Specialist in airco aanschaf, installatie en onderhoud in Ermelo

Een airco biedt vele voordelen. Met een airco geniet u constant van een comfortabel en gezond klimaat. Hij koelt of verwarmt de lucht. En zorgt voor schone lucht door de lucht te filteren.

Woont u in of rondom Ermelo? Dan kunt u bij Bartels Installatietechniek terecht voor het kopen van een airco, airco installatie én airco onderhoud. Samen met u bepalen wij wat de beste airco-oplossing is voor uw situatie.

69 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10

Bartels Installatietechniek, de beste keuze

  • Een team van gecertificeerde vakmensen
  • Die expert zijn op gebied van airco aankoop, installatie en onderhoud
  • En ook in CV, warmtepompen, zonnepanelen en laadpalen
  • Een groot aanbod airco’s, single split en multi split in verschillende prijsklassen
  • Optie tot een airco-onderhoudsabonnement
  • Garantie op installatie en onderdelen

Vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Op basis van de ruimte(s) waar u airconditioning wenst en de grootte hiervan, krijgt u advies en een prijsindicatie. Indien nodig komen we bij u langs.

Waarom een airco?

Aangename koeling voor optimaal wooncomfort

Een airco zorgt voor heerlijke verkoeling op warme dagen

Ook energiezuinige verwarming

Een airco is zuinig want kan een ruimte snel verwarmen

Gezonde lucht

Een airco zorgt voor schone, gezonde lucht door filtering

Hoe beoordelen klanten ons?

- Richard
Diemen
Lees verder
Op 20-09-21 is onze ketel in ons vakantie huisje vervangen,dit tot volle tevredenheid.Monteur Menno is iemand die meedenkt en problemen niet uit de weg gaat,fantastisch om iemand zo hard te zien werken.Absoluut een aanrader om je spullen bij dit bedrijf te kopen en te laten installeren.Volgend jaar staan er weer een paar projecten op touw en wederom laat ik deze weer door Bartels uitvoeren.
- Ruud
Lelystad
Lees verder
Onze CV ketel was aan vervanging toe. Ook airconditioning stond op ons wensenlijstje. Na online research viel de keuze op een Panasonic airco met NanoeX luchtzuiverende techniek. Aangezien Bartels Installatietechniek Panasonic dealer is, en mede op basis van positieve reviews, gekozen voor Bartels. Voorafgaande contact verliep vlot en prettig. Na schouwing, en overleg v.w.b. onze wensen, een nette en concurrende offerte ontvangen. Vervolgens is Airco en CV ketel geleverd en professioneel geïnstalleerd. Men werkt keurig netjes en accuraat! Bartels Installatietechniek is dan ook een aanrader.
- Dick en Twan
Zeewolde
Lees verder
Bedankt voor de aanleg van de airco, van ons challet. We zijn er zeer tevreden over.We zitten er van de winter weer lekker warm bij, dankzij Pascal, Wat heb jij dit goed, maar vooral vakkundig gedaan jongen. Jij weet echt hoe je dit moet doen. Dank je wel. We zijn blij met jou, Je bent n echte Topper. Hartelijk groetjes van Dick en Twan, uit Zeewolde.
- Jeroen
Putten
Lees verder
Ik heb advies gevraagd voor het leveren van een warmtepomp. Daar waar andere leveranciers gewoon een offerte maakte, kwam Bartels (heel snel!) langs en adviseerde om op dit moment géén warmtepomp neer te zetten omdat het mijn verbruik niet zou helpen. Geen advies waar zij aan verdienen, maar wel eerlijk advies. Heel fijn!
- Arno
Stoutenburg
Lees verder
Goed, vriendelijk en duidelijk advies gekregen over kleur en werking. Mooie prijs die beter was dan de concurrenten (niet geheel onbelangrijk). Levertijd was kort door slim inkopen. Installatie door 2 vriendelijke monteurs, alles ging in overleg, en na installatie werd alles keurig opgeruimd en kregen we nog een minicursus. En als kers op de taart nog een presentje als dank dat we voor Bartels gekozen hebben. We hebben gezocht naar een bedrijf in onze buurt met goede review en dat hebben ze geheel waargemaakt
Previous
Next

Zo werk airconditioning

Door warmte aan de lucht te onttrekken en deze buiten weer af te geven, koelt een airco. Hierbij houdt het apparaat de luchtvochtigheid op peil en filtert het de lucht. Dat zorgt voor gezonde en schone lucht.

Verwarming

Wist u dat een airco naast koelen ook kan (bij)verwarmen? Doordat hij zo snel werkt, is dit vaak duurzamer en voordeliger dan verwarmen via een CV-ketel.
Er zijn vele merken airco’s. Wij werken het meest met Daikin, Panasonic en Mitsubishi. Zoekt u een budgetoplossing? Dan is een airco van Haier geschikt.

Zo kiest u de beste airco

Er bestaan meerdere airco-systemen. Zo kan in zowat elke ruimte een airco geplaatst worden. De meest gangbare zijn single split en multi split airco’s.

Single split airco

Denkt u aan airconditioning in één specifieke ruimte? Dan is daar een single split airco voor nodig. In die ruimte wordt een binnen unit geplaatst. Dat kan een plafond-, wand- of vloermodel zijn. Die koppelen we aan een buiten unit. Ideaal voor gebruik op een zolder, in een slaapkamer, caravan, winkel of kantoorruimte. En u kunt een single split airco ook inzetten voor (bij)verwarming. Ze werken energiezuinig en fluisterstil.

Multi split airco

Wanneer u airconditioning wilt in meerdere ruimtes, is een multi split airco geschikt. Wij installeren een binnen unit in elke ruimte. Die koppelen we allemaal aan de buiten unit. Iedere binnen unit kan apart ingesteld worden. Deze airco kunt u ook gebruiken voor (bij)verwarming. Een airco werkt zeer snel en heeft een ruimte daardoor sneller op temperatuur dan een CV-ketel. Dat is zuiniger.

Een nieuwe airco: kosten en garantie

De gemiddelde levensduur van een airco is 15 jaar. Wanneer u uw airco tenminste goed laat onderhouden. Ons advies is dit iedere 2 jaar te laten doen.

Wij komen een nieuwe airco al bij u plaatsen vanaf € 1400,-. Hoeveel dit precies is, hangt af van het type airco en het merk. Onze prijzen zijn standaard inclusief installatiekosten.

Bij Bartels Installatietechniek krijgt u zekerheid. Want wij bieden 2 jaar installatiegarantie. Na goed onderhoud heeft u ook 5 jaar garantie op de onderdelen van uw airco.

Onze projecten

Altijd inclusief installatiekosten

Airco installatie is bij ons altijd inbegrepen. Want het veilig installeren van een airco zodat deze optimaal functioneert, is een complexe klus. Onze ervaren monteurs nemen deze taak met liefde op zich.

De juiste certificering

Wij werken met goed opgeleide en ervaren monteurs. Met de juiste certificaten. Zo beschikken zij om een airco te installeren over de F-Gassen en BRL200 certificering. Bartels Installatietechniek als bedrijf is ook BRL200 gecertificeerd.

Wij zijn klantgericht en vriendelijk. We komen uw nieuwe airco netjes voor u installeren. 

Extra service: ons onderhoudsabonnement

Wilt u technische problemen voorkomen? En profiteren van het hoogste rendement en de langste levensduur? Kies dan voor ons onderhoudsabonnement. Iedere 2 jaar voeren wij onderhoud uit. Zo bent u zeker dat uw airco jarenlang stil, zuinig en optimaal functioneert.

Bartels Installatietechniek staat in en rondom Ermelo voor u klaar. Voor het kopen van een airco, airco installatie én airco onderhoud. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Offerte ontvangen?

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Of vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.