Zonnepanelen Hilversum

Met zonnepanelen wekt u zelf energie op. En dat merkt u direct aan uw maandelijkse energierekening. Maar dat is niet het enige voordeel van zonnepanelen. Want de aanschaf van zonnepanelen is een duurzame investering voor de toekomst. U vermindert uw CO2 uitstoot. Bovendien kunt u met zonnepanelen een gunstiger energielabel krijgen. En dat kan de waarde van uw woning vermeerderen.

77 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10

Zonnepanelen in Hilversum. Wat zijn de voordelen?

Woont u in of rondom Hilversum? Dan kunt u altijd bij ons terecht. Bartels Installatietechniek is een betrouwbare zonnepanelen installateur die hoge kwaliteit levert voor een scherpe prijs.

Waarom kiezen voor Bartels Installatietechniek?

  • Ervaren en gecertificeerd team
  • Mogelijkheid voor een compleet pakket (warmtepompen, zonnepanelen, laadpalen, centrale verwarming én airconditioning)
  • Betaalbare, betrouwbare producten met hoog rendement
  • Gemiddelde terugverdientijd van 5 jaar
  • Installatiegarantie, opbrengstgarantie, laadpaalgarantie

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Voordelen zonnepanelen

Direct lagere energiekosten

Verlaag uw maandelijkse energierekening met zonnepanelen

Verduurzaming van uw woning

Reduceer uw CO2-uitstoot met zonnepanelen

Waardevermeerdering van uw huis

Zorg voor een gunstiger energielabel met zonnepanelen, wat de waarde van uw woning kan verhogen

Voordelig elektrisch rijden

Laad u uw elektrische auto bijna gratis op in combinatie met een laadpaal

Hoe beoordelen klanten ons?

- Richard
Diemen
Lees verder
Op 20-09-21 is onze ketel in ons vakantie huisje vervangen,dit tot volle tevredenheid.Monteur Menno is iemand die meedenkt en problemen niet uit de weg gaat,fantastisch om iemand zo hard te zien werken.Absoluut een aanrader om je spullen bij dit bedrijf te kopen en te laten installeren.Volgend jaar staan er weer een paar projecten op touw en wederom laat ik deze weer door Bartels uitvoeren.
- Ruud
Lelystad
Lees verder
Onze CV ketel was aan vervanging toe. Ook airconditioning stond op ons wensenlijstje. Na online research viel de keuze op een Panasonic airco met NanoeX luchtzuiverende techniek. Aangezien Bartels Installatietechniek Panasonic dealer is, en mede op basis van positieve reviews, gekozen voor Bartels. Voorafgaande contact verliep vlot en prettig. Na schouwing, en overleg v.w.b. onze wensen, een nette en concurrende offerte ontvangen. Vervolgens is Airco en CV ketel geleverd en professioneel geïnstalleerd. Men werkt keurig netjes en accuraat! Bartels Installatietechniek is dan ook een aanrader.
- Dick en Twan
Zeewolde
Lees verder
Bedankt voor de aanleg van de airco, van ons challet. We zijn er zeer tevreden over.We zitten er van de winter weer lekker warm bij, dankzij Pascal, Wat heb jij dit goed, maar vooral vakkundig gedaan jongen. Jij weet echt hoe je dit moet doen. Dank je wel. We zijn blij met jou, Je bent n echte Topper. Hartelijk groetjes van Dick en Twan, uit Zeewolde.
- Jeroen
Putten
Lees verder
Ik heb advies gevraagd voor het leveren van een warmtepomp. Daar waar andere leveranciers gewoon een offerte maakte, kwam Bartels (heel snel!) langs en adviseerde om op dit moment géén warmtepomp neer te zetten omdat het mijn verbruik niet zou helpen. Geen advies waar zij aan verdienen, maar wel eerlijk advies. Heel fijn!
- Arno
Stoutenburg
Lees verder
Goed, vriendelijk en duidelijk advies gekregen over kleur en werking. Mooie prijs die beter was dan de concurrenten (niet geheel onbelangrijk). Levertijd was kort door slim inkopen. Installatie door 2 vriendelijke monteurs, alles ging in overleg, en na installatie werd alles keurig opgeruimd en kregen we nog een minicursus. En als kers op de taart nog een presentje als dank dat we voor Bartels gekozen hebben. We hebben gezocht naar een bedrijf in onze buurt met goede review en dat hebben ze geheel waargemaakt
Previous
Next

Zonnepanelen installatie: Wat kost dat?

Wilt u graag weten wat zonnepanelen u gaan opleveren? Bij Bartels Installatietechniek kunt u gratis en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Op basis van uw adresgegevens, een foto van uw meterkast en uw energiebehoefte, krijgt u van ons een prijsindicatie. Zo nodig komen wij ook bij u thuis langs. Er is geen vergunning nodig voor de installatie van zonnepanelen.

Btw-vrijstelling

Voor eigenaren van zonnepanelen is er een regeling voor btw-vrijstelling. U kunt namelijk gebruikmaken van de kleineondernemersregeling (KOR). Wij adviseren u graag hierover.

Terugverdientijd en rendement zonnepanelen

Zonnepanelen gaan gemiddeld wel 25 jaar mee. Met een minimaal rendement van 85%! En dat terwijl u uw investering gemiddeld binnen 5 jaar terugverdiend heeft. Gemiddeld, want de exacte periodes hangen natuurlijk af van uw persoonlijke situatie. Hoe dan ook: investeren in zonnepanelen levert meer op dan uw spaarrekening.

Daarbovenop komt een extra voordeel voor mensen met een elektrische auto. Wanneer bij ook een laadpaal bij u installeren, kunt u uw voertuig bijna gratis opladen.

Onze projecten

Betaalbare producten van hoge kwaliteit

Wij leveren hoge kwaliteit zonnepanelen in en rondom Hilversum. Voor een scherpe prijs. Zo verlaagt u uw energiekosten. Want niet alleen in de zonnige zomermaanden, maar ook bij bewolkt weer en in de winter wekken zonnepanelen energie op.

Zonnepanelen van DMEGC

De kwalitatieve zonnepanelen die wij bij u kunnen installeren, zijn van het merk DMEGC Solar Energy. Een grote speler in de zonne-energiebranche. Ze innoveren constant en hebben de focus op kwaliteit en duurzaamheid. Het rendement van hun zonnepanelen is tot 25 jaar minimaal 85%.

Solar Edge

Wij werken met de kwalitatieve power optimizers en omvormers van Solar Edge. Hiermee zijn zonnepanelen voor bijna elk dak geschikt. Zonnepanelen kunnen stuk voor stuk worden gemonitord en de energie-output wordt verhoogd. Dat zorgt voor 5% meer opbrengst.

Benieuwd naar de voordelen van zonnepanelen voor u in of rondom Hilversum? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Combinatie met een laadpaal

Wij kunnen ook een laadpaal voor u installeren wanneer u elektrisch rijdt. Of dit binnenkort wilt gaan doen. Want met een laadpaal en zonnepanelen, laadt u uw elektrische voertuig bijna gratis op. Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Geen zorgen met goede garanties

Met de 2 jaar installatiegarantie die wij bieden, hoeft u zich ook achteraf nooit zorgen te maken. Bovendien bieden DMEGC en Solar Edge opbrengstgarantie. Bij DMEGC is dat 12 jaar, bij Solar Edge 12-25 jaar. Heeft u een door ons geïnstalleerde laadpaal? Ook daar zit garantie op.

Een onderhoudsabonnement voor zonnepanelen is niet nodig. Het is niet erg als ze niet meer glimmen. Sterker nog, mat leveren ze meer energie op. Ook hier geen extra kosten dus.

Een totaalpakket geleverd voor gecertificeerde vakmensen

Wij zijn uw ideale installatiepartner. Want naast zonnepanelen en laadpalen, zijn we ook ervaren en deskundig in zonneboilers, cv-ketels, warmtepompen én airconditioning. Alles op één plek. Ons team bestaat uit gecertificeerde vakmensen. En we hebben jarenlange ervaring met duurzame energie. Dat maakt ons een betrouwbare partner.

Vakkundig en betrouwbaar

Voor verschillende, gerenommeerde merken zijn wij erkend installateur. Zoals Panasonic, Mitsubishi, Daikin, Vaillant, Nefit, Intergas en ATAG. We voeren echter onderhoud uit voor alle merken. En we zijn aangesloten bij Techniek Nederland.

Certificering

In de koude sector lopen wij voorop op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid. Dat tonen we aan met de STEK-certificering (F-gassen). Ook hebben wij de BRL 100 certificering. Deze beoordelingsrichtlijn bewaakt de kwaliteit op het gebied van balans en registratie, personeel, procedures en gereedschappen.

Hoeveel leveren zonnepanelen u op?

U kunt altijd gratis en geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Bekijk onze installatievoorwaarden voor zonnepanelen.

Vacature
Service Monteur

Als groeiende organisatie zijn wij op zoek naar een ervaren service monteur om ons team te versterken