Airco installatie en airco onderhoud in Putten

In en rondom Putten kunt u bij Bartels Installatietechniek terecht voor airco aanschaf, airco installatie én airco onderhoud.

Een airco is hoe dan ook een slimme investering. Hij koelt, verwarmt en filtert de lucht. Zo krijgt u constant een gezond en comfortabel klimaat in huis. Samen met u kijken we naar de beste airco-oplossing voor uw specifieke situatie.

77 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10

Bartels Installatietechniek uw betrouwbare airco specialist

  • Installatiebedrijf met jarenlange ervaring
  • Specialist in airco aankoop, installatie en onderhoud
  • Totaalpakket: ook voor CV, zonnepanelen, warmtepompen en laadpalen
  • Ruim aanbod airco’s in verschillende prijsklassen
  • Extra zekerheid: airco-onderhoudsabonnement
  • Altijd uitstekende garantie

U kunt gratis en geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. U krijgt dan advies en een prijsindicatie op basis van de ruimte(s) waar u airconditioning wilt en de grootte hiervan.

Waarom een airco?

Aangename koeling voor optimaal wooncomfort

Een airco zorgt voor heerlijke verkoeling op warme dagen

Ook energiezuinige verwarming

Een airco is zuinig want kan een ruimte snel verwarmen

Gezonde lucht

Een airco zorgt voor schone, gezonde lucht door filtering

Hoe beoordelen klanten ons?

- Richard
Diemen
Lees verder
Op 20-09-21 is onze ketel in ons vakantie huisje vervangen,dit tot volle tevredenheid.Monteur Menno is iemand die meedenkt en problemen niet uit de weg gaat,fantastisch om iemand zo hard te zien werken.Absoluut een aanrader om je spullen bij dit bedrijf te kopen en te laten installeren.Volgend jaar staan er weer een paar projecten op touw en wederom laat ik deze weer door Bartels uitvoeren.
- Ruud
Lelystad
Lees verder
Onze CV ketel was aan vervanging toe. Ook airconditioning stond op ons wensenlijstje. Na online research viel de keuze op een Panasonic airco met NanoeX luchtzuiverende techniek. Aangezien Bartels Installatietechniek Panasonic dealer is, en mede op basis van positieve reviews, gekozen voor Bartels. Voorafgaande contact verliep vlot en prettig. Na schouwing, en overleg v.w.b. onze wensen, een nette en concurrende offerte ontvangen. Vervolgens is Airco en CV ketel geleverd en professioneel geïnstalleerd. Men werkt keurig netjes en accuraat! Bartels Installatietechniek is dan ook een aanrader.
- Dick en Twan
Zeewolde
Lees verder
Bedankt voor de aanleg van de airco, van ons challet. We zijn er zeer tevreden over.We zitten er van de winter weer lekker warm bij, dankzij Pascal, Wat heb jij dit goed, maar vooral vakkundig gedaan jongen. Jij weet echt hoe je dit moet doen. Dank je wel. We zijn blij met jou, Je bent n echte Topper. Hartelijk groetjes van Dick en Twan, uit Zeewolde.
- Jeroen
Putten
Lees verder
Ik heb advies gevraagd voor het leveren van een warmtepomp. Daar waar andere leveranciers gewoon een offerte maakte, kwam Bartels (heel snel!) langs en adviseerde om op dit moment géén warmtepomp neer te zetten omdat het mijn verbruik niet zou helpen. Geen advies waar zij aan verdienen, maar wel eerlijk advies. Heel fijn!
- Arno
Stoutenburg
Lees verder
Goed, vriendelijk en duidelijk advies gekregen over kleur en werking. Mooie prijs die beter was dan de concurrenten (niet geheel onbelangrijk). Levertijd was kort door slim inkopen. Installatie door 2 vriendelijke monteurs, alles ging in overleg, en na installatie werd alles keurig opgeruimd en kregen we nog een minicursus. En als kers op de taart nog een presentje als dank dat we voor Bartels gekozen hebben. We hebben gezocht naar een bedrijf in onze buurt met goede review en dat hebben ze geheel waargemaakt
Previous
Next

Alle voordelen van airconditioning

Een airco zorgt voor heerlijke verkoeling. Hij onttrekt warmte aan de lucht en geeft deze buiten weer af. Extra interessant is dat het apparaat ook de luchtvochtigheid op peil houdt én de lucht filtert. Zo heeft u schone en gezonde lucht in huis.

Verwarmen met een airco

Als kers op de taart kan een airco ook (bij)verwarmen. Doordat een airco zo snel werkt, is dit vaak duurzamer en voordeliger dan uw CV-ketel.

Er zijn vele merken airco’s. Wij werken het meest met Daikin, Panasonic en Mitsubishi. Zoekt u een budgetoplossing? Dan is een airco van Haier geschikt.

Zo kiest u de beste airco

Er bestaan meerdere airco-systemen. Zo kan in zowat elke ruimte een airco geplaatst worden. De meest gangbare zijn single split en multi split airco’s.

Single split airco

Denkt u aan airconditioning in één specifieke ruimte? Dan is daar een single split airco voor nodig. In die ruimte wordt een binnen unit geplaatst. Dat kan een plafond-, wand- of vloermodel zijn. Die koppelen we aan een buiten unit. Ideaal voor gebruik op een zolder, in een slaapkamer, caravan, winkel of kantoorruimte. En u kunt een single split airco ook inzetten voor (bij)verwarming. Ze werken energiezuinig en fluisterstil.

Multi split airco

Wanneer u airconditioning wilt in meerdere ruimtes, is een multi split airco geschikt. Wij installeren een binnen unit in elke ruimte. Die koppelen we allemaal aan de buiten unit. Iedere binnen unit kan apart ingesteld worden. Deze airco kunt u ook gebruiken voor (bij)verwarming. Een airco werkt zeer snel en heeft een ruimte daardoor sneller op temperatuur dan een CV-ketel. Dat is zuiniger.

Wat gaat een nieuwe airco u kosten?

Wij komen al een nieuwe airco installeren vanaf € 1400,-. Dat is inclusief installatie. Wat u exact betaalt, hangt af van uw situatie, het type en merk airco.

Zorgt u voor goed onderhoud van uw airco, iedere 2 jaar? Dan kunt u rekenen op een gemiddelde levensduur van 15 jaar. De eerste 2 jaar krijgt u installatiegarantie. En bij goed onderhoud ook nog eens 5 jaar garantie op de onderdelen van uw airco.

Onze projecten

Installatiekosten zijn altijd inbegrepen

Airco installatie is bij Bartels Installatietechniek altijd inbegrepen. Want airco installatie is complex en moet gedaan moet worden door een ervaren monteur. Op die manier krijgt u een veilige en optimaal werkende airco.

Ons team: gecertificeerde vakmensen

Bij Bartels Installatietechniek weet u zeker dat een goed opgeleide en ervaren monteur uw airco netjes komt installeren. Ons bedrijf is BRL200 gecertificeerd. En onze monteurs zijn F-Gassen en BRL200 gecertificeerd.

Extra service: Onderhoudsabonnement

Bij Bartels Installatietechniek heeft u de optie om een onderhoudsabonnement af te sluiten. Een service die u helpt het beste uit uw airco te halen. Wij komen iedere 2 jaar langs voor onderhoud. Dat voorkomt technische problemen én zorgt voor het hoogste rendement en de langste levensduur. Zo geniet u jarenlang van een stille, zuinige en optimaal werkende airco.

In en rondom Putten staan wij voor u klaar voor de aanschaf van een airco, airco installatie én airco onderhoud. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Offerte ontvangen?

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Of vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Vacature
Service Monteur

Als groeiende organisatie zijn wij op zoek naar een ervaren service monteur om ons team te versterken