Airco installatie in of rondom Veenendaal

Bartels Installatietechniek staat voor u klaar bij het kopen van een airco, airco installatie én airco onderhoud in en rondom Veenendaal. Met een airco geniet u constant van een comfortabel klimaat in huis. Want een airco koelt of verwarmt de lucht in een ruimte. Extra voordeel is dat een airco zorgt voor schone lucht, want hij filtert de lucht.

Samen met u kijken wij naar de beste airco-oplossing voor uw persoonlijke situatie. Zo kunt u zorgeloos genieten van een optimaal klimaat in huis.

69 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10

Waarom kiezen voor Bartels Installatietechniek?

  • Advies van gecertificeerde vakmannen
  • Airco kopen, airco installatie én airco onderhoud
  • Ook deskundig in warmtepompen, zonnepanelen, laadpalen en CV
  • Veel keuze in airco’s, single split en multi split
  • Geen zorgen door airco-onderhoudsabonnement
  • Garantie op installatie en onderdelen

Wij geven u een prijsindicatie aan de hand van de ruimte(s) waarin u graag airconditioning wilt. En de grootte hiervan. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Wanneer nodig komen wij altijd bij u langs in of rondom Veenendaal. Bij een aanvraag voor airconditioning in 3 of meer ruimtes, komen wij altijd langs voor advies.

Waarom een airco?

Aangename koeling voor optimaal wooncomfort

Een airco zorgt voor heerlijke verkoeling op warme dagen

Ook energiezuinige verwarming

Een airco is zuinig want kan een ruimte snel verwarmen

Gezonde lucht

Een airco zorgt voor schone, gezonde lucht door filtering

Hoe beoordelen klanten ons?

- Richard
Diemen
Lees verder
Op 20-09-21 is onze ketel in ons vakantie huisje vervangen,dit tot volle tevredenheid.Monteur Menno is iemand die meedenkt en problemen niet uit de weg gaat,fantastisch om iemand zo hard te zien werken.Absoluut een aanrader om je spullen bij dit bedrijf te kopen en te laten installeren.Volgend jaar staan er weer een paar projecten op touw en wederom laat ik deze weer door Bartels uitvoeren.
- Ruud
Lelystad
Lees verder
Onze CV ketel was aan vervanging toe. Ook airconditioning stond op ons wensenlijstje. Na online research viel de keuze op een Panasonic airco met NanoeX luchtzuiverende techniek. Aangezien Bartels Installatietechniek Panasonic dealer is, en mede op basis van positieve reviews, gekozen voor Bartels. Voorafgaande contact verliep vlot en prettig. Na schouwing, en overleg v.w.b. onze wensen, een nette en concurrende offerte ontvangen. Vervolgens is Airco en CV ketel geleverd en professioneel geïnstalleerd. Men werkt keurig netjes en accuraat! Bartels Installatietechniek is dan ook een aanrader.
- Dick en Twan
Zeewolde
Lees verder
Bedankt voor de aanleg van de airco, van ons challet. We zijn er zeer tevreden over.We zitten er van de winter weer lekker warm bij, dankzij Pascal, Wat heb jij dit goed, maar vooral vakkundig gedaan jongen. Jij weet echt hoe je dit moet doen. Dank je wel. We zijn blij met jou, Je bent n echte Topper. Hartelijk groetjes van Dick en Twan, uit Zeewolde.
- Jeroen
Putten
Lees verder
Ik heb advies gevraagd voor het leveren van een warmtepomp. Daar waar andere leveranciers gewoon een offerte maakte, kwam Bartels (heel snel!) langs en adviseerde om op dit moment géén warmtepomp neer te zetten omdat het mijn verbruik niet zou helpen. Geen advies waar zij aan verdienen, maar wel eerlijk advies. Heel fijn!
- Arno
Stoutenburg
Lees verder
Goed, vriendelijk en duidelijk advies gekregen over kleur en werking. Mooie prijs die beter was dan de concurrenten (niet geheel onbelangrijk). Levertijd was kort door slim inkopen. Installatie door 2 vriendelijke monteurs, alles ging in overleg, en na installatie werd alles keurig opgeruimd en kregen we nog een minicursus. En als kers op de taart nog een presentje als dank dat we voor Bartels gekozen hebben. We hebben gezocht naar een bedrijf in onze buurt met goede review en dat hebben ze geheel waargemaakt
Previous
Next

Een airco kan meer dan koelen

Een airco kan een heleboel. Hij koelt een ruimte op warme dagen. Door warmte aan de licht te onttrekken en deze naar buiten te brengen. Ook zorgt hij voor schone lucht. Want een airco houdt de luchtvochtigheid op peil en filtert de lucht. Maar er is nog een eigenschap die niet erg bekend is.

Ook verwarmen via uw airco

Wist u dat een airco ook voor (bij)verwarming kan zorgen? Een groot voordeel van verwarmen via uw airco is dat het duurzamer is, soms zelfs voordeliger dan verwarmen via een CV-ketel. Ook werkt een airco zeer snel. Daardoor is een ruimte eerder op de gewenste temperatuur.

Er zijn vele merken airco’s. Wij werken het meest met Daikin, Panasonic en Mitsubishi. Zoekt u een budgetoplossing? Dan is een airco van Haier geschikt.

Zo kiest u de beste airco

Er bestaan meerdere airco-systemen. Zo kan in zowat elke ruimte een airco geplaatst worden. De meest gangbare zijn single split en multi split airco’s.

Single split airco

Denkt u aan airconditioning in één specifieke ruimte? Dan is daar een single split airco voor nodig. In die ruimte wordt een binnen unit geplaatst. Dat kan een plafond-, wand- of vloermodel zijn. Die koppelen we aan een buiten unit. Ideaal voor gebruik op een zolder, in een slaapkamer, caravan, winkel of kantoorruimte. En u kunt een single split airco ook inzetten voor (bij)verwarming. Ze werken energiezuinig en fluisterstil.

Multi split airco

Wanneer u airconditioning wilt in meerdere ruimtes, is een multi split airco geschikt. Wij installeren een binnen unit in elke ruimte. Die koppelen we allemaal aan de buiten unit. Iedere binnen unit kan apart ingesteld worden. Deze airco kunt u ook gebruiken voor (bij)verwarming. Een airco werkt zeer snel en heeft een ruimte daardoor sneller op temperatuur dan een CV-ketel. Dat is zuiniger.

Kosten, gemiddelde levensduur en: garantie

Al vanaf € 1400,- kunnen wij een nieuwe airco bij u plaatsen. Wat de exacte kosten gaan zijn, hangt echter af van het type en het merk airco. Wel weet u zeker: bij ons zijn de installatiekosten altijd inbegrepen.

De gemiddelde levensduur van een airco is 15 jaar. Of dit voor u meer over minder jaar is, hangt af van het aantal draaiuren en het onderhoud.

Bij Bartels Installatietechniek profiteert u altijd van 2 jaar installatiegarantie. En zorgt u voor goed onderhoud? Dan bieden wij ook 5 jaar garantie op de airco onderdelen.

Onze projecten

Altijd inclusief airco installatie

Bij Bartels Installatietechniek is airco installatie standaard inbegrepen bij de aankoop van uw nieuwe airco. Want airco installatie is complex. Onze ervaren mensen installeren uw airco perfect en laten deze optimaal functioneren.

Altijd gecertificeerd

Bij ons werken vakmensen. Met de juiste opleiding en ervaring. Ook hebben ze de certificaten die nodig zijn voor airco installatie. Ze zijn F-Gassen en BRL200 gecertificeerd. Ons bedrijf is ook BRL200 gecertificeerd.

Echte service. Wij werken netjes, klantgericht en altijd op vriendelijke wijze. 

Onderhoudsabonnement

Voor een hoog rendement en een lange levensduur, is tweejaarlijks onderhoud essentieel. Geen ongemakken door technische problemen en jarenlang genieten van een stille, zuinige en optimaal werkende airco? Kies dan voor ons onderhoudsabonnement.

In en rondom Veenendaal kunt u Bartels Installatietechniek terecht voor het kopen van een airco, airco installatie én airco onderhoud. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Offerte ontvangen?

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Of vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.