Warmtepomp installateur Barneveld

Een warmtepomp is goed voor het milieu én voor uw portemonnee. U profiteert van meer verwarmingscomfort met energie uit de natuur. U bespaart op uw jaarlijkse energiekosten én reduceert uw CO2-uitstoot. Een slimme keuze met veel voordelen.

Bent u geïnteresseerd in een warmtepomp? Bartels Installatietechniek is uw expert in en rondom Barneveld. Wij zijn er voor u voor warmtepomp installatie en warmtepomp onderhoud.

69 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10

Waarom kiezen voor Bartels Installatietechniek?

  • Echte vakmensen met de nodige certificering
  • Ervaren in de installatie van alle soorten warmtepompen
  • Aanbod van een totaalpakket: ook zonnepanelen, laadpalen, airconditioning én centrale verwarming
  • Zekerheid door goede garanties

Interesse? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan. Met uw adresgegevens maken wij een eerste inschatting. Daarna komen we bij u langs voor advies op maat.

Voordelen warmtepomp

Bespaar op de energiekosten

Met een warmtepomp bespaar je jaarlijks op de energie.

Reduceer de CO2 uitstoot

Een warmtepomp is duurzaam en minder belastend voor het milieu.

Waardevermeerdering van uw huis

Een warmtepomp verbeterd het energielabel van uw huis wat waardeverhogend werkt.

Verwarmen zonder gas

Met een warmtepomp kunt u de gasaansluiting achterwege laten.

Hoe beoordelen klanten ons?

- Richard
Diemen
Lees verder
Op 20-09-21 is onze ketel in ons vakantie huisje vervangen,dit tot volle tevredenheid.Monteur Menno is iemand die meedenkt en problemen niet uit de weg gaat,fantastisch om iemand zo hard te zien werken.Absoluut een aanrader om je spullen bij dit bedrijf te kopen en te laten installeren.Volgend jaar staan er weer een paar projecten op touw en wederom laat ik deze weer door Bartels uitvoeren.
- Ruud
Lelystad
Lees verder
Onze CV ketel was aan vervanging toe. Ook airconditioning stond op ons wensenlijstje. Na online research viel de keuze op een Panasonic airco met NanoeX luchtzuiverende techniek. Aangezien Bartels Installatietechniek Panasonic dealer is, en mede op basis van positieve reviews, gekozen voor Bartels. Voorafgaande contact verliep vlot en prettig. Na schouwing, en overleg v.w.b. onze wensen, een nette en concurrende offerte ontvangen. Vervolgens is Airco en CV ketel geleverd en professioneel geïnstalleerd. Men werkt keurig netjes en accuraat! Bartels Installatietechniek is dan ook een aanrader.
- Dick en Twan
Zeewolde
Lees verder
Bedankt voor de aanleg van de airco, van ons challet. We zijn er zeer tevreden over.We zitten er van de winter weer lekker warm bij, dankzij Pascal, Wat heb jij dit goed, maar vooral vakkundig gedaan jongen. Jij weet echt hoe je dit moet doen. Dank je wel. We zijn blij met jou, Je bent n echte Topper. Hartelijk groetjes van Dick en Twan, uit Zeewolde.
- Jeroen
Putten
Lees verder
Ik heb advies gevraagd voor het leveren van een warmtepomp. Daar waar andere leveranciers gewoon een offerte maakte, kwam Bartels (heel snel!) langs en adviseerde om op dit moment géén warmtepomp neer te zetten omdat het mijn verbruik niet zou helpen. Geen advies waar zij aan verdienen, maar wel eerlijk advies. Heel fijn!
- Arno
Stoutenburg
Lees verder
Goed, vriendelijk en duidelijk advies gekregen over kleur en werking. Mooie prijs die beter was dan de concurrenten (niet geheel onbelangrijk). Levertijd was kort door slim inkopen. Installatie door 2 vriendelijke monteurs, alles ging in overleg, en na installatie werd alles keurig opgeruimd en kregen we nog een minicursus. En als kers op de taart nog een presentje als dank dat we voor Bartels gekozen hebben. We hebben gezocht naar een bedrijf in onze buurt met goede review en dat hebben ze geheel waargemaakt
Previous
Next

Dit doet een warmtepomp

Een warmtepomp gebruikt energie (warmte) die is opgeslagen in de lucht, aarde en het grondwater. Zo maakt hij binnen gebruik van de energie van buiten. Een warmtepomp zorgt op een milieuvriendelijke manier voor verwarming en warm water – en soms ook koeling. U krijgt op veilige en betrouwbare wijze meer comfort. En bespaart ook nog eens energie én kosten.

Zeer laag geluidsniveau

Gelukkig is op Europees niveau vastgesteld hoeveel geluid een warmtepomp maximaal mag maken. Wat het geluidsvermogen per apparaat is, vindt u op het CE-label. De meeste warmtepompen hebben vandaag de dag een zeer laag geluidsniveau. Er zijn zelfs soorten die nagenoeg geluidloos zijn.

warmtepomp op dak
warmtepomp plaatsen

Welke warmtepomp voor uw woning?

Er bestaan meerdere soorten warmtepompen. Daardoor kunnen ze in nagenoeg ieder woningtype worden geplaatst. Van rijtjeshuis tot villa. Welke soort geschikt is, hangt af van het isolatieniveau en het ventilatiesysteem van een woning.

  • Hybride warmtepomp: Is uw woning matig geïsoleerd? Dan is deze variant geschikt. Hij werkt op gas, samen met een hr-ketel.
  • Volledig elektrische warmtepomp: Is uw woning goed tot zeer goed geïsoleerd? Dan is dit type wat u moet hebben. Het vervangt uw hr-ketel volledig.
  • Ventilatiewarmtepomp: Heeft uw woning mechanische ventilatie? Dan heeft u deze warmtepomp nodig.

Er zijn diverse merken waterpompen. Met Panasonic, Vaillant en Remeha werken wij het meest. Maar we installeren ook warmtepompen van andere merken.

Onze projecten

Hybride warmtepomp

De Elga Ace is dé hybride warmtepomp met de beste prijs/prestatieverhouding in de markt. Als enige in de markt stuurt de Elga Ace met OpenTherm aan, waardoor de cv-ketel nooit meer warmte produceert dan nodig is. Met als resultaat een optimale inzet van de warmtepomp.

De Remeha Elga Ace werkt samen met elk merk cv-ketel en biedt dan ook de uitkomst bij het verduurzamen van bestaande woningen. Een hybride warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht en gebruikt deze voor de verwarming van de woning.

De cv-ketel wordt alleen nog ingeschakeld bij extreem koude dagen en voor het verwarmen van warm tapwater. Zo kan je tot wel 70% besparen op je gasverbruik.

Je hebt de Elga Ace al vanaf (Elga ACE 4kw met standaard installatie) € 5566,-.

warmtepomp op dak

De kosten van een warmtepomp

De grootte van uw woning, de mate van isolatie en uw persoonlijke wensen hebben grote invloed op de uiteindelijke kosten van een warmtepomp. De prijs loopt uiteen van €6.500,- tot €15.000,-. Dat is altijd inclusief montage. U bespaart echter ook. U heeft uw investering gemiddeld binnen 7 jaar terugverdiend.

Benieuwd wat een warmtepomp gaat kosten in uw situatie? Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan. Aan de hand van uw adresgegevens, en vervolgens een bezoek aan uw woning, krijgt u advies en een prijsopgave.

Aanspraak op subsidie

Is de woning waar u een warmtepomp wilt laten plaatsen uw eigendom én uw hoofdverblijf? En geen nieuwbouw? Dan kunt u aanspraak maken op de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE). Wij kunnen u hier altijd bij adviseren.

Garantie, levensduur, terugverdientijd

Een warmtepomp geeft een hoog comfortniveau. U bespaart direct op uw energierekening en levert bovendien een bijdrage aan het klimaat. Maar dat is nog niet alles. De gemiddelde levensduur van een warmtepomp is bij goed onderhoud 15 jaar. En dat terwijl u uw investering gemiddeld al binnen 7 jaar heeft terugverdiend.

Bij Bartels Installatietechniek hoeft u zich ook achteraf geen zorgen te maken. Onze merken bieden allemaal fabrieksgarantie en wij bieden 2 jaar installatiegarantie.

warmtepomp plaatsen

Vrijblijvend advies op maat

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Of vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.