Warmtepomp installateur Nunspeet

In en rondom Nunspeet is Bartels Installatietechniek specialist in warmtepompen. Wij staan voor u klaar voor warmtepomp installatie en warmtepomp onderhoud.

Met een warmtepomp bespaart u op uw jaarlijkse energiekosten. U gebruikt energie uit de natuur en reduceert uw CO2-uitstoot. Goed voor het milieu én voor uw portemonnee.

53 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10

Waarom kiezen voor Bartels Installatietechniek?

  • Deskundig installatiebedrijf met gecertificeerde vakmensen
  • Specialist in warmtepomp installatie en – onderhoud
  • Ook voor CV, airconditioning, laadpalen en zonnepanelen
  • Extra zekerheid door onze garanties

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan. Op basis van uw adresgegevens doen wij een eerste onderzoek. Daarna komen we altijd bij u langs voor advies op maat.

Voordelen warmtepomp

Bespaar op de energiekosten

Met een warmtepomp bespaar je jaarlijks op de energie.

Reduceer de CO2 uitstoot

Een warmtepomp is duurzaam en minder belastend voor het milieu.

Waardevermeerdering van uw huis

Een warmtepomp verbeterd het energielabel van uw huis wat waardeverhogend werkt.

Verwarmen zonder gas

Met een warmtepomp kunt u de gasaansluiting achterwege laten.

Hoe beoordelen klanten ons?

- Richard
Diemen
Read More
Op 20-09-21 is onze ketel in ons vakantie huisje vervangen,dit tot volle tevredenheid.Monteur Menno is iemand die meedenkt en problemen niet uit de weg gaat,fantastisch om iemand zo hard te zien werken.Absoluut een aanrader om je spullen bij dit bedrijf te kopen en te laten installeren.Volgend jaar staan er weer een paar projecten op touw en wederom laat ik deze weer door Bartels uitvoeren.
- Ruud
Lelystad
Read More
Onze CV ketel was aan vervanging toe. Ook airconditioning stond op ons wensenlijstje. Na online research viel de keuze op een Panasonic airco met NanoeX luchtzuiverende techniek. Aangezien Bartels Installatietechniek Panasonic dealer is, en mede op basis van positieve reviews, gekozen voor Bartels. Voorafgaande contact verliep vlot en prettig. Na schouwing, en overleg v.w.b. onze wensen, een nette en concurrende offerte ontvangen. Vervolgens is Airco en CV ketel geleverd en professioneel geïnstalleerd. Men werkt keurig netjes en accuraat! Bartels Installatietechniek is dan ook een aanrader.
- Dick en Twan
Zeewolde
Read More
Bedankt voor de aanleg van de airco, van ons challet. We zijn er zeer tevreden over.We zitten er van de winter weer lekker warm bij, dankzij Pascal, Wat heb jij dit goed, maar vooral vakkundig gedaan jongen. Jij weet echt hoe je dit moet doen. Dank je wel. We zijn blij met jou, Je bent n echte Topper. Hartelijk groetjes van Dick en Twan, uit Zeewolde.
- Jeroen
Putten
Read More
Ik heb advies gevraagd voor het leveren van een warmtepomp. Daar waar andere leveranciers gewoon een offerte maakte, kwam Bartels (heel snel!) langs en adviseerde om op dit moment géén warmtepomp neer te zetten omdat het mijn verbruik niet zou helpen. Geen advies waar zij aan verdienen, maar wel eerlijk advies. Heel fijn!
- Arno
Stoutenburg
Read More
Goed, vriendelijk en duidelijk advies gekregen over kleur en werking. Mooie prijs die beter was dan de concurrenten (niet geheel onbelangrijk). Levertijd was kort door slim inkopen. Installatie door 2 vriendelijke monteurs, alles ging in overleg, en na installatie werd alles keurig opgeruimd en kregen we nog een minicursus. En als kers op de taart nog een presentje als dank dat we voor Bartels gekozen hebben. We hebben gezocht naar een bedrijf in onze buurt met goede review en dat hebben ze geheel waargemaakt
Previous
Next

Een warmtepomp, hoe werkt die eigenlijk?

Een warmtepomp is een milieuvriendelijke manier voor verwarming en warm water, en soms ook voor koeling. Het apparaat maakt gebruik van energie van buitenaf – van opgeslagen warmte uit de lucht, de aarde en het grondwater. Dit is veilig, betrouwbaar en comfortabel; en ook nog eens energie- en kostenbesparend.

Het geluidsniveau van een warmtepomp

De meeste warmtepompen van tegenwoordig hebben een laag geluidsniveau. Er zijn zelfs warmtepompen die zo goed als stil zijn. U kunt het geluidsvermogensniveau vinden op het CE-label. Het maximale niveau is op Europees niveau vastgesteld.

warmtepomp op dak
warmtepomp plaatsen

Welke warmtepomp kiezen voor uw situatie?

Er is een geschikte warmtepomp voor elk type woning. Afhankelijk van het isolatieniveau en het ventilatiesysteem van uw woning. Zo zijn er volledig elektrische warmtepompen, hybride warmtepompen en ventilatiewarmtepompen.

  • Een volledig elektrische warmtepomp past bij woningen met een goed tot zeer goed isolatieniveau. Deze vervangt uw hr-ketel: gas is niet meer nodig.
  • Een hybride warmtepomp zal goed werken bij matig geïsoleerde woningen. Deze werkt samen met uw hr-ketel.
  • Een ventilatiewarmtepomp installeren wij in huizen met mechanische ventilatie.

Wij werken vaak met Panasonic, Vaillant en Remeha, maar kunnen ook alle andere merken voor u installeren.

Onze projecten

Hybride warmtepomp

De Elga Ace is dé hybride warmtepomp met de beste prijs/prestatieverhouding in de markt. Als enige in de markt stuurt de Elga Ace met OpenTherm aan, waardoor de cv-ketel nooit meer warmte produceert dan nodig is. Met als resultaat een optimale inzet van de warmtepomp.

De Remeha Elga Ace werkt samen met elk merk cv-ketel en biedt dan ook de uitkomst bij het verduurzamen van bestaande woningen. Een hybride warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht en gebruikt deze voor de verwarming van de woning.

De cv-ketel wordt alleen nog ingeschakeld bij extreem koude dagen en voor het verwarmen van warm tapwater. Zo kan je tot wel 70% besparen op je gasverbruik.

Je hebt de Elga Ace al vanaf (Elga ACE 4kw met standaard installatie) € 5566,-.

warmtepomp op dak

Dit zijn de kosten van warmtepomp installatie

Interesse in een warmtepomp in uw woning in of rondom Nunspeet? Dan bent u vast benieuwd naar de kosten. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wij adviseren u over de beste optie en geven een prijsindicatie. Dit doen we op basis van uw adresgegevens en een bezoek aan huis.

De installatiekosten van een warmtepomp zijn afhankelijk van de grootte van uw huis, het isolatieniveau en uw persoonlijke wensen. Dit kan variëren van €6.500,- tot €15.000,-. Altijd inclusief de installatie. Daarbij kunt u rekenen op een terugverdientijd van gemiddeld 7 jaar.

Mogelijkheid tot subsidie

Bartels Installatietechniek kan u adviseren over de Investeringssubsidie Duurzame Energie en Energiebesparing (ISDE). Die subsidie geldt wanneer u een koopwoning bezit die ook uw hoofdverblijf is of wordt. Nieuwbouw is hiervoor uitgesloten.

Levensduur, terugverdientijd en garantie

Een warmtepomp is een duurzame investering, Eentje die u al binnen 7 jaar heeft terugverdiend. En dat terwijl een warmtepomp bij goed onderhoud gemiddeld wel 15 jaar meegaat.

Met een warmtepomp kunt u direct besparen op uw energiekosten. U draagt bij aan een beter klimaat en profiteert van een hoog comfortniveau. En, bij Bartels Installatietechniek bieden we zekerheid met onze garantie. Want onze installatiegarantie geldt 2 jaar. Ook bieden al onze merken fabrieksgarantie.

warmtepomp plaatsen

Vrijblijvend advies op maat

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Of vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.