Zonnepanelen Harderwijk

Zonnepanelen bieden zeer veel voordelen. Doordat u zelf uw energie opwekt, bespaart u flink op uw kosten. Daarnaast zijn ze een duurzame investering voor de toekomst. Want met zonnepanelen vermindert u uw CO2 uitstoot. En wist u dat zonnepanelen ook kunnen zorgen voor een gunstiger energielabel op uw woning? Dat kan waarde verhogend zijn.

77 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10

Bespaarenergiekosten met zonnepanelen in Harderwijk

Wilt u meer weten over zonnepanelen? In en rondom Harderwijk is Bartels Installatietechniek uw betrouwbare zonnepanelen installateur. Met de hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs.

Waarom kiezen voor Bartels Installatietechniek?

  • Compleet pakket mogelijk (warmtepompen, zonnepanelen, laadpalen, centrale verwarming én airconditioning)
  • Ervaren en gecertificeerd team
  • Betaalbare, betrouwbare zonnepanelen met hoog rendement
  • Terugverdientijd van gemiddeld 5 jaar
  • Installatiegarantie, opbrengstgarantie, laadpaalgarantie

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Voordelen zonnepanelen

Direct lagere energiekosten

Verlaag uw maandelijkse energierekening met zonnepanelen

Verduurzaming van uw woning

Reduceer uw CO2-uitstoot met zonnepanelen

Waardevermeerdering van uw huis

Zorg voor een gunstiger energielabel met zonnepanelen, wat de waarde van uw woning kan verhogen

Voordelig elektrisch rijden

Laad u uw elektrische auto bijna gratis op in combinatie met een laadpaal

Hoe beoordelen klanten ons?

- Richard
Diemen
Lees verder
Op 20-09-21 is onze ketel in ons vakantie huisje vervangen,dit tot volle tevredenheid.Monteur Menno is iemand die meedenkt en problemen niet uit de weg gaat,fantastisch om iemand zo hard te zien werken.Absoluut een aanrader om je spullen bij dit bedrijf te kopen en te laten installeren.Volgend jaar staan er weer een paar projecten op touw en wederom laat ik deze weer door Bartels uitvoeren.
- Ruud
Lelystad
Lees verder
Onze CV ketel was aan vervanging toe. Ook airconditioning stond op ons wensenlijstje. Na online research viel de keuze op een Panasonic airco met NanoeX luchtzuiverende techniek. Aangezien Bartels Installatietechniek Panasonic dealer is, en mede op basis van positieve reviews, gekozen voor Bartels. Voorafgaande contact verliep vlot en prettig. Na schouwing, en overleg v.w.b. onze wensen, een nette en concurrende offerte ontvangen. Vervolgens is Airco en CV ketel geleverd en professioneel geïnstalleerd. Men werkt keurig netjes en accuraat! Bartels Installatietechniek is dan ook een aanrader.
- Dick en Twan
Zeewolde
Lees verder
Bedankt voor de aanleg van de airco, van ons challet. We zijn er zeer tevreden over.We zitten er van de winter weer lekker warm bij, dankzij Pascal, Wat heb jij dit goed, maar vooral vakkundig gedaan jongen. Jij weet echt hoe je dit moet doen. Dank je wel. We zijn blij met jou, Je bent n echte Topper. Hartelijk groetjes van Dick en Twan, uit Zeewolde.
- Jeroen
Putten
Lees verder
Ik heb advies gevraagd voor het leveren van een warmtepomp. Daar waar andere leveranciers gewoon een offerte maakte, kwam Bartels (heel snel!) langs en adviseerde om op dit moment géén warmtepomp neer te zetten omdat het mijn verbruik niet zou helpen. Geen advies waar zij aan verdienen, maar wel eerlijk advies. Heel fijn!
- Arno
Stoutenburg
Lees verder
Goed, vriendelijk en duidelijk advies gekregen over kleur en werking. Mooie prijs die beter was dan de concurrenten (niet geheel onbelangrijk). Levertijd was kort door slim inkopen. Installatie door 2 vriendelijke monteurs, alles ging in overleg, en na installatie werd alles keurig opgeruimd en kregen we nog een minicursus. En als kers op de taart nog een presentje als dank dat we voor Bartels gekozen hebben. We hebben gezocht naar een bedrijf in onze buurt met goede review en dat hebben ze geheel waargemaakt
Previous
Next

Wat kost het plaatsen van zonnepanelen?

Bij Bartels Installatietechniek kunt u altijd gratis en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Op basis van uw adresgegevens, een foto van uw meterkast en uw energiebehoefte krijgt u een prijsindicatie. Indien nodig komen wij bij u thuis langs. U heeft geen vergunning nodig voor het plaatsen van zonnepanelen.

Btw-vrijstelling

Als eigenaar van zonnepanelen kunt u gebruikmaken van de kleineondernemersregeling (KOR). Dat is een regeling voor btw-vrijstelling. Als u dat wilt, kunnen wij u verder adviseren hierover.

Een duurzame investering, snel terugverdiend

Investeren in zonnepanelen levert meer op dan uw spaarrekening. De exacte kosten en terugverdientijd verschillen per situatie. Maar gemiddeld heeft u uw investering binnen 5 jaar terugverdiend. En zonnepanelen gaan tot wel 25 jaar mee. Met een minimaal rendement van 85%.

Wanneer u elektrisch rijdt of van plan bent dit te gaan doen, heeft u extra voordeel. Laat ons ook een laadpaal bij u plaatsen en u laadt uw auto bijna gratis op.

Onze projecten

Hoge kwaliteit zonnepanelen voor een scherpe prijs

Met zonnepanelen verlaagt u uw energiekosten het hele jaar door. Want niet alleen in de zonnige zomermaanden, maar ook bij bewolkt weer en in de winter wekken zonnepanelen energie op. Wij leveren hoge kwaliteit zonnepanelen in en rondom Harderwijk. Voor een scherpe prijs.

Zonnepanelen van DMEGC

Wij werken met de kwalitatieve zonnepanelen van DMEGC Solar Energy. Een grote speler in de zonne-energiebranche. Het rendement van hun zonnepanelen is tot 25 jaar minimaal 85%. Ze zorgen voor kwaliteit door constante innovatie en de focus op kwaliteit en duurzaamheid.

Solar Edge

Wij werken ook met Solar Edge. Met de kwalitatieve power optimizers en omvormers van dit merk zijn zonnepanelen voor bijna ieder dak geschikt. Monitoring is mogelijk op paneelniveau en de energie-output wordt verhoogd. Dit zorgt voor 5% meer opbrengst.

Benieuwd naar de voordelen van zonnepanelen voor uw situatie in of rondom Harderwijk? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Laadpalen

Zonnepanelen zijn extra voordelig voor iedereen die elektrisch rijdt of dit wil gaan doen. Want wij kunnen ook een laadpaal voor u installeren. En dan is het opladen van uw elektrische voertuig zo goed als gratis. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Altijd garantie bij Bartels Installatietechniek

Altijd garantie, dus geen zorgen. Bartels Installatietechniek biedt 2 jaar lang installatiegarantie op zonnepanelen én garantie op laadpalen. DMEGC en Solar Edge bieden bovendien opbrengstgarantie, respectievelijk 12 en 12-25 jaar.

Het is niet nodig om onderhoud te laten plegen aan uw zonnepanelen. Mat leveren ze meer op dan glimmend. Ook hier geen extra kosten dus.

Een betrouwbare partner met jarenlange ervaring

Wij kunnen u met veel van dienst zijn. Want naast zonnepanelen en laadpalen, zijn we ook ervaren en deskundig in zonneboilers, cv-ketels, warmtepompen én airconditioning. Ons team van gecertificeerde vakmensen en onze jarenlange ervaring met duurzame energie maken ons een betrouwbare partner.

Vakkundig en betrouwbaar

Wij zijn erkend installateur voor verschillende, gerenommeerde merken. Denk aan Panasonic, Mitsubishi, Daikin, Vaillant, Nefit, Intergas en ATAG. We voeren onderhoud uit voor alle merken. En we zijn aangesloten bij Techniek Nederland.

Certificering

Wij beschikken over de juiste certificaten. Met de STEK-certificering (F-gassen) lopen we in de koude sector voorop op gebied van kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid. Ook zijn we in het bezit van de BRL 100 certificering. Deze beoordelingsrichtlijn bewaakt de kwaliteit op het gebied van balans en registratie, personeel, procedures en gereedschappen.

Hoeveel leveren zonnepanelen u op?

U kunt altijd gratis en geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Bekijk onze installatievoorwaarden voor zonnepanelen.

Vacature
Service Monteur

Als groeiende organisatie zijn wij op zoek naar een ervaren service monteur om ons team te versterken