Warmtepomp installateur Amersfoort

Een warmtepomp is een slimme keuze voor iedereen die wil besparen én een bijdrage wil leveren aan het milieu. Met een warmtepomp bespaart u namelijk op uw energiekosten en reduceert u ook uw CO2-uitstoot. Meer verwarmingscomfort met energie uit de natuur.

Woont u in of rondom Amersfoort en denkt u aan het aanschaffen van een warmtepomp? Bartels Installatietechniek staat altijd voor u klaar voor warmtepomp installatie en warmtepomp onderhoud.

69 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10

Waarom kiezen voor Bartels Installatietechniek?

  • Een klantvriendelijk team van gecertificeerde vakmensen
  • Ervaring met alle merken warmtepompen
  • Ook voor zonnepanelen, laadpalen, centrale verwarming én airconditioning
  • Een gemiddelde terugverdientijd van 7 jaar
  • Installatiegarantie en productgarantie

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan. Op basis van uw adresgegevens bekijken wij de mogelijkheden. Daarna komen we bij u langs voor advies op maat.

Voordelen warmtepomp

Bespaar op de energiekosten

Met een warmtepomp bespaar je jaarlijks op de energie.

Reduceer de CO2 uitstoot

Een warmtepomp is duurzaam en minder belastend voor het milieu.

Waardevermeerdering van uw huis

Een warmtepomp verbeterd het energielabel van uw huis wat waardeverhogend werkt.

Verwarmen zonder gas

Met een warmtepomp kunt u de gasaansluiting achterwege laten.

Hoe beoordelen klanten ons?

- Richard
Diemen
Lees verder
Op 20-09-21 is onze ketel in ons vakantie huisje vervangen,dit tot volle tevredenheid.Monteur Menno is iemand die meedenkt en problemen niet uit de weg gaat,fantastisch om iemand zo hard te zien werken.Absoluut een aanrader om je spullen bij dit bedrijf te kopen en te laten installeren.Volgend jaar staan er weer een paar projecten op touw en wederom laat ik deze weer door Bartels uitvoeren.
- Ruud
Lelystad
Lees verder
Onze CV ketel was aan vervanging toe. Ook airconditioning stond op ons wensenlijstje. Na online research viel de keuze op een Panasonic airco met NanoeX luchtzuiverende techniek. Aangezien Bartels Installatietechniek Panasonic dealer is, en mede op basis van positieve reviews, gekozen voor Bartels. Voorafgaande contact verliep vlot en prettig. Na schouwing, en overleg v.w.b. onze wensen, een nette en concurrende offerte ontvangen. Vervolgens is Airco en CV ketel geleverd en professioneel geïnstalleerd. Men werkt keurig netjes en accuraat! Bartels Installatietechniek is dan ook een aanrader.
- Dick en Twan
Zeewolde
Lees verder
Bedankt voor de aanleg van de airco, van ons challet. We zijn er zeer tevreden over.We zitten er van de winter weer lekker warm bij, dankzij Pascal, Wat heb jij dit goed, maar vooral vakkundig gedaan jongen. Jij weet echt hoe je dit moet doen. Dank je wel. We zijn blij met jou, Je bent n echte Topper. Hartelijk groetjes van Dick en Twan, uit Zeewolde.
- Jeroen
Putten
Lees verder
Ik heb advies gevraagd voor het leveren van een warmtepomp. Daar waar andere leveranciers gewoon een offerte maakte, kwam Bartels (heel snel!) langs en adviseerde om op dit moment géén warmtepomp neer te zetten omdat het mijn verbruik niet zou helpen. Geen advies waar zij aan verdienen, maar wel eerlijk advies. Heel fijn!
- Arno
Stoutenburg
Lees verder
Goed, vriendelijk en duidelijk advies gekregen over kleur en werking. Mooie prijs die beter was dan de concurrenten (niet geheel onbelangrijk). Levertijd was kort door slim inkopen. Installatie door 2 vriendelijke monteurs, alles ging in overleg, en na installatie werd alles keurig opgeruimd en kregen we nog een minicursus. En als kers op de taart nog een presentje als dank dat we voor Bartels gekozen hebben. We hebben gezocht naar een bedrijf in onze buurt met goede review en dat hebben ze geheel waargemaakt
Previous
Next

Hoe werk een warmtepomp eigenlijk?

Een warmtepomp haalt warmte uit de lucht, de aarde of het grondwater. Hij maakt binnen gebruik van de energie van buiten. Zo krijgt u warm water en wordt uw woning verwarmd (en soms ook gekoeld) op een milieuvriendelijke manier. Een warmtepomp geeft een hoog comfortniveau. Hij is veilig, betrouwbaar en energie- en kostenbesparend.

Hoeveel geluid maakt een warmtepomp?

Warmtepompen zijn allemaal voorzien van een CE-label. Daarop staat het geluidsvermogen. In Europa is vastgesteld wat het maximale geluidsvermogen van een warmtepomp mag zijn. Tegenwoordig hebben de meeste warmtepompen een zeer laag geluidsniveau. En sommigen zijn zelfs zo goed als geluidloos.

warmtepomp op dak
warmtepomp plaatsen

Welk soort warmtepomp past bij uw situatie?

Er bestaan verschillende soorten warmtepompen. Daardoor past een warmtepomp eigenlijk bij elk type woning. Het isolatieniveau en het ventilatiesysteem van uw woning bepalen vooral welke warmtepomp geschikt is voor u. Deze drie type warmtepompen bestaan er:

  • Een ventilatiewarmtepomp. Deze is geschikt voor woningen met mechanische ventilatie. 
  • Een volledig elektrische warmtepomp. Deze vervangt uw hr-ketel en past bij woningen met een goed tot zeer goed isolatieniveau.
  • Een hybride warmtepomp. Deze werkt op gas en in combinatie met een hr-ketel. Heeft uw woning een matig isolatieniveau? Dan is deze warmtepomp geschikt voor u.

 Wij plaatsen alle merken warmtepompen. We werken het meeste met de warmtepompen van Panasonic, Vaillant en Remeha.

Onze projecten

Hybride warmtepomp

De Elga Ace is dé hybride warmtepomp met de beste prijs/prestatieverhouding in de markt. Als enige in de markt stuurt de Elga Ace met OpenTherm aan, waardoor de cv-ketel nooit meer warmte produceert dan nodig is. Met als resultaat een optimale inzet van de warmtepomp.

De Remeha Elga Ace werkt samen met elk merk cv-ketel en biedt dan ook de uitkomst bij het verduurzamen van bestaande woningen. Een hybride warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht en gebruikt deze voor de verwarming van de woning.

De cv-ketel wordt alleen nog ingeschakeld bij extreem koude dagen en voor het verwarmen van warm tapwater. Zo kan je tot wel 70% besparen op je gasverbruik.

Je hebt de Elga Ace al vanaf (Elga ACE 4kw met standaard installatie) € 5566,-.

warmtepomp op dak

Wat kost een warmtepomp u in of rondom Amersfoort?

Door gratis en geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan te vragen, komt u snel te weten wat de installatie van een warmtepomp u gaat kosten. Wij adviseren u aan de hand van uw adresgegevens en een bezoek aan huis.

Exacte kosten zijn afhankelijk van de grootte van uw woning, het isolatieniveau en uw persoonlijke wensen. Houdt rekening met een bedrag tussen de €6.500,- en €15.000,- Inclusief montage. Vergeet daarbij niet dat u uw investering gemiddeld al binnen 7 jaar heeft terugverdiend.

Subsidie voor eigenaren koopwoning

Is de koopwoning waar u de warmtepomp laat installeren uw eigendom en uw hoofdverblijf? En gaat het om bestaande bouw (geen nieuwbouw)? Dan kan het zijn dat u in aanmerking komt voor de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE). Wanneer u vragen hierover heeft, informeren wij u graag verder.

Levensduur, terugverdientijd en zekerheid door garantie

Direct besparen op uw maandelijkse energiekosten, een bijdrage leveren aan een beter milieu én profiteren van een hoog comfortniveau? Dat krijgt u met een warmtepomp.

Een duurzame investering die u al binnen 7 jaar heeft terugverdiend, terwijl de levensduur bij goed onderhoud gemiddeld 15 jaar is.

Een slimme keuze dus, met zekerheid. Want Bartels Installatietechniek biedt ook 2 jaar installatiegarantie, naast de fabrieksgarantie van de verschillende merken.

warmtepomp plaatsen

Vrijblijvend advies op maat

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Of vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.