Airco kopen in of rondom Harderwijk?

Wilt u constant genieten van een comfortabel en gezond klimaat in huis? Kies dan voor een airco. Een airco koelt of verwarmt de lucht. En zorgt bovendien voor schone lucht door zijn filterfunctie.

In en rondom Harderwijk staat Bartels Installatietechniek voor u klaar voor de aanschaf van een airco, airco installatie én airco onderhoud.

69 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10

Bartels Installatietechniek, uw airco specialist

  • Gecertificeerde vakmensen met jarenlange ervaring
  • Experts op het gebied van airco aanschaf, installatie en onderhoud
  • Ook voor CV, zonnepanelen, laadpalen en warmtepompen
  • Een ruime keus aan airco’s, single split en multi split
  • De optie voor een airco-onderhoudsabonnement
  • Garantie op installatie én airco onderdelen

Vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wij kijken naar de ruimte(s) waar u airconditioning wenst en de grootte hiervan. Daarna geven wij advies en een prijsindicatie. Zo nodig komen we langs.

Waarom een airco?

Aangename koeling voor optimaal wooncomfort

Een airco zorgt voor heerlijke verkoeling op warme dagen

Ook energiezuinige verwarming

Een airco is zuinig want kan een ruimte snel verwarmen

Gezonde lucht

Een airco zorgt voor schone, gezonde lucht door filtering

Hoe beoordelen klanten ons?

- Richard
Diemen
Lees verder
Op 20-09-21 is onze ketel in ons vakantie huisje vervangen,dit tot volle tevredenheid.Monteur Menno is iemand die meedenkt en problemen niet uit de weg gaat,fantastisch om iemand zo hard te zien werken.Absoluut een aanrader om je spullen bij dit bedrijf te kopen en te laten installeren.Volgend jaar staan er weer een paar projecten op touw en wederom laat ik deze weer door Bartels uitvoeren.
- Ruud
Lelystad
Lees verder
Onze CV ketel was aan vervanging toe. Ook airconditioning stond op ons wensenlijstje. Na online research viel de keuze op een Panasonic airco met NanoeX luchtzuiverende techniek. Aangezien Bartels Installatietechniek Panasonic dealer is, en mede op basis van positieve reviews, gekozen voor Bartels. Voorafgaande contact verliep vlot en prettig. Na schouwing, en overleg v.w.b. onze wensen, een nette en concurrende offerte ontvangen. Vervolgens is Airco en CV ketel geleverd en professioneel geïnstalleerd. Men werkt keurig netjes en accuraat! Bartels Installatietechniek is dan ook een aanrader.
- Dick en Twan
Zeewolde
Lees verder
Bedankt voor de aanleg van de airco, van ons challet. We zijn er zeer tevreden over.We zitten er van de winter weer lekker warm bij, dankzij Pascal, Wat heb jij dit goed, maar vooral vakkundig gedaan jongen. Jij weet echt hoe je dit moet doen. Dank je wel. We zijn blij met jou, Je bent n echte Topper. Hartelijk groetjes van Dick en Twan, uit Zeewolde.
- Jeroen
Putten
Lees verder
Ik heb advies gevraagd voor het leveren van een warmtepomp. Daar waar andere leveranciers gewoon een offerte maakte, kwam Bartels (heel snel!) langs en adviseerde om op dit moment géén warmtepomp neer te zetten omdat het mijn verbruik niet zou helpen. Geen advies waar zij aan verdienen, maar wel eerlijk advies. Heel fijn!
- Arno
Stoutenburg
Lees verder
Goed, vriendelijk en duidelijk advies gekregen over kleur en werking. Mooie prijs die beter was dan de concurrenten (niet geheel onbelangrijk). Levertijd was kort door slim inkopen. Installatie door 2 vriendelijke monteurs, alles ging in overleg, en na installatie werd alles keurig opgeruimd en kregen we nog een minicursus. En als kers op de taart nog een presentje als dank dat we voor Bartels gekozen hebben. We hebben gezocht naar een bedrijf in onze buurt met goede review en dat hebben ze geheel waargemaakt
Previous
Next

Dit doet een airco voor u

De bekendste eigenschap van een airco is koeling. Dit doet hij door energie (warmte) aan de lucht te onttrekken en deze naar buiten af te voeren. Maar wist u dat een airco de lucht ook filtert en de luchtvochtigheid op peil houdt? En een airco kan nóg meer.

Niet alleen koelen, ook verwarmen

Een airco kan ook voor (bij)verwarming zorgen. Hij verwarmt een ruimte snel zodat deze eerder op de gewenste temperatuur is. Zo is verwarmen vaak duurzamer en voordeliger dan via een CV-ketel.
Er zijn vele merken airco’s. Wij werken het meest met Daikin, Panasonic en Mitsubishi. Zoekt u een budgetoplossing? Dan is een airco van Haier geschikt.

Zo kiest u de beste airco

Er bestaan meerdere airco-systemen. Zo kan in zowat elke ruimte een airco geplaatst worden. De meest gangbare zijn single split en multi split airco’s.

Single split airco

Denkt u aan airconditioning in één specifieke ruimte? Dan is daar een single split airco voor nodig. In die ruimte wordt een binnen unit geplaatst. Dat kan een plafond-, wand- of vloermodel zijn. Die koppelen we aan een buiten unit. Ideaal voor gebruik op een zolder, in een slaapkamer, caravan, winkel of kantoorruimte. En u kunt een single split airco ook inzetten voor (bij)verwarming. Ze werken energiezuinig en fluisterstil.

Multi split airco

Wanneer u airconditioning wilt in meerdere ruimtes, is een multi split airco geschikt. Wij installeren een binnen unit in elke ruimte. Die koppelen we allemaal aan de buiten unit. Iedere binnen unit kan apart ingesteld worden. Deze airco kunt u ook gebruiken voor (bij)verwarming. Een airco werkt zeer snel en heeft een ruimte daardoor sneller op temperatuur dan een CV-ketel. Dat is zuiniger.

Een nieuwe airco: kosten, levensduur, garantie

Een airco gaat lang mee. Bij goed onderhoud – iedere 2 jaar – is de gemiddelde levensduur 15 jaar. De kosten hangen af van het type en merk airco. Al vanaf € 1400,- komen wij een nieuwe airco bij u plaatsen. Dit is standaard inclusief installatie.

En, bij Bartels Installatietechniek heeft u geen zorgen achteraf. Met 2 jaar installatiegarantie en 5 jaar garantie op de onderdelen van uw airco, krijgt u service en zekerheid.

Onze projecten

Airco installatie is altijd inbegrepen

Het installeren van uw nieuwe airco is bij ons standaard inbegrepen. Want het is een complexe klus. Onze ervaren monteurs zorgen er met hun expertise voor dat uw airco optimaal functioneert.

Service van gecertificeerde monteurs

Bij Bartels Installatietechniek werken vakmensen. Met de juiste ervaring, opleiding en certificaten. Voor airco installatie beschikken zij over de F-Gassen en BRL200 certificering. Ons bedrijf zelf is ook BRL200 gecertificeerd.

Wij zijn netjes en snel. 

Geen zorgen met ons onderhoudsabonnement

Ons onderhoudsabonnement is ideaal voor iedereen die technische problemen wil voorkomen. En die wil profiteren van het hoogste rendement en de langste levensduur. Iedere 2 jaar komen wij langs voor onderhoud. Zo kunt u jarenlang rekenen op een stille, zuinige en optimaal functionerende airco.

Bartels Installatietechniek is uw airco-expert in en rondom Harderwijk. Voor het kopen van een airco, airco installatie én airco onderhoud. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Offerte ontvangen?

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Of vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.