CV-ketel installateur in en rondom Ede

Is het tijd voor een nieuwe CV-ketel? Dan bent u bij Bartels Installatietechniek aan het juiste adres. Het installatievak kent geen geheimen voor onze ervaren CV-monteurs. Wij adviseren u over de beste CV-ketel voor uw persoonlijke situatie. En geven u ook alle mogelijkheden voor verduurzaming. Hierna zorgen wij voor nette, snelle CV-installatie in uw woning in Ede of de omgeving van Ede.

Op zoek naar een betrouwbare partner voor onderhoud of reparatie? Ook dan zorgt Bartels Installatietechniek voor snel en optimaal warmtecomfort van uw centrale verwarming.

77 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10

Waarom kiezen voor Bartels Installatietechniek?

 • Volledige service: advisering, installatie én onderhoud
 • Een totaalpakket geleverd door vakmensen, gecertificeerde installateurs
 • Bespaar energie: snel, veilig en deskundig
 • Ook deskundig in duurzame energie
 • Installatiegarantie en fabrieksgarantie

Interesse? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Snel, veilig en deskundig

Bij Bartels Installatietechniek kunt u er zeker van zijn dat een ervaren vakman uw CV-ketel energiezuinig en veilig monteert. Alle monteurs zijn CO-gecertificeerd, erkend CV-installateur door InstallQ. Dus reken op het beste warmtecomfort dat u zich maar kunt wensen.

Een nieuwe CV-ketel?

Energiezuinig

Door de juiste afstelling en gedegen onderhoud, werkt uw CV-ketel een stuk zuiniger.

Veilig

Met periodiek onderhoud zorgen we voor brandveiligheid en voorkomen we kans op lekkage van gas of koolmonoxide.

Duurzame opties

Wij zijn deskundig in de verduurzaming van uw woning

Vliegensvlug bij urgentie

Heeft u een urgent probleem met uw CV-ketel? Dan komen wij binnen 24 uur bij u langs.

Hoe beoordelen klanten ons?

- Richard
Diemen
Lees verder
Op 20-09-21 is onze ketel in ons vakantie huisje vervangen,dit tot volle tevredenheid.Monteur Menno is iemand die meedenkt en problemen niet uit de weg gaat,fantastisch om iemand zo hard te zien werken.Absoluut een aanrader om je spullen bij dit bedrijf te kopen en te laten installeren.Volgend jaar staan er weer een paar projecten op touw en wederom laat ik deze weer door Bartels uitvoeren.
- Ruud
Lelystad
Lees verder
Onze CV ketel was aan vervanging toe. Ook airconditioning stond op ons wensenlijstje. Na online research viel de keuze op een Panasonic airco met NanoeX luchtzuiverende techniek. Aangezien Bartels Installatietechniek Panasonic dealer is, en mede op basis van positieve reviews, gekozen voor Bartels. Voorafgaande contact verliep vlot en prettig. Na schouwing, en overleg v.w.b. onze wensen, een nette en concurrende offerte ontvangen. Vervolgens is Airco en CV ketel geleverd en professioneel geïnstalleerd. Men werkt keurig netjes en accuraat! Bartels Installatietechniek is dan ook een aanrader.
- Dick en Twan
Zeewolde
Lees verder
Bedankt voor de aanleg van de airco, van ons challet. We zijn er zeer tevreden over.We zitten er van de winter weer lekker warm bij, dankzij Pascal, Wat heb jij dit goed, maar vooral vakkundig gedaan jongen. Jij weet echt hoe je dit moet doen. Dank je wel. We zijn blij met jou, Je bent n echte Topper. Hartelijk groetjes van Dick en Twan, uit Zeewolde.
- Jeroen
Putten
Lees verder
Ik heb advies gevraagd voor het leveren van een warmtepomp. Daar waar andere leveranciers gewoon een offerte maakte, kwam Bartels (heel snel!) langs en adviseerde om op dit moment géén warmtepomp neer te zetten omdat het mijn verbruik niet zou helpen. Geen advies waar zij aan verdienen, maar wel eerlijk advies. Heel fijn!
- Arno
Stoutenburg
Lees verder
Goed, vriendelijk en duidelijk advies gekregen over kleur en werking. Mooie prijs die beter was dan de concurrenten (niet geheel onbelangrijk). Levertijd was kort door slim inkopen. Installatie door 2 vriendelijke monteurs, alles ging in overleg, en na installatie werd alles keurig opgeruimd en kregen we nog een minicursus. En als kers op de taart nog een presentje als dank dat we voor Bartels gekozen hebben. We hebben gezocht naar een bedrijf in onze buurt met goede review en dat hebben ze geheel waargemaakt
Previous
Next

Energiezuinige CV-ketel

Uw CV-ketel werkt een stuk zuiniger door de juiste afstelling en gedegen onderhoud. Zo bespaart u op uw energierekening.

Veilig

Een gecertificeerde vakman zorgt voor veiligheid. Want die weet wat hij doet. Door middel van periodiek onderhoud zorgt hij voor brandveiligheid en voorkomt hij kans op lekkage van gas of koolmonoxide. Een goed voorbeeld is uw rookgasafvoer. Een deskundige vakman weet dat hij deze altijd moet controleren bij installatie van een nieuwe ketel. Want een rookgasafvoer gaat gemiddeld even lang mee als een CV-ketel.

Duurzame opties

Ook opties voor verduurzaming van uw woning vallen onder de deskundigheid van onze installateurs. Zoals zonnepanelen, laadpalen, airconditioning en warmtepompen. Als u meer wilt weten hierover, neem dan gerust contact met ons op.

Vliegensvlug bij urgentie

Soms heeft u een dringend probleem met uw CV-ketel. Bij Bartels Installatietechniek hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij komen binnen 24 uur bij u langs in of rondom Ede.

Wij werken met de merken Remeha, Vaillant, Intergas, Nefit. Wij vervangen de ketel in één dag. Alle kosten zitten in de aanschafprijs verwerkt, dus ook de installatiekosten. Zo weet u direct waar u aan toe bent en wordt u niet verrast door onverwachte kosten.

CV-ketel aanbieding

Vaillant Ecotec Plus

CW4 v.a. € 2.300 * | CW5 v.a. € 2.300 *
v.a. € 2.300
 • Energiezuinig door slimme techniek
 • Onderhouds- en servicevriendelijk
 • Warmtecapaciteit van 5,2 - 25 kW
 • 14,3 liter warm water (40 °C) p/minuut
 • Tot € 750 besparen op de levensduur door de modulerende A-label high-efficiency pomp
 • Groot modulatiebereik (1:6) dankzij elektronische gas- en luchtregeling
 • Hydroblok is compleet uit metalen onderdelen opgebouwd
 • Altijd een goede verbranding, ook bij de komende veranderingen in de gassamenstelling, door de elektronische gas- en luchtregeling
Populair

Remeha Avanta

CW4 v.a. € 1.935 * | CW5 v.a. € 1.935 *
v.a. € 1.935
 • Met A-label pomp
 • Zeer compact, overal te plaatsen
 • Lichtgewicht ketel met zwaargewicht prestaties
 • 10 jaar garantie op warmtewisselaar

De aanschaf van een nieuwe CV-ketel

Woont u in Ede of in de omgeving van Ede? Bartels Installatietechniek staat voor u klaar om te helpen bij het kopen van een nieuwe CV-ketel. Welke CV-ketel past het beste bij uw situatie? Wij adviseren u vrijblijvend en vakkundig.

4 verschillende merken

Bij ons kunt u terecht voor de merken Remeha, Vaillant, Intergas en Nefit. U zult niet verrast worden met onverwachte kosten. De aanschafprijs is namelijk altijd inclusief de installatie. En, wij vervangen uw ketel in één dag.

Extra opties

Koopt u een nieuwe CV-ketel bij Bartels Installatietechniek? Dan is een nieuwe standaard thermostaat inbegrepen. U kunt echter ook kiezen voor een klokthermostaat of uw ketel nóg zuiniger maken met een slimme thermostaat. Wij adviseren u graag.

Een andere mogelijkheid is een (nieuwe) mechanische ventilatiebox. Hiermee bespaart u jaarlijks minimaal €50,- op uw energierekening. En wordt de lucht in uw woning constant ververst, wat zorgt voor een gezond leefklimaat. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Of vraag gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Onze projecten

Veilig en energiezuinig dankzij regelmatig onderhoud

Wanneer een ervaren vakman uw CV-ketel regelmatig onderhoudt, werkt deze veilig en zuinig. Gebeurt dit niet, dan verbruikt uw ketel meer gas en kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan, zoals koolmonoxidevergiftiging. Met regelmatig onderhoud voorkomt u problemen met de garantie op uw CV-ketel en de onderdelen hiervan. Al deze zorgen kunnen onze gecertificeerde CV-monteurs bij u wegnemen.

Het advies is om jaarlijks naar uw CV-ketel te laten kijken. Hiervoor kunt u verschillende onderhoudsabonnementen afsluiten. Extra voordeel bij zo’n abonnement: wanneer het druk is heeft u voorrang en wordt u dus sneller geholpen.

De eerste 2 jaar na de installatie van een nieuwe CV-ketel door Bartels Installatietechniek heeft u installatiegarantie. Hierna kan het onderhoudsabonnement ingaan.

Wat kost een nieuwe CV-ketel?

Wat een nieuwe CV-ketel kost, hangt af van het merk, het type en uw woonsituatie. Een nieuwe CV-ketel kunnen wij plaatsen vanaf €1.500,-. Onze prijzen zijn altijd inclusief installatiekosten.

Wordt een CV-ketel regelmatig onderhouden, dan is de gemiddelde levensduur 12 tot 15 jaar, ongeveer 12.000 uur.

Zorgeloos met garantie

Bij Bartels Installatietechniek profiteert u naast fabrieksgarantie altijd van 2 jaar volledige installatiegarantie. Dan is er ook geen onderhoudsabonnement noodzakelijk. Deze kan daarna ingaan, zodat u het beste uit uw CV-ketel haalt. Top-service, zonder zorgen.

Offerte ontvangen?

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Of vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Bekijk onze installatievoorwaarden voor een CV-ketel.

Vacature
Service Monteur

Als groeiende organisatie zijn wij op zoek naar een ervaren service monteur om ons team te versterken