Zonnepanelen Barneveld

Met zonnepanelen wekt u uw eigen energie op. Het is een duurzame investering waarmee u direct bespaart op uw energiekosten. Ook draagt u met zonnepanelen bij aan de vermindering van CO2-uitstoot. En, u kunt een beter energielabel krijgen wat de waarde van uw woning flink kan verhogen. Allemaal voordelen dus.

77 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10

Zonnepanelen in Barneveld. Wat zijn de voordelen?

Woont u in of rondom Barneveld en heeft u interesse in zonnepanelen? Bij Bartels Installatietechniek bent u aan het juiste adres. Onze installateurs leveren hoge kwaliteit voor een scherpe prijs.

Waarom kiezen voor Bartels Installatietechniek?

  • Een totaalpakket geleverd door een gecertificeerd team
  • Betaalbare en betrouwbare zonnepanelen met een hoog rendement
  • Een terugverdientijd van gemiddeld 5 jaar
  • Installatiegarantie, opbrengstgarantie, laadpaalgarantie

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Voordelen zonnepanelen

Direct lagere energiekosten

Verlaag uw maandelijkse energierekening met zonnepanelen

Verduurzaming van uw woning

Reduceer uw CO2-uitstoot met zonnepanelen

Waardevermeerdering van uw huis

Zorg voor een gunstiger energielabel met zonnepanelen, wat de waarde van uw woning kan verhogen

Voordelig elektrisch rijden

Laad u uw elektrische auto bijna gratis op in combinatie met een laadpaal

Hoe beoordelen klanten ons?

- Richard
Diemen
Lees verder
Op 20-09-21 is onze ketel in ons vakantie huisje vervangen,dit tot volle tevredenheid.Monteur Menno is iemand die meedenkt en problemen niet uit de weg gaat,fantastisch om iemand zo hard te zien werken.Absoluut een aanrader om je spullen bij dit bedrijf te kopen en te laten installeren.Volgend jaar staan er weer een paar projecten op touw en wederom laat ik deze weer door Bartels uitvoeren.
- Ruud
Lelystad
Lees verder
Onze CV ketel was aan vervanging toe. Ook airconditioning stond op ons wensenlijstje. Na online research viel de keuze op een Panasonic airco met NanoeX luchtzuiverende techniek. Aangezien Bartels Installatietechniek Panasonic dealer is, en mede op basis van positieve reviews, gekozen voor Bartels. Voorafgaande contact verliep vlot en prettig. Na schouwing, en overleg v.w.b. onze wensen, een nette en concurrende offerte ontvangen. Vervolgens is Airco en CV ketel geleverd en professioneel geïnstalleerd. Men werkt keurig netjes en accuraat! Bartels Installatietechniek is dan ook een aanrader.
- Dick en Twan
Zeewolde
Lees verder
Bedankt voor de aanleg van de airco, van ons challet. We zijn er zeer tevreden over.We zitten er van de winter weer lekker warm bij, dankzij Pascal, Wat heb jij dit goed, maar vooral vakkundig gedaan jongen. Jij weet echt hoe je dit moet doen. Dank je wel. We zijn blij met jou, Je bent n echte Topper. Hartelijk groetjes van Dick en Twan, uit Zeewolde.
- Jeroen
Putten
Lees verder
Ik heb advies gevraagd voor het leveren van een warmtepomp. Daar waar andere leveranciers gewoon een offerte maakte, kwam Bartels (heel snel!) langs en adviseerde om op dit moment géén warmtepomp neer te zetten omdat het mijn verbruik niet zou helpen. Geen advies waar zij aan verdienen, maar wel eerlijk advies. Heel fijn!
- Arno
Stoutenburg
Lees verder
Goed, vriendelijk en duidelijk advies gekregen over kleur en werking. Mooie prijs die beter was dan de concurrenten (niet geheel onbelangrijk). Levertijd was kort door slim inkopen. Installatie door 2 vriendelijke monteurs, alles ging in overleg, en na installatie werd alles keurig opgeruimd en kregen we nog een minicursus. En als kers op de taart nog een presentje als dank dat we voor Bartels gekozen hebben. We hebben gezocht naar een bedrijf in onze buurt met goede review en dat hebben ze geheel waargemaakt
Previous
Next

Wilt u weten wat zonnepanelen u gaan kosten?

Wat gaan zonnepanelen u eigenlijk kosten? Dat kunnen wij bepalen op basis van uw adresgegevens, een foto van uw meterkast en uw energiebehoefte. Vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan en wij geven u een prijsindicatie op maat. Soms komen wij ook bij u langs. Het plaatsen van zonnepanelen is vergunningsvrij.

Wij zorgen er zo voor dat u zo snel mogelijk van alle voordelen van zonnepanelen kunt profiteren.

Btw-vrijstelling

Er bestaat een regeling voor btw-vrijstelling voor eigenaren van zonnepanelen. Zij kunnen gebruikmaken van de kleineondernemersregeling (KOR). Wij kunnen u hierover gratis adviseren.

Dit levert het op: Rendement en terugverdientijd zonnepanelen

Wat zonnepanelen exact kosten en hoe snel ze zijn terugverdiend, verschilt per situatie. Maar investeren in zonnepanelen levert sowieso meer op dan uw spaarrekening. De gemiddelde terugverdientijd is 5 jaar.  En ze gaan tot wel 25 jaar mee. Met minimaal 85% rendement.

Extra voordeel heeft u wanneer u elektrisch rijdt en ook een laadpaal door ons laat installeren. Met de combinatie van een laadpaal en zonnepanelen, laadt u uw elektrische auto bijna gratis op.

Onze projecten

Goede producten voor een scherpe prijs

Niet alleen in de zonnige zomermaanden, maar ook bij bewolkt weer en de winter wekken zonnepanelen energie op. Zo verlaagt u uw energierekening het hele jaar door. Bartels Installatietechniek levert hoge kwaliteit zonnepanelen in en rondom Barneveld. Voor een scherpe prijs.

Zonnepanelen van DMEGC

Wij installeren voor u de kwalitatieve zonnepanelen van DMEGC Solar Energy. Een grote speler in de zonne-energiebranche. Door constante innovatie de focus op kwaliteit en duurzaamheid, garanderen zij hun kwaliteit. Het rendement van DMEGC-zonnepanelen is tot 25 jaar minimaal 85%.

Solar Edge

Wij werken ook met de power optimizers en omvormers van Solar Edge. Met deze kwalitatieve producten zijn zonnepanelen voor bijna ieder dak geschikt. De energie-output wordt verhoogd en monitoring is mogelijk op paneelniveau. Dat zorgt voor 5% meer opbrengst.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wij laten u dan weten wat zonnepanelen installatie u voor voordelen biedt in Barneveld of de omgeving van Barneveld.

Laadpalen

Zonnepanelen zijn een perfecte combinatie met een laadpaal. Rijdt u elektrisch of wilt u dit in de toekomst gaan doen? Weet dan dat wij ook een laadpaal voor u kunnen installeren. En als u dan ook zonnepanelen heeft, laadt u uw auto bijna gratis op. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Altijd garantie

Geen zorgen na de plaatsing van uw zonnepanelen. Bij Bartels Installatietechniek krijgt u namelijk 2 jaar lang installatiegarantie. En DMEGC en Solar Edge bieden opbrengstgarantie van respectievelijk 12 en 12-25 jaar. Heeft u een door ons geïnstalleerde laadpaal? Ook daar zit garantie op.

Onderhoud is niet nodig. Juist als zonnepanelen mat worden, is de opbrengst hoger.

Totaalinstallateur met gecertificeerde vakmensen

Wij zijn naast zonnepanelen en laadpalen, ook ervaren en deskundig in zonneboilers, cv-ketels, warmtepompen én airconditioning. Zo kunnen we u op alle fronten van dienst zijn.

We hebben jarenlange ervaring met duurzame energie. En ons team bestaat uit vakmensen, gecertificeerde installateurs. Hierdoor zijn wij een betrouwbare partner voor u.

Vakkundig en betrouwbaar

Wij zijn erkend installateur voor diverse gerenommeerde merken. Zoals Panasonic, Mitsubishi, Daikin, Vaillant, Nefit, Intergas en ATAG. We voeren reparatie en onderhoud uit voor alle merken. We zijn aangesloten bij Techniek Nederland.

Certificering

Wij beschikken over goede certificaten. Met de STEK-certificering (F-gassen) lopen we in de koude sector voorop op kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid. Ook zijn wij in bezit van de BRL 100 certificering. Deze beoordelingsrichtlijn stelt eisen op het gebied van balans en registratie, personeel, procedures en gereedschappen.

Hoeveel leveren zonnepanelen u op?

U kunt altijd gratis en geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Bekijk onze installatievoorwaarden voor zonnepanelen.

Vacature
Service Monteur

Als groeiende organisatie zijn wij op zoek naar een ervaren service monteur om ons team te versterken