit bedrijf te kopen en te laten installeren.Volgend jaar staan er weer een paar projecten op touw en wederom laat ik deze weer door Bartels uitvoeren.
- Ruud
Lelystad
Lees verder
Onze CV ketel was aan vervanging toe. Ook airconditioning stond op ons wensenlijstje. Na online research viel de keuze op een Panasonic airco met NanoeX luchtzuiverende techniek. Aangezien Bartels Installatietechniek Panasonic dealer is, en mede op basis van positieve reviews, gekozen voor Bartels. Voorafgaande contact verliep vlot en prettig. Na schouwing, en overleg v.w.b. onze wensen, een nette en concurrende offerte ontvangen. Vervolgens is Airco en CV ketel geleverd en professioneel geïnstalleerd. Men werkt keurig netjes en accuraat! Bartels Installatietechniek is dan ook een aanrader.
- Dick en Twan
Zeewolde
Lees verder
Bedankt voor de aanleg van de airco, van ons challet. We zijn er zeer tevreden over.We zitten er van de winter weer lekker warm bij, dankzij Pascal, Wat heb jij dit goed, maar vooral vakkundig gedaan jongen. Jij weet echt hoe je dit moet doen. Dank je wel. We zijn blij met jou, Je bent n echte Topper. Hartelijk groetjes van Dick en Twan, uit Zeewolde.
- Jeroen
Putten
Lees verder
Ik heb advies gevraagd voor het leveren van een warmtepomp. Daar waar andere leveranciers gewoon een offerte maakte, kwam Bartels (heel snel!) langs en adviseerde om op dit moment géén warmtepomp neer te zetten omdat het mijn verbruik niet zou helpen. Geen advies waar zij aan verdienen, maar wel eerlijk advies. Heel fijn!
- Arno
Stoutenburg
Lees verder
Goed, vriendelijk en duidelijk advies gekregen over kleur en werking. Mooie prijs die beter was dan de concurrenten (niet geheel onbelangrijk). Levertijd was kort door slim inkopen. Installatie door 2 vriendelijke monteurs, alles ging in overleg, en na installatie werd alles keurig opgeruimd en kregen we nog een minicursus. En als kers op de taart nog een presentje als dank dat we voor Bartels gekozen hebben. We hebben gezocht naar een bedrijf in onze buurt met goede review en dat hebben ze geheel waargemaakt
Previous
Next

Hoe werkt een warmtepomp precies?

Met een warmtepomp zorgt u op een milieuvriendelijke manier voor warm water, verwarming en soms ook koeling. De energie die door een warmtepomp wordt gebruikt, komt van buiten. Uit de lucht, aarde of het grondwater. Dat is veilig, betrouwbaar en geeft veel warmtecomfort. Bovendien bespaart u op uw energierekening!

Het geluid van een warmtepomp

Het geluidsniveau van de meeste warmtepompen is tegenwoordig zeer laag. Er zijn zelfs warmtepompen die zo goed als geruisloos zijn. U kunt het geluidsvermogensniveau per apparaat zien op het CE-etiket. Het maximale geluidsvermogensniveau is vastgesteld voor heel Europa.

warmtepomp op dak
warmtepomp plaatsen

Welk type warmtepomp heeft u nodig?

Van rijtjes- tot herenhuizen, er is altijd een warmtepomp die bij u past. Welke dat is, hangt af van de mate van isolatie en ventilatie in uw woning.

In mechanisch geventileerde woningen past een ventilatiewarmtepomp. Hybride warmtepompen werken goed in matig geïsoleerde woningen. Deze werken op gas, samen met uw hr-ketel. Volledig elektrische warmtepompen zijn geschikt voor woningen met een goede tot zeer goede isolatie. Deze vervangen uw hr-ketel volledig.

Ons bedrijf installeert alle soorten warmtepompen. Wij werken voornamelijk met Vaillant, Panasonic en Remeha.

Onze projecten

Hybride warmtepomp

De Elga Ace is dé hybride warmtepomp met de beste prijs/prestatieverhouding in de markt. Als enige in de markt stuurt de Elga Ace met OpenTherm aan, waardoor de cv-ketel nooit meer warmte produceert dan nodig is. Met als resultaat een optimale inzet van de warmtepomp.

De Remeha Elga Ace werkt samen met elk merk cv-ketel en biedt dan ook de uitkomst bij het verduurzamen van bestaande woningen. Een hybride warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht en gebruikt deze voor de verwarming van de woning.

De cv-ketel wordt alleen nog ingeschakeld bij extreem koude dagen en voor het verwarmen van warm tapwater. Zo kan je tot wel 70% besparen op je gasverbruik.

Je hebt de Elga Ace al vanaf (Elga ACE 4kw met standaard installatie) € 5566,-.

warmtepomp op dak

Hoeveel kost warmtepomp installatie?

Wat u precies moet betalen voor de aanschaf en installatie van een warmtepomp, verschilt per situatie. Het is afhankelijk van de omvang van uw woning, de mate van isolatie en uw eigen wensen. De prijs loopt uiteen van €6.500,- tot €15.000,-. Inclusief de montage. Fijn om te weten: een warmtepomp heeft u gemiddeld binnen 7 jaar terugverdiend.

Een offerte aanvragen is bij ons altijd gratis en geheel vrijblijvend. Op basis van uw adresgegevens en een bezoek aan uw woning, krijgt u advies en een prijsopgave voor uw specifieke situatie.

Aanspraak op subsidie

Bent u eigenaar van een koopwoning? Is die woning ook uw hoofdverblijf en betreft het bestaande bouw, geen nieuwbouw? Dan kunt u in aanmerking komen voor de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE). Wij adviseren u hier graag verder over.

Alle voordelen op een rij: Terugverdientijd, levensduur en garantie

Wij zetten alle voordelen van een warmtepomp graag nog even voor u op een rij. U geniet van een hoog comfortniveau, u bespaart op uw energiekosten en u levert een bijdrage aan een beter klimaat. Daarbij komt dat een warmtepomp bij goed onderhoud gemiddeld 15 jaar meegaat. Terwijl de terugverdientijd gemiddeld slechts 7 jaar is.

Wij bieden goede garantie. Fabrieksgarantie en 2 jaar installatiegarantie. Ook achteraf hoeft u zich bij ons dus geen zorgen te maken.

warmtepomp plaatsen

Vrijblijvend advies op maat

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Of vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.