Airco installatie in of rondom Almere

Op zoek naar een airco? Goede keus. Want met een airco geniet u constant van een comfortabel en gezond klimaat in huis. Een airco koelt of verwarmt de lucht in een ruimte. Maar hij zorgt ook voor gezonde lucht, doordat hij de lucht filtert.

Bij Bartels Installatietechniek kunt u terecht voor het kopen van een airco, airco installatie én airco onderhoud in en rondom Almere. Samen met u zoeken wij de beste airco-oplossing voor uw situatie. Geniet zorgeloos van een optimaal klimaat.

77 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10

Waarom kiezen voor Bartels Installatietechniek?

  • Gecertificeerde installateurs, vakmannen
  • Ervaren in airco installatie en airco onderhoud
  • Optie tot totaalpakket: ook warmtepompen, zonnepanelen, laadpalen en CV
  • Ruim aanbod airco’s, single split en multi split
  • Altijd verzekerd van een optimale werking met airco-onderhoudsabonnement
  • Installatiegarantie en onderdeelgarantie

U kunt gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Wij geven u een prijsindicatie op basis van de ruimte(s) waar u airconditioning wilt. En de grootte hiervan. Indien gewenst komen we bij u langs in of rondom Almere. Bij de wens voor 3 of meer airco’s, komen wij altijd aan huis voor advies.

Waarom een airco?

Aangename koeling voor optimaal wooncomfort

Een airco zorgt voor heerlijke verkoeling op warme dagen

Ook energiezuinige verwarming

Een airco is zuinig want kan een ruimte snel verwarmen

Gezonde lucht

Een airco zorgt voor schone, gezonde lucht door filtering

Hoe beoordelen klanten ons?

- Richard
Diemen
Lees verder
Op 20-09-21 is onze ketel in ons vakantie huisje vervangen,dit tot volle tevredenheid.Monteur Menno is iemand die meedenkt en problemen niet uit de weg gaat,fantastisch om iemand zo hard te zien werken.Absoluut een aanrader om je spullen bij dit bedrijf te kopen en te laten installeren.Volgend jaar staan er weer een paar projecten op touw en wederom laat ik deze weer door Bartels uitvoeren.
- Ruud
Lelystad
Lees verder
Onze CV ketel was aan vervanging toe. Ook airconditioning stond op ons wensenlijstje. Na online research viel de keuze op een Panasonic airco met NanoeX luchtzuiverende techniek. Aangezien Bartels Installatietechniek Panasonic dealer is, en mede op basis van positieve reviews, gekozen voor Bartels. Voorafgaande contact verliep vlot en prettig. Na schouwing, en overleg v.w.b. onze wensen, een nette en concurrende offerte ontvangen. Vervolgens is Airco en CV ketel geleverd en professioneel geïnstalleerd. Men werkt keurig netjes en accuraat! Bartels Installatietechniek is dan ook een aanrader.
- Dick en Twan
Zeewolde
Lees verder
Bedankt voor de aanleg van de airco, van ons challet. We zijn er zeer tevreden over.We zitten er van de winter weer lekker warm bij, dankzij Pascal, Wat heb jij dit goed, maar vooral vakkundig gedaan jongen. Jij weet echt hoe je dit moet doen. Dank je wel. We zijn blij met jou, Je bent n echte Topper. Hartelijk groetjes van Dick en Twan, uit Zeewolde.
- Jeroen
Putten
Lees verder
Ik heb advies gevraagd voor het leveren van een warmtepomp. Daar waar andere leveranciers gewoon een offerte maakte, kwam Bartels (heel snel!) langs en adviseerde om op dit moment géén warmtepomp neer te zetten omdat het mijn verbruik niet zou helpen. Geen advies waar zij aan verdienen, maar wel eerlijk advies. Heel fijn!
- Arno
Stoutenburg
Lees verder
Goed, vriendelijk en duidelijk advies gekregen over kleur en werking. Mooie prijs die beter was dan de concurrenten (niet geheel onbelangrijk). Levertijd was kort door slim inkopen. Installatie door 2 vriendelijke monteurs, alles ging in overleg, en na installatie werd alles keurig opgeruimd en kregen we nog een minicursus. En als kers op de taart nog een presentje als dank dat we voor Bartels gekozen hebben. We hebben gezocht naar een bedrijf in onze buurt met goede review en dat hebben ze geheel waargemaakt
Previous
Next

Alle voordelen van een airco

Een airco doet meer dan de meeste mensen weten. Vaak is wel bekend dat een airco koelt. Door energie (warmte) aan de lucht te onttrekken en deze naar buiten af te voeren. Maar wist u dat een airco ook de luchtvochtigheid op peil houdt? En de lucht filtert? Koele en schone lucht dus. Maar een airco kan nóg meer.

Niet alleen koelen, ook verwarmen

Met een airco kunt u ook voor (bij)verwarming zorgen. Hij verwarmt een ruimte snel zodat deze eerder op de gewenste temperatuur is. Daardoor is verwarmen met een airco vaak duurzamer en voordeliger dan verwarmen via uw CV-ketel.

Er zijn vele merken airco’s. Wij werken het meest met Daikin, Panasonic en Mitsubishi. Zoekt u een budgetoplossing? Dan is een airco van Haier geschikt.

Zo kiest u de beste airco

Er bestaan meerdere airco-systemen. Zo kan in zowat elke ruimte een airco geplaatst worden. De meest gangbare zijn single split en multi split airco’s.

Single split airco

Denkt u aan airconditioning in één specifieke ruimte? Dan is daar een single split airco voor nodig. In die ruimte wordt een binnen unit geplaatst. Dat kan een plafond-, wand- of vloermodel zijn. Die koppelen we aan een buiten unit. Ideaal voor gebruik op een zolder, in een slaapkamer, caravan, winkel of kantoorruimte. En u kunt een single split airco ook inzetten voor (bij)verwarming. Ze werken energiezuinig en fluisterstil.

Multi split airco

Wanneer u airconditioning wilt in meerdere ruimtes, is een multi split airco geschikt. Wij installeren een binnen unit in elke ruimte. Die koppelen we allemaal aan de buiten unit. Iedere binnen unit kan apart ingesteld worden. Deze airco kunt u ook gebruiken voor (bij)verwarming. Een airco werkt zeer snel en heeft een ruimte daardoor sneller op temperatuur dan een CV-ketel. Dat is zuiniger.

Airco prijzen, levensduur en garantie

De kosten voor een airco lopen uiteen. Dat komt doordat er meerdere systemen bestaan en er verschillende merken zijn. Vanaf € 1400,- laat u een airco installeren. Onze prijzen zijn standaard inclusief installatiekosten.

Een airco kan af-en-toe aan staan, of juist veel draaien. Dit heeft natuurlijk invloed op de levensduur van een apparaat. Zorgt u voor goed onderhoud, iedere twee jaar, dan gaat een airco gemiddeld 15 jaar mee.

Geen zorgen, ook niet achteraf. Bartels Installatietechniek biedt 2 jaar installatiegarantie. Ook bieden wij bij goed onderhoud 5 jaar garantie op de airco onderdelen.

Meerdere airco merken

Wij werken veel met Panasonic, Daikin en Mitsubishi. Ook werken we met Haier, als budgetoplossing.

Onze projecten

Airco installatie

Het installeren van een airco is een complexe klus. Daarom is airco installatie bij ons altijd inbegrepen. Onze ervaren monteurs zetten hun expertise in om uw airco optimaal te laten werken.

Gecertificeerde vakmensen

Al onze medewerkers zijn goed opgeleid en ervaren. Om een airco te mogen installeren moeten zij de juiste certificaten bezitten. Al onze monteurs zijn F-Gassen en BRL200 gecertificeerd. Ook ons installatiebedrijf is BRL200 gecertificeerd.

Wij werken snel. Bovendien zijn wij netjes, vriendelijk en klantgericht.

Geen zorgen meer met ons onderhoudsabonnement

Alleen bij goed, tweejaarlijks onderhoud kunt u uitgaan van een hoog rendement en de langste levensduur. U voorkomt technische problemen en alle ongemakken daarvan. Kies voor ons onderhoudsabonnement en u kunt er zeker van zijn dat uw airco zuinig en optimaal functioneert.

In en rondom Almere is Bartels Installatietechniek uw betrouwbare partner voor het kopen van een airco, airco installatie én airco onderhoud. Vraag nu gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Offerte ontvangen?

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Of vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Vacature
Service Monteur

Als groeiende organisatie zijn wij op zoek naar een ervaren service monteur om ons team te versterken