Airco kopen, installatie en onderhoud in Barneveld

Een airco is een slimme keuze. Want met een airco geniet u doorlopend van een gezond en comfortabel klimaat in huis. Hij koelt of verwarmt de lucht. En hij zorgt bovendien voor gezonde lucht, doordat hij de lucht filtert.

In en rondom Barneveld kunt u bij Bartels Installatietechniek terecht voor het kopen van een airco, airco installatie én airco onderhoud. Wij zoeken de beste airco-oplossing voor uw situatie. Samen met u. Zo kunt u zorgeloos genieten van een aangenaam klimaat in huis.

77 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10

Waarom kiezen voor Bartels Installatietechniek?

  • Vakmensen met de juiste certificering
  • Deskundig in de aanschaf, installatie en het onderhoud van airco’s
  • Ook voor zonnepanelen, warmtepompen, laadpalen en CV
  • Veel keuze in verschillende airco’s, single split en multi split
  • Zekerheid met airco- onderhoudsabonnement
  • Installatiegarantie en ook onderdeelgarantie

U kunt gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. U krijgt dan advies en een prijsindicatie op basis van de ruimte(s) waar u airconditioning wilt en de grootte hiervan. Zo nodig komen we bij u langs in of rondom Barneveld. Denkt u aan 3 of meer airco’s? Dan komen we sowieso langs voor advies.

Waarom een airco?

Aangename koeling voor optimaal wooncomfort

Een airco zorgt voor heerlijke verkoeling op warme dagen

Ook energiezuinige verwarming

Een airco is zuinig want kan een ruimte snel verwarmen

Gezonde lucht

Een airco zorgt voor schone, gezonde lucht door filtering

Hoe beoordelen klanten ons?

- Richard
Diemen
Lees verder
Op 20-09-21 is onze ketel in ons vakantie huisje vervangen,dit tot volle tevredenheid.Monteur Menno is iemand die meedenkt en problemen niet uit de weg gaat,fantastisch om iemand zo hard te zien werken.Absoluut een aanrader om je spullen bij dit bedrijf te kopen en te laten installeren.Volgend jaar staan er weer een paar projecten op touw en wederom laat ik deze weer door Bartels uitvoeren.
- Ruud
Lelystad
Lees verder
Onze CV ketel was aan vervanging toe. Ook airconditioning stond op ons wensenlijstje. Na online research viel de keuze op een Panasonic airco met NanoeX luchtzuiverende techniek. Aangezien Bartels Installatietechniek Panasonic dealer is, en mede op basis van positieve reviews, gekozen voor Bartels. Voorafgaande contact verliep vlot en prettig. Na schouwing, en overleg v.w.b. onze wensen, een nette en concurrende offerte ontvangen. Vervolgens is Airco en CV ketel geleverd en professioneel geïnstalleerd. Men werkt keurig netjes en accuraat! Bartels Installatietechniek is dan ook een aanrader.
- Dick en Twan
Zeewolde
Lees verder
Bedankt voor de aanleg van de airco, van ons challet. We zijn er zeer tevreden over.We zitten er van de winter weer lekker warm bij, dankzij Pascal, Wat heb jij dit goed, maar vooral vakkundig gedaan jongen. Jij weet echt hoe je dit moet doen. Dank je wel. We zijn blij met jou, Je bent n echte Topper. Hartelijk groetjes van Dick en Twan, uit Zeewolde.
- Jeroen
Putten
Lees verder
Ik heb advies gevraagd voor het leveren van een warmtepomp. Daar waar andere leveranciers gewoon een offerte maakte, kwam Bartels (heel snel!) langs en adviseerde om op dit moment géén warmtepomp neer te zetten omdat het mijn verbruik niet zou helpen. Geen advies waar zij aan verdienen, maar wel eerlijk advies. Heel fijn!
- Arno
Stoutenburg
Lees verder
Goed, vriendelijk en duidelijk advies gekregen over kleur en werking. Mooie prijs die beter was dan de concurrenten (niet geheel onbelangrijk). Levertijd was kort door slim inkopen. Installatie door 2 vriendelijke monteurs, alles ging in overleg, en na installatie werd alles keurig opgeruimd en kregen we nog een minicursus. En als kers op de taart nog een presentje als dank dat we voor Bartels gekozen hebben. We hebben gezocht naar een bedrijf in onze buurt met goede review en dat hebben ze geheel waargemaakt
Previous
Next

De werking van een airco

Dat een airco koelt, is u vast wel bekend. Dit doet hij door warmte aan de lucht te onttrekken en die buiten weer af te geven. Maar wist u dat een airco ook zorgt voor schone lucht? Hij houdt de luchtvochtigheid op peil en filtert de lucht. En dat is nog niet alles.

Verwarmen met een airco

Een airco kan ook (bij)verwarmen. Vaak duurzamer en voordeliger dan verwarmen op ‘reguliere’ wijze, via een CV-ketel. Want een airco heeft een ruimte snel op de gewenste temperatuur.

Er zijn vele merken airco’s. Wij werken het meest met Daikin, Panasonic en Mitsubishi. Zoekt u een budgetoplossing? Dan is een airco van Haier geschikt.

Zo kiest u de beste airco

Er bestaan meerdere airco-systemen. Zo kan in zowat elke ruimte een airco geplaatst worden. De meest gangbare zijn single split en multi split airco’s.

Single split airco

Denkt u aan airconditioning in één specifieke ruimte? Dan is daar een single split airco voor nodig. In die ruimte wordt een binnen unit geplaatst. Dat kan een plafond-, wand- of vloermodel zijn. Die koppelen we aan een buiten unit. Ideaal voor gebruik op een zolder, in een slaapkamer, caravan, winkel of kantoorruimte. En u kunt een single split airco ook inzetten voor (bij)verwarming. Ze werken energiezuinig en fluisterstil.

Multi split airco

Wanneer u airconditioning wilt in meerdere ruimtes, is een multi split airco geschikt. Wij installeren een binnen unit in elke ruimte. Die koppelen we allemaal aan de buiten unit. Iedere binnen unit kan apart ingesteld worden. Deze airco kunt u ook gebruiken voor (bij)verwarming. Een airco werkt zeer snel en heeft een ruimte daardoor sneller op temperatuur dan een CV-ketel. Dat is zuiniger.

Levensduur, kosten en garantie

Welk type airco kiest u? En van welk merk? De kosten van een nieuwe airco hangen van deze keuzes af. Dit start al vanaf € 1400,-. Onze prijzen zijn altijd inclusief installatie.

Hoe lang een airco meegaat, hangt af van het aantal draaiuren en het onderhoud. Wij adviseren uw airco iedere 2 jaar te laten onderhouden. De gemiddelde levensduur is dan 15 jaar.

Bij Bartels Installatietechniek krijgt u 2 jaar installatiegarantie. Geen zorgen na afloop dus! Wanneer er gedegen onderhoud is uitgevoerd, bieden wij ook 5 jaar garantie op de onderdelen.

Onze projecten

Altijd inclusief installatie van de airco

Het installeren van een airco is standaard inbegrepen bij de aankoop. Want airco installatie is een ingewikkelde klus. Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat uw airco optimaal functioneert.

Onze monteurs: gecertificeerd en ervaren

Goed opgeleid en ervaren. De monteur die uw nieuwe airco installeert, is F-Gassen en BRL200 gecertificeerd. Bartels Installatietechniek als bedrijf is ook BRL200 gecertificeerd.

U zult merken: wij werken snel, netjes, klantgericht en vriendelijk.

Service: Optie tot een onderhoudsabonnement

Het hoogste rendement en de langste levensduur. Wie wil dat nu niet? Met goed onderhoud krijgt u dit voor elkaar. Iedere 2 jaar is ons advies. Dit voorkomt technische problemen en alle ongemakken die hiermee ontstaan. Bij Bartels Installatietechniek kunt u een onderhoudsabonnement afsluiten. Zo bent u er zeker van dat uw airco jarenlang stil, zuinig en optimaal werkt.

In en rondom Barneveld staan wij voor u klaar bij het kopen van een airco, airco installatie én airco onderhoud. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Offerte ontvangen?

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Of vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Vacature
Service Monteur

Als groeiende organisatie zijn wij op zoek naar een ervaren service monteur om ons team te versterken