CV-ketel installatie Voorthuizen

Bartels Installatietechniek zorgt voor snelle CV-installatie in en rondom Voorthuizen. En wij staan ook voor u klaar voor onderhoud en reparatie. Wij zorgen voor maximaal warmtecomfort van uw centrale verwarming. 

Ons team van gecertificeerde CV-monteurs geeft advies over de beste CV-ketel optie voor uw specifieke situatie. Inclusief alle mogelijkheden voor de verduurzaming van uw woning.

77 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10

Waarom kiezen voor Bartels Installatietechniek?

 • CV-ketel specialist: Snel, veilig, deskundig en netjes
 • Voor advisering, installatie én onderhoud
 • Team van gecertificeerde installateurs
 • Totaalpakket mogelijk, ook ervaren in verduurzaming
 • Uitstekende garanties

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan bij Bartels Installatietechniek.

Energiezuinig, veilig en snel dankzij gecertificeerde vakmensen

Wilt u genieten van het beste warmtecomfort dat u zich maar kunt wensen? Kies dan voor Bartels Installatietechniek. Vakmanschap staat bij ons voorop. Een ervaren vakman zal uw CV-ketel energiezuinig en veilig monteren. Onze monteurs zijn CO-gecertificeerd en erkend CV-installateur door InstallQ.

Een nieuwe CV-ketel?

Energiezuinig

Door de juiste afstelling en gedegen onderhoud, werkt uw CV-ketel een stuk zuiniger.

Veilig

Met periodiek onderhoud zorgen we voor brandveiligheid en voorkomen we kans op lekkage van gas of koolmonoxide.

Duurzame opties

Wij zijn deskundig in de verduurzaming van uw woning

Vliegensvlug bij urgentie

Heeft u een urgent probleem met uw CV-ketel? Dan komen wij binnen 24 uur bij u langs.

Hoe beoordelen klanten ons?

- Richard
Diemen
Lees verder
Op 20-09-21 is onze ketel in ons vakantie huisje vervangen,dit tot volle tevredenheid.Monteur Menno is iemand die meedenkt en problemen niet uit de weg gaat,fantastisch om iemand zo hard te zien werken.Absoluut een aanrader om je spullen bij dit bedrijf te kopen en te laten installeren.Volgend jaar staan er weer een paar projecten op touw en wederom laat ik deze weer door Bartels uitvoeren.
- Ruud
Lelystad
Lees verder
Onze CV ketel was aan vervanging toe. Ook airconditioning stond op ons wensenlijstje. Na online research viel de keuze op een Panasonic airco met NanoeX luchtzuiverende techniek. Aangezien Bartels Installatietechniek Panasonic dealer is, en mede op basis van positieve reviews, gekozen voor Bartels. Voorafgaande contact verliep vlot en prettig. Na schouwing, en overleg v.w.b. onze wensen, een nette en concurrende offerte ontvangen. Vervolgens is Airco en CV ketel geleverd en professioneel geïnstalleerd. Men werkt keurig netjes en accuraat! Bartels Installatietechniek is dan ook een aanrader.
- Dick en Twan
Zeewolde
Lees verder
Bedankt voor de aanleg van de airco, van ons challet. We zijn er zeer tevreden over.We zitten er van de winter weer lekker warm bij, dankzij Pascal, Wat heb jij dit goed, maar vooral vakkundig gedaan jongen. Jij weet echt hoe je dit moet doen. Dank je wel. We zijn blij met jou, Je bent n echte Topper. Hartelijk groetjes van Dick en Twan, uit Zeewolde.
- Jeroen
Putten
Lees verder
Ik heb advies gevraagd voor het leveren van een warmtepomp. Daar waar andere leveranciers gewoon een offerte maakte, kwam Bartels (heel snel!) langs en adviseerde om op dit moment géén warmtepomp neer te zetten omdat het mijn verbruik niet zou helpen. Geen advies waar zij aan verdienen, maar wel eerlijk advies. Heel fijn!
- Arno
Stoutenburg
Lees verder
Goed, vriendelijk en duidelijk advies gekregen over kleur en werking. Mooie prijs die beter was dan de concurrenten (niet geheel onbelangrijk). Levertijd was kort door slim inkopen. Installatie door 2 vriendelijke monteurs, alles ging in overleg, en na installatie werd alles keurig opgeruimd en kregen we nog een minicursus. En als kers op de taart nog een presentje als dank dat we voor Bartels gekozen hebben. We hebben gezocht naar een bedrijf in onze buurt met goede review en dat hebben ze geheel waargemaakt
Previous
Next

Veiligheid

Met deskundige installatie en regelmatig onderhoud door een gecertificeerde monteur, blijft uw CV-ketel veilig. Het zorgt voor brandveiligheid. En de kans op lekkage van gas of koolmonoxide wordt voorkomen. Als voorbeeld: een ervaren vakman zal bij de installatie van een nieuwe CV-ketel ook altijd naar uw rookgasafvoer kijken. Hij of zij weet dat deze net zo lang meegaat als een ketel en dat dit het moment is om deze te controleren.

Zuiniger

Het goede werk van een ervaren vakman is ook voordelig. Want een goed onderhouden, optimaal afgestelde CV-ketel werkt veel zuiniger. Dat merkt u in uw portemonnee.

Verduurzamen

Ook voor verduurzaming van uw woning kunt u bij ons terecht. Wij hebben ervaring met de installatie van zonnepanelen, laadpalen, warmtepompen en airconditioning. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Vliegensvlug

Heeft u een urgent probleem met uw CV-ketel in of rondom Voorthuizen? Dan komen wij binnen 24 uur bij u langs.

Wij werken met de merken Remeha, Vaillant, Intergas, Nefit. Wij vervangen de ketel in één dag. Alle kosten zitten in de aanschafprijs verwerkt, dus ook de installatiekosten. Zo weet u direct waar u aan toe bent en wordt u niet verrast door onverwachte kosten.

CV-ketel aanbieding

Vaillant Ecotec Plus

CW4 v.a. € 2.300 * | CW5 v.a. € 2.300 *
v.a. € 2.300
 • Energiezuinig door slimme techniek
 • Onderhouds- en servicevriendelijk
 • Warmtecapaciteit van 5,2 - 25 kW
 • 14,3 liter warm water (40 °C) p/minuut
 • Tot € 750 besparen op de levensduur door de modulerende A-label high-efficiency pomp
 • Groot modulatiebereik (1:6) dankzij elektronische gas- en luchtregeling
 • Hydroblok is compleet uit metalen onderdelen opgebouwd
 • Altijd een goede verbranding, ook bij de komende veranderingen in de gassamenstelling, door de elektronische gas- en luchtregeling
Populair

Remeha Avanta

CW4 v.a. € 1.935 * | CW5 v.a. € 1.935 *
v.a. € 1.935
 • Met A-label pomp
 • Zeer compact, overal te plaatsen
 • Lichtgewicht ketel met zwaargewicht prestaties
 • 10 jaar garantie op warmtewisselaar

Een nieuwe CV-ketel kopen: Wij helpen u

Wij helpen u graag. In en rondom Voorthuizen kunnen wij u adviseren over welke CV-ketel het beste past in uw situatie.

Kwalitatieve CV-ketels

Wij werken met de kwalitatieve CV-ketels van Vaillant, Remeha, Intergas en Nefit. Installatiekosten zijn bij ons altijd inbegrepen. Geen verrassingen achteraf! Wij plaatsen uw nieuwe ketel al in één dag. 

Andere mogelijkheden

Bij een nieuwe CV-ketel is een standaard thermostaat inbegrepen. U kunt echter ook voor extra opties kiezen, die uw ketel nóg zuiniger maken. Zoals een klok of slimme thermostaat.

En ook een (nieuwe) mechanische ventilatiebox is een mogelijkheid. Die ververst de lucht in uw woning constant en zorgt zo voor een gezond leefklimaat. En door uw oude ventilatie unit te vervangen, bespaart u ook nog eens minimaal €50,- per jaar op uw energiekosten.

Wilt u meer weten over deze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Onze projecten

Regelmatig onderhoud houdt uw ketel veilig en zuinig

Wilt u jarenlang genieten van een veilige, maar ook zuinige CV-ketel? Kies dan voor een onderhoudsabonnement. Met ons jaarlijks onderhoud voorkomen wij gevaarlijke situaties zoals koolmonoxidevergiftiging. Ook vermijden we onnodig hoog gasverbruik. En de garantie op uw CV-ketel en de onderdelen blijft intact.

Onze onderhoudsabonnementen bieden dus veel voordelen. Een extra voordeel is dat u ook voorrang krijgt in drukke periodes. Bij strenge vorst bijvoorbeeld. U kunt een onderhoudsabonnement in laten gaan na de 2 jaar installatiegarantie die u bij ons krijgt.

Een nieuwe CV-ketel: Levensduur en kosten

U houdt een goedwerkende, veilige en zuinige CV-ketel met behulp van regelmatig onderhoud. Hierbij kunt u uitgaan van een lange levensduur. Gemiddeld 12.000 uur, zo’n 12 tot 15 jaar.

Wat een nieuwe CV-ketel precies kost, hangt af van welk type, welk merk en de situatie waarin deze geplaatst wordt. Dit start bij €1.500,-, inclusief installatiekosten.

Altijd uitstekende garantie

Wij zorgen voor zekerheid. Want naast fabrieksgarantie krijgt u bij ons altijd 2 jaar installatiegarantie. En ook na deze periode bieden wij uitstekende service. Met ons onderhoudsabonnement blijft u jarenlang het beste uit uw CV-ketel halen.

Offerte ontvangen?

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Of vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Bekijk onze installatievoorwaarden voor een CV-ketel.

Vacature
Service Monteur

Als groeiende organisatie zijn wij op zoek naar een ervaren service monteur om ons team te versterken