Airco installatie

Met een airco geniet u constant van een comfortabel en gezond klimaat in huis. Een airco koelt of verwarmt de lucht. En hij zorgt ook voor schone lucht.

In en rondom Nijkerk staat Bartels Installatietechniek voor u klaar voor het kopen van een airco, airco installatie én airco onderhoud. Samen met u kijken wij naar de beste airco-oplossing voor uw persoonlijke situatie.

77 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10

Waarom kiezen voor Bartels Installatietechniek?

  • Gecertificeerd team met jarenlange ervaring
  • Deskundig in de aankoop, installatie en het onderhoud van airco’s
  • Ook ervaren in CV, warmtepompen, zonnepanelen en laadpalen
  • Ruim aanbod aan airco’s, single split en multi split in alle prijsklassen
  • Airco-onderhoudsabonnement voor extra zekerheid
  • Uitstekende garanties

Wilt u meer weten over de werkwijze en kosten? Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Op basis van de ruimte(s) waar u airconditioning wilt en de grootte hiervan, geven wij advies en een prijsindicatie. Bij de wens voor airconditioning in 3 of meer ruimtes komen wij altijd bij u langs.

Waarom een airco?

Aangename koeling voor optimaal wooncomfort

Een airco zorgt voor heerlijke verkoeling op warme dagen

Ook energiezuinige verwarming

Een airco is zuinig want kan een ruimte snel verwarmen

Gezonde lucht

Een airco zorgt voor schone, gezonde lucht door filtering

Hoe beoordelen klanten ons?

- Richard
Diemen
Lees verder
Op 20-09-21 is onze ketel in ons vakantie huisje vervangen,dit tot volle tevredenheid.Monteur Menno is iemand die meedenkt en problemen niet uit de weg gaat,fantastisch om iemand zo hard te zien werken.Absoluut een aanrader om je spullen bij dit bedrijf te kopen en te laten installeren.Volgend jaar staan er weer een paar projecten op touw en wederom laat ik deze weer door Bartels uitvoeren.
- Ruud
Lelystad
Lees verder
Onze CV ketel was aan vervanging toe. Ook airconditioning stond op ons wensenlijstje. Na online research viel de keuze op een Panasonic airco met NanoeX luchtzuiverende techniek. Aangezien Bartels Installatietechniek Panasonic dealer is, en mede op basis van positieve reviews, gekozen voor Bartels. Voorafgaande contact verliep vlot en prettig. Na schouwing, en overleg v.w.b. onze wensen, een nette en concurrende offerte ontvangen. Vervolgens is Airco en CV ketel geleverd en professioneel geïnstalleerd. Men werkt keurig netjes en accuraat! Bartels Installatietechniek is dan ook een aanrader.
- Dick en Twan
Zeewolde
Lees verder
Bedankt voor de aanleg van de airco, van ons challet. We zijn er zeer tevreden over.We zitten er van de winter weer lekker warm bij, dankzij Pascal, Wat heb jij dit goed, maar vooral vakkundig gedaan jongen. Jij weet echt hoe je dit moet doen. Dank je wel. We zijn blij met jou, Je bent n echte Topper. Hartelijk groetjes van Dick en Twan, uit Zeewolde.
- Jeroen
Putten
Lees verder
Ik heb advies gevraagd voor het leveren van een warmtepomp. Daar waar andere leveranciers gewoon een offerte maakte, kwam Bartels (heel snel!) langs en adviseerde om op dit moment géén warmtepomp neer te zetten omdat het mijn verbruik niet zou helpen. Geen advies waar zij aan verdienen, maar wel eerlijk advies. Heel fijn!
- Arno
Stoutenburg
Lees verder
Goed, vriendelijk en duidelijk advies gekregen over kleur en werking. Mooie prijs die beter was dan de concurrenten (niet geheel onbelangrijk). Levertijd was kort door slim inkopen. Installatie door 2 vriendelijke monteurs, alles ging in overleg, en na installatie werd alles keurig opgeruimd en kregen we nog een minicursus. En als kers op de taart nog een presentje als dank dat we voor Bartels gekozen hebben. We hebben gezocht naar een bedrijf in onze buurt met goede review en dat hebben ze geheel waargemaakt
Previous
Next

Dit is wat een airco voor u kan doen

Een airco zorgt voor aangename verkoeling. Dit doet hij door warmte aan de lucht te onttrekken en deze buiten weer af te geven. Extra voordeel is dat een airco ook de luchtvochtigheid op peil houdt en de lucht filtert. Dat zorgt voor schone, gezonde lucht.

Verwarmen met een airco

En dan kan een airco nog meer. Wist u dat een airco ook kan (bij)verwarmen? Regelmatig is dat zelfs duurzamer en voordeliger dan verwarmen via een CV-ketel. Een airco heeft een ruimte namelijk erg snel op de gewenste temperatuur.
Er zijn vele merken airco’s. Wij werken het meest met Daikin, Panasonic en Mitsubishi. Zoekt u een budgetoplossing? Dan is een airco van Haier geschikt.

Zo kiest u de beste airco

Er bestaan meerdere airco-systemen. Zo kan in zowat elke ruimte een airco geplaatst worden. De meest gangbare zijn single split en multi split airco’s.

Single split airco

Denkt u aan airconditioning in één specifieke ruimte? Dan is daar een single split airco voor nodig. In die ruimte wordt een binnen unit geplaatst. Dat kan een plafond-, wand- of vloermodel zijn. Die koppelen we aan een buiten unit. Ideaal voor gebruik op een zolder, in een slaapkamer, caravan, winkel of kantoorruimte. En u kunt een single split airco ook inzetten voor (bij)verwarming. Ze werken energiezuinig en fluisterstil.

Multi split airco

Wanneer u airconditioning wilt in meerdere ruimtes, is een multi split airco geschikt. Wij installeren een binnen unit in elke ruimte. Die koppelen we allemaal aan de buiten unit. Iedere binnen unit kan apart ingesteld worden. Deze airco kunt u ook gebruiken voor (bij)verwarming. Een airco werkt zeer snel en heeft een ruimte daardoor sneller op temperatuur dan een CV-ketel. Dat is zuiniger.

De kosten en de levensduur van een airco

De kosten van een nieuwe airco hangen af van het merk en type dat u kiest. Wij komen al een airco bij u installeren vanaf € 1400,-. Onze prijzen zijn altijd inclusief installatie.

Een airco gaat gemiddeld 15 jaar mee. Hoe dit voor u uitpakt, hangt af van het aantal draaiuren en het onderhoud. Wij adviseren om uw airco iedere 2 jaar te laten onderhouden.

Wij leveren kwaliteit en geloven daarin. Daarom bieden we 2 jaar installatiegarantie. Is uw airco goed onderhouden? Dan geniet u ook van 5 jaar garantie op de verschillende onderdelen.

Onze projecten

Standaard installatie airco altijd inbegrepen

Een airco goed installeren is ingewikkelder dan u misschien denkt. Daarom is de standaard installatie (bekijk hier de installatie voorwaarden) bij ons altijd inbegrepen. Dankzij hun expertise laten onze ervaren monteurs uw nieuwe airco veilig en optimaal functioneren.

Onze installateurs: gecertificeerd en ervaren

Onze monteurs zijn goed opgeleid en ervaren. Om een airco te mogen installeren moeten zij de juiste certificaten hebben. Zo zijn zij F-Gassen en BRL200 gecertificeerd. Bartels Installatietechniek zelf is ook BRL100 gecertificeerd.

Wij komen uw nieuwe airco netjes voor u installeren. We zijn klantgericht, vriendelijk en snel. 

Ideaal: optie tot een onderhoudsabonnement

Bartels Installatietechniek biedt alle klanten de optie tot een onderhoudsabonnement. Zo bent u zeker dat uw airco jarenlang stil, zuinig en optimaal functioneert. Iedere 2 jaar voeren wij onderhoud uit. Zo voorkomen we technische problemen en alle ongemakken die daarmee gepaard gaan. En zorgen we voor het hoogste rendement en een lange levensduur.

In en rondom Nijkerk staan wij voor u klaar voor het kopen van een airco, airco installatie én airco onderhoud. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Offerte ontvangen?

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Of vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Vacature
Service Monteur

Als groeiende organisatie zijn wij op zoek naar een ervaren service monteur om ons team te versterken