Warmtepomp installateur Ede

Met een warmtepomp bespaart u op uw energiekosten. En daarbij reduceert u uw CO2-uitstoot. Goed voor het milieu én voor uw portemonnee dus. Meer verwarmingscomfort met energie uit de natuur. Een slimme keuze met veel voordelen.

Heeft u interesse in een warmtepomp? Bartels Installatietechniek staat voor u klaar in en rondom Ede. Wij zijn deskundig in warmtepomp installatie en warmtepomp onderhoud.

69 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10

Waarom kiezen voor Bartels Installatietechniek?

  • Gecertificeerde installateurs, echte vakmensen
  • Ervaring met alle merken warmtepompen
  • Ook voor zonnepanelen, laadpalen, airconditioning én centrale verwarming
  • Gemiddeld binnen 7 jaar terugverdiend
  • Uitstekende garanties

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan. Met uw adresgegevens kunnen wij een eerste inschatting maken. Daarna komen we altijd bij u langs voor advies op maat.

Voordelen warmtepomp

Bespaar op de energiekosten

Met een warmtepomp bespaar je jaarlijks op de energie.

Reduceer de CO2 uitstoot

Een warmtepomp is duurzaam en minder belastend voor het milieu.

Waardevermeerdering van uw huis

Een warmtepomp verbeterd het energielabel van uw huis wat waardeverhogend werkt.

Verwarmen zonder gas

Met een warmtepomp kunt u de gasaansluiting achterwege laten.

Hoe beoordelen klanten ons?

- Richard
Diemen
Lees verder
Op 20-09-21 is onze ketel in ons vakantie huisje vervangen,dit tot volle tevredenheid.Monteur Menno is iemand die meedenkt en problemen niet uit de weg gaat,fantastisch om iemand zo hard te zien werken.Absoluut een aanrader om je spullen bij dit bedrijf te kopen en te laten installeren.Volgend jaar staan er weer een paar projecten op touw en wederom laat ik deze weer door Bartels uitvoeren.
- Ruud
Lelystad
Lees verder
Onze CV ketel was aan vervanging toe. Ook airconditioning stond op ons wensenlijstje. Na online research viel de keuze op een Panasonic airco met NanoeX luchtzuiverende techniek. Aangezien Bartels Installatietechniek Panasonic dealer is, en mede op basis van positieve reviews, gekozen voor Bartels. Voorafgaande contact verliep vlot en prettig. Na schouwing, en overleg v.w.b. onze wensen, een nette en concurrende offerte ontvangen. Vervolgens is Airco en CV ketel geleverd en professioneel geïnstalleerd. Men werkt keurig netjes en accuraat! Bartels Installatietechniek is dan ook een aanrader.
- Dick en Twan
Zeewolde
Lees verder
Bedankt voor de aanleg van de airco, van ons challet. We zijn er zeer tevreden over.We zitten er van de winter weer lekker warm bij, dankzij Pascal, Wat heb jij dit goed, maar vooral vakkundig gedaan jongen. Jij weet echt hoe je dit moet doen. Dank je wel. We zijn blij met jou, Je bent n echte Topper. Hartelijk groetjes van Dick en Twan, uit Zeewolde.
- Jeroen
Putten
Lees verder
Ik heb advies gevraagd voor het leveren van een warmtepomp. Daar waar andere leveranciers gewoon een offerte maakte, kwam Bartels (heel snel!) langs en adviseerde om op dit moment géén warmtepomp neer te zetten omdat het mijn verbruik niet zou helpen. Geen advies waar zij aan verdienen, maar wel eerlijk advies. Heel fijn!
- Arno
Stoutenburg
Lees verder
Goed, vriendelijk en duidelijk advies gekregen over kleur en werking. Mooie prijs die beter was dan de concurrenten (niet geheel onbelangrijk). Levertijd was kort door slim inkopen. Installatie door 2 vriendelijke monteurs, alles ging in overleg, en na installatie werd alles keurig opgeruimd en kregen we nog een minicursus. En als kers op de taart nog een presentje als dank dat we voor Bartels gekozen hebben. We hebben gezocht naar een bedrijf in onze buurt met goede review en dat hebben ze geheel waargemaakt
Previous
Next

Hoe een warmtepomp werkt

Een warmtepomp is milieuvriendelijk. Hij maakt namelijk binnen gebruik van de energie van buiten. Door warmte te gebruiken die is opgeslagen in de lucht, aarde en het grondwater. Zo geniet u van verwarming en warm water – en soms ook van koeling – met een hoog comfortniveau. Een veilige en betrouwbare wijze waarmee u energie én kosten bespaart.

Het geluid van een warmtepomp

In Europa is bepaald wat het maximale geluidsvermogen van een warmtepomp mag zijn. Per apparaat staat het geluidsvermogen vermeld op het CE-label. Er zijn verschillende soorten en merken warmtepompen. De meesten beschikken tegenwoordig over een zeer laag geluidsniveau of zijn zelfs geluidloos.

warmtepomp op dak
warmtepomp plaatsen

Welke warmtepomp past bij uw woning?

Voor elke woning is er een geschikte warmtepomp. Groot of klein. Wat wel van belang is, zijn het isolatieniveau en het ventilatiesysteem van een woning. Die bepalen welke van de volgende drie type warmtepompen geschikt is:

  • Ventilatiewarmtepomp 
  • Volledig elektrische warmtepomp
  • Hybride warmtepomp

Is uw woning goed tot zeer goed geïsoleerd? Dan kunt u kiezen voor een volledig elektrische warmtepomp. Deze vervangt uw hr-ketel volledig; u heeft geen gas meer nodig voor uw verwarming. Bezit u een minder goed geïsoleerde woning, dan is een hybride warmtepomp meer passend. Die werk in combinatie met een hr-ketel. Heeft uw woning mechanische ventilatie? Dan is een ventilatiewarmtepomp geschikt.

Wij werken regelmatig met warmtepompen van Panasonic, Vaillant en Remeha. Ook warmtepompen van andere merken kunnen we voor u installeren.

Onze projecten

Hybride warmtepomp

De Elga Ace is dé hybride warmtepomp met de beste prijs/prestatieverhouding in de markt. Als enige in de markt stuurt de Elga Ace met OpenTherm aan, waardoor de cv-ketel nooit meer warmte produceert dan nodig is. Met als resultaat een optimale inzet van de warmtepomp.

De Remeha Elga Ace werkt samen met elk merk cv-ketel en biedt dan ook de uitkomst bij het verduurzamen van bestaande woningen. Een hybride warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht en gebruikt deze voor de verwarming van de woning.

De cv-ketel wordt alleen nog ingeschakeld bij extreem koude dagen en voor het verwarmen van warm tapwater. Zo kan je tot wel 70% besparen op je gasverbruik.

Je hebt de Elga Ace al vanaf (Elga ACE 4kw met standaard installatie) € 5566,-.

warmtepomp op dak

De kosten van warmtepomp installatie in of rondom Ede

Uw persoonlijk wensen, de grootte van uw woning en de mate van isolatie bepalen wat u uiteindelijk kwijt bent aan de installatie van een warmtepomp. Dit loopt uiteen van €6.500,- tot €15.000,- Dat is altijd inclusief montage. Deze investering heeft u gemiddeld al binnen 7 jaar terugverdiend.

Wilt u weten wat een warmtepomp in uw woning precies gaat kosten? Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wij kijken naar uw adresgegevens, en komen langs voor advies op maat.

Subsidie bij warmtepomp in koopwoning

U kunt in aanmerking komen voor de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE). Deze subsidie is aan te vragen door eigenaren van een koopwoning die ook hun hoofdverblijf is. Het geldt niet voor nieuwbouw. Als u hier vragen over heeft, informeren wij u graag.

Op een rijtje: Terugverdientijd, levensduur en garantie

Een duurzame investering waarmee u flink kunt besparen. Met een warmtepomp draagt u bij aan een beter klimaat, profiteert u van een hoog comfortniveau en bespaart u op uw energiekosten. Gemiddeld heeft u uw investering al binnen 7 jaar terugverdiend. En een warmtepomp gaat wanneer hij goed wordt onderhouden gemiddeld 15 jaar mee. Een slimme keuze dus.

En die keuze maakt u bij Bartels Installatietechniek met een gerust gevoel. Want wij bieden 2 jaar lang installatiegarantie, naast de fabrieksgaranties van de verschillende merken.

warmtepomp plaatsen

Vrijblijvend advies op maat

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Of vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.