Airco Apeldoorn

Met een airco geniet u constant van een comfortabel klimaat in huis. Een airco koelt of verwarmt de lucht in een ruimte. En zorgt ook voor het ontvochtigen en filteren van de lucht. Een airco kan geplaatst in elke gewenste ruimte.

Woont u in Apeldoorn of de omgeving van Apeldoorn en heeft u interesse in een airco? Bij Bartels Installatietechniek kunt u terecht voor de aanschaf van een complete airco installatie én airco onderhoud. Samen met u kijken we naar de beste airco-oplossing voor uw situatie. Zorgeloos genieten van een aangenaam klimaat in huis.

77 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10

Waarom kiezen voor Bartels Installatietechniek?

  • Deskundig advies van gecertificeerde vakmensen
  • Een totaalinstallateur, ook ervaren in warmtepompen, zonnepanelen, laadpalen en CV
  • Ruim aanbod airco’s in verschillende prijsklassen, single split en multi split
  • Zeer ruime ervaring met airco installatie en airco onderhoud
  • Airco-onderhoudscontract: altijd verzekerd van een goede werking
  • Installatiegarantie en onderdeelgarantie

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan. Bartels Installatietechniek geeft u een prijsindicatie op basis van de ruimte(s) waar airconditioning gewenst is en de afmetingen hiervan. Advies op locatie is mogelijk. Bij de wens voor 3 of meer airco’s komen wij altijd bij u in of rondom Apeldoorn langs.

Waarom een airco?

Aangename koeling voor optimaal wooncomfort

Een airco zorgt voor heerlijke verkoeling op warme dagen

Ook energiezuinige verwarming

Een airco is zuinig want kan een ruimte snel verwarmen

Gezonde lucht

Een airco zorgt voor schone, gezonde lucht door filtering

Hoe beoordelen klanten ons?

- Richard
Diemen
Lees verder
Op 20-09-21 is onze ketel in ons vakantie huisje vervangen,dit tot volle tevredenheid.Monteur Menno is iemand die meedenkt en problemen niet uit de weg gaat,fantastisch om iemand zo hard te zien werken.Absoluut een aanrader om je spullen bij dit bedrijf te kopen en te laten installeren.Volgend jaar staan er weer een paar projecten op touw en wederom laat ik deze weer door Bartels uitvoeren.
- Ruud
Lelystad
Lees verder
Onze CV ketel was aan vervanging toe. Ook airconditioning stond op ons wensenlijstje. Na online research viel de keuze op een Panasonic airco met NanoeX luchtzuiverende techniek. Aangezien Bartels Installatietechniek Panasonic dealer is, en mede op basis van positieve reviews, gekozen voor Bartels. Voorafgaande contact verliep vlot en prettig. Na schouwing, en overleg v.w.b. onze wensen, een nette en concurrende offerte ontvangen. Vervolgens is Airco en CV ketel geleverd en professioneel geïnstalleerd. Men werkt keurig netjes en accuraat! Bartels Installatietechniek is dan ook een aanrader.
- Dick en Twan
Zeewolde
Lees verder
Bedankt voor de aanleg van de airco, van ons challet. We zijn er zeer tevreden over.We zitten er van de winter weer lekker warm bij, dankzij Pascal, Wat heb jij dit goed, maar vooral vakkundig gedaan jongen. Jij weet echt hoe je dit moet doen. Dank je wel. We zijn blij met jou, Je bent n echte Topper. Hartelijk groetjes van Dick en Twan, uit Zeewolde.
- Jeroen
Putten
Lees verder
Ik heb advies gevraagd voor het leveren van een warmtepomp. Daar waar andere leveranciers gewoon een offerte maakte, kwam Bartels (heel snel!) langs en adviseerde om op dit moment géén warmtepomp neer te zetten omdat het mijn verbruik niet zou helpen. Geen advies waar zij aan verdienen, maar wel eerlijk advies. Heel fijn!
- Arno
Stoutenburg
Lees verder
Goed, vriendelijk en duidelijk advies gekregen over kleur en werking. Mooie prijs die beter was dan de concurrenten (niet geheel onbelangrijk). Levertijd was kort door slim inkopen. Installatie door 2 vriendelijke monteurs, alles ging in overleg, en na installatie werd alles keurig opgeruimd en kregen we nog een minicursus. En als kers op de taart nog een presentje als dank dat we voor Bartels gekozen hebben. We hebben gezocht naar een bedrijf in onze buurt met goede review en dat hebben ze geheel waargemaakt
Previous
Next

Wat doet een Airco?

Een airco kan meer dan veel mensen denken. Bekend is dat een airco koelt. Dit gebeurt door energie aan een ruimte te onttrekken en die af te geven aan de buitenlucht. Minder bekend is dat een airco ook de luchtvochtigheid op pijl houdt én de lucht filtert. Maar een airco kan nog meer.

Ook verwarmen met airco

Wist u dat een airco systeem ook voor verwarming kan zorgen tot -15 graden? Een groot voordeel van het verwarmen met airco is dat het duurzamer is, zelfs een stuk voordeliger dan verwarmen via uw CV-ketel. Bovendien werkt een airco zeer snel, waardoor een ruimte eerder op de gewenste temperatuur is. Er kan dus ook per ruimte een andere temperatuur ingesteld worden (kinderkamer tijden studeren even snel opwarmen)

Er zijn vele merken airco’s. Wij werken het meest met Daikin, Panasonic en Mitsubishi. Zoekt u een budgetoplossing? Dan is een airco van Haier geschikt.

Zo kiest u de beste airco

Er bestaan meerdere airco-systemen. Zo kan in zowat elke ruimte een airco geplaatst worden. De meest gangbare zijn single split en multi split airco’s.

Single split airco

Denkt u aan airconditioning in één specifieke ruimte? Dan is daar een single split airco voor nodig. In die ruimte wordt een binnen unit geplaatst. Dat kan een plafond-, wand- of vloermodel zijn. Die koppelen we aan een buiten unit. Ideaal voor gebruik op een zolder, in een slaapkamer, caravan, winkel of kantoorruimte. En u kunt een single split airco ook inzetten voor (bij)verwarming. Ze werken energiezuinig en fluisterstil.

Multi split airco

Wanneer u airconditioning wilt in meerdere ruimtes, is een multi split airco geschikt. Wij installeren een binnen unit in elke ruimte. Die koppelen we allemaal aan de buiten unit. Iedere binnen unit kan apart ingesteld worden. Deze airco kunt u ook gebruiken voor (bij)verwarming. Een airco werkt zeer snel en heeft een ruimte daardoor sneller op temperatuur dan een CV-ketel. Dat is zuiniger.

Kosten, levensduur en garantie

Bij verschillende airco’s horen verschillende airco prijzen. U heeft al een airco in huis vanaf € 1400,-. Dat is bij ons altijd inclusief standaard installatie.

De levensduur van een airco is afhankelijk van de draaiuren. Bij goed onderhoud, iedere twee jaar, kunt u uitgaan van een levensduur van 15 jaar.

En: geen zorgen na afloop. Bij Bartels Installatietechniek krijgt u 2 jaar installatiegarantie. Daarnaast bieden wij 5 jaar garantie op de onderdelen, mits er gedegen onderhoud is uitgevoerd.

Verschillende merken

Wij werken met meerdere merken airco’s: Panasonic, Daikin, Mitsubishi en – als budgetoplossing – Haier.

Onze projecten

Airco installatie

Airco installatie is standaard inbegrepen bij de aankoop van uw airco. Want het installeren van een airco is een complexe klus. Onze ervaren monteurs zetten hun expertise in om uw airco optimaal te laten functioneren.

Gecertificeerde installateurs

Bij Bartels Installatietechniek werken enkel goed opgeleide en ervaren monteurs. Om een airco te mogen installeren moeten onze monteurs de juiste certificaten bezitten. Zo zijn al onze monteurs F-Gassen en BRL200 gecertificeerd. Ook ons installatiebedrijf is BRL100 gecertificeerd.

Wij werken netjes, klantgericht en vriendelijk. 

Extra service: Onderhoudsabonnement

Door goed, tweejaarlijks onderhoud heeft uw airco een hoger rendement en een langere levensduur. Ook voorkomt u technische problemen waardoor ongemak kan ontstaan. Met ons onderhoudsabonnement kunt u er zeker van zijn dat uw airco jarenlang stil, zuinig en probleemloos functioneert.

In en rondom Apeldoorn is Bartels Installatietechniek uw betrouwbare partner voor het kopen van een airco, airco installatie én airco onderhoud. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Offerte ontvangen?

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Of vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Vacature
Service Monteur

Als groeiende organisatie zijn wij op zoek naar een ervaren service monteur om ons team te versterken