Reviews

10

Fantastisch service!

De warmtepomp is zeer kundig en netjes geïnstalleerd. Monteur Pascal werkt netjes, is beleefd, zéér kundig en heeft de tijd genomen om alles uit te leggen. Ik ben erg tevreden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
Voorthuizen
10

Vriendelijke vaklui voor een reële prijs

Afgelopen week een airco laten installeren door Bartels installatietechniek. Niet alleen deden zij dat vakkundig en snel. Ook namen ze de moeite om even naar onze airco boven te kijken ivm lekkage. Terwijl we die airco niet bij hen vandaan hadden. Bleek dat we de temperatuur veel te laag hadden ingesteld (moet minimaal 18 zijn), waardoor we veel condensvorming kregen. Geen lekkage meer sindsdien. Na installatie ontvingen we ook nog eens een heerlijke fles witte wijn. Waar vind je nog zulke service!
Zou je ons aanbevelen? Ja
Nijkerk
10

Van begin tot eind een geweldige service

In ons nieuwe huis hebben we door Bartels Installatietechniek een warmtepomp-systeem laten plaatsen. Hiermee zijn we nu volledig van het gas af. Joris kwam langs om de situatie te bekijken. Hierna was het fijn dat hij de tijd nam een en ander uit te leggen en te adviseren. Meteen merk je dat je met een zeer ervaren vakman aan de koffie zit. Door leveringsvertraging door overmacht van de wereldsituatie moest de installatieplanning naar achteren geschoven worden. Vertraging vind ik niet erg, zolang we maar op de hoogte gehouden worden van het hoe en waarom. Dit heeft Samantha geweldig gedaan. Alsnog vonden we dat we snel aan de beurt waren. Thomas en Pascal kwamen installeren. Hier waren twee dagen voor ingepland. Dit liep gesmeerd. Gouden jongens. Ze werkten flink door maar namen ook de tijd je een en ander uit te leggen en te adviseren. Wat goed te weten is, is dat het systeem op afstand door Bartels in de gaten gehouden kan worden. Ook kun je een onderhoudscontract bij Bartels zelf afsluiten als je dit zou willen. Ook is er een 24h-service in geval van problemen. Ons systeem loopt echter als een zonnetje 😉 Mocht je als potentiële klant deze review lezen omdat je nog aan het oriënteren bent; Ik kan geen reden verzinnen waarom je verder zou moeten kijken/zoeken. Ik heb alles als zeer positief ervaren.
Zou je ons aanbevelen? Ja
Harderwijk
10

Prima bedrijf.

We hebben de beslissing genomen om van het gas af te gaan. Na een oriëntatie gesprek voor all electric warmtepomp met 10 zonnepanelen. De montage is vlot verlopen en er is netjes gewerkt. Dus deze firma is zeer aan te bevelen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
Hooglanderveen
10

Vriendelijk, correct, schoon en vaklui

Fijne kennismaking met Bartels installatietechniek. Snel reacties op offerte aanvraag. No nonsense en duidelijk. “Zeggen wat je doet en doen wat je zegt” ! Betrouwbaar. Installatie verliep perfect. Correcte en keurige medewerkers. Zeer vriendelijk. Vakkundig. Alles in een keer goed opgeleverd en schoon achter gelaten. Met een fles wijn en daarop een extra uitnodiging om te reageren als iets niet naar wens was.
Zou je ons aanbevelen? Ja
Harderwijk
10

Professioneel en vakkundig bedrijf!

Bartels installatietechniek heeft bij ons de vloerverwarming, de CV-ketel en de radiatoren geïnstalleerd. Omdat we zeer tevreden zijn volgen nu zonnepanelen. Fijne service en zeer vakkundig bedrijf! Wij kunnen Bartels installatietechniek van harte aanbevelen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
Voorthuizen
10

Geweldige service!

Wij hebben een warmtepomp, vloerverwarming en arico van Bartels installatietechniek. Alles super snel en netjes geplaats. Vriendelijk en professioneel personeel!
Zou je ons aanbevelen? Ja
Huizen
1

Negeren je volkomen op het moment

Op de website van de firma staat dat je via whatsapp contact op kan nemen. Dit heb ik gedaan met de vraag om eens langs te komen om samen met mij een plan te maken voor een warmtepomp. Na 2 dagen werd gereageerd dat ze op korte termijn geen tijd hadden. Ik antwoordde dat ik geen termijn in gedachten had en in ieder geval wilde beginnen met inventariseren. Daarop werd gewoon niet meer geantwoord, ook niet na mijn herinnering. Blijkbaar hebben is het aanbod van klanten zo hoog dat ze op deze asociale manier met klanten kunnen omgaan.
Zou je ons aanbevelen? Nee
Apeldoorn
10

Zeer goede ervaring!

Bartels installatietechniek is een zeer betrouwbare leverancier! De informatie voorziening is buitengewoon top! Eerlijk advies, en een snelle reactie. De monteur gaat echt niet weg voordat de nieuwe CV-ketel definitief werkt. De warmtepomp moet nog worden geleverd. Ik ga er vanuit dat dit ook vlekkeloos gaat verlopen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
Zeewolde
10

Super bedrijf

Ze hebben bij ons zonnepanelen op ons huis gedaan Super gedaan en zeer netjes Vakkundige vaklui joris en Menno
Zou je ons aanbevelen? Ja
Nijkerk
10

Telefonisch contact

Vandaag heel snel contact gekregen met Bartels installatie. (Hier kunnen overige installatiebedrijven nog van leren, gelukkig geen bandje gekregen met wij bellen u terug)). Vlot en snel geholpen aan de telefoon. Super hoor.
Zou je ons aanbevelen? Ja
Nijkerk
10

Laat je klus door Bartels uitvoeren geen twijfel.

Op 28-03-2022 heeft Menno bij ons in het vakantie huisje een Panasonic Split Airco en boiler geplaatst.Zijn zeer tevreden over het vakmanschap van Menno een prima vent en blijft voor mij een Topper.
Zou je ons aanbevelen? Ja
Diemen
10

Super tevreden!

Nieuwe cv, radiatoren en slimme thermosstaat in 1 dag. Gaan kundig en netjes te werk. Daarnaast heel vriendelijk!
Zou je ons aanbevelen? Ja
Blaricum
10

Beter kan niet

Zij komen hun beloften na. Harde werkers, deskundig, vriendelijk en klantgericht.
Zou je ons aanbevelen? Ja
Hoevelaken
10

Prima service

Net Menno van Batels installatietechniek bij ons gehad voor het onderhoud van ons Panasonic airco systeem, echt een aanrader, duidelijk in uitleg en perfect uitgevoerd onderhoud, zeker een organisatie waar wij voor de lange termijn bij zullen blijven.
Zou je ons aanbevelen? Ja
Wageningen
10

Denken en meedenken

Op 20-09-21 is onze ketel in ons vakantie huisje vervangen,dit tot volle tevredenheid.Monteur Menno is iemand die meedenkt en problemen niet uit de weg gaat,fantastisch om iemand zo hard te zien werken.Absoluut een aanrader om je spullen bij dit bedrijf te kopen en te laten installeren.Volgend jaar staan er weer een paar projecten op touw en wederom laat ik deze weer door Bartels uitvoeren.
Zou je ons aanbevelen? Ja
Diemen
9

Bartels Installatietechniek; een aanrader.

Onze CV ketel was aan vervanging toe. Ook airconditioning stond op ons wensenlijstje. Na online research viel de keuze op een Panasonic airco met NanoeX luchtzuiverende techniek. Aangezien Bartels Installatietechniek Panasonic dealer is, en mede op basis van positieve reviews, gekozen voor Bartels. Voorafgaande contact verliep vlot en prettig. Na schouwing, en overleg v.w.b. onze wensen, een nette en concurrende offerte ontvangen. Vervolgens is Airco en CV ketel geleverd en professioneel geïnstalleerd. Men werkt keurig netjes en accuraat! Bartels Installatietechniek is dan ook een aanrader.
Zou je ons aanbevelen? Ja
Lelystad
10

vakkundig personeel

Bartels, installatie techniek, Bedankt. Bedankt voor de aanleg van de airco, van ons challet. We zijn er zeer tevreden over.We zitten er van de winter weer lekker warm bij, dankzij Pascal, Wat heb jij dit goed, maar vooral vakkundig gedaan jongen. Jij weet echt hoe je dit moet doen. Dank je wel. We zijn blij met jou, Je bent n echte Topper. Hartelijk groetjes van Dick en Twan, uit Zeewolde.
Zou je ons aanbevelen? Ja
zeewolde
9

Goed advies, met de klant op 1.

Ik heb advies gevraagd voor het leveren van een warmtepomp. Daar waar andere leveranciers gewoon een offerte maakte, kwam Bartels (heel snel!) langs en adviseerde om op dit moment géén warmtepomp neer te zetten omdat het mijn verbruik niet zou helpen. Geen advies waar zij aan verdienen, maar wel eerlijk advies. Heel fijn!
Zou je ons aanbevelen? Ja
Putten
10

Goed en duidelijk geholpen

Goed, vriendelijk en duidelijk advies gekregen over kleur en werking. Mooie prijs die beter was dan de concurrenten (niet geheel onbelangrijk). Levertijd was kort door slim inkopen. Installatie door 2 vriendelijke monteurs, alles ging in overleg, en na installatie werd alles keurig opgeruimd en kregen we nog een minicursus. En als kers op de taart nog een presentje als dank dat we voor Bartels gekozen hebben. We hebben gezocht naar een bedrijf in onze buurt met goede review en dat hebben ze geheel waargemaakt
Zou je ons aanbevelen? Ja
Stoutenburg Noord
9

Professioneel, snel, kundig en vooral netjes!

Gisteren zijn hier 2 airco’s geplaatst naar volle tevredenheid. Na een rondje bellen hoorde ik overal hetzelfde antwoord…over 3 of 4 maanden hebben we tijd… Bij toeval kwam ik de reclame van Bartels tegen op een winkelkarretje in Nijkerk, en 1 belletje was voldoende. Er volgde een snelle intake, een duidelijke offerte en een zeer snelle levertijd en installatie. Net als in de andere reviews valt met name op hoe netjes men werkt, alles wordt direct weggezogen, goed afgewerkt en met zorg geïnstalleerd. Soms zitten de pareltjes onder de installateurs onder je neus, aangezien we bijna achterburen van elkaar zijn…
Zou je ons aanbevelen? Ja
Nijkerk
10

Netjes en professioneel

Gisteren is bij ons de installatie geweest van de airco’s. Mijn complimenten voor het nette werken van de monteurs. Ze waren, naast hun professionaliteit, netjes en beleefd. Oog voor detail en meedenkend. Met name het de tijd nemen voor uitleg, en het netjes achterlaten van ons huis vonden wij erg prettig. Twee leuke, professionele en gezellige monteurs. Overigens niet alleen tevreden over de monteurs. Ook de communicatie van het bedrijf naar ons toe was prettig en snel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
Ede
10

Zeer vakkundig geïnstalleerd door zeer vriendelijke monteurs.

Na een installatie naar volle tevredenheid van zonnepanelen en een airco op de slaapkamer 1,5 jaar terug Joris gevraagd offerte uit te brengen voor een airco in de woonkamer en in de mancave. Na acceptatie zijn de airco’s eind juni 2021 geïnstalleerd. Het leidingwerk is erg goed weggewerkt en er is goed meegedacht over de posities van de airco’s. Zeer vriendelijke monteurs. Niets dan lof. Volgende keer gaan we weer naar Joris.
Zou je ons aanbevelen? Ja
Nijkerk
10

Uitstekend

i.v.m. de aankoop incl. installatie van een airco voor de slaapkamer zijn wij via het web uitgekomen bij Bartels Inst. Het contact verliep prettig en vlot wat ons vertrouwen gaf in vergelijk met andere aanbieders. Na de overeenkomst is de installatie na enkele weken door twee medewerkers in een zeer ontspannen sfeer en op vakkundige wijze in overleg met ons gemonteerd. Na enige uitleg i.v.m. de werking van de installatie zijn de heren weer vertrokken en hebben de werkplek brandschoon opgeleverd. Zeer zeker een aanrader dit bedrijf.
Zou je ons aanbevelen? Ja
Vleuten
9

Vakmensen

Zeer tevreden over het plaatsen van mijn airco. Nette en vriendelijke hardwerkende monteurs die een goed stuk werk afleveren.
Zou je ons aanbevelen? Ja
Nijkerk
10

Super team.

vanaf dag 1 met mevrouw Bartels, Samantha aan de telefoon al een goed gevoel. Ik had 5 offertes uitstaan maar deze firma sprong er direct uit door net dat beetje extra aandacht. Oke, moest even wachten maar het was het zeker waard. Keurig aangelegd en goed mee gedacht over de obstakels die ze tegen kwamen. Geen rauwdauwers.
Zou je ons aanbevelen? Ja
Almere
10

Een aanrader !!

Op 17 mei 2021 een Panasonic airconditioning in de slaapkamer laten monteren, was best nog een klusje maar gemonteerd naar tevredenheid, bijzonder kundige en aardige kerels en ruimen alles nog keurig netjes op ook !! Kortom zeer tevreden!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
Muiderberg
10

Uitstekend en vakkundig bedrijf

Installatie van airco, zeer netjes gedaan en tegen eerlijke prijs. Vakkundige en nette installateurs. Kan dit bedrijf zeker aanbevelen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
Driebergen-Rijsenburg
10

Klasse werk verricht prima

Airco laten plaatsen was vakwerk en wij zijn zeer tevreden Uw bedrijf is zeer aanbevelenswaardig wat ik ook al heb gedaan aan kennis van ons
Zou je ons aanbevelen? Ja
Arnhem
10

Geweldig!

Vandaag, 24 maart, is er een nieuwe CV-ketel, nieuwe mechanische ventilatie en een nieuwe thermostaat geplaatst. Zoals wij gewend zijn van Bartels is alles weer perfect gegaan. Op de afgesproken tijd waren Menno en Brian aanwezig en zijn direct begonnen. Er is weer keurig netjes gewerkt en wij zijn zeer tevreden!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
Amersfoort
9

Uitstekende vakmensen; werken heel netjes en weten exact waar ze mee bezig zijn!

thuis een airco single-unit laten plaatsen. Keurig opgehangen, en helemaal naar wens!
Zou je ons aanbevelen? Ja
Zeist
10

Wederom perfect!

Vandaag hebben Joris en collega Brain de tweede airco geplaatst. Ook hierbij werd een goed advies gegeven en is er wederom super netjes gewerkt. Ook het wegwerken van het leidingwerk is bovenverwachting gedaan waardoor er vanaf de buitenzijde (op de buitenunit na) niks te zien is op of aan de net geplaatste dakkapel. Firma Bartels is ondertussen de enige die voor CV en airco bij ons over de vloer mag komen. Ook het telefonisch contact met Samantha verloopt altijd zeer prettig, denkt mee en eheeft verstand van de producten. Prijsopgave is binnen no time binnen en ook na meerdere maanden weet ze direct waar het over gaat en wat er besproken is. Bent u opzoek naar een betrouwbare partij tegen een eerlijke prijs die goed werk levert, mee denkt en ook bij storingen direct voor u klaar staat? Bartels installatietechniek bellen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
Huizen
10

Volgens afspraak airco geïnstalleerd naar volle tevredenheid.

12 januari is bij ons een airco geïnstalleerd. De werkzaamheden vonden plaats op de afgesproken tijd. De airco werkt uitstekend. Na installatie is de kamer schoon opgeleverd. Zeer tevreden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
Lelystad
9

volgens afspraak en netjes uitgevoerd

Voor het installeren van een airco in de slaapkamer heb ik een offerte aangevraagd bij meerder bedrijven. Bartels kwam er als beste uit. Zij konden het ook nog snel uitvoeren. Op de dag zelf rond 13:00 uur zijn de werkzaamheden begonnen. De mannen dachten mee met de plaatsing en hoe aan te sluiten. Rond 17:30 was e.e.a. klaar. De slaapkamer werd netjes en schoon opgeleverd met een werkende airco. Ik ben tevreden over de offerte, uitvoering en oplevering van de dienstverlening. Ik zal Bartels zeker aanraden voor het plaatsen van een airco.
Zou je ons aanbevelen? Ja
Utrecht
9

Uitstekend bedrijf met vakkundige medewerkers

Na wekenlange omzwervingen in aircoland (geen acceptabele(?) installateur, geen redelijke offerte, geen antwoord, geen tijd) uiteindelijk terechtgekomen bij Bartels Installatietechniek. Vanaf het begin (offerte) een zeer betrouwbare indruk. Voor het installeren van de buitenunit moest door het dak van beton worden geboord en de dakdoorvoer worden aangebracht. Voor Bartels geen enkel probleem. Alles professioneel door harde werkers geinstalleerd en afgewerkt. Inderdaad, er zijn nog bedrijven en gemotiveerde medewerkers die in staat zijn vakkundig werk te verrichten. Met respect en hulde!
Zou je ons aanbevelen? Ja
Ermelo
10

Top bedrijf

Afgelopen week heeft Bartels Installatietechniek in mijn appartement een Daikin split-airco geplaatst. Erg prettige ervaring met dit bedrijf. Het traject van offerte tot oplevering is naar volle tevredenheid verlopen. Na ontvangst van een concurrerende offerte een afspraak ingepland voor een vrijblijvende opname. Joris heeft mij goed geadviseerd en tips gegeven. Op de dag van plaatsing hebben de heren alles perfect en conform afspraken besproken bij de opname geïnstalleerd. Alles gaat in goed overleg en er wordt rekening gehouden met mijn wensen. Na afloop een korte maar duidelijke instructie en tips inzake het maandelijks onderhoud. De heren werken erg netjes en laten geen stof en rommel achter. Mooi bedrijf. Samantha, Joris en Brian, bedankt voor de service en ga zo door!
Zou je ons aanbevelen? Ja
Doorn
10

Geweldig bedrijf met de juiste mensen!

Vandaag zijn er 2 airco’s opgehangen en ze hebben het weer perfect gedaan. Inmiddels hebben wij nu 3 airco’s laten installeren. Nu zijn we aan het kijken of Bartels Installatietechniek zonnepanelen kan komen plaatsen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
Nieuwegein
10

Top service

Vandaag is mijn split airco unit van Panasonic geplaatst. Alvorens ik met Bartels in zee ben gegaan heb ik gedegen research gedaan om te kunnen beslissen of ik het door Bartels gegeven advies zou volgen. De uitkomst is dat zij een eerlijk advies hebben gegeven. De plaatsing van de units is zeer zorgvuldig en beheerst uitgevoerd. Zij, de beide monteurs, weten duidelijk waar zij mee bezig zijn. Zij zijn beleefd en werken zeer netjes. Ik kan Bartels bij een ieder aanbevelen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
Terschegget
10

Uitstekende service

Vandaag zijn onze zonnepanelen en nieuwe ketel geplaatst, na de eerste uitstekende ervaring van het plaatsen van airco’s, wederom een uitstekende ervaring van het netjes en vakkundig plaatsen van de bovengenoemde werkzaamheden. Onze ervaring met Bartels is uitstekend en zou Bartels aan een ieder adviseren die op zoek is naar kwaliteit voor een juiste prijs. Fam. Van de Haar Zwolle
Zou je ons aanbevelen? Ja
Zwolle
9

Bovenverwachting goed, prettig en professioneel

Het valt niet mee om Corona-tijden goede informatie te krijgen en een betrouwbare leverancier en installateur te vinden, je kunt niet zomaar iemand langs laten komen of een showroom bezoeken, toch wilden wij deze zomer ons huis (woon- en slaapkamer) laten voorzien van airconditioning. Na zoeken op het internet, ons in de materie verdiepen, kwamen we uit bij Bartels, ondanks dat ze nou niet direct bij ons om de hoek zitten, waren zij van de vele leveranciers die we aanschreven de enige die de moeite namen om een uitgebreide en duidelijke offerte te maken, en (fabrieks) informatie over de toe te passen airco systemen toe te sturen. Ook toen we nog vragen hadden, en een wijziging wilden toepassen, waren ze bereid advies en uitleg te geven. Uiteindelijk gaf al deze genomen moeite voor ons de doorslag om Bartels de opdracht te geven. En dan de dag van installatie, nog steeds in Corona-tijd al was het al met wat versoepelingen, ben je toch wel afwachtend hoe je dat gaat doen met vreemde in je huis. Het is ons prima bevallen, alle maatregelen werden door de 2 keurige en vriendelijke heren van Bartels gerespecteerd, er werd zeer netjes en stof-vrij gewerkt en alles in overleg. Na afloop werd er nog even schoongemaakt, opgeruimd en op een afstandje uitleg over de werking van de 2 airco’s gegeven. Wij zijn zeer te vrede en overwegen zelfs alle onderhoud ook van de CV, centrale afzuigen enz. over te laten aan Bartels Installatietechniek. Bartels bedankt, wij zullen deze zomer het hoofd koel houden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
Driel
9

Super geregeld, top bedrijf!

Afgelopen dinsdag hebben ze een airco bij ons gemonteerd. Super netjes gewerkt, alles weer netjes opgeruimd! Al met al zijn we super blij met de airco, en Joris ga zo door, top bedrijf!
Zou je ons aanbevelen? Ja
Nijkerk
10

Doet alles wat hij beloofd met een goed resultaat.

Top.
Zou je ons aanbevelen? Ja
Amersfoort
10

Top!

zeer net bedrijf. Alles volgens afspraak. Zeer netjes onze airco verzorgd. Bedankt voor de nette service . Ik beveel dit bedrijf aan. We zijn zeer tevreden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
almere
9

Vakkundige installatie.

Vandaag mijn airco gekregen en wij zijn zeer tevreden over de jongens die het kwamen installeren, zeer kundig, werkte erg netjes en bovenal zeer beleefd kortom, geweldig blij ermee ! Fam. van Kemenade
Zou je ons aanbevelen? Ja
Lelystad
10

Zeer vakkundig.

Na een afspraak te hebben gemaakt voor opname plaatsen airco’s, Was een afspraak snel gemaakt. direct hierna een offerte ontvangen met daarin al onze wensen verwerkt. Na akkoord, zijn de werkzaamheden zijn zeer vakkundig uitgevoerd waarbij er zeer goed werd meegedacht aan oplossingen welke ook goed gecommuniceerd werden. Naast het vakkundig installeren, is dit ook een installateur die alles netjes opruimt en alles goed oplevert. Na het uitvoeren van de werkzaamheden nogmaals door Joris gebeld of alles goed was en er geen onverwachte zaken waren. Wij zijn zeer tevreden en zullen Joris zeker bij een ieder willen adviseren die op zoek is naar een vakkundige installatie met zeer goede prijs / kwaliteit verhouding..
Zou je ons aanbevelen? Ja
Zwolle
9

Professioneel hardwerkend team dat uitstekend presteert

Bartels heeft in ons chalet een airco aangelegd, CV-onderhoud gepleegd en – tijdens de offertefase – ontdekt dat we een pvc-lekkage onder de kruipruimte hadden. Die lekkage is vrijwel direct verholpen (1 uur krampachtig werken in een kruipruimte van 40 cm is niet echt leuk…) en de airco is in een dag pico bello aangelegd inclusief het electradeel (groepenkastwijziging). Alle Bartels-medewerkers hebben wij ervaren als een enthousiast, vakkundig en goed op elkaar ingespeeld team dat onze verwachtingen in elk geval ruimschoots heeft overtroffen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
Putten
10

Kwaliteit en service tegen een eerlijke prijs

In 2017 heeft Joris ons voorzien van een nieuwe CV Ketel welke snel, vakkundig en netjes geplaatst is. Tijdens de warme zomer van 2018 wederom bij Joris aangeklopt en gevraagd naar de mogelijkheden. Tijdens een kleine blik naar de mogelijkheden een goede plek gevonden voor een airco die nu in de zomer de gehele bovenverdieping van een heerlijk aangename temperatuur voorziet. Sindsdien is er nog maar 1 iemand die ik mijn cv ketel en airco toevertrouw en dat is Joris of zijn collega. Wat mij elke keer weer positief verbaasd is de snelheid en vooral netheid waarmee gewerkt wordt, onderhoud van airco betekent spoelen en aangezien deze boven een gestucte en wit gesausde muur hangt loop je hier al snel kans op vlekken, niet bij Joris. Een special stuk zeil bied uitkomst. Alles wordt naderhand netjes afgedroogd en opgeruimd. Met recht Vakkundig, Betrouwbaar en met Aandacht voor de klant en zijn leefcomfort.
Zou je ons aanbevelen? Ja
Huizen
10

Uitstekend uitgevoerd, netjes gewerkt en prima communicatie

Zou Joris zo weer inschakelen. Werkzaamheden, vloerairco geplaatst in twee slaapkamers
Zou je ons aanbevelen? Ja
Amstelveen
10

Snelle services, correcte plaatsing van Airco’s en goede afwerking

Eindelijk een airco installateur die een offerte op tijd levert na langs te zijn gekomen en daarna de installatie snel en correct uitvoert. Installatie was zorgvuldig en strak. Flexibel bij de plaatsing en meedenkend door bijvoorbeeld een kabel mee te trekken voor de voeding waardoor we geen lelijke kabel over de muur hebben lopen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
Zwolle
10

Absoluut aan te raden

Vanwege de warmere zomers besloten een airco aan te laten sluiten in de woon- en slaapkamer. Van het begin af aan werd alles netjes en helder in de offerte opgesteld, en verliep de communicatie per mail en telefoon goed en netjes. Hierdoor heb ik gelijk de keuze gemaakt om de airco installatie door Bartels installatietechniek uit te laten voeren en verder geen andere offertes op te vragen. Ook over de installatie ben ik zeer tevreden. Joris denkt mee en werkt zeer nauwkeurig en is een goedlachse persoonlijkheid. Alles is naar volle tevredenheid verlopen, en alles werd na de installatie ook netjes opgeruimd. Ook Samantha van de administratie is een prettige persoonlijkheid als er vragen zijn, en geeft snel en adequaat een reactie. Als mijn CV vervangen moet worden zal ik ook absoluut weer kiezen voor Bartels installatietechniek en het onderhoud aan hen uitbesteden. Een ware aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
Nijkerk
53 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10
9,6 53 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 weken geleden
53 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10