CV-ketel installatie

Wilt u een nieuwe CV-ketel kopen? Het installatievak kent geen geheimen voor onze deskundige CV-monteurs. Bartels Installatietechniek adviseert u over de beste CV-ketel voor uw persoonlijke situatie. Ook adviseren wij over alle opties voor verduurzaming. Vervolgens zorgen wij voor snelle en nette CV-installatie in uw woning in Nijkerk of de omgeving van Nijkerk.

En, zit u in de kou? Wij komen eraan. Bij een storing of voor regulier onderhoud zorgt Bartels Installatietechniek voor snel en optimaal warmtecomfort van uw centrale verwarming. Heeft u een urgent probleem? Dan komen we binnen 24 uur bij u langs.

69 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10

Waarom kiezen voor Bartels Installatietechniek?

 • 24 uursservice
 • Advisering, installatie én onderhoud
 • Snel, veilig en deskundig: bespaar op uw energie
 • Een compleet pakket geleverd door onze vakmensen, gecertificeerde installateurs
 • Ook ervaren in duurzame energie
 • Installatiegarantie en fabrieksgarantie

Snel, veilig en deskundig vakwerk aan uw CV-ketel

Reken op het beste warmtecomfort dat u zich maar kunt wensen. Onze monteurs zijn CO-gecertificeerd, erkend CV-installateur door InstallQ. Zo kunt u er zeker van zijn dat een ervaren vakman uw CV-ketel energiezuinig en veilig monteert.

Een nieuwe CV-ketel?

Energiezuinig

Door de juiste afstelling en gedegen onderhoud, werkt uw CV-ketel een stuk zuiniger.

Veilig

Met periodiek onderhoud zorgen we voor brandveiligheid en voorkomen we kans op lekkage van gas of koolmonoxide.

Duurzame opties

Wij zijn deskundig in de verduurzaming van uw woning

Vliegensvlug bij urgentie

Heeft u een urgent probleem met uw CV-ketel? Dan komen wij binnen 24 uur bij u langs.

Hoe beoordelen klanten ons?

- Richard
Diemen
Lees verder
Op 20-09-21 is onze ketel in ons vakantie huisje vervangen,dit tot volle tevredenheid.Monteur Menno is iemand die meedenkt en problemen niet uit de weg gaat,fantastisch om iemand zo hard te zien werken.Absoluut een aanrader om je spullen bij dit bedrijf te kopen en te laten installeren.Volgend jaar staan er weer een paar projecten op touw en wederom laat ik deze weer door Bartels uitvoeren.
- Ruud
Lelystad
Lees verder
Onze CV ketel was aan vervanging toe. Ook airconditioning stond op ons wensenlijstje. Na online research viel de keuze op een Panasonic airco met NanoeX luchtzuiverende techniek. Aangezien Bartels Installatietechniek Panasonic dealer is, en mede op basis van positieve reviews, gekozen voor Bartels. Voorafgaande contact verliep vlot en prettig. Na schouwing, en overleg v.w.b. onze wensen, een nette en concurrende offerte ontvangen. Vervolgens is Airco en CV ketel geleverd en professioneel geïnstalleerd. Men werkt keurig netjes en accuraat! Bartels Installatietechniek is dan ook een aanrader.
- Dick en Twan
Zeewolde
Lees verder
Bedankt voor de aanleg van de airco, van ons challet. We zijn er zeer tevreden over.We zitten er van de winter weer lekker warm bij, dankzij Pascal, Wat heb jij dit goed, maar vooral vakkundig gedaan jongen. Jij weet echt hoe je dit moet doen. Dank je wel. We zijn blij met jou, Je bent n echte Topper. Hartelijk groetjes van Dick en Twan, uit Zeewolde.
- Jeroen
Putten
Lees verder
Ik heb advies gevraagd voor het leveren van een warmtepomp. Daar waar andere leveranciers gewoon een offerte maakte, kwam Bartels (heel snel!) langs en adviseerde om op dit moment géén warmtepomp neer te zetten omdat het mijn verbruik niet zou helpen. Geen advies waar zij aan verdienen, maar wel eerlijk advies. Heel fijn!
- Arno
Stoutenburg
Lees verder
Goed, vriendelijk en duidelijk advies gekregen over kleur en werking. Mooie prijs die beter was dan de concurrenten (niet geheel onbelangrijk). Levertijd was kort door slim inkopen. Installatie door 2 vriendelijke monteurs, alles ging in overleg, en na installatie werd alles keurig opgeruimd en kregen we nog een minicursus. En als kers op de taart nog een presentje als dank dat we voor Bartels gekozen hebben. We hebben gezocht naar een bedrijf in onze buurt met goede review en dat hebben ze geheel waargemaakt
Previous
Next

Wilt u een nieuwe CV-ketel kopen?

Woont u in Nijkerk of de omgeving van Nijkerk en wilt u een nieuwe CV-ketel kopen? Bartels Installatietechniek adviseert u vrijblijvend en vakkundig over welke CV-ketel het beste bij uw situatie past.

(Slimme) thermostaat of mechanische ventilatiebox

Bij de aanschaf van uw nieuwe CV-ketel is een standaard nieuwe thermostaat inbegrepen.

Als u toch een klok of een slimme thermostaat wilt die uw ketel nóg zuiniger maakt, dan kunnen wij van Bartels Installatietechniek u hierover adviseren.

Een (nieuwe) mechanische ventilatiebox behoort ook tot de mogelijkheden. Door een oude ventilatie unit te vervangen, bespaart u minimaal €50,- per jaar op uw energiekosten. Een mechanische ventilatiebox ververst de lucht in huis constant en zorgt voor een gezond leefklimaat.

Wij werken met de merken Remeha, Vaillant, Intergas, Nefit. Wij vervangen de ketel in één dag. Alle kosten zitten in de aanschafprijs verwerkt, dus ook de installatiekosten. Zo weet u direct waar u aan toe bent en wordt u niet verrast door onverwachte kosten.

CV-ketel aanbieding

Vaillant Ecotec Plus

CW4 v.a. € 2.050 * | CW5 v.a. € 2.175 *
v.a. € 2.050
 • Energiezuinig door slimme techniek
 • Onderhouds- en servicevriendelijk
 • Warmtecapaciteit van 5,2 - 25 kW
 • 14,3 liter warm water (40 °C) p/minuut
 • Tot € 750 besparen op de levensduur door de modulerende A-label high-efficiency pomp
 • Groot modulatiebereik (1:6) dankzij elektronische gas- en luchtregeling
 • Hydroblok is compleet uit metalen onderdelen opgebouwd
 • Altijd een goede verbranding, ook bij de komende veranderingen in de gassamenstelling, door de elektronische gas- en luchtregeling
Populair

Remeha Avanta

CW4 v.a. € 1.815 * | CW5 v.a. € 1.935 *
v.a. € 1.815
 • Met A-label pomp
 • Zeer compact, overal te plaatsen
 • Lichtgewicht ketel met zwaargewicht prestaties
 • 10 jaar garantie op warmtewisselaar

Regelmatig onderhoud houdt uw CV-ketel veilig en zuinig

Goed en periodiek onderhoud zorgt ervoor dat uw CV-ketel veilig en zuinig blijft werken. Want een slecht onderhouden CV-ketel kan zorgen voor een hoger gasverbruik en voor gevaarlijke situaties, zoals koolmonoxidevergiftiging. Bartels Installatietechniek neemt deze zorgen bij u weg.

Onze deskundige CV-monteurs adviseren jaarlijks onderhoud van uw CV-ketel.

U kunt verschillende onderhoudsabonnementen bij ons afsluiten. Extra voordeel: hiermee wordt u ook snel geholpen als het druk is, in bijvoorbeeld een periode met veel vorst. U heeft dan voorrang. Bovendien voorkomt u met regelmatig onderhoud problemen met de garantie op uw CV-ketel en de onderdelen hiervan.

Heeft u een nieuwe CV-ketel laten plaatsen door Bartels Installatietechniek? De eerste 2 jaar profiteert u van installatiegarantie. Aan eventueel onderhoud zijn dan geen kosten verbonden.

Onze projecten

Wat kost het en wat levert het op?

De kosten van een nieuwe CV-ketel hangen af van het merk, het type en uw persoonlijke situatie. U heeft al een nieuwe CV-ketel in uw huis geplaatst vanaf €1.500,-. Dit is standaard inclusief installatiekosten.

De levensduur van een CV-ketel is gemiddeld 12 tot 15 jaar; 12.000 uur. Hierbij gaan wij uit van gedegen en periodiek onderhoud. Essentieel voor een goedwerkende, veilige en energiezuinige CV-ketel.

Altijd garantie...

Bij Bartels Installatietechniek krijgt u service zonder zorgen. Naast fabrieksgarantie, bieden wij u altijd 2 jaar volledige installatiegarantie. In deze eerste periode is een onderhoudsabonnement niet nodig. Daarna kunt u dit bij ons afsluiten. Want met periodiek onderhoud haalt u het beste uit uw CV-ketel.

Offerte ontvangen?

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Of vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Bekijk onze installatievoorwaarden voor een CV-ketel.