Aanschaf, installatie en onderhoud van airco’s in Voorthuizen

In en rondom Voorthuizen staat Bartels Installatietechniek voor u klaar voor airco aanschaf, airco installatie én airco onderhoud. Samen met u kijken we naar de beste airco-oplossing voor uw specifieke situatie.

Een airco koelt, verwarmt en filtert de lucht. Zo geniet u constant van een gezond en comfortabel klimaat in huis. Een airco is een slimme investering.

77 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10

Dit kan Bartels Installatietechniek voor u doen

  • Installatiebedrijf met gecertificeerde vakmensen
  • Specialist in airco aankoop, airco installatie en airco onderhoud
  • Ook voor CV, zonnepanelen, laadpalen en warmtepompen
  • Groot aanbod airco’s in verschillende prijsklassen
  • Airco-onderhoudsabonnement voor optimale zekerheid
  • Garantie op installatie en airco onderdelen

Interesse? U kunt gratis en geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. U krijgt van ons advies en een prijsindicatie. Dit doen wij op basis van de ruimte(s) waar u airconditioning wilt en de grootte hiervan.

Waarom een airco?

Aangename koeling voor optimaal wooncomfort

Een airco zorgt voor heerlijke verkoeling op warme dagen

Ook energiezuinige verwarming

Een airco is zuinig want kan een ruimte snel verwarmen

Gezonde lucht

Een airco zorgt voor schone, gezonde lucht door filtering

Hoe beoordelen klanten ons?

- Richard
Diemen
Lees verder
Op 20-09-21 is onze ketel in ons vakantie huisje vervangen,dit tot volle tevredenheid.Monteur Menno is iemand die meedenkt en problemen niet uit de weg gaat,fantastisch om iemand zo hard te zien werken.Absoluut een aanrader om je spullen bij dit bedrijf te kopen en te laten installeren.Volgend jaar staan er weer een paar projecten op touw en wederom laat ik deze weer door Bartels uitvoeren.
- Ruud
Lelystad
Lees verder
Onze CV ketel was aan vervanging toe. Ook airconditioning stond op ons wensenlijstje. Na online research viel de keuze op een Panasonic airco met NanoeX luchtzuiverende techniek. Aangezien Bartels Installatietechniek Panasonic dealer is, en mede op basis van positieve reviews, gekozen voor Bartels. Voorafgaande contact verliep vlot en prettig. Na schouwing, en overleg v.w.b. onze wensen, een nette en concurrende offerte ontvangen. Vervolgens is Airco en CV ketel geleverd en professioneel geïnstalleerd. Men werkt keurig netjes en accuraat! Bartels Installatietechniek is dan ook een aanrader.
- Dick en Twan
Zeewolde
Lees verder
Bedankt voor de aanleg van de airco, van ons challet. We zijn er zeer tevreden over.We zitten er van de winter weer lekker warm bij, dankzij Pascal, Wat heb jij dit goed, maar vooral vakkundig gedaan jongen. Jij weet echt hoe je dit moet doen. Dank je wel. We zijn blij met jou, Je bent n echte Topper. Hartelijk groetjes van Dick en Twan, uit Zeewolde.
- Jeroen
Putten
Lees verder
Ik heb advies gevraagd voor het leveren van een warmtepomp. Daar waar andere leveranciers gewoon een offerte maakte, kwam Bartels (heel snel!) langs en adviseerde om op dit moment géén warmtepomp neer te zetten omdat het mijn verbruik niet zou helpen. Geen advies waar zij aan verdienen, maar wel eerlijk advies. Heel fijn!
- Arno
Stoutenburg
Lees verder
Goed, vriendelijk en duidelijk advies gekregen over kleur en werking. Mooie prijs die beter was dan de concurrenten (niet geheel onbelangrijk). Levertijd was kort door slim inkopen. Installatie door 2 vriendelijke monteurs, alles ging in overleg, en na installatie werd alles keurig opgeruimd en kregen we nog een minicursus. En als kers op de taart nog een presentje als dank dat we voor Bartels gekozen hebben. We hebben gezocht naar een bedrijf in onze buurt met goede review en dat hebben ze geheel waargemaakt
Previous
Next

Dit is hoe airconditioning werkt

Een airco koelt, maar hoe? En wat kan het apparaat nog meer? Wij leggen het graag uit. Een airco koelt door warmte aan de lucht te onttrekken en deze buiten weer af te geven. Als extraatje houdt het apparaat de luchtvochtigheid op peil én filtert het de lucht. Zo zorgt het constant voor schone en gezonde lucht.

Snelle verwarming

Wat veel mensen niet weten, is dat een airco ook kan (bij)verwarmen. Het apparaat werkt zo snel, dat het dit veelal duurzamer en voordeliger doet dan uw CV-ketel.

Er zijn vele merken airco’s. Wij werken het meest met Daikin, Panasonic en Mitsubishi. Zoekt u een budgetoplossing? Dan is een airco van Haier geschikt.

Zo kiest u de beste airco

Er bestaan meerdere airco-systemen. Zo kan in zowat elke ruimte een airco geplaatst worden. De meest gangbare zijn single split en multi split airco’s.

Single split airco

Denkt u aan airconditioning in één specifieke ruimte? Dan is daar een single split airco voor nodig. In die ruimte wordt een binnen unit geplaatst. Dat kan een plafond-, wand- of vloermodel zijn. Die koppelen we aan een buiten unit. Ideaal voor gebruik op een zolder, in een slaapkamer, caravan, winkel of kantoorruimte. En u kunt een single split airco ook inzetten voor (bij)verwarming. Ze werken energiezuinig en fluisterstil.

Multi split airco

Wanneer u airconditioning wilt in meerdere ruimtes, is een multi split airco geschikt. Wij installeren een binnen unit in elke ruimte. Die koppelen we allemaal aan de buiten unit. Iedere binnen unit kan apart ingesteld worden. Deze airco kunt u ook gebruiken voor (bij)verwarming. Een airco werkt zeer snel en heeft een ruimte daardoor sneller op temperatuur dan een CV-ketel. Dat is zuiniger.

Wat kost airconditioning?

Laat u uw airco iedere 2 jaar onderhouden? Reken dan op een gemiddelde levensduur van 15 jaar. Wij komen een airco al installeren vanaf € 1400,-. De installatie is hierbij inbegrepen. De exacte kosten hangen af van uw situatie, het type en merk airco.

De eerste 2 jaar krijgt u bij ons installatiegarantie. En bij goed onderhoud profiteert u ook nog eens van 5 jaar garantie op de onderdelen van uw airco.

Onze projecten

Altijd inclusief airco installatie

Airco installatie is complex. Dit moet gedaan worden door een ervaren monteur. Daarom is de installatie bij Bartels Installatietechniek altijd inbegrepen. Zo krijgt u een veilige en optimaal werkende airco.

Altijd de juiste opleiding, certificaten en ervaring

 Bij ons kunt u er zeker van zijn dat dit gebeurt door een goed opgeleide en ervaren monteur. F-Gassen en BRL200 gecertificeerd. Ook ons bedrijf is BRL200 gecertificeerd.

Profiteer van ons onderhoudsabonnement

Wij bieden extra service in de vorm van ons onderhoudsabonnement. Hiermee haalt u het beste uit uw airco. Elke 2 jaar komen wij langs voor onderhoud. Zo voorkomen we technische problemen en zorgen we voor het hoogste rendement en de langste levensduur van uw airco. U kunt er dan zeker van zijn dat uw airco jarenlang stil, zuinig en optimaal functioneert.

In en rondom Voorthuizen is Bartels Installatietechniek uw airco specialist. Voor de aanschaf van een airco, airco installatie én airco onderhoud. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Offerte ontvangen?

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Of vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Vacature
Service Monteur

Als groeiende organisatie zijn wij op zoek naar een ervaren service monteur om ons team te versterken