Warmtepomp installateur Harderwijk

Heeft u interesse in een warmtepomp? Bartels Installatietechniek is uw expert in en rondom Harderwijk. Wij staan voor u klaar voor warmtepomp installatie en warmtepomp onderhoud.

Een warmtepomp is goed voor het milieu én voor uw portemonnee. U gebruikt energie uit de natuur, reduceert daarmee uw CO2-uitstoot en u bespaart op uw jaarlijkse energiekosten. Een slimme investering dus.

77 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10

Waarom kiezen voor Bartels Installatietechniek?

  • Team van vakmensen met de nodige certificering
  • Ervaren in de installatie van alle soorten warmtepompen
  • Ook voor zonnepanelen, airconditioning, laadpalen en CV
  • Altijd goede garantie

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan. Op basis van uw adresgegevens maken wij een eerste inschatting. Vervolgens komen we bij u langs voor advies op maat.

Voordelen warmtepomp

Bespaar op de energiekosten

Met een warmtepomp bespaar je jaarlijks op de energie.

Reduceer de CO2 uitstoot

Een warmtepomp is duurzaam en minder belastend voor het milieu.

Waardevermeerdering van uw huis

Een warmtepomp verbeterd het energielabel van uw huis wat waardeverhogend werkt.

Verwarmen zonder gas

Met een warmtepomp kunt u de gasaansluiting achterwege laten.

Hoe beoordelen klanten ons?

- Richard
Diemen
Lees verder
Op 20-09-21 is onze ketel in ons vakantie huisje vervangen,dit tot volle tevredenheid.Monteur Menno is iemand die meedenkt en problemen niet uit de weg gaat,fantastisch om iemand zo hard te zien werken.Absoluut een aanrader om je spullen bij dit bedrijf te kopen en te laten installeren.Volgend jaar staan er weer een paar projecten op touw en wederom laat ik deze weer door Bartels uitvoeren.
- Ruud
Lelystad
Lees verder
Onze CV ketel was aan vervanging toe. Ook airconditioning stond op ons wensenlijstje. Na online research viel de keuze op een Panasonic airco met NanoeX luchtzuiverende techniek. Aangezien Bartels Installatietechniek Panasonic dealer is, en mede op basis van positieve reviews, gekozen voor Bartels. Voorafgaande contact verliep vlot en prettig. Na schouwing, en overleg v.w.b. onze wensen, een nette en concurrende offerte ontvangen. Vervolgens is Airco en CV ketel geleverd en professioneel geïnstalleerd. Men werkt keurig netjes en accuraat! Bartels Installatietechniek is dan ook een aanrader.
- Dick en Twan
Zeewolde
Lees verder
Bedankt voor de aanleg van de airco, van ons challet. We zijn er zeer tevreden over.We zitten er van de winter weer lekker warm bij, dankzij Pascal, Wat heb jij dit goed, maar vooral vakkundig gedaan jongen. Jij weet echt hoe je dit moet doen. Dank je wel. We zijn blij met jou, Je bent n echte Topper. Hartelijk groetjes van Dick en Twan, uit Zeewolde.
- Jeroen
Putten
Lees verder
Ik heb advies gevraagd voor het leveren van een warmtepomp. Daar waar andere leveranciers gewoon een offerte maakte, kwam Bartels (heel snel!) langs en adviseerde om op dit moment géén warmtepomp neer te zetten omdat het mijn verbruik niet zou helpen. Geen advies waar zij aan verdienen, maar wel eerlijk advies. Heel fijn!
- Arno
Stoutenburg
Lees verder
Goed, vriendelijk en duidelijk advies gekregen over kleur en werking. Mooie prijs die beter was dan de concurrenten (niet geheel onbelangrijk). Levertijd was kort door slim inkopen. Installatie door 2 vriendelijke monteurs, alles ging in overleg, en na installatie werd alles keurig opgeruimd en kregen we nog een minicursus. En als kers op de taart nog een presentje als dank dat we voor Bartels gekozen hebben. We hebben gezocht naar een bedrijf in onze buurt met goede review en dat hebben ze geheel waargemaakt
Previous
Next

Een warmtepomp werkt zo

Een warmtepomp is een milieuvriendelijke manier om warm water te krijgen, uw huis op te warmen en soms ook af te koelen. Hij gebruikt de energie van buiten. Uit de lucht, de aarde of het grondwater. Dit is veilig, betrouwbaar en comfortabel; én u bespaart op uw energierekening.

Hoeveel geluid maakt een warmtepomp?

Gelukkig hebben de meeste warmtepompen van nu een laag geluidsniveau. Er zijn zelfs types die zo goed als geruisloos zijn. U kunt het geluidsvermogensniveau voor elk type vinden op het CE-label. Er bestaat een Europese norm voor het maximale geluidsvermogensniveau.

warmtepomp op dak
warmtepomp plaatsen

Welke warmtepomp voor uw situatie?

Warmtepompen zijn er voor alle soorten woningen. Welk type u moet hebben, hangt af van het isolatieniveau en het ventilatiesysteem van uw woning.

Een volledig elektrische warmtepomp is geschikt voor een woning met goede isolatie, en vervangt uw hr-ketel volledig. Voor matig geïsoleerde woningen kunt u een hybride warmtepomp overwegen. Die werkt op gas, in combinatie met uw bestaande hr-ketel. Wij kunnen in woningen die mechanisch geventileerd zijn een ventilatiewarmtepomp installeren.

Wij installeren alle types en merken warmtepompen voor u. We werken het meest met Panasonic, Vaillant en Remeha.

Onze projecten

Hybride warmtepomp

De Elga Ace is dé hybride warmtepomp met de beste prijs/prestatieverhouding in de markt. Als enige in de markt stuurt de Elga Ace met OpenTherm aan, waardoor de cv-ketel nooit meer warmte produceert dan nodig is. Met als resultaat een optimale inzet van de warmtepomp.

De Remeha Elga Ace werkt samen met elk merk cv-ketel en biedt dan ook de uitkomst bij het verduurzamen van bestaande woningen. Een hybride warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht en gebruikt deze voor de verwarming van de woning.

De cv-ketel wordt alleen nog ingeschakeld bij extreem koude dagen en voor het verwarmen van warm tapwater. Zo kan je tot wel 70% besparen op je gasverbruik.

Je hebt de Elga Ace al vanaf (Elga ACE 4kw met standaard installatie) € 5566,-.

warmtepomp op dak

De kosten van warmtepomp installatie

De kosten van een warmtepomp zijn afhankelijk van de grootte van uw huis, hoe geïsoleerd deze is en welke wensen u zelf heeft. Dit varieert van €6.500,- tot €15.000,- inclusief installatie. De gemiddelde terugverdientijd is 7 jaar.

Wilt u een prijsopgave voor het installeren van een warmtepomp? Vraag dan een offerte bij ons aan, gratis en geheel vrijblijvend. Op basis van uw adresgegevens en een bezoek aan uw woning, geven wij advies op maat.

Subsidie na installatie warmtepomp

U kunt als eigenaar van een koopwoning die ook uw hoofdverblijf is of wordt, aanspraak maken op de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE). Deze subsidie geldt niet voor nieuwbouw. Bartels Installatietechniek kan u vrijblijvend adviseren.

Garantie, levensduur en terugverdientijd

Met een warmtepomp geniet u van een hoog comfortniveau, bespaart u op uw energiekosten én draagt u bij aan een beter klimaat.

De terugverdientijd van een warmtepomp is kort. Gemiddeld 7 jaar. Met de stijgende gasprijzen zal dit steeds minder worden. Een warmtepomp heeft bij goed onderhoud bovendien een gemiddelde levensduur van 15 jaar.

En: geen zorgen na afloop. Bij Bartels Installatietechniek heeft u 2 jaar installatiegarantie. Daarnaast bieden de verschillende merken ook fabrieksgarantie.

warmtepomp plaatsen

Vrijblijvend advies op maat

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Of vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Vacature
Service Monteur

Als groeiende organisatie zijn wij op zoek naar een ervaren service monteur om ons team te versterken