Zonnepanelen Almere

Met zonnepanelen kunt u zelf energie opwekken én besparen op uw energiekosten. Het is bovendien een duurzame investering voor de toekomst want met zonnepanelen draagt u bij aan de vermindering van CO2-uitstoot. Ook kunnen uw zonnepanelen zorgen voor een gunstiger energielabel. Dat kan de waarde van uw woning verhogen.
69 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10

Bespaar direct met zonnepanelen in en rondom Almere

Woont u in Almere of de omgeving van Almere en bent u geïnteresseerd in zonnepanelen? Bartels Installatietechniek is een betrouwbare zonnepanelen installateur, en levert de hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs.

Waarom kiezen voor Bartels Installatietechniek?

  • Een compleet pakket geleverd door onze vakmensen, echte installateurs
  • Betrouwbare en betaalbare producten met hoog rendement
  • Gratis een vrijblijvende offerte op maat
  • Een gemiddelde terugverdientijd van 5 jaar
  • Installatiegarantie, opbrengstgarantie, laadpaalgarantie

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Voordelen zonnepanelen

Direct lagere energiekosten

Verlaag uw maandelijkse energierekening met zonnepanelen

Verduurzaming van uw woning

Reduceer uw CO2-uitstoot met zonnepanelen

Waardevermeerdering van uw huis

Zorg voor een gunstiger energielabel met zonnepanelen, wat de waarde van uw woning kan verhogen

Voordelig elektrisch rijden

Laad u uw elektrische auto bijna gratis op in combinatie met een laadpaal

Hoe beoordelen klanten ons?

- Richard
Diemen
Lees verder
Op 20-09-21 is onze ketel in ons vakantie huisje vervangen,dit tot volle tevredenheid.Monteur Menno is iemand die meedenkt en problemen niet uit de weg gaat,fantastisch om iemand zo hard te zien werken.Absoluut een aanrader om je spullen bij dit bedrijf te kopen en te laten installeren.Volgend jaar staan er weer een paar projecten op touw en wederom laat ik deze weer door Bartels uitvoeren.
- Ruud
Lelystad
Lees verder
Onze CV ketel was aan vervanging toe. Ook airconditioning stond op ons wensenlijstje. Na online research viel de keuze op een Panasonic airco met NanoeX luchtzuiverende techniek. Aangezien Bartels Installatietechniek Panasonic dealer is, en mede op basis van positieve reviews, gekozen voor Bartels. Voorafgaande contact verliep vlot en prettig. Na schouwing, en overleg v.w.b. onze wensen, een nette en concurrende offerte ontvangen. Vervolgens is Airco en CV ketel geleverd en professioneel geïnstalleerd. Men werkt keurig netjes en accuraat! Bartels Installatietechniek is dan ook een aanrader.
- Dick en Twan
Zeewolde
Lees verder
Bedankt voor de aanleg van de airco, van ons challet. We zijn er zeer tevreden over.We zitten er van de winter weer lekker warm bij, dankzij Pascal, Wat heb jij dit goed, maar vooral vakkundig gedaan jongen. Jij weet echt hoe je dit moet doen. Dank je wel. We zijn blij met jou, Je bent n echte Topper. Hartelijk groetjes van Dick en Twan, uit Zeewolde.
- Jeroen
Putten
Lees verder
Ik heb advies gevraagd voor het leveren van een warmtepomp. Daar waar andere leveranciers gewoon een offerte maakte, kwam Bartels (heel snel!) langs en adviseerde om op dit moment géén warmtepomp neer te zetten omdat het mijn verbruik niet zou helpen. Geen advies waar zij aan verdienen, maar wel eerlijk advies. Heel fijn!
- Arno
Stoutenburg
Lees verder
Goed, vriendelijk en duidelijk advies gekregen over kleur en werking. Mooie prijs die beter was dan de concurrenten (niet geheel onbelangrijk). Levertijd was kort door slim inkopen. Installatie door 2 vriendelijke monteurs, alles ging in overleg, en na installatie werd alles keurig opgeruimd en kregen we nog een minicursus. En als kers op de taart nog een presentje als dank dat we voor Bartels gekozen hebben. We hebben gezocht naar een bedrijf in onze buurt met goede review en dat hebben ze geheel waargemaakt
Previous
Next

Wat kosten zonnepanelen?

Wilt u weten wat het plaatsten van zonnepanelen u gaat kosten? Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Op basis van uw adresgegevens, een foto van uw meterkast en uw energieverbruik/behoefte krijgt u advies en een prijsindicatie op maat. Indien nodig komen wij bij u langs. Goed om te weten: u heeft geen vergunning nodig.

Btw-vrijstelling na installatie zonnepanelen

Als eigenaar van zonnepanelen kunt u gebruikmaken van de kleineondernemersregeling (KOR); een regeling voor btw-vrijstelling. Bartels Installatietechniek geeft u gratis advies hierover.

Wat levert het u op? Rendement en terugverdientijd zonnepanelen

De kosten en terugverdientijd van zonnepanelen zijn afhankelijk van uw situatie. Een gegeven is echter, dat zonnepanelen meer opleveren dan uw spaarrekening. Gemiddeld heeft u uw investering binnen 5 jaar terugverdiend. En de levensduur van zonnepanelen is tot wel 25 jaar. Tot 25 jaar leveren onze zonnepanelen minimaal 80% rendement op.

Laat u ook een laadpaal installeren door Bartels Installatietechniek? Dan is het opladen van uw elektrische auto bijna gratis.

Onze projecten

Betrouwbare en betaalbare producten

Verlaag uw energierekening met zonnepanelen. Tijdens de zomermaanden draaien ze op volle toeren, maar ook bij bewolkt weer en in de winter wekken ze stroom op. Bartels Installatietechniek levert zonnepanelen van hoge kwaliteit in Almere en de omgeving van Almere. Milieuvriendelijk en voor een scherpe prijs.

DMEGC-zonnepanelen

Wij werken met DMEGC-zonnepanelen: betrouwbare en betaalbare zonnepanelen van de fabrikant DMEGC Solar Energy. Dit is een grote speler op gebied van zonne-energie. Het merk garandeert de kwaliteit van zijn panelen door constante innovatie en de focus op kwaliteit en duurzaamheid. De zonnepanelen van DMEGC hebben tot 25 jaar een rendement van minimaal 80%.

Solar Edge

Wij werken met de kwalitatieve producten van Solar Edge. Dit is een leverancier van power optimizers en omvormers voor zonne-energie. Deze producten verhogen de energie-output.

Dankzij Solar Edge zijn onze zonnepanelen voor bijna ieder dak geschikt. Er is dan monitoring op paneelniveau en u profiteert van 5% meer opbrengst.

Benieuwd naar de voordelen van zonnepanelen installatie voor uw persoonlijke situatie in Almere of in de omgeving van Almere? Vraag dan nu gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Laadpalen

Rijdt u elektrisch of bent u van plan dit binnenkort te gaan doen? Dan zijn zonnepanelen ideaal. Want in combinatie met een laadpaal is het opladen van uw elektrische auto bijna gratis. Bartels Installatietechniek kan u adviseren en zowel uw zonnepanelen als uw laadpaal voor u installeren. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

En natuurlijk garantie

Geen zorgen na afloop. Bij Bartels Installatietechniek krijgt u 2 jaar installatiegarantie. Daarnaast biedt Solar Edge nog eens 12 – 25 jaar opbrengstgarantie. Bij DMECG is de opbrengstgarantie 12 jaar. Ook zorgen wij voor garanties op door ons geplaatste laadpalen.

Het is niet nodig om onderhoud te plegen aan de zonnepanelen. Sterker nog, mat levert meer op dan een glimmend zonnepaneel. Ook hier geen extra kosten dus.

Een totaalpakket geleverd door echte vakmensen

Bartels Installatietechniek is hét installatiebedrijf voor zonnepanelen, zonneboilers, laadpalen, een nieuwe cv-ketel, installatie van warmtepomp en airconditioning. Wij kunnen u dan ook een compleet pakket leveren. Door onze jarenlange ervaring met duurzame energie zijn wij een betrouwbare partner voor u. Ons team bestaat uit vakmensen, echte installateurs.

Hoeveel leveren zonnepanelen u op?

U kunt altijd gratis en geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Bekijk onze installatievoorwaarden voor zonnepanelen.