CV-ketel installatie Putten

Bartels Installatietechniek geeft advies over de beste CV-ketel optie voor uw specifieke situatie. Inclusief alle mogelijkheden voor de verduurzaming van uw woning. Ons team van gecertificeerde CV-monteurs, zorgt voor snelle CV-installatie in en rondom Putten.

En ook staan wij voor u klaar voor onderhoud en reparatie. Zo heeft u snel maximaal warmtecomfort van uw centrale verwarming. 

69 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10

Waarom kiezen voor Bartels Installatietechniek?

 • CV-ketel expert: advisering, installatie én onderhoud
 • Snel, veilig, deskundig en netjes
 • Gecertificeerde installateurs en een totaalpakket
 • Ook ervaren in verduurzaming
 • Uitstekende garanties

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan bij Bartels Installatietechniek.

Topservice van gecertificeerde CV-monteurs

Kiest u voor Bartels Installatietechniek, dan zal een ervaren vakman uw CV-ketel energiezuinig en veilig monteren. CO-gecertificeerd en erkend CV-installateur door InstallQ. Vakmanschap staat bij ons voorop. U krijgt het beste warmtecomfort dat u zich maar kunt wensen.

Een nieuwe CV-ketel?

Energiezuinig

Door de juiste afstelling en gedegen onderhoud, werkt uw CV-ketel een stuk zuiniger.

Veilig

Met periodiek onderhoud zorgen we voor brandveiligheid en voorkomen we kans op lekkage van gas of koolmonoxide.

Duurzame opties

Wij zijn deskundig in de verduurzaming van uw woning

Vliegensvlug bij urgentie

Heeft u een urgent probleem met uw CV-ketel? Dan komen wij binnen 24 uur bij u langs.

Hoe beoordelen klanten ons?

- Richard
Diemen
Lees verder
Op 20-09-21 is onze ketel in ons vakantie huisje vervangen,dit tot volle tevredenheid.Monteur Menno is iemand die meedenkt en problemen niet uit de weg gaat,fantastisch om iemand zo hard te zien werken.Absoluut een aanrader om je spullen bij dit bedrijf te kopen en te laten installeren.Volgend jaar staan er weer een paar projecten op touw en wederom laat ik deze weer door Bartels uitvoeren.
- Ruud
Lelystad
Lees verder
Onze CV ketel was aan vervanging toe. Ook airconditioning stond op ons wensenlijstje. Na online research viel de keuze op een Panasonic airco met NanoeX luchtzuiverende techniek. Aangezien Bartels Installatietechniek Panasonic dealer is, en mede op basis van positieve reviews, gekozen voor Bartels. Voorafgaande contact verliep vlot en prettig. Na schouwing, en overleg v.w.b. onze wensen, een nette en concurrende offerte ontvangen. Vervolgens is Airco en CV ketel geleverd en professioneel geïnstalleerd. Men werkt keurig netjes en accuraat! Bartels Installatietechniek is dan ook een aanrader.
- Dick en Twan
Zeewolde
Lees verder
Bedankt voor de aanleg van de airco, van ons challet. We zijn er zeer tevreden over.We zitten er van de winter weer lekker warm bij, dankzij Pascal, Wat heb jij dit goed, maar vooral vakkundig gedaan jongen. Jij weet echt hoe je dit moet doen. Dank je wel. We zijn blij met jou, Je bent n echte Topper. Hartelijk groetjes van Dick en Twan, uit Zeewolde.
- Jeroen
Putten
Lees verder
Ik heb advies gevraagd voor het leveren van een warmtepomp. Daar waar andere leveranciers gewoon een offerte maakte, kwam Bartels (heel snel!) langs en adviseerde om op dit moment géén warmtepomp neer te zetten omdat het mijn verbruik niet zou helpen. Geen advies waar zij aan verdienen, maar wel eerlijk advies. Heel fijn!
- Arno
Stoutenburg
Lees verder
Goed, vriendelijk en duidelijk advies gekregen over kleur en werking. Mooie prijs die beter was dan de concurrenten (niet geheel onbelangrijk). Levertijd was kort door slim inkopen. Installatie door 2 vriendelijke monteurs, alles ging in overleg, en na installatie werd alles keurig opgeruimd en kregen we nog een minicursus. En als kers op de taart nog een presentje als dank dat we voor Bartels gekozen hebben. We hebben gezocht naar een bedrijf in onze buurt met goede review en dat hebben ze geheel waargemaakt
Previous
Next

Veiligheid

Onze gecertificeerde monteurs zorgen door deskundige installatie en regelmatig onderhoud. Zo voorkomen ze de kans op lekkage van gas of koolmonoxide en zorgen ze voor brandveiligheid. Een ervaren vakman weet bijvoorbeeld dat een rookgasafvoer even lang meegaat als een CV-ketel. Om uw woning veilig te houden, zal hij of zij deze altijd controleren bij de plaatsing van een nieuwe ketel.

Zuiniger

De ervaring en kunde van een vakman, merkt u ook in uw portemonnee. Een goed onderhouden, optimaal afgestelde CV-ketel werkt namelijk veel zuiniger. Op die manier voorkomt u onnodige stookkosten.

Verduurzamen

Bent u benieuwd naar opties voor de verduurzaming van uw woning? Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Wij zijn ervaren in de installatie van zonnepanelen, laadpalen, airconditioning en warmtepompen. Neem gerust contact op als u hier meer over wilt weten.

Vliegensvlug

Bij spoed laten wij u niet in de kou staan. In en rondom Putten komen wij binnen 24 uur langs.

Wij werken met de merken Remeha, Vaillant, Intergas, Nefit. Wij vervangen de ketel in één dag. Alle kosten zitten in de aanschafprijs verwerkt, dus ook de installatiekosten. Zo weet u direct waar u aan toe bent en wordt u niet verrast door onverwachte kosten.

CV-ketel aanbieding

Vaillant Ecotec Plus

CW4 v.a. € 2.050 * | CW5 v.a. € 2.175 *
v.a. € 2.050
 • Energiezuinig door slimme techniek
 • Onderhouds- en servicevriendelijk
 • Warmtecapaciteit van 5,2 - 25 kW
 • 14,3 liter warm water (40 °C) p/minuut
 • Tot € 750 besparen op de levensduur door de modulerende A-label high-efficiency pomp
 • Groot modulatiebereik (1:6) dankzij elektronische gas- en luchtregeling
 • Hydroblok is compleet uit metalen onderdelen opgebouwd
 • Altijd een goede verbranding, ook bij de komende veranderingen in de gassamenstelling, door de elektronische gas- en luchtregeling
Populair

Remeha Avanta

CW4 v.a. € 1.815 * | CW5 v.a. € 1.935 *
v.a. € 1.815
 • Met A-label pomp
 • Zeer compact, overal te plaatsen
 • Lichtgewicht ketel met zwaargewicht prestaties
 • 10 jaar garantie op warmtewisselaar

Advies bij de aankoop van een nieuwe CV-ketel

In en rondom Putten kunnen wij u vrijblijvend en vakkundig adviseren over welke CV-ketel geschikt is voor uw situatie.

Meerdere merken CV-ketels

Wij werken met de CV-ketels van Remeha, Vaillant, Intergas en Nefit. Wij adviseren u welke ketel bij u past. Alle kosten zijn inbegrepen, ook de installatiekosten. Het plaatsen van een nieuwe ketel doen wij in één dag. 

Meer mogelijkheden

Een standaard thermostaat is altijd inbegrepen bij de plaatsing van een nieuwe CV-ketel. Maar u kunt er ook voor kiezen uw ketel nóg zuiniger te maken met een klok of slimme thermostaat.

U kunt ook kiezen voor een (nieuwe) mechanische ventilatiebox. Daarmee zorgt u voor een gezond leefklimaat. De lucht in uw woning wordt constant ververst. Bovendien kunt u minimaal €50,- per jaar besparen op uw energiekosten door de oude ventilatie unit te vervangen.

Onze projecten

Regelmatig onderhoud: erg belangrijk

Jaarlijks onderhoud biedt vele voordelen. Het geeft u een veilige, maar ook zuinige CV-ketel. Gevaarlijke situaties zoals koolmonoxidevergiftiging en onnodig hoog gasverbruik worden vermeden. En de garantie op uw CV-ketel en de onderdelen daarvan blijft gelden.

Bij Bartels Installatietechniek kunt u verschillende onderhoudsabonnementen afsluiten. Met ons jaarlijks onderhoud nemen wij alle zorgen bij u weg. Extra voordeel is de voorrang die u krijgt. In drukke periodes met strenge vorst bijvoorbeeld. U heeft de eerste 2 jaar na plaatsing van een nieuwe CV-ketel installatiegarantie. Hierna kunt u een onderhoudsabonnement laten ingaan.

Levensduur en kosten van een nieuwe CV-ketel

Wanneer u zorgt voor regelmatig onderhoud, dan zal uw CV-ketel goed, veilig en energiezuinig werken. U kunt dan uitgaan van een levensduur van gemiddeld 12.000 uur. Zo’n 12 tot 15 jaar.

De kosten zijn afhankelijk van het type CV-ketel, het merk en de plek waar deze geplaatst wordt. Wij kunnen een nieuwe CV-ketel plaatsen vanaf €1.500,-. Dat is inclusief installatiekosten.

Altijd goede garantie

Service. Naast fabrieksgarantie krijgt u bij Bartels Installatietechniek 2 jaar installatiegarantie. Dat geeft zekerheid. Na deze periode kunt u kiezen voor een onderhoudsabonnement. Hiermee kunt u jarenlang genieten van het beste wat uw CV-ketel te bieden heeft.

Offerte ontvangen?

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Of vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Bekijk onze installatievoorwaarden voor een CV-ketel.