Warmtepomp installateur Putten

Wilt u besparen op uw energiekosten en bijdragen aan een beter milieu? Dan is een warmtepomp de perfecte keuze. U krijgt meer verwarmingscomfort met energie uit de natuur. U bespaart op uw energiekosten en vermindert uw CO2-uitstoot.

Woont u in of rondom Putten en denkt u aan de aanschaf van een warmtepomp? Bij Bartels Installatietechniek kunt u terecht voor warmtepomp installatie en warmtepomp onderhoud.

69 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10

Waarom kiezen voor Bartels Installatietechniek?

  • Vakmensen met de juiste certificering
  • Ervaren met de installatie van alle merken warmtepompen
  • Optie voor een totaalpakket: ook zonnepanelen, laadpalen, centrale verwarming én airconditioning
  • Uitstekende garanties

U kunt gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Wij doen voorwerk op basis van uw adresgegevens en komen daarna bij u langs.

Voordelen warmtepomp

Bespaar op de energiekosten

Met een warmtepomp bespaar je jaarlijks op de energie.

Reduceer de CO2 uitstoot

Een warmtepomp is duurzaam en minder belastend voor het milieu.

Waardevermeerdering van uw huis

Een warmtepomp verbeterd het energielabel van uw huis wat waardeverhogend werkt.

Verwarmen zonder gas

Met een warmtepomp kunt u de gasaansluiting achterwege laten.

Hoe beoordelen klanten ons?

- Richard
Diemen
Lees verder
Op 20-09-21 is onze ketel in ons vakantie huisje vervangen,dit tot volle tevredenheid.Monteur Menno is iemand die meedenkt en problemen niet uit de weg gaat,fantastisch om iemand zo hard te zien werken.Absoluut een aanrader om je spullen bij dit bedrijf te kopen en te laten installeren.Volgend jaar staan er weer een paar projecten op touw en wederom laat ik deze weer door Bartels uitvoeren.
- Ruud
Lelystad
Lees verder
Onze CV ketel was aan vervanging toe. Ook airconditioning stond op ons wensenlijstje. Na online research viel de keuze op een Panasonic airco met NanoeX luchtzuiverende techniek. Aangezien Bartels Installatietechniek Panasonic dealer is, en mede op basis van positieve reviews, gekozen voor Bartels. Voorafgaande contact verliep vlot en prettig. Na schouwing, en overleg v.w.b. onze wensen, een nette en concurrende offerte ontvangen. Vervolgens is Airco en CV ketel geleverd en professioneel geïnstalleerd. Men werkt keurig netjes en accuraat! Bartels Installatietechniek is dan ook een aanrader.
- Dick en Twan
Zeewolde
Lees verder
Bedankt voor de aanleg van de airco, van ons challet. We zijn er zeer tevreden over.We zitten er van de winter weer lekker warm bij, dankzij Pascal, Wat heb jij dit goed, maar vooral vakkundig gedaan jongen. Jij weet echt hoe je dit moet doen. Dank je wel. We zijn blij met jou, Je bent n echte Topper. Hartelijk groetjes van Dick en Twan, uit Zeewolde.
- Jeroen
Putten
Lees verder
Ik heb advies gevraagd voor het leveren van een warmtepomp. Daar waar andere leveranciers gewoon een offerte maakte, kwam Bartels (heel snel!) langs en adviseerde om op dit moment géén warmtepomp neer te zetten omdat het mijn verbruik niet zou helpen. Geen advies waar zij aan verdienen, maar wel eerlijk advies. Heel fijn!
- Arno
Stoutenburg
Lees verder
Goed, vriendelijk en duidelijk advies gekregen over kleur en werking. Mooie prijs die beter was dan de concurrenten (niet geheel onbelangrijk). Levertijd was kort door slim inkopen. Installatie door 2 vriendelijke monteurs, alles ging in overleg, en na installatie werd alles keurig opgeruimd en kregen we nog een minicursus. En als kers op de taart nog een presentje als dank dat we voor Bartels gekozen hebben. We hebben gezocht naar een bedrijf in onze buurt met goede review en dat hebben ze geheel waargemaakt
Previous
Next

Dit is hoe een warmtepomp werkt

Binnen gebruikmaken van de energie van buiten? Dat kan. Een warmtepomp gebruikt energie (warmte) die is opgeslagen in de lucht, aarde en het grondwater. Een milieuvriendelijke manier voor verwarming en warm water – en soms ook voor koeling. Een warmtepomp is comfortabel, veilig en betrouwbaar. En, niet onbelangrijk, energie- en kostenbesparend.

Een zeer laag geluidsniveau

Hoeveel geluid een warmtepomp maximaal mag maken, is vastgesteld op Europees niveau. Per apparaat vindt u het geluidsvermogen op het CE-label. Er zijn natuurlijk veel soorten en merken. Maar de meeste warmtepompen hebben inmiddels een zeer laag geluidsniveau. En sommige zijn nagenoeg geluidloos.

warmtepomp op dak
warmtepomp plaatsen

Welke warmtepomp kiezen?

Van rijtjeshuis tot villa, er is een warmtepomp voor alle woningtypes. Er bestaan namelijk meerdere soorten warmtepompen. Welke u moet hebben, hangt af van het isolatieniveau en het ventilatiesysteem van uw woning.

  • Hybride warmtepomp: geschikt wanneer uw woning matig is geïsoleerd. Deze variant werkt op gas, samen met een hr-ketel.
  • Volledig elektrische warmtepomp: geschikt wanneer uw woning goed tot zeer goed is geïsoleerd. Dit type vervangt uw hr-ketel volledig.
  • Ventilatiewarmtepomp: geschikt wanneer uw woning mechanische ventilatie heeft.

Er zijn verschillende merken. Wij werken veel met Panasonic, Vaillant en Remeha, maar installeren ook de andere merken warmtepompen.

Onze projecten

Hybride warmtepomp

De Elga Ace is dé hybride warmtepomp met de beste prijs/prestatieverhouding in de markt. Als enige in de markt stuurt de Elga Ace met OpenTherm aan, waardoor de cv-ketel nooit meer warmte produceert dan nodig is. Met als resultaat een optimale inzet van de warmtepomp.

De Remeha Elga Ace werkt samen met elk merk cv-ketel en biedt dan ook de uitkomst bij het verduurzamen van bestaande woningen. Een hybride warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht en gebruikt deze voor de verwarming van de woning.

De cv-ketel wordt alleen nog ingeschakeld bij extreem koude dagen en voor het verwarmen van warm tapwater. Zo kan je tot wel 70% besparen op je gasverbruik.

Je hebt de Elga Ace al vanaf (Elga ACE 4kw met standaard installatie) € 5566,-.

warmtepomp op dak

Dit kost een warmtepomp

Wat u exact kwijt bent aan de aanschaf en installatie van een warmtepomp, kan flink verschillen. Dit hangt af van de grootte van uw woning, de mate van isolatie en uw wensen. De prijs loopt uiteen van €6.500,- tot €15.000,-. Inclusief montage. Fijn om te weten: gemiddeld is een warmtepomp binnen 7 jaar terugverdiend.

U kunt gratis en geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Op basis van uw adresgegevens en een bezoek aan uw woning, geven wij advies en een prijsopgave voor uw specifieke situatie.

Aanspraak op subsidie

Bent u eigenaar van een bestaande koopwoning (geen nieuwbouw)? En is die woning ook uw hoofdverblijf? Dan kunt u in aanmerking komen voor de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE). Wij kunnen u hierover altijd adviseren.

Interessant: Levensduur, terugverdientijd en garantie

Een warmtepomp biedt allemaal voordelen. Een hoog niveau van comfort, direct besparen op uw energieverbruik en een bijdrage leveren aan het klimaat. Maar er is meer. Want de terugverdientijd is gemiddeld 7 jaar. En dat terwijl een warmtepomp bij goed onderhoud een gemiddelde levensduur heeft van 15 jaar.

En bij Bartels Installatietechniek heeft u geen zorgen achteraf. Want onze merken bieden allemaal fabrieksgarantie en daarbovenop bieden wij 2 jaar installatiegarantie.

warmtepomp plaatsen

Vrijblijvend advies op maat

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Of vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.