Warmtepomp installateur

Een warmtepomp heeft ontzettend veel voordelen. Met een warmtepomp profiteert u van meer verwarmingscomfort met energie uit de natuur. Uw CO2-uitstoot gaat flink omlaag. Bovendien bespaart u op uw energiekosten. Goed voor het milieu én goed voor uw portemonnee dus.

Woont u in Nijkerk of in de omgeving van Nijkerk en bent u geïnteresseerd in een warmtepomp? Bartels Installatietechniek is uw betrouwbare partner voor warmtepomp installatie en warmtepomp onderhoud.

77 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10

Waarom kiezen voor Bartels Installatietechniek?

  • Deskundig advies van gecertificeerde vakmensen
  • Zeer ruime ervaring met alle merken warmtepompen
  • Een compleet pakket mogelijk (warmtepompen, zonnepanelen, laadpalen, centrale verwarming én airconditioning)
  • Een gemiddelde terugverdientijd van uw warmtepomp van 7 jaar
  • Installatiegarantie en productgarantie

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan. Bartels Installatietechniek doet vooronderzoek op basis van uw ingevulde adresgegevens en komt vervolgens altijd bij u langs voor advies op maat.

Voordelen warmtepomp

Bespaar op de energiekosten

Met een warmtepomp bespaar je jaarlijks op de energie.

Reduceer de CO2 uitstoot

Een warmtepomp is duurzaam en minder belastend voor het milieu.

Waardevermeerdering van uw huis

Een warmtepomp verbeterd het energielabel van uw huis wat waardeverhogend werkt.

Verwarmen zonder gas

Met een warmtepomp kunt u de gasaansluiting achterwege laten.

Hoe beoordelen klanten ons?

- Richard
Diemen
Lees verder
Op 20-09-21 is onze ketel in ons vakantie huisje vervangen,dit tot volle tevredenheid.Monteur Menno is iemand die meedenkt en problemen niet uit de weg gaat,fantastisch om iemand zo hard te zien werken.Absoluut een aanrader om je spullen bij dit bedrijf te kopen en te laten installeren.Volgend jaar staan er weer een paar projecten op touw en wederom laat ik deze weer door Bartels uitvoeren.
- Ruud
Lelystad
Lees verder
Onze CV ketel was aan vervanging toe. Ook airconditioning stond op ons wensenlijstje. Na online research viel de keuze op een Panasonic airco met NanoeX luchtzuiverende techniek. Aangezien Bartels Installatietechniek Panasonic dealer is, en mede op basis van positieve reviews, gekozen voor Bartels. Voorafgaande contact verliep vlot en prettig. Na schouwing, en overleg v.w.b. onze wensen, een nette en concurrende offerte ontvangen. Vervolgens is Airco en CV ketel geleverd en professioneel geïnstalleerd. Men werkt keurig netjes en accuraat! Bartels Installatietechniek is dan ook een aanrader.
- Dick en Twan
Zeewolde
Lees verder
Bedankt voor de aanleg van de airco, van ons challet. We zijn er zeer tevreden over.We zitten er van de winter weer lekker warm bij, dankzij Pascal, Wat heb jij dit goed, maar vooral vakkundig gedaan jongen. Jij weet echt hoe je dit moet doen. Dank je wel. We zijn blij met jou, Je bent n echte Topper. Hartelijk groetjes van Dick en Twan, uit Zeewolde.
- Jeroen
Putten
Lees verder
Ik heb advies gevraagd voor het leveren van een warmtepomp. Daar waar andere leveranciers gewoon een offerte maakte, kwam Bartels (heel snel!) langs en adviseerde om op dit moment géén warmtepomp neer te zetten omdat het mijn verbruik niet zou helpen. Geen advies waar zij aan verdienen, maar wel eerlijk advies. Heel fijn!
- Arno
Stoutenburg
Lees verder
Goed, vriendelijk en duidelijk advies gekregen over kleur en werking. Mooie prijs die beter was dan de concurrenten (niet geheel onbelangrijk). Levertijd was kort door slim inkopen. Installatie door 2 vriendelijke monteurs, alles ging in overleg, en na installatie werd alles keurig opgeruimd en kregen we nog een minicursus. En als kers op de taart nog een presentje als dank dat we voor Bartels gekozen hebben. We hebben gezocht naar een bedrijf in onze buurt met goede review en dat hebben ze geheel waargemaakt
Previous
Next

Hoe werkt een warmtepomp?

Een warmtepomp maakt gebruik van de energie uit de buitenlucht of aarde. Zo zorgt een warmtepomp in uw woning op een milieuvriendelijke manier voor verwarming en warm water – en soms ook voor koeling. Energie- en kostenbesparend, veilig en betrouwbaar en met een hoog comfortniveau.

Het geluid van een warmtepomp

In Europa is het maximale geluidsvermogen van een warmtepomp vastgesteld. Warmtepompen moeten zijn voorzien van een CE-label, dat ook het geluidsvermogen vermeldt. Er zijn veel soorten en merken warmtepompen en de meesten beschikken inmiddels over een zeer laag geluidsniveau of zijn zelfs geluidloos.
warmtepomp op dak
warmtepomp plaatsen

Is uw woning geschikt voor een warmtepomp?

Een warmtepomp kan bij alle type woningen passen, van rijtjeshuis tot villa. Er zijn namelijk verschillende soorten. Het isolatieniveau en het ventilatiesysteem van uw woning zijn van belang. Er zijn drie soorten warmtepompen:
  • Een hybride warmtepomp werkt samen met je CV ketel en is een tussen oplossing voor als je nog niet helemaal van het gas af kan. Deze is geschikt voor elke woning en geeft ook een besparing op het energieverbruik.
  • Een volledig elektrische warmtepomp vervangt uw hr-ketel en is perfect voor woningen met goede tot zeer goede isolatie.
  • Een ventilatiewarmtepompboiler is geschikt voor woningen met mechanische ventilatie.
Wij werken veel met warmtepompen van Panasonic, Vaillant en Remeha, maar plaatsen ook andere merken warmtepompen.

Onze projecten

Hybride warmtepomp

De Elga Ace is dé hybride warmtepomp met de beste prijs/prestatieverhouding in de markt. Als enige in de markt stuurt de Elga Ace met OpenTherm aan, waardoor de cv-ketel nooit meer warmte produceert dan nodig is. Met als resultaat een optimale inzet van de warmtepomp.

De Remeha Elga Ace werkt samen met elk merk cv-ketel en biedt dan ook de uitkomst bij het verduurzamen van bestaande woningen. Een hybride warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht en gebruikt deze voor de verwarming van de woning.

De cv-ketel wordt alleen nog ingeschakeld bij extreem koude dagen en voor het verwarmen van warm tapwater. Zo kan je tot wel 70% besparen op je gasverbruik.

Je hebt de Elga Ace al vanaf (Elga ACE 4kw met standaard installatie) € 5566,-.

Bekijk onze installatievoorwaarden voor de Remeha Elga Ace.

warmtepomp op dak

Wat kost het plaatsen van een warmtepomp?

De kosten van een warmtepomp zijn afhankelijk van de grootte van uw woning, het isolatieniveau en uw persoonlijke wensen. Dit loopt uiteen van €6.500,- tot €15.000,- inclusief montage. Gemiddeld is de terugverdientijd 7 jaar.

Wilt u weten wat het plaatsten van een warmtepomp u gaat kosten? Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Op basis van uw adresgegevens en een bezoek aan uw woning, krijgt u advies en een prijsindicatie op maat.

Subsidie na installatie warmtepomp

U kunt als eigenaar van een koopwoning die uw hoofdverblijf is of wordt, in aanmerking komen voor de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE). Dit geldt niet voor nieuwbouw. Bartels Installatietechniek kan u vrijblijvend adviseren.

Nog meer voordeel: terugverdientijd, levensduur, garantie

Met een warmtepomp profiteert u van een hoog niveau van comfort, bespaart u direct op uw maandelijkse energieverbruik en levert u een bijdrage aan het klimaat.

De gemiddelde terugverdientijd van een warmtepomp is 7 jaar. Met de stijgende gasprijzen, wordt deze periode steeds korter. Een warmtepomp heeft bij goed onderhoud bovendien een levensduur van gemiddeld 15 jaar.

En: geen zorgen na afloop. Bij Bartels Installatietechniek krijgt u 2 jaar installatiegarantie. Daarnaast bieden de verschillende merken allemaal fabrieksgarantie.

warmtepomp plaatsen

Vrijblijvend advies op maat

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Of vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Vacature
Service Monteur

Als groeiende organisatie zijn wij op zoek naar een ervaren service monteur om ons team te versterken