Airco Zeewolde kopen, installatie en onderhoud

Denkt u aan de aanschaf van een airco? Dan bent u bij Bartels Installatietechniek aan het juiste adres. In en rondom Zeewolde staan wij voor u klaar voor het kopen van een airco, airco installatie én airco onderhoud.

Een airco biedt veel voordelen. Hij koelt of verwarmt de lucht, maar hij zorgt ook voor gezonde lucht doordat de hij de lucht filtert. Wij zoeken de beste airco-oplossing voor uw situatie. Samen met u. Zo kunt u zorgeloos genieten van een aangenaam en gezond klimaat in huis.

77 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10

Waarom kiezen voor Bartels Installatietechniek?

  • Expertise door gecertificeerde vakmensen
  • Ervaren in de aanschaf, installatie en het onderhoud van airco’s
  • Ook voor CV, warmtepompen, zonnepanelen en laadpalen
  • Ruime keuze airco’s: single split en multi split
  • Optie tot airco-onderhoudsabonnement
  • Uitstekende garanties

Geïnteresseerd? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wij adviseren u en geven een prijsindicatie op basis van de ruimte(s) waar u airconditioning wilt en de grootte hiervan. Soms komen we ook bij u langs in of rondom Zeewolde. Bij de wens voor airco’s in 3 of meer ruimtes, komen we altijd langs.

Waarom een airco?

Aangename koeling voor optimaal wooncomfort

Een airco zorgt voor heerlijke verkoeling op warme dagen

Ook energiezuinige verwarming

Een airco is zuinig want kan een ruimte snel verwarmen

Gezonde lucht

Een airco zorgt voor schone, gezonde lucht door filtering

Hoe beoordelen klanten ons?

- Richard
Diemen
Lees verder
Op 20-09-21 is onze ketel in ons vakantie huisje vervangen,dit tot volle tevredenheid.Monteur Menno is iemand die meedenkt en problemen niet uit de weg gaat,fantastisch om iemand zo hard te zien werken.Absoluut een aanrader om je spullen bij dit bedrijf te kopen en te laten installeren.Volgend jaar staan er weer een paar projecten op touw en wederom laat ik deze weer door Bartels uitvoeren.
- Ruud
Lelystad
Lees verder
Onze CV ketel was aan vervanging toe. Ook airconditioning stond op ons wensenlijstje. Na online research viel de keuze op een Panasonic airco met NanoeX luchtzuiverende techniek. Aangezien Bartels Installatietechniek Panasonic dealer is, en mede op basis van positieve reviews, gekozen voor Bartels. Voorafgaande contact verliep vlot en prettig. Na schouwing, en overleg v.w.b. onze wensen, een nette en concurrende offerte ontvangen. Vervolgens is Airco en CV ketel geleverd en professioneel geïnstalleerd. Men werkt keurig netjes en accuraat! Bartels Installatietechniek is dan ook een aanrader.
- Dick en Twan
Zeewolde
Lees verder
Bedankt voor de aanleg van de airco, van ons challet. We zijn er zeer tevreden over.We zitten er van de winter weer lekker warm bij, dankzij Pascal, Wat heb jij dit goed, maar vooral vakkundig gedaan jongen. Jij weet echt hoe je dit moet doen. Dank je wel. We zijn blij met jou, Je bent n echte Topper. Hartelijk groetjes van Dick en Twan, uit Zeewolde.
- Jeroen
Putten
Lees verder
Ik heb advies gevraagd voor het leveren van een warmtepomp. Daar waar andere leveranciers gewoon een offerte maakte, kwam Bartels (heel snel!) langs en adviseerde om op dit moment géén warmtepomp neer te zetten omdat het mijn verbruik niet zou helpen. Geen advies waar zij aan verdienen, maar wel eerlijk advies. Heel fijn!
- Arno
Stoutenburg
Lees verder
Goed, vriendelijk en duidelijk advies gekregen over kleur en werking. Mooie prijs die beter was dan de concurrenten (niet geheel onbelangrijk). Levertijd was kort door slim inkopen. Installatie door 2 vriendelijke monteurs, alles ging in overleg, en na installatie werd alles keurig opgeruimd en kregen we nog een minicursus. En als kers op de taart nog een presentje als dank dat we voor Bartels gekozen hebben. We hebben gezocht naar een bedrijf in onze buurt met goede review en dat hebben ze geheel waargemaakt
Previous
Next

Hoe werkt een airco?

Een airco biedt veel voordelen. Het meest bekend is zijn koelfunctie. Hij onttrekt warme lucht aan een ruimte en geeft deze buiten weer af. Maar een airco zorgt ook voor schone lucht. Door de luchtvochtigheid op peil te houden en de lucht te filteren. En een airco kan nog meer…

Snel en zuinig verwarmen

Veel mensen weten niet dat een airco ook kan (bij)verwarmen. En vaak zelfs duurzamer en voordeliger dan verwarmen op ‘reguliere’ wijze, via een CV-ketel. Een airco heeft een ruimte namelijk sneller op de gewenste temperatuur.

Er zijn vele merken airco’s. Wij werken het meest met Daikin, Panasonic en Mitsubishi. Zoekt u een budgetoplossing? Dan is een airco van Haier geschikt.

Zo kiest u de beste airco

Er bestaan meerdere airco-systemen. Zo kan in zowat elke ruimte een airco geplaatst worden. De meest gangbare zijn single split en multi split airco’s.

Single split airco

Denkt u aan airconditioning in één specifieke ruimte? Dan is daar een single split airco voor nodig. In die ruimte wordt een binnen unit geplaatst. Dat kan een plafond-, wand- of vloermodel zijn. Die koppelen we aan een buiten unit. Ideaal voor gebruik op een zolder, in een slaapkamer, caravan, winkel of kantoorruimte. En u kunt een single split airco ook inzetten voor (bij)verwarming. Ze werken energiezuinig en fluisterstil.

Multi split airco

Wanneer u airconditioning wilt in meerdere ruimtes, is een multi split airco geschikt. Wij installeren een binnen unit in elke ruimte. Die koppelen we allemaal aan de buiten unit. Iedere binnen unit kan apart ingesteld worden. Deze airco kunt u ook gebruiken voor (bij)verwarming. Een airco werkt zeer snel en heeft een ruimte daardoor sneller op temperatuur dan een CV-ketel. Dat is zuiniger.

De kosten, de levensduur en garantie

Wij kunnen een nieuwe airco al bij u plaatsen vanaf € 1400,-. De exacte kosten hangen af van het type airco en het merk. Installatiekosten zijn bij ons altijd inbegrepen.

Bij goed onderhoud, iedere 2 jaar, is de gemiddelde levensduur van een airco 15 jaar. Het aantal draaiuren heeft hier uiteraard ook invloed op.

Bartels Installatietechniek neemt uw zorgen weg. Met 2 jaar installatiegarantie. En, wanneer uw airco goed is onderhouden, ook met 5 jaar garantie op de airco onderdelen.

Onze projecten

Airco installatie standaard inbegrepen

Een airco goed installeren zodat deze veilig en optimaal werkt, is best complex. Daarom is airco installatie bij ons altijd inbegrepen. Onze ervaren monteurs nemen dit voor hun rekening.

Ons team: gecertificeerd en ervaren

Het team van Bartels Installatietechniek is gecertificeerd en ervaren. De monteur die uw airco installeert, beschikt over de F-Gassen en BRL200 certificering. Ons installatiebedrijf zelf heeft ook de BRL200 certificering.

Oog voor de klant. Wij werken netjes, klantgericht en vriendelijk. 

Optie tot een onderhoudsabonnement

Bij Bartels Installatietechniek kunt u een onderhoudsabonnement afsluiten. Hiermee bent u er zeker van dat uw airco jarenlang stil, zuinig en optimaal werkt. Door iedere 2 jaar onderhoud te laten plegen, zorgt u voor het hoogste rendement en de langst mogelijke levensduur.

In en rondom Zeewolde bent u bij ons aan het juiste adres voor het kopen van een airco, airco installatie én airco onderhoud. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Offerte ontvangen?

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Of vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Vacature
Service Monteur

Als groeiende organisatie zijn wij op zoek naar een ervaren service monteur om ons team te versterken