Airco specialist van Huizen: Aanschaf, installatie en onderhoud

Een airco is een slimme keuze. Met een airco geniet u constant van een comfortabel en gezond klimaat in huis. Een airco koelt of verwarmt de lucht. En hij zorgt daarnaast ook voor schone lucht.

Bartels Installatietechniek is in en rondom Huizen uw airco-specialist. Op gebied van airco aankoop, airco installatie én airco onderhoud. Wij bepalen samen met u wat de beste airco-oplossing is in uw situatie.

77 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10

Hierom kiest u voor Bartels Installatietechniek

  • Gecertificeerd installatiebedrijf met jarenlange ervaring
  • Expert op gebied van airco aankoop, installatie en onderhoud
  • En in CV, warmtepompen, zonnepanelen en laadpalen
  • Groot aanbod single split en multi split airco’s
  • Extra service: airco-onderhoudsabonnement
  • Garantie op installatie en airco onderdelen

Vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Op basis van de ruimte(s) waar u airconditioning wilt aanbrengen, en de grootte hiervan, krijgt u advies en een prijsindicatie. Zo nodig komen we bij u langs.

Waarom een airco?

Aangename koeling voor optimaal wooncomfort

Een airco zorgt voor heerlijke verkoeling op warme dagen

Ook energiezuinige verwarming

Een airco is zuinig want kan een ruimte snel verwarmen

Gezonde lucht

Een airco zorgt voor schone, gezonde lucht door filtering

Hoe beoordelen klanten ons?

- Richard
Diemen
Lees verder
Op 20-09-21 is onze ketel in ons vakantie huisje vervangen,dit tot volle tevredenheid.Monteur Menno is iemand die meedenkt en problemen niet uit de weg gaat,fantastisch om iemand zo hard te zien werken.Absoluut een aanrader om je spullen bij dit bedrijf te kopen en te laten installeren.Volgend jaar staan er weer een paar projecten op touw en wederom laat ik deze weer door Bartels uitvoeren.
- Ruud
Lelystad
Lees verder
Onze CV ketel was aan vervanging toe. Ook airconditioning stond op ons wensenlijstje. Na online research viel de keuze op een Panasonic airco met NanoeX luchtzuiverende techniek. Aangezien Bartels Installatietechniek Panasonic dealer is, en mede op basis van positieve reviews, gekozen voor Bartels. Voorafgaande contact verliep vlot en prettig. Na schouwing, en overleg v.w.b. onze wensen, een nette en concurrende offerte ontvangen. Vervolgens is Airco en CV ketel geleverd en professioneel geïnstalleerd. Men werkt keurig netjes en accuraat! Bartels Installatietechniek is dan ook een aanrader.
- Dick en Twan
Zeewolde
Lees verder
Bedankt voor de aanleg van de airco, van ons challet. We zijn er zeer tevreden over.We zitten er van de winter weer lekker warm bij, dankzij Pascal, Wat heb jij dit goed, maar vooral vakkundig gedaan jongen. Jij weet echt hoe je dit moet doen. Dank je wel. We zijn blij met jou, Je bent n echte Topper. Hartelijk groetjes van Dick en Twan, uit Zeewolde.
- Jeroen
Putten
Lees verder
Ik heb advies gevraagd voor het leveren van een warmtepomp. Daar waar andere leveranciers gewoon een offerte maakte, kwam Bartels (heel snel!) langs en adviseerde om op dit moment géén warmtepomp neer te zetten omdat het mijn verbruik niet zou helpen. Geen advies waar zij aan verdienen, maar wel eerlijk advies. Heel fijn!
- Arno
Stoutenburg
Lees verder
Goed, vriendelijk en duidelijk advies gekregen over kleur en werking. Mooie prijs die beter was dan de concurrenten (niet geheel onbelangrijk). Levertijd was kort door slim inkopen. Installatie door 2 vriendelijke monteurs, alles ging in overleg, en na installatie werd alles keurig opgeruimd en kregen we nog een minicursus. En als kers op de taart nog een presentje als dank dat we voor Bartels gekozen hebben. We hebben gezocht naar een bedrijf in onze buurt met goede review en dat hebben ze geheel waargemaakt
Previous
Next

Hoe een airco werkt

Een airco kan veel. Hij koelt door binnen warmte aan de lucht te onttrekken. Deze warmte geeft hij buiten weer af. Hierbij filtert de airco de lucht en houdt hij de luchtvochtigheid op peil. Zo krijgt u gezonde en schone lucht.

Extra functie: verwarming

Een airco kan echter ook (bij)verwarmen. En ook nog eens op duurzame en voordelige wijze. Want hij werkt zo snel, dat een ruimte sneller op temperatuur is dan via een CV-ketel.

Er zijn vele merken airco’s. Wij werken het meest met Daikin, Panasonic en Mitsubishi. Zoekt u een budgetoplossing? Dan is een airco van Haier geschikt.

Zo kiest u de beste airco

Er bestaan meerdere airco-systemen. Zo kan in zowat elke ruimte een airco geplaatst worden. De meest gangbare zijn single split en multi split airco’s.

Single split airco

Denkt u aan airconditioning in één specifieke ruimte? Dan is daar een single split airco voor nodig. In die ruimte wordt een binnen unit geplaatst. Dat kan een plafond-, wand- of vloermodel zijn. Die koppelen we aan een buiten unit. Ideaal voor gebruik op een zolder, in een slaapkamer, caravan, winkel of kantoorruimte. En u kunt een single split airco ook inzetten voor (bij)verwarming. Ze werken energiezuinig en fluisterstil.

Multi split airco

Wanneer u airconditioning wilt in meerdere ruimtes, is een multi split airco geschikt. Wij installeren een binnen unit in elke ruimte. Die koppelen we allemaal aan de buiten unit. Iedere binnen unit kan apart ingesteld worden. Deze airco kunt u ook gebruiken voor (bij)verwarming. Een airco werkt zeer snel en heeft een ruimte daardoor sneller op temperatuur dan een CV-ketel. Dat is zuiniger.

Airco kosten, levensduur en garantie

Ons advies is om een airco iedere 2 jaar te laten onderhouden. Voldoet u hieraan, dan kunt u rekenen op een gemiddelde levensduur van 15 jaar.

Wat uw exacte kosten zijn, hangt af van het type airco en het merk. Wij komen al een nieuwe airco plaatsen vanaf € 1400,-. Dat zijn de totaalkosten, voor aanschaf én installatie.

Wij geven u graag zekerheid. Daarom bieden wij 2 jaar installatiegarantie. Laat u uw airco goed onderhouden? Dan heeft u ook 5 jaar garantie op de onderdelen.

Onze projecten

Airco installatie inbegrepen

Het installeren van uw nieuwe airco is een complexe klus. Daarom is de installatie bij Bartels Installatietechniek altijd inbegrepen. Onze ervaren monteurs zetten al hun expertise in om uw nieuwe airco veilig en optimaal te laten functioneren.

Ervaren en gecertificeerde installateurs

Wij zijn klantgericht en vriendelijk. Een goed opgeleide en ervaren monteur komt uw nieuwe airco netjes voor u installeren. Ons team beschikt over de F-Gassen en BRL200 certificering. Bartels Installatietechniek als bedrijf is ook BRL200 gecertificeerd.

Extra service: Onderhoudsabonnement

Goed onderhoud aan een airco is essentieel. U voorkomt technische problemen en zorgt voor het hoogste rendement en de langste levensduur. Met ons onderhoudsabonnement maken wij dit gemakkelijk voor u. Wij komen dan iedere 2 jaar langs en zorgen ervoor dat uw airco jarenlang stil, zuinig en optimaal functioneert. 

In en rondom Huizen kunt u bij Bartels Installatietechniek terecht voor het kopen van een airco, airco installatie én airco onderhoud. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Offerte ontvangen?

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Of vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Vacature
Service Monteur

Als groeiende organisatie zijn wij op zoek naar een ervaren service monteur om ons team te versterken