Warmtepomp installateur Bussum

Spreekt energie uit de natuur gebruiken u aan? Dan is een warmtepomp ideaal. U profiteert van meer warmtecomfort, reduceert uw CO2-uitstoot én bespaart op uw energiekosten. Goed voor het milieu én voor uw portemonnee. Een slimme keuze dus.

Bartels Installatietechniek is warmtepomp expert in en rondom Bussum. U kunt bij ons terecht voor warmtepomp installatie en warmtepomp onderhoud.

77 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10

Waarom kiezen voor Bartels Installatietechniek?

  • Deskundige monteurs met de juiste certificering
  • Kundig in de installatie van alle soorten warmtepompen
  • Een totaalpakket: ook laadpalen, zonnepanelen, airconditioning én centrale verwarming
  • Altijd uitstekende garantie

Vraag nu gratis en vrijblijvend een offerte aan. Met uw adresgegevens maken wij een eerste inschatting. Daarna komen we langs voor advies op maat.

Voordelen warmtepomp

Bespaar op de energiekosten

Met een warmtepomp bespaar je jaarlijks op de energie.

Reduceer de CO2 uitstoot

Een warmtepomp is duurzaam en minder belastend voor het milieu.

Waardevermeerdering van uw huis

Een warmtepomp verbeterd het energielabel van uw huis wat waardeverhogend werkt.

Verwarmen zonder gas

Met een warmtepomp kunt u de gasaansluiting achterwege laten.

Hoe beoordelen klanten ons?

- Richard
Diemen
Lees verder
Op 20-09-21 is onze ketel in ons vakantie huisje vervangen,dit tot volle tevredenheid.Monteur Menno is iemand die meedenkt en problemen niet uit de weg gaat,fantastisch om iemand zo hard te zien werken.Absoluut een aanrader om je spullen bij dit bedrijf te kopen en te laten installeren.Volgend jaar staan er weer een paar projecten op touw en wederom laat ik deze weer door Bartels uitvoeren.
- Ruud
Lelystad
Lees verder
Onze CV ketel was aan vervanging toe. Ook airconditioning stond op ons wensenlijstje. Na online research viel de keuze op een Panasonic airco met NanoeX luchtzuiverende techniek. Aangezien Bartels Installatietechniek Panasonic dealer is, en mede op basis van positieve reviews, gekozen voor Bartels. Voorafgaande contact verliep vlot en prettig. Na schouwing, en overleg v.w.b. onze wensen, een nette en concurrende offerte ontvangen. Vervolgens is Airco en CV ketel geleverd en professioneel geïnstalleerd. Men werkt keurig netjes en accuraat! Bartels Installatietechniek is dan ook een aanrader.
- Dick en Twan
Zeewolde
Lees verder
Bedankt voor de aanleg van de airco, van ons challet. We zijn er zeer tevreden over.We zitten er van de winter weer lekker warm bij, dankzij Pascal, Wat heb jij dit goed, maar vooral vakkundig gedaan jongen. Jij weet echt hoe je dit moet doen. Dank je wel. We zijn blij met jou, Je bent n echte Topper. Hartelijk groetjes van Dick en Twan, uit Zeewolde.
- Jeroen
Putten
Lees verder
Ik heb advies gevraagd voor het leveren van een warmtepomp. Daar waar andere leveranciers gewoon een offerte maakte, kwam Bartels (heel snel!) langs en adviseerde om op dit moment géén warmtepomp neer te zetten omdat het mijn verbruik niet zou helpen. Geen advies waar zij aan verdienen, maar wel eerlijk advies. Heel fijn!
- Arno
Stoutenburg
Lees verder
Goed, vriendelijk en duidelijk advies gekregen over kleur en werking. Mooie prijs die beter was dan de concurrenten (niet geheel onbelangrijk). Levertijd was kort door slim inkopen. Installatie door 2 vriendelijke monteurs, alles ging in overleg, en na installatie werd alles keurig opgeruimd en kregen we nog een minicursus. En als kers op de taart nog een presentje als dank dat we voor Bartels gekozen hebben. We hebben gezocht naar een bedrijf in onze buurt met goede review en dat hebben ze geheel waargemaakt
Previous
Next

Hoe werkt een warmtepomp?

Veilig, betrouwbaar en comfortabel. En ook nog eens energie- en kostenbesparend. Een warmtepomp maakt binnen gebruik van de energie van buiten. Hij gebruikt energie (warmte) die is opgeslagen in de lucht, aarde en het grondwater. Een milieuvriendelijke manier voor verwarming en warm water – en soms ook koeling.

Maximaal geluidsniveau

Wat het geluidsvermogen per warmtepomp is, vindt u op het CE-label. Op Europees niveau is vastgesteld hoeveel geluid een warmtepomp maximaal mag maken. Er bestaan enkele soorten die nagenoeg geluidloos zijn. En gelukkig hebben de meeste andere warmtepompen tegenwoordig een zeer laag geluidsniveau.

warmtepomp op dak
warmtepomp plaatsen

Welke type warmtepomp moet u kiezen?

Welk woningtype u ook heeft, er bestaat een geschikte warmtepomp. Van rijtjeshuis tot villa. Er zijn meerdere soorten warmtepompen. Welke geschikt is, ligt aan het isolatieniveau en het ventilatiesysteem van uw woning.

  • Is uw woning matig geïsoleerd? Dan is een hybride warmtepomp geschikt. Deze werkt op gas, samen met een hr-ketel.
  • Is uw woning goed tot zeer goed geïsoleerd? Dan is een volledig elektrische warmtepomp wat u moet hebben. Deze vervangt uw hr-ketel volledig.
  • Heeft uw woning mechanische ventilatie? Dan heeft u een ventilatiewarmtepomp nodig.

Met waterpompen van de merken Panasonic, Vaillant en Remeha werken wij het meest. Ook de andere merken warmtepompen kunnen wij voor u installeren.

Onze projecten

Hybride warmtepomp

De Elga Ace is dé hybride warmtepomp met de beste prijs/prestatieverhouding in de markt. Als enige in de markt stuurt de Elga Ace met OpenTherm aan, waardoor de cv-ketel nooit meer warmte produceert dan nodig is. Met als resultaat een optimale inzet van de warmtepomp.

De Remeha Elga Ace werkt samen met elk merk cv-ketel en biedt dan ook de uitkomst bij het verduurzamen van bestaande woningen. Een hybride warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht en gebruikt deze voor de verwarming van de woning.

De cv-ketel wordt alleen nog ingeschakeld bij extreem koude dagen en voor het verwarmen van warm tapwater. Zo kan je tot wel 70% besparen op je gasverbruik.

Je hebt de Elga Ace al vanaf (Elga ACE 4kw met standaard installatie) € 5566,-.

warmtepomp op dak

De kosten van het plaatsen van een warmtepomp

De prijs van een warmtepomp verschilt aanzienlijk per situatie. Dit loopt uiteen van €6.500,- tot €15.000,- inclusief montage. De grootte van uw woning, de mate van isolatie en uw persoonlijke wensen hebben grote invloed op de uiteindelijke kosten. Maar in iedere situatie geldt: u bespaart ook. De gemiddelde terugverdientijd van een warmtepomp is 7 jaar.

Als u wilt weten wat een warmtepomp u gaat kosten, vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan. Wij kijken naar uw adresgegevens en komen op locatie voor het beste advies en een scherpe prijsopgave.

Subsidiemogelijkheid

Wilt u een warmtepomp laten plaatsen in een koopwoning, bestaande bouw, die uw eigendom én hoofdverblijf is? Dan kunt u de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) aanvragen. Wij geven u graag advies hierover.

Garantie, terugverdientijd, levensduur

Genieten van een hoog comfortniveau. Direct besparen op uw energierekening. En een bijdrage leveren aan het klimaat. Dat is nog niet alles. Want de levensduur van een warmtepomp is bij goed onderhoud gemiddeld 15 jaar. En uw investering heeft u gemiddeld al binnen 7 jaar terugverdiend. Op alle fronten voordeel.

Ook achteraf hoeft u zich bij Bartels Installatietechniek geen zorgen te maken. Onze merken bieden fabrieksgarantie en daarnaast bieden wij 2 jaar installatiegarantie.

warmtepomp plaatsen

Vrijblijvend advies op maat

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Of vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Vacature
Service Monteur

Als groeiende organisatie zijn wij op zoek naar een ervaren service monteur om ons team te versterken