Airco Soest specialist: voor aanschaf, installatie en onderhoud

In en rondom Soest staat Bartels Installatietechniek voor u klaar voor het kopen van een airco, airco installatie én airco onderhoud. Een slimme keuze want een airco biedt veel voordelen. Hij koelt, verwarmt én filtert de lucht. Dat zorgt constant voor een comfortabel en gezond klimaat in huis.
69 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10

Waarom kiezen voor Bartels Installatietechniek?

  • Een team vakmensen met de juiste certificering
  • Ervaren in aankoop, installatie en onderhoud van airco’s
  • Een totaalpakket: ook voor CV, warmtepompen, zonnepanelen en laadpalen
  • Vele soorten airco’s, single split en multi split in alle prijsklassen
  • Mogelijkheid tot airco-onderhoudsabonnement
  • Uitstekende garanties

Vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Op basis van de ruimte(s) waar u airconditioning wilt en de grootte hiervan, geven wij advies en een prijsindicatie. Soms komen we langs, bij de wens voor airco’s in 3 of meer ruimtes is dat altijd het geval.

Waarom een airco?

Aangename koeling voor optimaal wooncomfort

Een airco zorgt voor heerlijke verkoeling op warme dagen

Ook energiezuinige verwarming

Een airco is zuinig want kan een ruimte snel verwarmen

Gezonde lucht

Een airco zorgt voor schone, gezonde lucht door filtering

Hoe beoordelen klanten ons?

- Richard
Diemen
Lees verder
Op 20-09-21 is onze ketel in ons vakantie huisje vervangen,dit tot volle tevredenheid.Monteur Menno is iemand die meedenkt en problemen niet uit de weg gaat,fantastisch om iemand zo hard te zien werken.Absoluut een aanrader om je spullen bij dit bedrijf te kopen en te laten installeren.Volgend jaar staan er weer een paar projecten op touw en wederom laat ik deze weer door Bartels uitvoeren.
- Ruud
Lelystad
Lees verder
Onze CV ketel was aan vervanging toe. Ook airconditioning stond op ons wensenlijstje. Na online research viel de keuze op een Panasonic airco met NanoeX luchtzuiverende techniek. Aangezien Bartels Installatietechniek Panasonic dealer is, en mede op basis van positieve reviews, gekozen voor Bartels. Voorafgaande contact verliep vlot en prettig. Na schouwing, en overleg v.w.b. onze wensen, een nette en concurrende offerte ontvangen. Vervolgens is Airco en CV ketel geleverd en professioneel geïnstalleerd. Men werkt keurig netjes en accuraat! Bartels Installatietechniek is dan ook een aanrader.
- Dick en Twan
Zeewolde
Lees verder
Bedankt voor de aanleg van de airco, van ons challet. We zijn er zeer tevreden over.We zitten er van de winter weer lekker warm bij, dankzij Pascal, Wat heb jij dit goed, maar vooral vakkundig gedaan jongen. Jij weet echt hoe je dit moet doen. Dank je wel. We zijn blij met jou, Je bent n echte Topper. Hartelijk groetjes van Dick en Twan, uit Zeewolde.
- Jeroen
Putten
Lees verder
Ik heb advies gevraagd voor het leveren van een warmtepomp. Daar waar andere leveranciers gewoon een offerte maakte, kwam Bartels (heel snel!) langs en adviseerde om op dit moment géén warmtepomp neer te zetten omdat het mijn verbruik niet zou helpen. Geen advies waar zij aan verdienen, maar wel eerlijk advies. Heel fijn!
- Arno
Stoutenburg
Lees verder
Goed, vriendelijk en duidelijk advies gekregen over kleur en werking. Mooie prijs die beter was dan de concurrenten (niet geheel onbelangrijk). Levertijd was kort door slim inkopen. Installatie door 2 vriendelijke monteurs, alles ging in overleg, en na installatie werd alles keurig opgeruimd en kregen we nog een minicursus. En als kers op de taart nog een presentje als dank dat we voor Bartels gekozen hebben. We hebben gezocht naar een bedrijf in onze buurt met goede review en dat hebben ze geheel waargemaakt
Previous
Next

Airco voordelen: meer dan alleen koelen

Vaak is wel bekend dat een airco koelt. Maar niet hoe dit werkt. Dit gebeurt door warmte aan de lucht te onttrekken en deze buiten weer af te geven. Ook is minder bekend dat een airco de lucht filtert en de luchtvochtigheid op peil houdt. Zo zorgt hij voor schone, gezonde lucht.

Verwarmen met een airco

En dan heeft een airco nog een verrassing. Hij kan namelijk ook (bij)verwarmen. Hij werkt zeer snel en heeft daardoor een ruimte snel op temperatuur. Dit is vaak duurzamer en voordeliger dan verwarmen via een CV-ketel.
Er zijn vele merken airco’s. Wij werken het meest met Daikin, Panasonic en Mitsubishi. Zoekt u een budgetoplossing? Dan is een airco van Haier geschikt.

Zo kiest u de beste airco

Er bestaan meerdere airco-systemen. Zo kan in zowat elke ruimte een airco geplaatst worden. De meest gangbare zijn single split en multi split airco’s.

Single split airco

Denkt u aan airconditioning in één specifieke ruimte? Dan is daar een single split airco voor nodig. In die ruimte wordt een binnen unit geplaatst. Dat kan een plafond-, wand- of vloermodel zijn. Die koppelen we aan een buiten unit. Ideaal voor gebruik op een zolder, in een slaapkamer, caravan, winkel of kantoorruimte. En u kunt een single split airco ook inzetten voor (bij)verwarming. Ze werken energiezuinig en fluisterstil.

Multi split airco

Wanneer u airconditioning wilt in meerdere ruimtes, is een multi split airco geschikt. Wij installeren een binnen unit in elke ruimte. Die koppelen we allemaal aan de buiten unit. Iedere binnen unit kan apart ingesteld worden. Deze airco kunt u ook gebruiken voor (bij)verwarming. Een airco werkt zeer snel en heeft een ruimte daardoor sneller op temperatuur dan een CV-ketel. Dat is zuiniger.

Wat kost een nieuwe airco en hoe lang gaat die mee?

De exacte kosten van een nieuwe airco hangen af van het type airco en het merk. Wij komen al een airco plaatsen vanaf € 1400,-. De installatie is bij ons altijd inclusief.

Het gebruik en het onderhoud hebben invloed op de levensduur van een airco. Bij goed onderhoud, iedere 2 jaar, gaat een airco gemiddeld 15 jaar mee.

Wij geloven in de kwaliteit van ons werk en van onze producten. Daarom bieden wij 2 jaar installatiegarantie. En na goed onderhoud ook nog eens 5 jaar garantie op de verschillende onderdelen van uw airco.

Onze projecten

De installatie van uw airco is altijd inbegrepen

Een airco op juiste wijze installeren is een ingewikkelde klus. Daarom is de installatie bij ons standaard inbegrepen. Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat uw airco veilig en optimaal werkt.

Alle certificaten op zak

Veiligheid en deskundigheid staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom zal de monteur die uw nieuwe airco komt installeren altijd een F-Gassen en BRL200 certificering hebben. Ook ons bedrijf zelf is BRL200 gecertificeerd.

Service. Wij werken netjes, klantgericht en zijn altijd vriendelijk.

Met ons onderhoudsabonnement zit je altijd goed

Met ons onderhoudsabonnement bent u er zeker van dat uw airco jarenlang stil, zuinig en optimaal werkt. Wij zorgen iedere 2 jaar voor onderhoud, wat technische problemen voorkomt. U profiteert van het hoogste rendement en een lange levensduur. Wie wil dat nu niet?

Kies in en rondom Soest voor Bartels Installatietechniek. Wij zijn er voor het kopen van een airco, airco installatie én airco onderhoud. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Offerte ontvangen?

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Of vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.