Warmtepomp installateur Voorthuizen

Denkt u aan een warmtepomp? In en rondom Voorthuizen is Bartels Installatietechniek uw warmtepomp specialist. Wij staan voor u klaar voor warmtepomp installatie en warmtepomp onderhoud.

Dubbel voordeel. Met een warmtepomp draagt u bij aan een beter milieu. Want u reduceert uw CO2-uitstoot met energie uit de natuur. Daarnaast bespaart u met een warmtepomp op uw energiekosten. Niet alleen goed voor het milieu dus, maar ook voor uw portemonnee.

69 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10

Waarom kiezen voor Bartels Installatietechniek?

  • Ervaren installatiebedrijf en gecertificeerde vakmensen
  • Voor warmtepomp onderhoud en -installatie
  • Ook ervaren in CV, zonnepanelen, laadpalen en airconditioning
  • Altijd goede garanties

U kunt gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Wij doen vooronderzoek op basis van uw adresgegevens en komen daarna langs voor advies op maat.

Voordelen warmtepomp

Bespaar op de energiekosten

Met een warmtepomp bespaar je jaarlijks op de energie.

Reduceer de CO2 uitstoot

Een warmtepomp is duurzaam en minder belastend voor het milieu.

Waardevermeerdering van uw huis

Een warmtepomp verbeterd het energielabel van uw huis wat waardeverhogend werkt.

Verwarmen zonder gas

Met een warmtepomp kunt u de gasaansluiting achterwege laten.

Hoe beoordelen klanten ons?

- Richard
Diemen
Lees verder
Op 20-09-21 is onze ketel in ons vakantie huisje vervangen,dit tot volle tevredenheid.Monteur Menno is iemand die meedenkt en problemen niet uit de weg gaat,fantastisch om iemand zo hard te zien werken.Absoluut een aanrader om je spullen bij dit bedrijf te kopen en te laten installeren.Volgend jaar staan er weer een paar projecten op touw en wederom laat ik deze weer door Bartels uitvoeren.
- Ruud
Lelystad
Lees verder
Onze CV ketel was aan vervanging toe. Ook airconditioning stond op ons wensenlijstje. Na online research viel de keuze op een Panasonic airco met NanoeX luchtzuiverende techniek. Aangezien Bartels Installatietechniek Panasonic dealer is, en mede op basis van positieve reviews, gekozen voor Bartels. Voorafgaande contact verliep vlot en prettig. Na schouwing, en overleg v.w.b. onze wensen, een nette en concurrende offerte ontvangen. Vervolgens is Airco en CV ketel geleverd en professioneel geïnstalleerd. Men werkt keurig netjes en accuraat! Bartels Installatietechniek is dan ook een aanrader.
- Dick en Twan
Zeewolde
Lees verder
Bedankt voor de aanleg van de airco, van ons challet. We zijn er zeer tevreden over.We zitten er van de winter weer lekker warm bij, dankzij Pascal, Wat heb jij dit goed, maar vooral vakkundig gedaan jongen. Jij weet echt hoe je dit moet doen. Dank je wel. We zijn blij met jou, Je bent n echte Topper. Hartelijk groetjes van Dick en Twan, uit Zeewolde.
- Jeroen
Putten
Lees verder
Ik heb advies gevraagd voor het leveren van een warmtepomp. Daar waar andere leveranciers gewoon een offerte maakte, kwam Bartels (heel snel!) langs en adviseerde om op dit moment géén warmtepomp neer te zetten omdat het mijn verbruik niet zou helpen. Geen advies waar zij aan verdienen, maar wel eerlijk advies. Heel fijn!
- Arno
Stoutenburg
Lees verder
Goed, vriendelijk en duidelijk advies gekregen over kleur en werking. Mooie prijs die beter was dan de concurrenten (niet geheel onbelangrijk). Levertijd was kort door slim inkopen. Installatie door 2 vriendelijke monteurs, alles ging in overleg, en na installatie werd alles keurig opgeruimd en kregen we nog een minicursus. En als kers op de taart nog een presentje als dank dat we voor Bartels gekozen hebben. We hebben gezocht naar een bedrijf in onze buurt met goede review en dat hebben ze geheel waargemaakt
Previous
Next

Wat doet een warmtepomp?

Met een warmtepomp zorgt u op een kostenbesparende en milieuvriendelijke manier voor warm water, verwarming en soms ook koeling. Een warmtepomp maakt gebruik van energie van buiten, uit de lucht, het grondwater of de aarde. Dat is veilig, efficiënt én u verlaagd uw energierekening.

Bijna geen geluid

Het merendeel van de warmtepompen is tegenwoordig vrij stil. Sommigen zijn zelfs bijna geruisloos. Op het CE-label kunt u per apparaat zien wat het geluidsvermogensniveau is. In Europa is vastgesteld hoeveel dit maximaal mag zijn.

warmtepomp op dak
warmtepomp plaatsen

Welke soorten warmtepompen zijn er?

Ons bedrijf installeert alle types en merken warmtepompen. Wij werken voornamelijk met Vaillant, Panasonic en Remeha. Welk type u nodig heeft, hangt af van de mate van isolatie en ventilatie in uw woning.

Als u een huis heeft met mechanische ventilatie, dan is een ventilatiewarmtepomp geschikt. Hybride warmtepompen kunnen geplaatst worden in matig geïsoleerde woningen en werken op gas, samen met uw hr-ketel. Volledig elektrische warmtepompen vervangen uw hr-ketel volledig. Deze kunnen geïnstalleerd in goed tot zeer goed geïsoleerde woningen. Gas is niet meer nodig.

Onze projecten

Hybride warmtepomp

De Elga Ace is dé hybride warmtepomp met de beste prijs/prestatieverhouding in de markt. Als enige in de markt stuurt de Elga Ace met OpenTherm aan, waardoor de cv-ketel nooit meer warmte produceert dan nodig is. Met als resultaat een optimale inzet van de warmtepomp.

De Remeha Elga Ace werkt samen met elk merk cv-ketel en biedt dan ook de uitkomst bij het verduurzamen van bestaande woningen. Een hybride warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht en gebruikt deze voor de verwarming van de woning.

De cv-ketel wordt alleen nog ingeschakeld bij extreem koude dagen en voor het verwarmen van warm tapwater. Zo kan je tot wel 70% besparen op je gasverbruik.

Je hebt de Elga Ace al vanaf (Elga ACE 4kw met standaard installatie) € 5566,-.

warmtepomp op dak

Wat zijn de kosten voor warmtepomp installatie?

De afmeting van uw woning, de staat van uw isolatie en uw persoonlijke wensen hebben allemaal invloed op de uiteindelijke kosten van een warmtepomp. Die prijs zal liggen tussen de €6.500,- en €15.000,-. Altijd inclusief montage. Bedenk daarbij wel dat u uw investering gemiddeld al binnen 7 jaar heeft terugverdiend.

Wat gaat een warmtepompkosten u precies kosten? Om dat te achterhalen kunt u gratis en geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Aan de hand van uw adresgegevens en een bezoek aan uw woning, krijgt u van ons advies en een prijsopgave.

Aanspraak op subsidie

Is het huis waar u een warmtepomp in wilt laten plaatsen uw eigendom, uw hoofdverblijf en geen nieuwbouw? Dan kunt u wellicht aanspraak maken op de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE). Wij kunnen u hier bij adviseren.

Alle voordelen op een rij: Terugverdientijd, garantie en levensduur

Een warmtepomp zorgt voor een hoog comfortniveau. U bespaart onmiddellijk op uw energierekening en levert bovendien een bijdrage aan een beter klimaat. Maar dat is niet alles. De gemiddelde levensduur van een warmtepomp is bij goed onderhoud namelijk wel 15 jaar. En dat terwijl u uw investering gemiddeld al binnen 7 jaar heeft terugverdiend.

Ook achteraf hoeft u zich bij ons geen zorgen te maken. U krijgt fabrieksgarantie en 2 jaar installatiegarantie.

warmtepomp plaatsen

Vrijblijvend advies op maat

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Of vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.