Airco kopen, installatie en onderhoud in Hilversum

Wilt u een airco kopen? Bartels Installatietechniek is uw betrouwbare partner op airco-gebied. Ook voor airco installatie én airco onderhoud in en rondom Hilversum. Samen met u kijken wij naar de beste airco-oplossing voor uw persoonlijke situatie.

Een airco biedt veel voordelen. Hij koelt, verwarmt én filtert de lucht. Dat zorgt constant voor een comfortabel en gezond klimaat in huis.

77 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10

Waarom kiezen voor Bartels Installatietechniek?

  • Gecertificeerde installateurs die deskundig adviseren
  • Airco kopen, airco installatie én airco onderhoud
  • Ook voor warmtepompen, zonnepanelen, laadpalen en CV
  • Groot aanbod airco’s, single split en multi split
  • Optie voor airco-onderhoudsabonnement
  • Garantie op installatie en onderdelen

In welke ruimte(s) wilt u airconditioning? En hoe groot zijn deze? Laat het ons weten als u gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aanvraagt. Dan krijgt u van ons een prijsindicatie.

We kunnen ook bij u langskomen in of rondom Hilversum. Bij de wens voor airconditioning in 3 of meer ruimtes, komen we altijd langs.

Waarom een airco?

Aangename koeling voor optimaal wooncomfort

Een airco zorgt voor heerlijke verkoeling op warme dagen

Ook energiezuinige verwarming

Een airco is zuinig want kan een ruimte snel verwarmen

Gezonde lucht

Een airco zorgt voor schone, gezonde lucht door filtering

Hoe beoordelen klanten ons?

- Richard
Diemen
Lees verder
Op 20-09-21 is onze ketel in ons vakantie huisje vervangen,dit tot volle tevredenheid.Monteur Menno is iemand die meedenkt en problemen niet uit de weg gaat,fantastisch om iemand zo hard te zien werken.Absoluut een aanrader om je spullen bij dit bedrijf te kopen en te laten installeren.Volgend jaar staan er weer een paar projecten op touw en wederom laat ik deze weer door Bartels uitvoeren.
- Ruud
Lelystad
Lees verder
Onze CV ketel was aan vervanging toe. Ook airconditioning stond op ons wensenlijstje. Na online research viel de keuze op een Panasonic airco met NanoeX luchtzuiverende techniek. Aangezien Bartels Installatietechniek Panasonic dealer is, en mede op basis van positieve reviews, gekozen voor Bartels. Voorafgaande contact verliep vlot en prettig. Na schouwing, en overleg v.w.b. onze wensen, een nette en concurrende offerte ontvangen. Vervolgens is Airco en CV ketel geleverd en professioneel geïnstalleerd. Men werkt keurig netjes en accuraat! Bartels Installatietechniek is dan ook een aanrader.
- Dick en Twan
Zeewolde
Lees verder
Bedankt voor de aanleg van de airco, van ons challet. We zijn er zeer tevreden over.We zitten er van de winter weer lekker warm bij, dankzij Pascal, Wat heb jij dit goed, maar vooral vakkundig gedaan jongen. Jij weet echt hoe je dit moet doen. Dank je wel. We zijn blij met jou, Je bent n echte Topper. Hartelijk groetjes van Dick en Twan, uit Zeewolde.
- Jeroen
Putten
Lees verder
Ik heb advies gevraagd voor het leveren van een warmtepomp. Daar waar andere leveranciers gewoon een offerte maakte, kwam Bartels (heel snel!) langs en adviseerde om op dit moment géén warmtepomp neer te zetten omdat het mijn verbruik niet zou helpen. Geen advies waar zij aan verdienen, maar wel eerlijk advies. Heel fijn!
- Arno
Stoutenburg
Lees verder
Goed, vriendelijk en duidelijk advies gekregen over kleur en werking. Mooie prijs die beter was dan de concurrenten (niet geheel onbelangrijk). Levertijd was kort door slim inkopen. Installatie door 2 vriendelijke monteurs, alles ging in overleg, en na installatie werd alles keurig opgeruimd en kregen we nog een minicursus. En als kers op de taart nog een presentje als dank dat we voor Bartels gekozen hebben. We hebben gezocht naar een bedrijf in onze buurt met goede review en dat hebben ze geheel waargemaakt
Previous
Next

Dit is hoe een airco werkt

Dat een airco koelt, dat weten de meeste mensen wel. Hoe is een ander verhaal. Hij haalt de warmte uit de binnenlucht, en brengt deze naar buiten. Maar een airco kan veel meer. Wist u dat een airco ook zorgt voor schone lucht? Hij filtert en houdt de luchtvochtigheid op peil. En een airco kan zelfs nog meer.

Een airco verwarmt ook

Een airco systeem kan ook voor (bij)verwarming zorgen. Dat is duurzamer en soms zelfs voordeliger dan verwarmen via uw CV-ketel. Daarnaast werkt een airco ook erg snel, waardoor een ruimte eerder op de gewenste temperatuur is en er dus minder lang verwarmt hoeft te worden.

Er zijn vele merken airco’s. Wij werken het meest met Daikin, Panasonic en Mitsubishi. Zoekt u een budgetoplossing? Dan is een airco van Haier geschikt.

Zo kiest u de beste airco

Er bestaan meerdere airco-systemen. Zo kan in zowat elke ruimte een airco geplaatst worden. De meest gangbare zijn single split en multi split airco’s.

Single split airco

Denkt u aan airconditioning in één specifieke ruimte? Dan is daar een single split airco voor nodig. In die ruimte wordt een binnen unit geplaatst. Dat kan een plafond-, wand- of vloermodel zijn. Die koppelen we aan een buiten unit. Ideaal voor gebruik op een zolder, in een slaapkamer, caravan, winkel of kantoorruimte. En u kunt een single split airco ook inzetten voor (bij)verwarming. Ze werken energiezuinig en fluisterstil.

Multi split airco

Wanneer u airconditioning wilt in meerdere ruimtes, is een multi split airco geschikt. Wij installeren een binnen unit in elke ruimte. Die koppelen we allemaal aan de buiten unit. Iedere binnen unit kan apart ingesteld worden. Deze airco kunt u ook gebruiken voor (bij)verwarming. Een airco werkt zeer snel en heeft een ruimte daardoor sneller op temperatuur dan een CV-ketel. Dat is zuiniger.

Wat kost airco installatie?

Een nieuwe airco plaatsen wij bij u in of rondom Hilversum al vanaf € 1400,- De exacte kosten zijn afhankelijk van het type airco en het merk airco. Bij ons zijn de installatiekosten altijd inbegrepen.

Hoe lang een airco meegaat, hangt van verschillende factoren af. Allereerst natuurlijk het aantal draaiuren. Maar ook het onderhoud is van belang. De gemiddelde levensduur van een airco is 15 jaar.

Bij Bartels Installatietechniek heeft u geen zorgen achteraf. U profiteert van 2 jaar installatiegarantie. En wanneer uw airco goed is onderhouden, bieden wij ook 5 jaar garantie op de airco onderdelen.

Onze projecten

Airco installatie inbegrepen

Airco installatie is bij ons altijd standaard inbegrepen. Want airco installatie is een complexe klus, die gedaan moet worden door ervaren monteurs. Dat zorgt voor een veilig en optimaal werkende airco.

Gecertificeerde en ervaren installateurs

Bij Bartels Installatietechniek werken goed opgeleide en ervaren monteurs. Om een airco te mogen installeren moeten zij ook over de juiste certificaten beschikken. Zo zijn ze allemaal F-Gassen en BRL200 gecertificeerd. Ons installatiebedrijf heeft ook de BRL200 certificering.

Oog voor de klant. Onze mensen werken netjes, klantgericht en vriendelijk. 

Onze service: Onderhoudsabonnement

Zorg altijd voor goed, tweejaarlijks onderhoud van uw airco. Alleen dan voorkomt u onnodige technische problemen, en zorgt u voor een hoger rendement en een lange levensduur van uw airco. Ons onderhoudsabonnement is een uitstekende keuze wanneer u jarenlang wilt genieten van een stille, zuinige en optimaal functioneren airco.

In en rondom Hilversum staat Bartels Installatietechniek voor u klaar bij het kopen van een airco, airco installatie én airco onderhoud. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Offerte ontvangen?

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Of vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Vacature
Service Monteur

Als groeiende organisatie zijn wij op zoek naar een ervaren service monteur om ons team te versterken