Besparen met zonnepanelen in en rondom Putten

Zonnepanelen bieden ontzettend veel voordelen. U wekt zelf uw energie op, bespaart flink op uw energiekosten én vermindert de CO2-uitstoot. Daarnaast kunt u met zonnepanelen een beter energielabel krijgen. Dat kan de waarde van uw woning verhogen.

77 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10

De kosten van zonnepanelen

Heeft u interesse in zonnepanelen? Het deskundige team van Bartels Installatietechniek staat voor u klaar in en rondom Putten. Wij zorgen voor kwaliteit voor een scherpe prijs.

Waarom kiezen voor Bartels Installatietechniek?

  • Gecertificeerde vakmensen die een totaalpakket bieden
  • Betaalbare kwaliteit met een hoog rendement
  • Gemiddelde terugverdientijd van 5 jaar
  • Installatiegarantie, opbrengstgarantie, laadpaalgarantie

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Voordelen zonnepanelen

Direct lagere energiekosten

Verlaag uw maandelijkse energierekening met zonnepanelen

Verduurzaming van uw woning

Reduceer uw CO2-uitstoot met zonnepanelen

Waardevermeerdering van uw huis

Zorg voor een gunstiger energielabel met zonnepanelen, wat de waarde van uw woning kan verhogen

Voordelig elektrisch rijden

Laad u uw elektrische auto bijna gratis op in combinatie met een laadpaal

Hoe beoordelen klanten ons?

- Richard
Diemen
Lees verder
Op 20-09-21 is onze ketel in ons vakantie huisje vervangen,dit tot volle tevredenheid.Monteur Menno is iemand die meedenkt en problemen niet uit de weg gaat,fantastisch om iemand zo hard te zien werken.Absoluut een aanrader om je spullen bij dit bedrijf te kopen en te laten installeren.Volgend jaar staan er weer een paar projecten op touw en wederom laat ik deze weer door Bartels uitvoeren.
- Ruud
Lelystad
Lees verder
Onze CV ketel was aan vervanging toe. Ook airconditioning stond op ons wensenlijstje. Na online research viel de keuze op een Panasonic airco met NanoeX luchtzuiverende techniek. Aangezien Bartels Installatietechniek Panasonic dealer is, en mede op basis van positieve reviews, gekozen voor Bartels. Voorafgaande contact verliep vlot en prettig. Na schouwing, en overleg v.w.b. onze wensen, een nette en concurrende offerte ontvangen. Vervolgens is Airco en CV ketel geleverd en professioneel geïnstalleerd. Men werkt keurig netjes en accuraat! Bartels Installatietechniek is dan ook een aanrader.
- Dick en Twan
Zeewolde
Lees verder
Bedankt voor de aanleg van de airco, van ons challet. We zijn er zeer tevreden over.We zitten er van de winter weer lekker warm bij, dankzij Pascal, Wat heb jij dit goed, maar vooral vakkundig gedaan jongen. Jij weet echt hoe je dit moet doen. Dank je wel. We zijn blij met jou, Je bent n echte Topper. Hartelijk groetjes van Dick en Twan, uit Zeewolde.
- Jeroen
Putten
Lees verder
Ik heb advies gevraagd voor het leveren van een warmtepomp. Daar waar andere leveranciers gewoon een offerte maakte, kwam Bartels (heel snel!) langs en adviseerde om op dit moment géén warmtepomp neer te zetten omdat het mijn verbruik niet zou helpen. Geen advies waar zij aan verdienen, maar wel eerlijk advies. Heel fijn!
- Arno
Stoutenburg
Lees verder
Goed, vriendelijk en duidelijk advies gekregen over kleur en werking. Mooie prijs die beter was dan de concurrenten (niet geheel onbelangrijk). Levertijd was kort door slim inkopen. Installatie door 2 vriendelijke monteurs, alles ging in overleg, en na installatie werd alles keurig opgeruimd en kregen we nog een minicursus. En als kers op de taart nog een presentje als dank dat we voor Bartels gekozen hebben. We hebben gezocht naar een bedrijf in onze buurt met goede review en dat hebben ze geheel waargemaakt
Previous
Next

De kosten van zonnepanelen

De kosten voor het laten plaatsen van zonnepanelen, hangen af van meerdere factoren. U kunt altijd gratis en geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Wij geven advies en een prijsindicatie aan de hand van uw adresgegevens, een foto van uw meterkast en uw energiebehoefte. Indien nodig komen we ook bij u langs. U heeft geen vergunning nodig.

Btw-vrijstelling

Kent u de kleineondernemersregeling, ook wel KOR genoemd? Dit is een regeling voor btw-vrijstelling waar u als zonnepanelen-eigenaar gebruik van kunt maken. Wij kunnen u gratis adviseren.

Zonnepanelen snel terugverdiend

De investering in zonnepanelen heeft u sneller terugverdiend dan u misschien denkt. Hoe snel precies, hangt af van uw persoonlijke situatie. Gemiddeld is de terugverdientijd 5 jaar. Bedenk daarbij dat zonnepanelen een levensduur hebben tot wel 25 jaar. Dan weet u: zonnepanelen leveren meer op dan uw spaarrekening.

Rijdt u elektrisch? Dan is er extra voordeel. Want wanneer wij ook een laadpaal plaatsen, kunt u uw auto bijna gratis opladen.

Onze projecten

Betrouwbare en betaalbare zonnepanelen

In en rondom Putten leveren wij zonnepanelen van hoge kwaliteit. En voor een scherpe prijs. Met zonnepanelen verlaagt u direct uw energierekening. Niet alleen als de zon schijnt, maar ook bij bewolkt weer en in de winter.

Zonnepanelen van het merk DMEGC

Wij werken met de zonnepanelen van DMEGC Solar Energy. Dit bedrijf is een grote speler in de zonne-energiebranche. Hun focus ligt op constante innovatie, kwaliteit en duurzaamheid.

Tot 25 jaar hebben DMEGC-zonnepanelen een rendement van minimaal 85%.

Solar Edge

Met de power optimizers en omvormers voor zonne-energie van Solar Edge, zijn zonnepanelen voor bijna ieder dak geschikt. Dankzij deze kwalitatieve producten is de energie-output hoger. En monitoring vindt plaats op paneelniveau. Dat zorgt voor 5% meer opbrengst.

Laadpalen

Rijdt u elektrisch of denkt u eraan om dit te gaan doen? Dan zijn zonnepanelen extra interessant. Want in combinatie met een laadpaal, is het opladen van uw auto zo goed als gratis. Wij kunnen zowel zonnepanelen als een laadpaal bij u plaatsen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Uitstekende garantie

Bartels Installatietechniek biedt altijd 2 jaar installatiegarantie. Daarnaast biedt DMEGC een opbrengstgarantie van 12 jaar. En Solar Edge een opbrengstgarantie van 12 tot 25 jaar. Heeft u een laadpaal door ons laten plaatsen? Uiteraard zit ook hier garantie op.

Wanneer zonnepanelen mat worden, wordt de opbrengst juist hoger. U hoeft dus geen extra kosten te maken voor het schoonmaken van de zonnepanelen.

Gecertificeerde vakmensen en een totaalpakket

Ons installatiebedrijf is deskundig op gebied van zonnepanelen, zonneboilers, laadpalen, een nieuwe cv-ketel, installatie van warmtepomp en airconditioning. Dus we kunnen u een compleet pakket leveren. We hebben jarenlange ervaring in het verduurzamen van woningen.

Betrouwbaar en vakkundig

Ons team bestaat uit deskundige en gecertificeerde installateurs. En wij zijn aangesloten bij Techniek Nederland. Bovendien zijn wij erkent installateur voor verschillende kwalitatieve merken. Zoals Panasonic, Mitsubishi, Daikin, Vaillant, Nefit, Intergas en ATAG. Reparatie en onderhoud voeren wij uit voor alle merken.

Certificering

Wij zijn in bezit van de STEK-certificering (F-gassen). Hiermee laten wij zien voorop te lopen in de koude sector op gebied van kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid. Ook hebben wij de BRL 100 certificering gekregen. Een beoordelingsrichtlijn die eisen stelt op het gebied van balans en registratie, personeel, procedures en gereedschappen.

Hoeveel leveren zonnepanelen u op?

U kunt altijd gratis en geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Bekijk onze installatievoorwaarden voor zonnepanelen.

Vacature
Service Monteur

Als groeiende organisatie zijn wij op zoek naar een ervaren service monteur om ons team te versterken