CV-ketel installatie Amersfoort

Bent u geïnteresseerd in een nieuwe CV-ketel? Bartels Installatietechniek adviseert u over de beste optie voor uw persoonlijke situatie. Inclusief alle mogelijkheden voor verduurzaming. Daarnaast zorgen wij voor snelle en nette CV-installatie in uw woning in Amersfoort of de omgeving van Amersfoort. Het installatievak kent geen geheimen voor onze deskundige CV-monteurs.

Ook voor onderhoud en reparatie bent u bij ons aan het juiste adres. Bartels Installatietechniek zorgt voor snel en optimaal warmtecomfort van uw centrale verwarming.

69 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10

Waarom kiezen voor Bartels Installatietechniek?

 • CV-ketel advisering, installatie én onderhoud
 • Bespaar op uw energie: snel, veilig en deskundig
 • Een totaalpakket geleverd door vakmensen, gecertificeerde installateurs
 • Ook ervaren in duurzame energie
 • Installatiegarantie en fabrieksgarantie

Vraag nu gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Vakwerk: snel, veilig en deskundig

Optimaal warmtecomfort. Al onze monteurs zijn CO-gecertificeerd, erkend CV-installateur door InstallQ. Zo bent u er zeker van dat een deskundige vakman uw CV-ketel energiezuinig en veilig monteert.

Een nieuwe CV-ketel?

Energiezuinig

Door de juiste afstelling en gedegen onderhoud, werkt uw CV-ketel een stuk zuiniger.

Veilig

Met periodiek onderhoud zorgen we voor brandveiligheid en voorkomen we kans op lekkage van gas of koolmonoxide.

Duurzame opties

Wij zijn deskundig in de verduurzaming van uw woning

Vliegensvlug bij urgentie

Heeft u een urgent probleem met uw CV-ketel? Dan komen wij binnen 24 uur bij u langs.

Hoe beoordelen klanten ons?

- Richard
Diemen
Lees verder
Op 20-09-21 is onze ketel in ons vakantie huisje vervangen,dit tot volle tevredenheid.Monteur Menno is iemand die meedenkt en problemen niet uit de weg gaat,fantastisch om iemand zo hard te zien werken.Absoluut een aanrader om je spullen bij dit bedrijf te kopen en te laten installeren.Volgend jaar staan er weer een paar projecten op touw en wederom laat ik deze weer door Bartels uitvoeren.
- Ruud
Lelystad
Lees verder
Onze CV ketel was aan vervanging toe. Ook airconditioning stond op ons wensenlijstje. Na online research viel de keuze op een Panasonic airco met NanoeX luchtzuiverende techniek. Aangezien Bartels Installatietechniek Panasonic dealer is, en mede op basis van positieve reviews, gekozen voor Bartels. Voorafgaande contact verliep vlot en prettig. Na schouwing, en overleg v.w.b. onze wensen, een nette en concurrende offerte ontvangen. Vervolgens is Airco en CV ketel geleverd en professioneel geïnstalleerd. Men werkt keurig netjes en accuraat! Bartels Installatietechniek is dan ook een aanrader.
- Dick en Twan
Zeewolde
Lees verder
Bedankt voor de aanleg van de airco, van ons challet. We zijn er zeer tevreden over.We zitten er van de winter weer lekker warm bij, dankzij Pascal, Wat heb jij dit goed, maar vooral vakkundig gedaan jongen. Jij weet echt hoe je dit moet doen. Dank je wel. We zijn blij met jou, Je bent n echte Topper. Hartelijk groetjes van Dick en Twan, uit Zeewolde.
- Jeroen
Putten
Lees verder
Ik heb advies gevraagd voor het leveren van een warmtepomp. Daar waar andere leveranciers gewoon een offerte maakte, kwam Bartels (heel snel!) langs en adviseerde om op dit moment géén warmtepomp neer te zetten omdat het mijn verbruik niet zou helpen. Geen advies waar zij aan verdienen, maar wel eerlijk advies. Heel fijn!
- Arno
Stoutenburg
Lees verder
Goed, vriendelijk en duidelijk advies gekregen over kleur en werking. Mooie prijs die beter was dan de concurrenten (niet geheel onbelangrijk). Levertijd was kort door slim inkopen. Installatie door 2 vriendelijke monteurs, alles ging in overleg, en na installatie werd alles keurig opgeruimd en kregen we nog een minicursus. En als kers op de taart nog een presentje als dank dat we voor Bartels gekozen hebben. We hebben gezocht naar een bedrijf in onze buurt met goede review en dat hebben ze geheel waargemaakt
Previous
Next

Energiezuinig

Door de juiste afstelling en goed onderhoud, werkt uw CV-ketel een stuk zuiniger. Dat is kostenbesparend.

Veilig

Een gecertificeerde vakman weet wat hij doet. Met regelmatig onderhoud zorgt hij voor brandveiligheid en voorkomt hij kans op gas- of koolmonoxide lekkage. Een voorbeeld: veel mensen weten niet dat de rookgasafvoer gemiddeld even lang meegaat als een CV-ketel. Het is dus belangrijk om ook deze te controleren en zo nodig te vervangen.

Verduurzaming

Zonnepanelen, laadpalen, airconditioning en warmtepompen: onze installateurs zijn ook ervaren in de verduurzaming van uw woning. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Vliegensvlug bij urgentie

Heeft u een dringend probleem met uw CV-ketel in Amersfoort of de omgeving van Amersfoort? Wij komen binnen 24 uur bij u langs.

Wij werken met de merken Remeha, Vaillant, Intergas, Nefit. Wij vervangen de ketel in één dag. Alle kosten zitten in de aanschafprijs verwerkt, dus ook de installatiekosten. Zo weet u direct waar u aan toe bent en wordt u niet verrast door onverwachte kosten.

CV-ketel aanbieding

Vaillant Ecotec Plus

CW4 v.a. € 2.050 * | CW5 v.a. € 2.175 *
v.a. € 2.050
 • Energiezuinig door slimme techniek
 • Onderhouds- en servicevriendelijk
 • Warmtecapaciteit van 5,2 - 25 kW
 • 14,3 liter warm water (40 °C) p/minuut
 • Tot € 750 besparen op de levensduur door de modulerende A-label high-efficiency pomp
 • Groot modulatiebereik (1:6) dankzij elektronische gas- en luchtregeling
 • Hydroblok is compleet uit metalen onderdelen opgebouwd
 • Altijd een goede verbranding, ook bij de komende veranderingen in de gassamenstelling, door de elektronische gas- en luchtregeling
Populair

Remeha Avanta

CW4 v.a. € 1.815 * | CW5 v.a. € 1.935 *
v.a. € 1.815
 • Met A-label pomp
 • Zeer compact, overal te plaatsen
 • Lichtgewicht ketel met zwaargewicht prestaties
 • 10 jaar garantie op warmtewisselaar

Een nieuwe CV-ketel kopen

Bartels Installatietechniek is dé betrouwbare partner in Amersfoort en omgeving bij de aanschaf van een nieuwe CV-ketel. Wij adviseren u vrijblijvend en vakkundig over welke CV-ketel het beste bij uw situatie past.

Verschillende merken CV-ketels

Wij zijn gespecialiseerd in de merken Remeha, Vaillant, Intergas en Nefit. Wij vervangen uw ketel in één dag. De kosten zijn altijd inclusief installatie. Zo is direct duidelijk waar u aan toe bent en zijn er geen onverwachte kosten.

Extra opties

Een standaard nieuwe thermostaat is inbegrepen bij de aanschaf van uw nieuwe CV-ketel. Maar u kunt ook kiezen voor een klokthermostaat of een slimme thermostaat. Die laatste optie maakt uw ketel nóg zuiniger. Bartels Installatietechniek adviseert u graag.

Ook een (nieuwe) mechanische ventilatiebox is een mogelijkheid. Wanneer u uw oude ventilatie unit namelijk vervangt, bespaart u minimaal €50,- per jaar op uw energierekening. Een mechanische ventilatiebox ververst de lucht in uw woning en zorgt voor een gezond leefklimaat. Neem weten? Neem gerust contact met ons op. Of vraag gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Onze projecten

Het belang van regelmatig onderhoud

Regelmatig onderhoud door een vakman zorgt ervoor dat uw CV-ketel veilig en energiezuinig werkt. Zonder periodiek onderhoud verbruikt uw ketel meer gas. Ook kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan. Denk aan koolmonoxidevergiftiging. Onze gecertificeerde CV-monteurs nemen deze zorgen bij u weg.

Wij adviseren jaarlijks onderhoud aan uw CV-ketel. U kunt verschillende onderhoudsabonnementen bij ons afsluiten. Dat geeft extra voordelen. In drukke periodes wordt u sneller geholpen. En, met regelmatig onderhoud voorkomt u problemen met de garantie op uw CV-ketel en de onderdelen hiervan.

Wanneer wij uw CV-ketel hebben geïnstalleerd, dan profiteert u de eerste 2 jaar van installatiegarantie. Mocht er toch onderhoud nodig zijn, dan doen wij dit gratis.

De kosten en de levensduur

U kunt al een nieuwe CV-ketel in huis geplaatst hebben vanaf €1.500,-. Dit is standaard inclusief installatiekosten. Wij geven de vanaf-prijs, omdat de kosten sterk afhangen van het merk CV-ketel, het type en uw woonsituatie.

Bij goed en regelmatig onderhoud, gaat een CV-ketel gemiddeld 12 tot 15 jaar mee; zo’n 12.000 uur.

Service zonder zorgen

Naast fabrieksgarantie, bieden wij u altijd 2 jaar volledige installatiegarantie. In deze periode heeft u geen onderhoudsabonnement nodig. Die kunt u daarna bij ons afsluiten. Een goede keuze want met regelmatig onderhoud, haalt u het beste uit uw CV-ketel. Service zonder zorgen.

Offerte ontvangen?

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Of vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Bekijk onze installatievoorwaarden voor een CV-ketel.