Veel voordelen met zonnepanelen in en rondom Zeewolde

Het aanschaffen van zonnepanelen is een duurzame en slimme investering. Door zelf uw energie op te wekken, bespaart u direct op uw energiekosten. Door uw CO2-uitstoot te verminderen, draagt u bij aan een beter klimaat. En door met zonnepanelen uw energielabel te verbeteren, kunt u de waarde van uw woning verhogen.

77 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10

Zonnepanelen in Zeewolde. Wat zijn de voordelen?

Bent u geïnteresseerd in zonnepanelen? In en rondom Zeewolde bent u bij Bartels Installatietechniek aan het juiste adres. Wij bieden service en kwaliteit, voor een scherpe prijs.

Waarom kiezen voor Bartels Installatietechniek?

  • Een totaalpakket geleverd door gecertificeerde vakmensen
  • Service en kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gemiddelde terugverdientijd 5 jaar
  • Installatiegarantie, opbrengstgarantie, laadpaalgarantie

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Voordelen zonnepanelen

Direct lagere energiekosten

Verlaag uw maandelijkse energierekening met zonnepanelen

Verduurzaming van uw woning

Reduceer uw CO2-uitstoot met zonnepanelen

Waardevermeerdering van uw huis

Zorg voor een gunstiger energielabel met zonnepanelen, wat de waarde van uw woning kan verhogen

Voordelig elektrisch rijden

Laad u uw elektrische auto bijna gratis op in combinatie met een laadpaal

Hoe beoordelen klanten ons?

- Richard
Diemen
Lees verder
Op 20-09-21 is onze ketel in ons vakantie huisje vervangen,dit tot volle tevredenheid.Monteur Menno is iemand die meedenkt en problemen niet uit de weg gaat,fantastisch om iemand zo hard te zien werken.Absoluut een aanrader om je spullen bij dit bedrijf te kopen en te laten installeren.Volgend jaar staan er weer een paar projecten op touw en wederom laat ik deze weer door Bartels uitvoeren.
- Ruud
Lelystad
Lees verder
Onze CV ketel was aan vervanging toe. Ook airconditioning stond op ons wensenlijstje. Na online research viel de keuze op een Panasonic airco met NanoeX luchtzuiverende techniek. Aangezien Bartels Installatietechniek Panasonic dealer is, en mede op basis van positieve reviews, gekozen voor Bartels. Voorafgaande contact verliep vlot en prettig. Na schouwing, en overleg v.w.b. onze wensen, een nette en concurrende offerte ontvangen. Vervolgens is Airco en CV ketel geleverd en professioneel geïnstalleerd. Men werkt keurig netjes en accuraat! Bartels Installatietechniek is dan ook een aanrader.
- Dick en Twan
Zeewolde
Lees verder
Bedankt voor de aanleg van de airco, van ons challet. We zijn er zeer tevreden over.We zitten er van de winter weer lekker warm bij, dankzij Pascal, Wat heb jij dit goed, maar vooral vakkundig gedaan jongen. Jij weet echt hoe je dit moet doen. Dank je wel. We zijn blij met jou, Je bent n echte Topper. Hartelijk groetjes van Dick en Twan, uit Zeewolde.
- Jeroen
Putten
Lees verder
Ik heb advies gevraagd voor het leveren van een warmtepomp. Daar waar andere leveranciers gewoon een offerte maakte, kwam Bartels (heel snel!) langs en adviseerde om op dit moment géén warmtepomp neer te zetten omdat het mijn verbruik niet zou helpen. Geen advies waar zij aan verdienen, maar wel eerlijk advies. Heel fijn!
- Arno
Stoutenburg
Lees verder
Goed, vriendelijk en duidelijk advies gekregen over kleur en werking. Mooie prijs die beter was dan de concurrenten (niet geheel onbelangrijk). Levertijd was kort door slim inkopen. Installatie door 2 vriendelijke monteurs, alles ging in overleg, en na installatie werd alles keurig opgeruimd en kregen we nog een minicursus. En als kers op de taart nog een presentje als dank dat we voor Bartels gekozen hebben. We hebben gezocht naar een bedrijf in onze buurt met goede review en dat hebben ze geheel waargemaakt
Previous
Next

De kosten van het plaatsen van zonnepanelen

Wat kost de aanschaf van zonnepanelen nu eigenlijk? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. De mogelijkheden die uw dak biedt bijvoorbeeld. U kunt bij ons gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen. Aan de hand van uw adresgegevens, uw meterkast en uw energiebehoefte kunnen wij u adviseren en een prijsindicatie geven. Als dat nodig is, komen we bij u langs. U heeft geen vergunning nodig. 

Btw-vrijstelling

Zonnepanelen-eigenaren kunnen btw-vrijstelling krijgen. Dat kan via de kleineondernemersregeling, ook wel KOR genoemd. Wij kunnen u hier gratis over adviseren.

Een hoog rendement en snelle terugverdientijd

Wist u dat zonnepanelen een levensduur tot wel 25 jaar hebben? En u heeft uw investering in zonnepanelen gemiddeld al in 5 jaar terugverdiend. Duidelijk is dus dat investeren in zonnepanelen meer oplevert dan uw spaarrekening.

Als u elektrisch rijdt, heeft u nog meer voordeel. Want als wij ook een laadpaal voor u plaatsen, is het opladen van uw elektrische auto zo goed als gratis.

Onze projecten

Zonnepanelen van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs

Zonnepanelen werken het hele jaar door. Niet alleen als de zon schijnt, maar ook bij bewolkt weer en in de winter. Zo verlaagt u direct uw energierekening. In en rondom Zeewolde levert Bartels Installatietechniek hoge kwaliteit, voor een scherpe prijs.

Zonnepanelen van DMEGC

Wij installeren voor u de kwalitatieve zonnepanelen van DMEGC Solar Energy. Een grote speler in de zonne-energiebranche met focus op constante innovatie, kwaliteit en duurzaamheid. Tot 25 jaar hebben DMEGC-zonnepanelen een rendement van minimaal 85%.

Solar Edge

De power optimizers en omvormers voor zonne-energie van Solar Edge zijn onmisbaar. Dankzij deze kwalitatieve producten zijn zonnepanelen voor bijna ieder dak geschikt. Ze zorgen voor een hogere energie-output. U kunt monitoren op paneelniveau en dat zorgt voor 5% meer opbrengst.

Benieuwd naar de voordelen van zonnepanelen in uw persoonlijke situatie? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Laadpalen

Zonnepanelen installatie is het perfecte moment om elektrisch te gaan rijden. Want als u ook een laadpaal door ons laat plaatsen, dan kunt u uw elektrische auto bijna gratis opladen. Extra voordeel dus.

Uitstekende garantie voor extra zekerheid

Garantie biedt zekerheid. En dat krijgt u bij Bartels Installatietechniek. Wij bieden 2 jaar installatiegarantie en garantie op laadpalen. DMEGC en Solar Edge bieden daarnaast nog opbrengstgarantie. Tussen de 12 en 25 jaar.

Zonnepanelen hoeven niet periodiek schoongemaakt. Ze werken juist beter als ze mat worden. Wel zo handig.

Een totaalpakket van gecertificeerde vakmensen

Naast zonnepanelen en laadpalen kunt u bij ons voor veel meer terecht. Denk aan zonneboilers, een nieuwe cv-ketel, installatie van een warmtepomp en airconditioning. Met het verduurzamen van woningen hebben wij jarenlange ervaring.

Betrouwbaar en vakkundig

Bartels Installatietechniek is erkent installateur voor diverse kwalitatieve merken. Bijvoorbeeld Vaillant, Panasonic, Intergas, Mitsubishi, Daikin, Nefit en ATAG. Reparatie en onderhoud voeren wij ook uit voor alle andere merken. Wij zijn aangesloten bij Techniek Nederland.

Gecertificeerd

Onze mensen zijn deskundige en gecertificeerde installateurs. Wij zijn in bezit van de BRL 100 certificering. Dat toont aan dat we goed presteren op het gebied van balans en registratie, personeel, procedures en gereedschappen. Ook hebben wij de STEK-certificering (F-gassen) verkregen. Die laat zien dat wij vooroplopen in de koude sector op gebied van kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid.

Hoeveel leveren zonnepanelen u op?

U kunt altijd gratis en geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Bekijk onze installatievoorwaarden voor zonnepanelen.

Vacature
Service Monteur

Als groeiende organisatie zijn wij op zoek naar een ervaren service monteur om ons team te versterken