Uw CV-installatie specialist in en rondom Zeewolde

Heeft u interesse in een nieuwe CV-ketel? Bartels Installatietechniek geeft advies over de beste optie voor uw situatie. Ook over verduurzamingsmogelijkheden. Wij komen uw nieuwe CV-ketel snel en netjes bij u plaatsen in of rondom Zeewolde. Het installatievak kent geen geheimen voor onze ervaren en gecertificeerde CV-monteurs.

Ook bij een storing of voor regulier onderhoud zorgt Bartels Installatietechniek voor snel en maximaal warmtecomfort van uw centrale verwarming. Bij ons zit u niet in de kou.

77 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10

Waarom kiezen voor Bartels Installatietechniek?

 • Service van A tot Z: advisering, installatie én onderhoud
 • Totaalpakket geleverd door gecertificeerde installateurs
 • Wij werken snel, veilig en deskundig
 • Ook ervaren in alle duurzame energie-opties
 • Zekerheid: installatiegarantie en fabrieksgarantie

Neem gerust contact met ons op. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Vakwerk: energiezuinige en veilige montage

Bartels Installatietechniek levert vakwerk zodat u kunt rekenen op optimaal warmtecomfort.

Onze monteurs zijn CO-gecertificeerd, erkend CV-installateur door InstallQ. U kunt u er gerust op zijn dat een deskundige vakman uw CV-ketel energiezuinig en veilig monteert.

Een nieuwe CV-ketel?

Energiezuinig

Door de juiste afstelling en gedegen onderhoud, werkt uw CV-ketel een stuk zuiniger.

Veilig

Met periodiek onderhoud zorgen we voor brandveiligheid en voorkomen we kans op lekkage van gas of koolmonoxide.

Duurzame opties

Wij zijn deskundig in de verduurzaming van uw woning

Vliegensvlug bij urgentie

Heeft u een urgent probleem met uw CV-ketel? Dan komen wij binnen 24 uur bij u langs.

Hoe beoordelen klanten ons?

- Richard
Diemen
Lees verder
Op 20-09-21 is onze ketel in ons vakantie huisje vervangen,dit tot volle tevredenheid.Monteur Menno is iemand die meedenkt en problemen niet uit de weg gaat,fantastisch om iemand zo hard te zien werken.Absoluut een aanrader om je spullen bij dit bedrijf te kopen en te laten installeren.Volgend jaar staan er weer een paar projecten op touw en wederom laat ik deze weer door Bartels uitvoeren.
- Ruud
Lelystad
Lees verder
Onze CV ketel was aan vervanging toe. Ook airconditioning stond op ons wensenlijstje. Na online research viel de keuze op een Panasonic airco met NanoeX luchtzuiverende techniek. Aangezien Bartels Installatietechniek Panasonic dealer is, en mede op basis van positieve reviews, gekozen voor Bartels. Voorafgaande contact verliep vlot en prettig. Na schouwing, en overleg v.w.b. onze wensen, een nette en concurrende offerte ontvangen. Vervolgens is Airco en CV ketel geleverd en professioneel geïnstalleerd. Men werkt keurig netjes en accuraat! Bartels Installatietechniek is dan ook een aanrader.
- Dick en Twan
Zeewolde
Lees verder
Bedankt voor de aanleg van de airco, van ons challet. We zijn er zeer tevreden over.We zitten er van de winter weer lekker warm bij, dankzij Pascal, Wat heb jij dit goed, maar vooral vakkundig gedaan jongen. Jij weet echt hoe je dit moet doen. Dank je wel. We zijn blij met jou, Je bent n echte Topper. Hartelijk groetjes van Dick en Twan, uit Zeewolde.
- Jeroen
Putten
Lees verder
Ik heb advies gevraagd voor het leveren van een warmtepomp. Daar waar andere leveranciers gewoon een offerte maakte, kwam Bartels (heel snel!) langs en adviseerde om op dit moment géén warmtepomp neer te zetten omdat het mijn verbruik niet zou helpen. Geen advies waar zij aan verdienen, maar wel eerlijk advies. Heel fijn!
- Arno
Stoutenburg
Lees verder
Goed, vriendelijk en duidelijk advies gekregen over kleur en werking. Mooie prijs die beter was dan de concurrenten (niet geheel onbelangrijk). Levertijd was kort door slim inkopen. Installatie door 2 vriendelijke monteurs, alles ging in overleg, en na installatie werd alles keurig opgeruimd en kregen we nog een minicursus. En als kers op de taart nog een presentje als dank dat we voor Bartels gekozen hebben. We hebben gezocht naar een bedrijf in onze buurt met goede review en dat hebben ze geheel waargemaakt
Previous
Next

Energiezuinige CV-ketel

Wanneer uw CV-ketel goed wordt onderhouden en op de juiste wijze is afgesteld, werkt deze een stuk zuiniger.

Veilig

Een gecertificeerde vakman zorgt met zijn deskundigheid voor veiligheid. Door regelmatig onderhoud zorgt hij voor brandveiligheid en verkleint hij de kans op lekkage van gas of koolmonoxide. Denk aan uw rookgasafvoer. Een ervaren installateur weet dat hij deze moet controleren bij de plaatsing van een nieuwe CV-ketel, want beiden gaan ongeveer even lang mee.

Duurzame opties

Uw woning verduurzamen? Onze installateurs staan ook voor u klaar voor advies, installatie en onderhoud van zonnepanelen, laadpalen, airconditioning en warmtepompen. Neem contact met ons op als u meer wilt weten.

Vliegensvlug als het moet

Heeft u een urgent probleem met uw CV-ketel in Zeewolde of de omgeving van Zeewolde? Geen probleem. Wij komen binnen 24 uur bij u langs.

Wij werken met de merken Remeha, Vaillant, Intergas, Nefit. Wij vervangen de ketel in één dag. Alle kosten zitten in de aanschafprijs verwerkt, dus ook de installatiekosten. Zo weet u direct waar u aan toe bent en wordt u niet verrast door onverwachte kosten.

CV-ketel aanbieding

Vaillant Ecotec Plus

CW4 v.a. € 2.300 * | CW5 v.a. € 2.300 *
v.a. € 2.300
 • Energiezuinig door slimme techniek
 • Onderhouds- en servicevriendelijk
 • Warmtecapaciteit van 5,2 - 25 kW
 • 14,3 liter warm water (40 °C) p/minuut
 • Tot € 750 besparen op de levensduur door de modulerende A-label high-efficiency pomp
 • Groot modulatiebereik (1:6) dankzij elektronische gas- en luchtregeling
 • Hydroblok is compleet uit metalen onderdelen opgebouwd
 • Altijd een goede verbranding, ook bij de komende veranderingen in de gassamenstelling, door de elektronische gas- en luchtregeling
Populair

Remeha Avanta

CW4 v.a. € 1.935 * | CW5 v.a. € 1.935 *
v.a. € 1.935
 • Met A-label pomp
 • Zeer compact, overal te plaatsen
 • Lichtgewicht ketel met zwaargewicht prestaties
 • 10 jaar garantie op warmtewisselaar

Welke CV-ketel kopen?

Bartels Installatietechniek is in Zeewolde en omgeving specialist op gebied van centrale verwarming. Wilt u een nieuwe CV-ketel kopen en weet u niet welke dat moet zijn? Onze monteurs adviseren u vrijblijvend en vakkundig.

4 CV-ketel merken

Wij werken met CV-ketels van Remeha, Vaillant, Intergas en Nefit. Bij ons geen onverwachte kosten want de aankoopprijs is altijd inclusief installatie. En, wij vervangen uw ketel in één dag.

Extra mogelijkheden

Bij de aankoop van een nieuwe CV-ketel krijgt u een nieuwe, standaard thermostaat. Maar misschien bent u wel geïnteresseerd in een klokthermostaat. Of een slimme thermostaat waarmee uw ketel nóg zuiniger wordt. Bartels Installatietechniek kan u altijd adviseren hierover.

Ook kunnen wij u adviseren over een (nieuwe) mechanische ventilatiebox. Die ververst de lucht in huis wat zorgt voor een gezond leefklimaat. En u bespaart door de vervanging van uw oude ventilatie unit elk jaar minimaal €50,- op uw energierekening. U kunt gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen.

Onze projecten

Zo belangrijk is regelmatig onderhoud

Wij adviseren om uw CV-ketel jaarlijks te laten controleren. Bij Bartels Installatietechniek kunt u hiervoor verschillende abonnementen afsluiten. Regelmatig onderhoud door een ervaren vakman betekent een veilige en zuinige CV-ketel. Hiermee voorkomt u onnodig hoog gasverbruik én gevaarlijke situaties als koolmonoxidevergiftiging. Ook voorkomt zo problemen met de garantie op uw ketel en de onderdelen van uw ketel. Al deze zorgen nemen wij met onze deskundige en gecertifieerde CV-monteurs graag bij u weg.

Extra voordeel bij een service-abonnement is dat u voorrang heeft in drukke periodes, zoals bij vorst.

Wanneer u uw nieuwe CV-ketel heeft laten plaatsen door Bartels Installatietechniek, dan heeft u de eerste 2 jaar installatiegarantie. Hierna kan het onderhoudsabonnement ingaan.

Dit kost een nieuwe CV-ketel

Een nieuwe CV-ketel heeft u al in huis geplaatst vanaf €1.500,-. Onze prijzen zijn standaard inclusief installatiekosten. De prijs hangt af van het merk CV-ketel, het type en uw persoonlijke woonsituatie. Goed om te weten: een CV-ketel heeft een gemiddelde levensduur van wel 12.000 uur, dat is 12 tot 15 jaar!

Installatiegarantie en fabrieksgarantie

Bartels Installatietechniek ontzorgt. Dit doen wij door naast de fabrieksgarantie 2 jaar volledige installatiegarantie te bieden. Na deze 2 jaar kunt u het onderhoudsabonnement laten starten. Zo blijft u constant het beste uit uw CV-ketel halen. Service zonder zorgen.

Offerte ontvangen?

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Of vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Bekijk onze installatievoorwaarden voor een CV-ketel.

Vacature
Service Monteur

Als groeiende organisatie zijn wij op zoek naar een ervaren service monteur om ons team te versterken